Samski moški 45-55
nežurerka, 20.02.2023 ob 09:16
Kje se da najti samske moške 45-55, ki ne pijejo, ne kadijo, so samostojni (to pomeni, če slučajno živi pri starših, jim ni na grbi, ampak jim pomaga in da zna sam zase pogospodinjiti in da finančno ne zajeda drugih ljudi). Ljubitelji narave, živali, športni. Umirjeni, nežurerji, neponočevalci, odkriti, prijazni, razgledani. Da ne divjajo z avti, da se ne bahajo, da niso gobezdala, nastopači?
Kje se da najti take moške? Pa ne mi z netom, ker to je katastrofa.
Se mi zdi, če ne hodiš na žurke, zabave, v gostilne, ne srečaš samskih moških. Splet pa: ne bi hvala.
Torej ideje, ki niso splet, niso gostilne, žurke…
40 samski.
ne pijen, ne kadim.
Ne hodim v gostilne, žurke.
@ nežurerka
Zopet si zamudila s pismom Božičku in Dedku Mrazu. ?
Saj bo… boš ugotovila, da bo treba skleniti kakšen kompromis (pa ne preveč).
kandidatov je kar veliko, 20.02.2023 ob 10:38
Ločenci, ovdoveli, potem so taki tik pred ločitvijo, se pravi, da gre za izkušene moške.
Seveda se najdejo. Imajo več časa zase in za svoje hobije. Hribolazci, kolesarji, popotniki, kampisti…
Avtorica, ne obupaj. Uspela boš. Pač, bodi aktivna in ne ždeti doma.
Najbolj bistveni pogoje je, da je SAMSKI, torej tisti pred ločitvijo niti pod razno ne pridejo upoštev. Ločenci mogoče ja, že je mnilo že kakih 5 let ali še več od ločitve. Ampak samo mogoče. Imam slabe izkušnje z njimi. Se ločijo, potem bi se pa okrog gonili. Ločenci z malimi otroci itak odpadejo. Z vdovci pa nimam izkušenj, ampak verjetno tudi traja nekaj let, da se poberejo.
Kolesarim dosti, potujem tudi, v hribe sem tudi dosti hodila (zdaj ne morem, poškodba) – v bistvu v gore, pa nisem nikoli nikogar spoznala.
Kaj so pa kampisti? Tisti, ki potujejo s šotorom okrog ali tisti, ki se zakampirajo za 2 tedna na hrvaško obalo?
spet ta, 20.02.2023 ob 10:55
Spet ta posrani Božo posral celo temo. Avtorica ni napisala nobenih ekstra pogojev, samo normalne stvari. On se pa repenči in tečnari in gobca po celi temi. Se vidi, da je totalna zguba, ki ga motijo neki osnovni pogoji. Itak pa nepismenega musliča nobena ne povoha.
vrišti aaaaaaaaa
ueeeeeee
policiju zovem ueeeeee!
Avtorica, kot bi opisovala mojega, ki sem ga spoznala pred tremi leti ko je praznoval Abrahama. Ampak res pravi moški, s katerim je vsak dan novo doživetje, polno ljubezni, spoštovanja in iskrenosti. Ampak taki so res zelo, zelo redki in sama sem po dolgih letih iskanja skoraj obupala. Želim ti vso srečo, ki jo boš močno potrebovala, da najdeš kar si želiš in zaslužiš!
Kampisti, kamperji… ja, to je to. Radi imajo naravo. Pa niso vsi alkoholiki.
Poglej še kakšne kulturne dogodke, razstave, predavanja, tematska srečanja, delavnice… tam je dosti samskih moških. Tudi oni iščejo priložnost. Pa tečaji plesa. Ne boš vejela, ljudje ne prihajajo zaradi plesa.
Ko saniraš poškodbo, se prijavi na kakšno planinsko turno potovanje. Recimo, cel avtobus slovenskih hribolazcev obiskuje gorovja severne Grčije in Severne Makedonije. Tam je veliko druženja. Vse samsko, na obeh straneh.
Kandidatov je kar veliko,
nisi mi razložila kaj so kampisti. Domnevam, da tisti, ki preždijo 2 tedna dopusta v kampu na hravaški obali?
Na kulturne dogodke in razstave ne hodim. Na predavanja pa zgleda takole: ljudje pridejo, se posedejo, poslušajo, gredo. Večinoma pa smo to ženske, moških ni ravno veliko. Če je pa kdo pa ga tudi ne sprašujem ravno, če je samski. Kakšne delavnice? Kamor sem jaz hodila, smo bile ponavadi same ženske. Razen, če je kaka ženska svojega moža priterala zraven. Tako, da bolj konkretno povej, na kakšnih zadevah naj bi bili ti samski moški. Kakšnih predavanjih, kakšnih delavnicah, kakšnih kulturnih dogodkih?
Aja, na razstavah sem bila, male živali. Ni bilo ravno videt, da bi kak samski moški iskal kako žensko :).
Pred leti sem na vse pretege iskala soplesalca za plesni tečaj. Brez uspeha. Več plesnih šol sem vprašala, če imajo kaj kandidatov. Povsod je bil odgovor, da ne. Tako, da nisem nisem mogla vpisat.
Na kakem take planinskem potovanju nisem bila. Vseeno močno dvomim, da so to res neki samski. V našem PD so vsi poparčkani.
Se mi zdi, da to kar malce tako tako pišeš. Brez, da bi sprobala te zadeve :).
Janja, hvala.
ROk, so pa to fajn ljudje, to pa :). Mislim te turne smučarje.
nežurerka, 20.02.2023 ob 09:53
Rok, včasih je bila to moja praksa, s čelko na glavi v hrib s smučmi, ob prvem svitu pa dol in v službo. Samo nisem nikogar srečala :). Zdaj pa, žal, ne morem, poškodba. Mogoče drugo zimo.
WD, en redkih normalnih in se skrije :).
Kje pa… Normalen pa res nisem. Je pa nekaj kdor je dolgo sam ni več primeren za v vezo.
Primer 9860, 20.02.2023 ob 15:10
Avtorica opiši še sebe, da vidimo kakšna ženska išče idealnega moškega!?
Ti si pa res en bimbo. Avtorica je napisala par osvnih značajskih potez, ki naj bi jih imel vsak zrel moški pa tudi ženska.
Ti pa takoj, da išče idealnega moškega. Res ste tipi ubogi na umu, da so vam take osnove opis idealnega moškega.
Avtorica, glede na zapise v tej temi, vidiš, da je velika večina moških totalnih bebcev. Dva normalna sta se oglasila: Rok, ki je oddan pa WD, ki pa je rad samski. Ostali pa vidiš kaki zmazki od dedcev so.
ti pa si bimbo, 20.02.2023 ob 15:15
Ti si pa res en bimbo. Avtorica je napisala par osvnih značajskih potez, ki naj bi jih imel vsak zrel moški pa tudi ženska.
Ti pa takoj, da išče idealnega moškega. Res ste tipi ubogi na umu, da so vam take osnove opis idealnega moškega.
Avtorica, glede na zapise v tej temi, vidiš, da je velika večina moških totalnih bebcev. Dva normalna sta se oglasila: Rok, ki je oddan pa WD, ki pa je rad samski. Ostali pa vidiš kaki zmazki od dedcev so.
pa čemu napad člouk? kaj mora ugibat al kaj? a da ugiba? mi vam ne beremo misli. babe zmešane a je tok težko povedat al kaj? a kaj skrivate? to je red flag stari!
fantje… ej pa jebal ste ježa če kako tako uzamete… res vam povem. sej niste neumni.
Poznam kar veliko samskih med 40 in 50. Nekateri ločenci z otrokiu, noben vdovec na srečo. Nekaj 10 pa jih poznam, ki so res samski. Samo dvomim, da ustrezajo tvojim zahtevam, eden ima recimo 170 kg. Večina, ki je “normalnih” oz. takih ki ti želiš pa iščejo ženske stare med 25 in 30. Poleg tega, da mlajše boljše zgledajo, verjetno tudi zato, da bi imeli še otroke.
Iz tvojega opisa domnevam, da greš že proti 40, če že nisi tam. Tako da avtomatsko izpadeš. Žal.
nežurerka, 20.02.2023 ob 16:32
Ti pa si bimbo, ja, točno tako kot pišeš. Saj pa vidiš kaki nepismeni se javljajo. Točno napišem kaj, potem pa lapajo kar nekaj v tri krasne.
Zmaga pa Goodlife, jaz sprašujem po 45-55 letnikih, on naklada o tipih, ki iščejo žensko, da bi imeli otroke.
Ojoj… To mora bit moderator.
Forum je zaprt za komentiranje.