Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samski moški 45-55

Samski moški 45-55

Kje se da najti samske moške 45-55, ki ne pijejo, ne kadijo, so samostojni (to pomeni, če slučajno živi pri starših, jim ni na grbi, ampak jim pomaga in da zna sam  zase pogospodinjiti in da finančno ne zajeda drugih ljudi). Ljubitelji narave, živali, športni. Umirjeni, nežurerji, neponočevalci, odkriti, prijazni, razgledani. Da ne divjajo z avti, da se ne bahajo, da niso gobezdala, nastopači?

Kje se da najti take moške? Pa ne mi z netom, ker to je katastrofa.

Se mi zdi, če ne hodiš na žurke, zabave, v gostilne, ne srečaš samskih moških. Splet pa: ne bi hvala.

Torej ideje, ki niso splet, niso gostilne, žurke…

Odgovor na objavo uporabnika
nežurerka, 20.02.2023 ob 09:16

Kje se da najti samske moške 45-55, ki ne pijejo, ne kadijo, so samostojni (to pomeni, če slučajno živi pri starših, jim ni na grbi, ampak jim pomaga in da zna sam  zase pogospodinjiti in da finančno ne zajeda drugih ljudi). Ljubitelji narave, živali, športni. Umirjeni, nežurerji, neponočevalci, odkriti, prijazni, razgledani. Da ne divjajo z avti, da se ne bahajo, da niso gobezdala, nastopači?

Kje se da najti take moške? Pa ne mi z netom, ker to je katastrofa.

Se mi zdi, če ne hodiš na žurke, zabave, v gostilne, ne srečaš samskih moških. Splet pa: ne bi hvala.

Torej ideje, ki niso splet, niso gostilne, žurke…

Takih moških, ki jih ti iščeš  ni na tem svetu.

Predlagam ti, da greš v kočevski pragozd in čakaš na princa tvojih sanj. Pa kdo bo prenašal takšno zateženko kot si ti??!?

mhm…. težka bo. Pri teh letih imamo že precej prakse kar se skrivanja tiče.

wd40a, 20.02.2023 ob 09:24

mhm…. težka bo. Pri teh letih imamo že precej prakse kar se skrivanja tiče.

He, he, amapk malce pa lahko namigneš kje se taki skrivate :).

vse lepo in fajn… dejansko je to osnova oz bi mogla bit za enega zrelega odraslega človeka…

danes se to pričakuje od moškega… kaj pa se od tebe pričakuje?

take moške najdeš zasidrane v zakonski zvezi. Ali pa kvečjemu na pokopališču, če mu je žena slučajno zaradi bolezni ali v nesreči umrla (zelo redko).

nežurerka, 20.02.2023 ob 09:28

He, he, amapk malce pa lahko namigneš kje se taki skrivate :).

na-a, naj kar tako ostane…

Hja… kakšnega takega srečam včasih na turni smuki – a so kar težko ulovljivi. Se ti da že pred zoro gristi kolena v strmino v mrazu?

Pa ne pozabi – če so večino tega kar pišeš, so tudi še kaj zraven. Npr športni manijaki.

SIcer pa odpri oči kjerkoli si in kjerkoli gledaš. To je najboljši recept za lov. Ker s pristopom da v levo pa že ne boš pogledala, ker…, pa gor tudi ne, ker… je težje.

Taki in še boljši se skrivamo v zakonih. Naštela si vse kaj pričakuješ od moškega. Kaj pa vse ti nudiš? Razhajanja ne smejo biti prevelika, sicer pride do tega, da so pričakovanja nerealna.

Ko boš razvila navade, ki pritegnejo takšne moške, bo tvoja težava izzvenela.

Pri 45-55 letih so poročeni ali ovdoveli.

Moške se išče, ko si v dvajsetih letih in se poišče sebi primernega.

Že v tridesetih letih je težje.

Kaj šele v štiridesetih letih.

V sodobnem svetu so fosili( torej tak moski ki ga opisujes) redki, so v izomrtju. In niso vsi poroceni, ker tak posten moski ne vara, med porocenimi je pa ogromno varanja.

ankh468, 20.02.2023 ob 09:44

Ko boš razvila navade, ki pritegnejo takšne moške, bo tvoja težava izzvenela.

???

Rok, včasih je bila to moja praksa, s čelko na glavi v hrib s smučmi, ob prvem svitu pa dol in v službo. Samo nisem nikogar srečala :). Zdaj pa, žal, ne morem, poškodba. Mogoče drugo zimo.

WD, en redkih normalnih in se skrije :).

Sicer sama gledam moške, ki so okoli 35, a že tukaj je velika težava koga najti. Tudi ne zahajam po žurkah (nikoli nisem), lokalih, ne delam tako nekje, kjer bi srečevala nove ljudi, zato imam šanse zelo minimalne. Tako da se sedaj bolj posvečam delu na sebi ter temu, da je popolnoma ok, če ostanem samska še naslednjih 50 ali koliko let še imam na tem planetu 😀

good luck with that, 20.02.2023 ob 09:56

Sicer sama gledam moške, ki so okoli 35, a že tukaj je velika težava koga najti. Tudi ne zahajam po žurkah (nikoli nisem), lokalih, ne delam tako nekje, kjer bi srečevala nove ljudi, zato imam šanse zelo minimalne. Tako da se sedaj bolj posvečam delu na sebi ter temu, da je popolnoma ok, če ostanem samska še naslednjih 50 ali koliko let še imam na tem planetu 😀

A 50 si že  mimo?

zakaj nočeš odgovorit? ? kaj bom jst balavac vedu, si misliš pober se….

pač verjetno si sama tudi vsaj 40… kaj pa si do zdaj čakala? zakaj si se obotavljala?

ženske ženske… vidiš kako je to Bog vse uredil… ste mislile da bo večno trajala lepota in pozornost moških… da vas bodo večno obletaval… kot pravim a ni dobro Bog uredil… da se vas prizemlji… se nebi ustavle. al je to posledica evolucije?

mogoč mal tako pišem ampak dejansko tako je…

zakaj nočeš odgovorit… to ti ne gre u prid… sam kažeš kakšna si…

to kar ti ne paše, o tem se ne govori al kako?

a misliš da ta ne bo hotel kart na mizi?

mislim res… in vi ste zreli. odrasli… tako bi vi vstopili v razmerje… z figo v žepu in mačkom v žaklju…

ni čudno da si kjer si.

pa nije niko budala stari.

Takšnega kot si opisala, sem jaz. Samo sem zaseden.

Žal takšni nismo opazni pri večini žensk. Ve bolj iščete macote, takšne nabildane, ki so frajerji. Mi ki se pa ne mečemo tako ven, pa smo bolj neopazni za ženski spol.

Swimmer, 20.02.2023 ob 10:02

A 50 si že  mimo?

Ne, sem dosti pod 50, samo se ne nadejam lih, da bom živela 100 let ali še več. Se ti pa zahvaljujem, ker mi privoščiš tako visoko starost 🙂

Aja, Rok, med mojimi kolegi je veliko turnih smučarjev, noben samski. Je bilo vedno težko koga dobiti za družbo za turno smuko, ker so pač vezani. Zato sem bila skoraj vedno sama na turni smuki. Pač bolj nizki hribi, v okolici, kjer ni panike glede plazov.

al je fejk tema al si pa poškodovan rabjen ostanek.

probaj v cerkvi

Ja, če ne zahajaš na žurke, gostilne, če si raje v miru, naravi, je težko koga najti.

Čebela_adela, 20.02.2023 ob 10:24

probaj v cerkvi

Tam imajo raje mlade fantke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close