Samske ženske
Celo dva ljubimca? :))) Verjetno si opazila, da ženskam, ki so samske, pogosto pripišejo afero s kakšnim vezanim. Češ, sigurno kaj skriva. :))[/quote]
Zanimivo. Jaz sem pa vedno rekla, da me nihče noče. Pa je bilo konec debate. Tudi ps pripombe ni bilo nobene. :)))))))
Ja, taki debilizmi so žal na Slovenske pogosti. Ruralna mentaliteta pač. Kdor ne živi ravno v Ljubljani, Mariboru, celju, ali Kopru, je v veliki nevarnosti, da je izpostavljen temu.[/quote]
Ja bi rekla. Meščani živite v balončku in med vami in nami je vsaj cca. 11 miljonov predmeščanov. :))))))
Daj no Pajki, kot bi bili svetlobna leta oddaljeni!! 🙂
Ja, taki debilizmi so žal na Slovenske pogosti. Ruralna mentaliteta pač. Kdor ne živi ravno v Ljubljani, Mariboru, celju, ali Kopru, je v veliki nevarnosti, da je izpostavljen temu.[/quote]
Poveste glasno svoje, drugačno mnenje v takih primerih norčevanja? Ko ga boste, boste sicer izpadli ‘zateženi’ – a bodo stereotipno debatirali v prihodnje takrat, ko vas ne bo poleg.
Uf to pa sigurno. Sploh ne smeš spregovori s poročenim, te že označijo, da imaš kaj z njim. Zanimivo, ko nisem bila samska, nisem bila nevarna. Ko sem samska pa ne smem biti v družbi poročenega ali koruznika. Ga že zapeljujem.
Najbolj smešno je bilo to, da so me označili za k.urbo, ko sem bila še nedolžna. Ena ženska me je obtožila, da zapeljujem njenega moža, da sem njegova ljubica (on 30 let starejši od mene in vse prej kot zanimiv za mlado frkljjo).
Bom tudi to varianto sprobala. Dobra ideja :).
Moram imeti zraven sladek nasmeh na ustnicah ali pa se moram na pol na jok držat :)?
Celo dva ljubimca? :))) Verjetno si opazila, da ženskam, ki so samske, pogosto pripišejo afero s kakšnim vezanim. Češ, sigurno kaj skriva. :))[/quote]
Zanimivo. Jaz sem pa vedno rekla, da me nihče noče. Pa je bilo konec debate. Tudi ps pripombe ni bilo nobene. :)))))))[/quote]
Nisem še zasledil, da bi gza koga govorili, da je gej, ker nima punce. Živim pa v mestu. Zato sklepam, da se to dogaja bolj v manjših krajih, kjer je mentaliteta druga in vsak hoče biti na tekočem s privatnim življenjem drugega.[/quote]
Slabo sklepaš. 🙂
Nisem še zasledil, da bi gza koga govorili, da je gej, ker nima punce. Živim pa v mestu. Zato sklepam, da se to dogaja bolj v manjših krajih, kjer je mentaliteta druga in vsak hoče biti na tekočem s privatnim življenjem drugega.[/quote]
Ljudje se radi pogovarjajo o drugih, da se jim ni treba ukvarjati s sabo. Če bi se lotili tega, bi imel vsak dovolj dela.
Svoje mnenje glede take mentalitete sem glasno povedala že kot otrok. Zdelo se mi je, da prav dobro – le starši so ‘padli okoli’. Eh, takrat sem ‘spreminjala svet’ na splošno – zdaj prvenstveno svojega.
POtem je bolje, da ostanem pri dveh ljubimcih :).
Mogoče si pa moram izmislit bogatega ljubimca, ki je pa bolj pogosto v tujini, zato naju je težko skupaj videt :).
Samo res, če je ženska samska in je kdaj pa kdaj sitna ali pa samo eni mislijo, da je sitna … takoj letijo pripombe v stilu, da ji manjka seksa, da je zato taka…
[/quote][/quote]
Zdaj mi je šele potegnilo :).
Eni pač mislijo, da če je ženska že malce dalj časa samska, da mora sprejeti vsako vabilo in še srečna mora biti, da jo je povabil. Ja, sem vajena takih vabil.
Bom kar obema odgovorila, tudi japkici – gre za to, da mnogi mislijo, da če je ženska samska, da je spustila kriterije in da bo “pobrala” karkoli se ji ponuja. Če pa je vezana, pa mislijo, da cilja na nekoliko bolj atraktivno priliko. :))[/quote]
Si trd, ali ja????!!!!!!
Žensko sem “spoznal” na internetnem forumu, naključno, med debatami. Ja? In ne na nobenem portalu za spoznavanje. V življenju nisem bil nikoli prijavljen na portualu za spoznavanje.
Zdaj pa vzemi lažnjivca nazaj, v končni fazi pa, nehaj mi težit..ŽE ENKRAT!!!![/quote]
Aja naključno si jo spoznal. Se pravi, se je zgodilo kar samo do sebe. No to je pa nekaj čisto drugega. Kot da forum ni portal za spoznavanje. Kakor vzameš a ne. Nekateri so tudi na ONa-ON samo iz radovednosti in za zabavo in nič ne iščejo. 🙂
Vzamem nazaj lažnivca. 🙂
Bom kar obema odgovorila, tudi japkici – gre za to, da mnogi mislijo, da če je ženska samska, da je spustila kriterije in da bo “pobrala” karkoli se ji ponuja. Če pa je vezana, pa mislijo, da cilja na nekoliko bolj atraktivno priliko. :))[/quote][/quote]
Tako je, prav si razlagaš napisano. Sicer pa mislim, da je bolje, da rečeš, da si samska, kot da si izmišljuješ ljubimce. Najbolje pa je, da se izogneš tovrstnim temam tako, da tudi drugih ne sprašuješ o njihovih partnerjih, otrocih ipd. Če si izmisliš, da imaš ljubimca (torej nekega vezanega moškega), bo šel ta podatek naprej in morda ti bo nekoč všeč kak samski, pa te ne bo jemal resno, ker te bo imel za “lahko”. Iskrenost je torej najboljša, ker ni pomembno mnenje okolice, saj ti živiš svoje življenje in ne oni. Tisti moški, ki je pravi zate, se ne bo oziral na mnenje drugih, ampak te bo poskušal spoznati.
Jaz ne sprašujem drugih, ravno zato, ker mi gre to na živce.
So pa predvsem sodelavci nadležni, ker ‘morajo’ vedet in skrbet, da ne bomo sodelavke ostale večno samske in brez otrok.
Ob njihovih vprašanjih se dvoumno nasmiham tako, da ne vedo pri čem sem. Včasih si pa namislim take zgodbice, recimo o dveh oh in sploh ljubimcih, da vsako teslo dojame, da se norčujem iz njegovega firbca.
Tako, da če me kdo direkt obtoži, da imam z nekom nekaj, mu pritrdim in mu še naložim, da ja pa še z njegovim bratom sem pa tako naprej :).
Nekoč mi je en razlagal, kako mu je kolega povedal koga vse imam in kako sem lahka… nisem se trudila razlagat, da je to laž. Raje sem mu rekla, da naj temu svojemu kolegu pove, da so bili vsi dobri ljubimic, le on je bil totalno zanič. Upam, da mu je to povedal :).
Resno mi gre to na živce, da morajo eni biti v takih skrbeh, če smo eni samski. In eni nas imajo za lahke, drugi za zafrustrirane, celo en me je obtožil, da sem lezbijka :), eni pa so sveto prepričani, da mi morajo najti fanta. Ti zadnji so najhujši. Bolj jim govoriš, da naj se ne vtikajo, bolj rihtajo fanta. In, ko zavrneš srečanje z njihovim fenomenskim fantom (verjetno je ta fant tudi vse prej kot navdušen, da mu kdo visljuje randi) imajo surle do tal.
Forum je zaprt za komentiranje.