Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Resnica o profesorci iz Celja, ki je bila napadena

Resnica o profesorci iz Celja, ki je bila napadena

Imam sina, ki je v istem razredu s fantom, ki jo je napadel. Naj vam povem, da je ta profesorica res p*****a. To ne opravičuje ravnanja tega dijaka ampak ta ženska namenoma greni življenje dijakom. Vsak ki zamudi tudi če samo 5 minut, je vprašan. Prejšno leto je imel nek dijak 20 cvekov v celem šolskem letu. Nekoč je dijak izgubil očeta in se je opravičil ona mu je pa zabrusila nazaj čes briga me za tvoje osebne stiske, matematiko moraš znati vseeno. Pasja je. Sin mi je rekel, da je najbolj nepriljubljena prfoksa na celi šoli. In baje, da ta fant je vredu, ki jo je napadel, nista prijatelja ampak imel naj bi duševne probleme. In ona ga je sprovocirala in naj bi v efektu brez razmišljanja zagrabil škarje in jo napadel.

Meni se otrok smili. Namesto, da bi prfoske učili kako naj deaskalirajo situacijo, so eni res nehumani. Upam, da dobi otrok pomoč. Star je šele 15 let. Govori se, da se bo prepisal.

Lažeš kot pes teče.

Odgovor na objavo uporabnika
Replika54g1, 06.01.2022 ob 16:59

Lažeš kot pes teče.

Kako veš?

Učiteljice ne poznam.

Dejstvo je, da so ene učiteljice ok, ene so pa grozne, večina je pa povprečnih.

Ampak dejstvo je tudi, če danes učitelj mulca grdo pogleda, že letijo starši v šolo. Tako, da takim zgodbicam, ki jih piše avtorica, vsekakor ne verjamem.

Ne glede ali gre za ok ali slabo ali povprečno učiteljico, je mulc navadna sodrga. Da bi se mi smilil? Zakaj že? Ker je mali zločinec, kriminalec?

1punca331, 06.01.2022 ob 17:03

Kako veš?

Kako ti ne veš?

Jaz pa verjamem,da je takšna učiteljica.

In zdaj morajo o tem povsod poročati,glavna tema poleg covida??!!! Grozaaa!!!

Ja, itak, zato so pa sošolci po napadu takoj priskočili na pomoč učiteljici, ne učencu. Mora biti pa res grozna.

Replika54g1, 06.01.2022 ob 17:06

Kako ti ne veš?

Bi bilo čudno, če se ne bi prav TI oglasila.

Če bi bila učiteljica čustveno inteligentna, poznala situacijo, znala predvidevat, do te situacije skoraj ne bi smelo priti! Neka provokacija z njene strani je bila. Ona je odrasla, otrok je pač otrok, nezrel.

Smrkavec se ne nauči, dobi cvek in znori pa zabode učiteljico.

Pa to ne moreš verjeti kaki psihiči hodijo v šolo. Če bo imel punco, bo rekla, da še ni za seks, kaj jo bo fental?

Potem pa ga še mone zagovarjajo. Mogoče bo še kak primer odrezane roke ali pa kaj podobnega, ko bo to sončece starejše. Začel je že v pravo smer.

1punca331, 06.01.2022 ob 17:12

Če bi bila učiteljica čustveno inteligentna, poznala situacijo, znala predvidevat, do te situacije skoraj ne bi smelo priti! Neka provokacija z njene strani je bila. Ona je odrasla, otrok je pač otrok, nezrel.

Pa ti si bolana do kraja. Zdaj je žrtev kriva?

Pri 15 pa pač moraš vedeti, da se ljudi ne zabade, če dobiš slabo oceno, ker se pač nisi naučil.

Mulc je navaden zločinec. Ne, ni ubogi otroček, ampak potencialni morilec.

Celanka, 06.01.2022 ob 16:56

Imam sina, ki je v istem razredu s fantom, ki jo je napadel. Naj vam povem, da je ta profesorica res p*****a. To ne opravičuje ravnanja tega dijaka ampak ta ženska namenoma greni življenje dijakom. Vsak ki zamudi tudi če samo 5 minut, je vprašan. Prejšno leto je imel nek dijak 20 cvekov v celem šolskem letu. Nekoč je dijak izgubil očeta in se je opravičil ona mu je pa zabrusila nazaj čes briga me za tvoje osebne stiske, matematiko moraš znati vseeno. Pasja je. Sin mi je rekel, da je najbolj nepriljubljena prfoksa na celi šoli. In baje, da ta fant je vredu, ki jo je napadel, nista prijatelja ampak imel naj bi duševne probleme. In ona ga je sprovocirala in naj bi v efektu brez razmišljanja zagrabil škarje in jo napadel.

Meni se otrok smili. Namesto, da bi prfoske učili kako naj deaskalirajo situacijo, so eni res nehumani. Upam, da dobi otrok pomoč. Star je šele 15 let. Govori se, da se bo prepisal.

jaz bi tudi prepisala otroka na mestu starsev…

cisto pa verjanem, da je tudi kak takega mozno glede prfokse… pred leti je na tej soli tocno tej bila nocna mora vseh dijakov  prfoksa  za matematiko Kastela… tocno na tej soli in tudi za mat.. se je izzivljala nad dijaki…

in povsod na solah lahko obstajajo taki bedaki od prfoksov… npr. mi smo imeli takega na faksu sicer za statistiko, znan kot nocna mora vseh, Arh se je pisal… imel ustne izpite, ki je bil ob ezen za vsakega po pisnem tud sredi noči… kolegica na izrednem studiju, je na vrsto prisla ob dveh ponoci in sla na jutranji bus ob 5 domov…

da ne govorimo kaj je delal na ustnih… pravilo je imel, da iz določenih področij nisi snel imeti napake, kot npr. aritmeticna sredina ipd. v glavnem dolocil si je v svoji glavi, kjer moras imet vse 100% prav, ce nisi imel, si lahko imel tocke tud za 9ko skupno, te je vrgel, ker po njegovoosnov nisi znal 100%. Zato je moral vsak nujno na ustnega, da je videl, ce ima vse prav tam kot je treba in zato je imel take guzve in ustne ponoči… pa bog ne daj, da je prisel kdo s prstanom na roki, ker jih ni prenesel, te je vrgel in podobne fore…

vrhunec zlobe, ki jo je bil sposoben na ustnem narediti studentu pa je… ena je pisala 9… pa ji on rece na ustnem : kolegica, vi znate za 10, naj vam postavim vprasanje. In ona, ne hvala sem zadovoljna z 9,ker je vedela da je to cist top pr njemu. On jo pregovarja in pregovarja in reva popusti, ji zastavi uiber tezko vprašanje, ni znala in ji rece: 9 za pisnega in 0za ustenega je skupaj 9, deljeno z 2 (dva dela izpita-pisni in ustni)  je enako 4,5, to znese nezadostno, se torej vidimo prihodnjic.

Taki pr… asci so eni prfoksi in jih najdes  take posanezne primerke lahko povsod lahko od osnovne sole, do faksa…

Glej, nas ne zanima kakšna je ona. Dijak jo je napadel s hladnim orožjem in jo hotel poškodovati ali celo ubiti. Dejstvo. Upam, da bo odgovarjal za zločin.

Najboljš , da vsak fazan ko pride v srednjo, dobi eno 9 mm pištolco, pa 4 metke, za vsak letnik enega, da lahko poči profesorja, ki mu ni všeč.

Al pa mislte, da bi že v OŠ šlo?

Dejte no molsti to temo do zadnje kaplje, pa da se vam da.

Kurba ste vsi vsevedni res. Ja mladina je podivjana A NE VSA IN NE VEDNO. Ja prfoxi so ql A NE VSI IN NE VEDNO!!! Tud mi smo meli v oš in tud v sš pa še kasnej na obeh straneh kandidate, ki so sam čakali, da lh sprostijo ventil.. tk, da ja.. me ni bo tm, da bi lh bla tk pametna kot ste eni zdaj.. ?

CrazY FroG ?, 06.01.2022 ob 17:16

Kurba ste vsi vsevedni res. Ja mladina je podivjana A NE VSA IN NE VEDNO. Ja prfoxi so ql A NE VSI IN NE VEDNO!!! Tud mi smo meli v oš in tud v sš pa še kasnej na obeh straneh kandidate, ki so sam čakali, da lh sprostijo ventil.. tk, da ja.. me ni bo tm, da bi lh bla tk pametna kot ste eni zdaj.. ?

Se strinjam. Kakorkoli že, takšno agresijo ne gre odobraviti ne pri enih ne pri drugih.

CElanki

Prejšnje leto je lahko le malo cvekov talala, ker so imeli drugačna ocenjevalna obdobja, manj ocen in skoraj celo leto šolo na daljavo.

Sicer pa res je, nekateri od otrok pričakujejo več kot so sposobni. Obstajajo pa tudi učitelji, ki se prav trudijo iskati neznanje pri otrocih in ne bom razumela, da pri predmetih, kjer gre le za faktografijo se držijo tistega kar je zapisano v knjigi, pa četudi učenec to ugotovi in opozori, mu pred razredom zabrusi, da je neumen in neveden.

Poznam primer iz OŠ Grm, ko ji je prinesel v šolo Guinesovo knjigo in ji dokazal da kar nekaj nebuloz in njenih trditev ne drži, ki jih ni vedela oz. še o določenih stvareh nikoli slišala.

Res je, da marsikateri učitelj nima pedagoškega čuta in pogosto tudi ne dovolj znanja in poznajo le tisto, kar sproti berejo v učbeniku, znanost in spoznanja pa gredo  naprej.

“1 punca”,

A si ti tista, ki si mi napisala, da ne bi nikoli bila s tipom, ki gleda telenovele?

Hja, smo imeli vedno tudi kake zelo zanič učitelje, ampak dejstvo je: če ti gre učitelj na živce, če ti gre šef, sodealavec, direktor … na živce. Ga ne zabodeš.

Pa mislim, da smo že vsi imeli take izkušnje, da nam je živce požrl, nas teroriziral… kaj bi bilo, če bi vsi poskušali šefa, učitelja, sodelavca kar malce zaklati?

Bo tale psihopatični dijak, ko bo v službi, če mu bo šef naložil delo ali pa, če mu ne bo dal dopusta ali pa kaj takega, kar nož zagnal med rebra? Ali bo takrat že bolj nobel in ga bo kar ustrelil?

Pa smrkavca bi prepisali? A zdaj naj bi pa mulc izbiral? Če bi bilo vse normalno, bi ga itak vrgli iz šole za vedno. Pa v arest za mladostnike, popravni dom ali kako se že reče.

Pred časom je mojega znanca nekdo ubil, grd umor je bil, se je dosti pisalo o tem. Morilec je začel že nekje pri 15, 16, ko je s kladivom po glavi udaril učitelja, ki je komaj preživel in ima trajne poškodbe. Tako, da iz malih kriminalcev, rastejoe veliki kriminalci. Danes škarje in učiteljica, jutri punca in nož, podjutrišnjim šef in pištola.

prava kava, 06.01.2022 ob 17:15

Glej, nas ne zanima kakšna je ona. Dijak jo je napadel s hladnim orožjem in jo hotel poškodovati ali celo ubiti. Dejstvo. Upam, da bo odgovarjal za zločin.

Glej, mene tudi briga, kaksna je ina in kaksen je ta dijak, zase pa vem, da ne provociram in ne maltretiram ljudi okoli sebe, ker nocem, da se komu takole strga, da me zabode!

Na druge ljudi pac nimas vpliva, imas ga pa nase in edino ti sam lahko skrbis za svojo varnost!

Sem ze parkrat pisala tu gor o tem, kako je en fant, ki je bil strah in trepet v nasi soseski, moji mami nosil vrecke iz trgovine! Kakor das, tako se ti vraca!

daj ne bluzi, 06.01.2022 ob 17:26

Hja, smo imeli vedno tudi kake zelo zanič učitelje, ampak dejstvo je: če ti gre učitelj na živce, če ti gre šef, sodealavec, direktor … na živce. Ga ne zabodeš.

Pa mislim, da smo že vsi imeli take izkušnje, da nam je živce požrl, nas teroriziral… kaj bi bilo, če bi vsi poskušali šefa, učitelja, sodelavca kar malce zaklati?

Bo tale psihopatični dijak, ko bo v službi, če mu bo šef naložil delo ali pa, če mu ne bo dal dopusta ali pa kaj takega, kar nož zagnal med rebra? Ali bo takrat že bolj nobel in ga bo kar ustrelil?

Pa smrkavca bi prepisali? A zdaj naj bi pa mulc izbiral? Če bi bilo vse normalno, bi ga itak vrgli iz šole za vedno. Pa v arest za mladostnike, popravni dom ali kako se že reče.

Pred časom je mojega znanca nekdo ubil, grd umor je bil, se je dosti pisalo o tem. Morilec je začel že nekje pri 15, 16, ko je s kladivom po glavi udaril učitelja, ki je komaj preživel in ima trajne poškodbe. Tako, da iz malih kriminalcev, rastejoe veliki kriminalci. Danes škarje in učiteljica, jutri punca in nož, podjutrišnjim šef in pištola.

to imas ti ze vse res prav, ne gres in ne stihnes nek9ga, ki se znasa nad tabo… se strinjam imas prav… gre za nedovoljeno fizicno nasilje..

ampak zakaj pa enako ne obsodis tudi druge vrste nasilja to je psihičnega… jebanje v glavo človeka tebi podrejenega s pozicije izrabe moci funkcije nadrejenega to je prav tako tudi enako nedovoljeno nasilje.

nasilje ni samo fizicno… in obojega je potrebno obsojati.

sama je kriva, 06.01.2022 ob 17:29

Glej, mene tudi briga, kaksna je ina in kaksen je ta dijak, zase pa vem, da ne provociram in ne maltretiram ljudi okoli sebe, ker nocem, da se komu takole strga, da me zabode!

Na druge ljudi pac nimas vpliva, imas ga pa nase in edino ti sam lahko skrbis za svojo varnost!

Sem ze parkrat pisala tu gor o tem, kako je en fant, ki je bil strah in trepet v nasi soseski, moji mami nosil vrecke iz trgovine! Kakor das, tako se ti vraca!

Če te dec pijan opali, si že sama iskala. Kakor daš, tako se ti vrača.

BOlano razmisljanje. Zdaj moramo biti ves cas na prezi, da se komu ne utrga, ker bo zaradi besed/odlocitev prizadet?

zmn, 06.01.2022 ob 17:43

to imas ti ze vse res prav, ne gres in ne stihnes nek9ga, ki se znasa nad tabo… se strinjam imas prav… gre za nedovoljeno fizicno nasilje..

ampak zakaj pa enako ne obsodis tudi druge vrste nasilja to je psihičnega… jebanje v glavo človeka tebi podrejenega s pozicije izrabe moci funkcije nadrejenega to je prav tako tudi enako nedovoljeno nasilje.

nasilje ni samo fizicno… in obojega je potrebno obsojati.

Ah daj no daj. Včasih so učitelji dejansko matletirali otroke, jih celo pretepali, poniževali pa jih ni noben zaštihal. Zdaj, ko učitelj mulca grdo pogleda, že starši letijo v šolo. Tako, da zgodbice o matletiranju pač ne kupim.

Verjamem, da so tako ok kot zanič učitelji. Tem zgodbicam o takem hudem matletiranju otrok pa pač ne kupim.

Veš, če ti za neznanje da cvek, če ti naloži domače naloge, če sprašuje za ocene, če daje kontrolke za pisat… to ni matletiranje.

Iynd b, 06.01.2022 ob 18:00

BOlano razmisljanje. Zdaj moramo biti ves cas na prezi, da se komu ne utrga, ker bo zaradi besed/odlocitev prizadet?

kdor ima vest in lastno samoodgovornost  s samokontrolo, vljudnim in spostljivim obnasanjem nima tezav.

Ves kako oravi pregovor nikoli ne naredi nekaj nekomu, jar nices sam doziveti oz. obratno do drugih se obnasaj tako kakor zelis, da se okolica do tebe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close