Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža

Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža

Če mene in njo primerjaš, sem jaz lepša, bolj fit in višja od nje.[/quote]
To ti praviš, da si lepša. Tudi,če si, pa pač ne znaš zapeljati bogatega moškega. Če bi znala ne bi v svojih 30 še vedno sanjala o bogatašu, ki nikoli ne bo prišel.[/quote]

Ni samo to. Moraš se v taki družbi gibati, v teh rovtarskih krajih so sami pijančki.

To ti praviš, da si lepša. Tudi,če si, pa pač ne znaš zapeljati bogatega moškega. Če bi znala ne bi v svojih 30 še vedno sanjala o bogatašu, ki nikoli ne bo prišel.[/quote]

Ni samo to. Moraš se v taki družbi gibati, v teh rovtarskih krajih so sami pijančki.[/quote]
In kaj te tako močno zadržuje v rovtah?

Kdor hoče, najde pot do cilja, kdor noče, najde 1000 izgovorov.

Če si v merah Mine Osenar ali Jasne Kuljaj si že blizu cilja.[/quote]
Ja, podobno postavo imam kot Osenarca, samo da sem večja in imam večje oprsje kot ona. Takšnega, kot Kuljajka približno.[/quote]
Meni si všeč, če si taka kot praviš. Na kakšen način te lahko spoznam?

172 cm sem visoka, imam 60 kg. ;)[/quote]

Pol je edin to, če si preveč lepa in se te tipi bojijo vn povabit.
Je kr pogost problem.
Drugač ne vidim zakaj bi imela probleme, glede na to, da je to popolna postava.
Sama imam bratranca, ki bi se mu morda zdela zanimiva.

Mogoče, je pa neprivlačna v obraz…jeeebeš postavo, faca je važna.

Tudi obraz ni vse, je pa veliko, čeprav ravno tu kozmetika dela čudeže in se da plehkega moškega najlažje preslepiti. 😉

172 cm sem visoka, imam 60 kg. ;)[/quote]

Pol je edin to, če si preveč lepa in se te tipi bojijo vn povabit.
Je kr pogost problem.
Drugač ne vidim zakaj bi imela probleme, glede na to, da je to popolna postava.
Sama imam bratranca, ki bi se mu morda zdela zanimiva.[/quote]
Ne bo se javla in pustila kakšen kontakt. Te njene zgodbice so samo nakladanje.

Jaz sem 178. Bo dovolj?

Ja, podobno postavo imam kot Osenarca, samo da sem večja in imam večje oprsje kot ona. Takšnega, kot Kuljajka približno.[/quote]
Meni si všeč, če si taka kot praviš. Na kakšen način te lahko spoznam?[/quote]Tebi so vse všeč, samo da napiše da je baba, :-), tud če je malo čudna, na fukfehterja pa dvomim, da se bo vžgala, ker potem bi se že in to serijsko. 🙂 Kako ti je lahko neka všeč, preden jo sploh vidiš in poznaš?:-)

Jaz sem 178. Bo dovolj?[/quote]

Višina je idealna, škoda le da si najverjetneje prestara zame.

Ni samo to. Moraš se v taki družbi gibati, v teh rovtarskih krajih so sami pijančki.[/quote]

Kdor hoče, najde pot do cilja, kdor noče, najde 1000 izgovorov.[/quote]
NImajo vsi istih ciljev, kot jih imaš ti, jaz ž ne bi hotel takega, glede na tisto malo kar si napisala med vrsticami o sebi. 🙂

Višina je idealna, škoda le da si najverjetneje prestara zame.[/quote]

Koliko si star?

Se zmeniva, če si samska.

Se zmeniva, če si samska.[/quote]A tako izgledajo potem tisti fukfehterski portali za spozanvanja? Da vsako tele rine v vse, samo da napiše da je baba? : -) Pa je res kaka toliko neumna , da se odzove na dobesedno nič?:-)

Se zmeniva, če si samska.[/quote]A tako izgledajo potem tisti fukfehterski portali za spozanvanja? Da vsako tele rine v vse, samo da napiše da je baba? : -) Pa je res kaka toliko neumna , da se odzove na dobesedno nič?:-)[/quote]In kaj si ti moški ali ženska?

Kdor hoče, najde pot do cilja, kdor noče, najde 1000 izgovorov.[/quote]
NImajo vsi istih ciljev, kot jih imaš ti, jaz ž ne bi hotel takega, glede na tisto malo kar si napisala med vrsticami o sebi. :-)[/quote]

Kaj si razbral med vrsticami o meni?

Tudi v faco fajn izgledam, sem naravna lepotica.

Kar pomeni, da ni lepa, ampak naravna.

Tudi v faco fajn izgledam, sem naravna lepotica.[/quote]
Sej ti verjamemo. Hahhaha.

Jaz sem 37, ampak punce pa imam mlajše do 25 let.

Raj mam naravno, ki ni tako lepa kot pa fasado, da me bo pol kap ko se bom zjutraj ob njej zbudil (je bil že primer, ko je mož klical, da je ropar v hiši, ko je prvič fasada dol padla). 😉

Tudi v faco fajn izgledam, sem naravna lepotica.[/quote]
Sej ti verjamemo. Hahhaha.[/quote]

Zakaj bi se lagala?

In vsako jutro se boš še naprej zbujalo na suhem z bujna domišljija. 🙂

Tudi če je to res, se laho le zamislip nad svojim početjem, da punčke loviš, za prave ženske pa nimaš jajc.

Ha ha ha. Prestar si zame.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close