Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samski moški 45-55

Samski moški 45-55

Odgovor na objavo uporabnika
BiliTić, 24.02.2024 ob 19:02

Ah, ni da smo vsi poročeni in da se skrivamo. Nekaj nas je, ker smo obupali tudi nad drugim spolom in se nam ne da več iskati ene normalne ženske, ki ne visi pred špeglom ali v butikih, ni obsedena s fitnessom ali jogo, zna kaj skuhati ter ni vedno zvečer utrujena! Toliko v vednost, SMO ja tudi tukaj ŠE živi in živimo umirjeno življenje, ker smo pred tem dosti že dali skozi v življenju.

Super! A mi lahko, prosim, poveš kje hudiča ste potem taki 🙂 Jaz sem točno takšna kot opisuješ, ne visim po butikih, ne preživim pol dneva v kopalnici pred ogledalom, ne hodim na fitnes … Hodim pa v hribe, rada potujem, grem v kino, na sprehode, rada pečem, tudi kuham, in ne nisem vedno utrujena zvečer! … pa še vedno ni nikjer tega mojega ”princa na belem konju”! Kaj pa ti lahko ponudiš ženski, ki ima urejeno življenje, in pravzaprav samo išče nekoga s katerim ji bo še lepše, bo kaj novega doživela, ne pa non stop samo kuhala in prala?

Anonimno 5699, 24.02.2024 ob 14:57

Ko so bile mlajše, jih takšni moški kot jih opisuje, niso zanimali. One so rabile nabildane potetovirane frajerje, z dobrimi avti….

Sedaj, ko je prišla k pameti, in ker jo moški ne lovijo več tako kot nekoč, je pa obrnila ploščo. Takšni so/smo oddani.

To je čista resnica…. imam skoraj sodelavko, ko je bila mlajša, niti približno nisem bil ok, malce preveč kil,  sedaj je sama pri 38 in me začne pecat, pa čeprav sem vezan…. šele tedaj ugotovijo, da ni pomemben samo denar ampak tudi karakter, humor, pamet……..

Kakšen tak v dobri formi se najde tudi pri 60, samo malo je treba pobrskat

Pač takšni kot si zapisala nismo zanimivi! Pač nismo neki ženskarji, ki bi lajali na vsako, ki pride mimo, pa tudi kot opažam so aktulnejši taki, ki spuščajo žaljive opazke dekletom-ženskam in se jim one veselo hihitajo in…..

Še en tak, ki sicer rad divja z avtom tam kjer se to počne – na dirkališču, ostalo pa štima.

Ločen in samski že 10 let (po 17 letni zvezi), ker kot ste nekatere napisale, traja da predelaš, sploh če ti je zveza ki je šla k vragu kaj pomenila.

Za ženske ne obstajam, ali sem pa tup in ne opazim da bi kaka kaj rada imela. Nasvet ki ga lahko dam je, da smo taki moški (ki smo bili dooolgo v zvezi) večinoma glupi in ne opazimo vašega flirtanja, tako da bo treba dvignit rito in prit do nas in nam povedat kaj hočete imet.

Med tednom nisem veliko doma zaradi narave dela (tako da bi imela veliko časa zase in miru) , ampak za vikend bi bilo pa fajn kdaj imet tudi žensko družbo.

Taki moški so v teh letih srečno poročeni, z otroci, mogoče celo z vnuki. Si malo (zelo) prepozna z iskanjem. Edini ki pridejo v poštev so zelo zelo redki vdovci ali ločenci, ki imajo vse razčiščeno. Iščeš iglo v kupu sena.

Tud sam iščem kaj podobnega.Kako bi lahko prišel v stik z teboj?

Piši justy24@gmail.com

Lepo smo doma, beremo knjige, surfamo net, se posvečamo hobijem..

Sreča se nas lahko med hojo v kak hribček ali v mirni kavarni.

Pa ne pričakuj, da bomo rinili k tebi, po kakem tvojem obskurnem, komaj zaznavnem signalu. Smo se navadili živeti brez nepotrebne drame.

Nezurerka das kontakt? ?

Boga revca se boste se stepl za navidezno fiktivno bejbo,ni cudno da gre vse v k.

Dokler se boste ostali tipi tako poceni prodajali bo tako in slabse,vozili jo boste naokoli,vecerje cakanje na sex sej ves da se dobre stvari caka,medtem bo pa en meni podoben uzival v njeni ovulaciji.Le tako naprej!

Moj plan je letos mimalno dodatnih 50 zenskih srckov osvojit

Sirob, 25.02.2024 ob 09:12

Te prav razumem, sicer mal starejši,62 ampak športnik po duši, spletom okoliščin, tam kje pač trenutno sem, sam, ni mi glih za okoli letat, pa bit non stop na lovu, družba se je zamenjala, ko sem šel v penzijo, ker večina ima družino, pa svoje obveznosti, pa tudi, sam ne čakam doma, a kdo bo al ne bo za kolo hribe itd.. Tako da najdit kaj za družbo,je kar umetnost ja.

S kolesom po stezah in  hribih  in lazenje po hribih pa skalah,  po moznosti vse vikende, je vseeno, to delas sam ali v  dvojini.

Anonimno 1772, 25.02.2024 ob 20:02

Boga revca se boste se stepl za navidezno fiktivno bejbo,ni cudno da gre vse v k.

Dokler se boste ostali tipi tako poceni prodajali bo tako in slabse,vozili jo boste naokoli,vecerje cakanje na sex sej ves da se dobre stvari caka,medtem bo pa en meni podoben uzival v njeni ovulaciji.Le tako naprej!

Moj plan je letos mimalno dodatnih 50 zenskih srckov osvojit

Na fbju jih  mas lahk ze danes. 😉

Opcija, 25.02.2024 ob 20:30

Na fbju jih  mas lahk ze danes. 😉

Virtualni srcki ne stejejo

Kaj cviliš in pišeš, isto bi lahko jaz – moški pisal, da vprašujem kje tako žensko najti?

Z leti sem se naučil, da iskanja so neuspešna, upanja zbledijo in pričakovanja se znižajo.

In tako nekateri v mislih smo si tako blizu in tako enaki, morda hodimo eden mimo drugega, a se ne najdemo.

Ce pa – me srečaš kdaj – pa le pogum – pocukaj me za rokav. Morda bi moral pisat – poklikaj me tu. A ne vem če še kdaj zaisem sem.

Nekateri – ali mnogi (?) se skrijemo za kompromisi ali spomini, vsi pa živimo dalje in – nekaj, nekoga “čakamo”. Čas pa beži, ne glede na to kdo je ob nas – v sebi smo sami z delom praznine. Najti nekoga, ki ta del bo našel, zapolnil, je pa težko, še težje če nekdo tak ti v življenju je bil blizu, preblizu, a to ugotoviš, ko – ga več ni.

Potem ga v mislih kličeš, iščeš, se zalotiš, da se z nekom v sebi pogovarjas in iščeš sliko.

Na koncu zaideš sem, se vprašaš javno (zapišeš tu).

Če pomaga? Dvomim. Nazaj k naslovu? Takih (nas) več ni. Bog je naredil omejeno serijo, mnogi v tej seriji so se že pokvarili ali kako drugače sprejeli življenje “brez iskanja”. En del te setije je morda obstal v nekem svetu in času, ki nikoli več ne bo nazaj, smpak tam smo našli sebe in (nekoč) njo.

Zato – srečno, če kdaj izveš kje še takšni so, objavi.

Takšen moški sem jaz. Ne pijem,  ne kadim, delam cele dneve…sem resen.

Takšni so doma pri ženi.

nežurerka, 20.02.2023 ob 09:16

Kje se da najti samske moške 45-55, ki ne pijejo, ne kadijo, so samostojni (to pomeni, če slučajno živi pri starših, jim ni na grbi, ampak jim pomaga in da zna sam  zase pogospodinjiti in da finančno ne zajeda drugih ljudi). Ljubitelji narave, živali, športni. Umirjeni, nežurerji, neponočevalci, odkriti, prijazni, razgledani. Da ne divjajo z avti, da se ne bahajo, da niso gobezdala, nastopači?

Kje se da najti take moške? Pa ne mi z netom, ker to je katastrofa.

Se mi zdi, če ne hodiš na žurke, zabave, v gostilne, ne srečaš samskih moških. Splet pa: ne bi hvala.

Torej ideje, ki niso splet, niso gostilne, žurke…

LJuba duša te pa lejko prosiš vse svetnike ka ti takega doj pošlejo???kdo je pa tak prfekten ti očitno iščeš tega ki ne obstaja zato si pa stara teta ne veš se dogovarjat mislim da tudi ti nisi prfektna???

…prid k men u švico pa boš to dobila…lp

Kot si že sama ugotovila imamo moški vsaj eno takšno razvado ki jih ti ne prenašaš zato raje ostani samska 🙂

xxl182, 24.02.2024 ob 12:53

NEŽURERKA

takih si imela  veliko pred 20 – 30 leti. t iniso bili dost uredu.  zdaj bi ti starikula smrdljiva, z inkontinenco, z uhajanjem blata in hcanja, zdaj bi ti rada neki? zdaj ko imaš hemerodie?  hahaha ja glupača smrdljiva.  počepneš pa se pohčiješ, dvigneš neki posodo nad glavo ti uide. kaj bi tirada. plenice si kupi.  ti bi rada pr itvojih letih, postavljala pogoje, kje in kako boš t ilahko koga spoznala. sama nisi sposobna, ampak pogoje pa bi postalvljala.   ja botreba pač gledat  10 let več. torej od 55 – 60. mogoče celo 65.  da bo tko kot bi ti rada.  jaz sem 45.  pa sem 180 85  sem zel ofizično pripravljen, ne kadim ne pijem razen občasno, ne hodim ven, nisme navijač,  mam keš, vse kar si naštela.  SAMO JAZ SME POROČEN Z 39 LETNO  lušno ful, postavno, sexy, lepi zobje,  že 25 let.  razumeš problem?! in tudi če ne bi bil poročen, pa bi ziher bil ampak recimo bi iskal  od 28 do 35 letno. ne tebe.  ja??    ti bi rada ukazovala, celo kej ti dovoliš, da bo uredu da ga spoznaš.  aja na netu ni uredu?  zakaj ne?  pa kej še vse ni uredu??    ahahahaa  jaz ti svetujem, kužeka  in dildo.  jaz sklepam iz sebe. logično pa veretno večina moških tko misli.   t ibi že sedaj rada določevala, kje ga moraš spoznat. ahahahhahahahahaa    če ne bo z leti pa bo z tableti

Oprosti, tole me bega, si mogoče Rom? Poročen z 39-letno 25 let?

Omg…če taksen faker obstaja, bi ga še js imel….vsaj kako razvado človek mora imeti…nismo vsi samski tak prfektni, smo pa za ponucat….tak da…

Pisi slovenjgradec.hribi@gmail.com

Polno jih je, večinoma na relaciji kuča-posao. Ker tudi sami niso našli duše dvojice, se pač utapljajo v delu…

Sem vse to kar si opisala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close