Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža

Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža

Tvoja_teta : Svoje osebne svobode ne dam,zato sem še zmeraj raje samska.

Deklica zala, ne gradi svoje prihodnosti na tujih temeljih. Ce si vsaj malo pametna 🙂

Tvoja_teta Ti pa res vse vzameš osebno. Nisem tebe označila za butasto in tvojega moža za luzerja.
Poznam enzdravnico,ki je dolgo časa živela svojega moža on jo je varal.

Tvoja_teta Ti pa res vse vzameš osebno. Nisem tebe označila za butasto in tvojega moža za luzerja.
Poznam eno zdravnico,ki je dolgo časa živela svojega moža on jo je varal.

Avtorici svetujem, da če je že izobražena, da za vejico in drugimi ločili daje presledek.

Drugače pa, avtorica, ti kar išči, in vso srečo, ti privoščim.

Kaj si pa ti pripravljena požreti za to, da bi se poročila z bogatim moškim? Bi se odrekla osebni svobodi? Bi imela otroka, če bi si ga bogataš želel? Koliko diskretnih ljubic bi tolerirala in koliko javnih?[/quote]
To zdaj res izpade ko da samo bogati moški varajo in so samo bogati moški tirani.

kakor si postelješ, tako spiš: To je bilo sarkastično mišljeno?
Vidim da bi bil moj post bolje sprejet če bi, kot večina sponzoruš govorila da iščem samo ljubezen?
Pa čeprav bi se zlagala? Tukaj na med.over net. ne prenesete resnice.

Jaz pa poznam kar nekaj parov, ko ona ne hodi v službo (in je tudi ne išče) in imajo partnerje, ki jih preživljajo. Pa partnerji so še čisto nori na te svoje ženičke in jim vse k riti prinesejo.
Ker pa je ubogim revam dolgčas, si pa najdejo ljubimca, da imajo dopoldan kaj početi.
Tako, da ja, pridni, delovni moški, tudi norijo za takimi ženskami. Seveda se morajo pa spedenat: ličenje, frizura, izzivalna oblekca in dobijo takoj tipčke.

Drugače pa: velika večina žensk ima partnerje z višjo plačo.
Redki so pari, ko ona več zasluži.
Tako, da jaz čisto razumem avtorico. Nič drugačna ni kot večina ostalih žensk.

Kaj si pa ti pripravljena požreti za to, da bi se poročila z bogatim moškim? Bi se odrekla osebni svobodi? Bi imela otroka, če bi si ga bogataš želel? Koliko diskretnih ljubic bi tolerirala in koliko javnih?[/quote]
To zdaj res izpade ko da samo bogati moški varajo in so samo bogati moški tirani.[/quote]
Seveda ne, ampak revni je ne zanimajo.

Tako ti bom povedal. Visoko izobražen in na zavodu več let, je zame totalno nesposoben človek.
Sam se imam takšnega kot ga želiš in če bi jaz “vzel” (torej imeti možnost) takšno žensko bi bil edini pogoj, da bi imela vročo pi*čko.

Vprašaj pišoče tu gor koliko imajo njihovi možje višje plače od njih.

In nauk te zgodbe je …?

a imaš cenik tvojih storitev? Objavi ga

…, ali jo imaš ti vertikalno postavljeno, tako, kot večina žensk ali jo imaš vodoravno med nogami?

Če jo imaš vodoravno, jo boš lahko drago vnovčila. Če jo imaš vertikalno, takih je kolikor hočeš. 🙂 Pa še puhla je redko katera tako, kot si ti, tako da te čaka huda konkurenca, kahla.

nisi edina: Točno tako. Jaz sem pa sama moram vse sama delati, vključno z delom na njivi.
Tudi vsa moška dela, ki se jim večina jezičnih gospa na teh forumu spretno ogne. Potem pa me kritizirajo če bi rada malo boljše živela. Ženska ženski kača ali kako že pravijo. Ene ženske raje vidijo, da životariš od kakšnega honorarnega dela ker pač drugega dela ne dobiš. Kaj hujšega če dobiš bogatega moža, si materialistka pa ne vem kaj še. V tem sistemu smo vsi po malem materialisti, da preživimo. Že če se sama preživljaš moraš biti, a se slučajno motim?

Kaj zdaj babe? Ste skočile na punco ko Franci na micko. Večina babnic bi najprej bogatega in potem spet bogatega, večina dedcev pa najprej lepo pa pol bogato.
To so dejstva.
Kje ga boš dobila pa ne vem.

Samo eno je, ali si to ženska želi, ali pa ne in pač tako nanese. Torej si si ti želela, da tvoj partner zasluži več od tebe? Kaj pa to, da bi ti dobila boljšo plačo? A si tudi ti samo ena izmed tistih, ki si domišljajo,da jih morajo možje preživljati, one pa zaslužijo tako – za žepnino? 🙂
Evo, jaz sem si želela, da bi moj partner zaslužil približno toliko kot jaz (torej bi bil tudi podobno izobražen,….), ne pa da bi moral zaslužiti več od mene. Po vrhu celo zato, da bi me “razvajal”? 🙂 Kaj ste res ene takšne sponzoruše? Neverjetno. Še sreča, da jih v mojem okolju ni prav veliko. Ženske namreč znamo in želimo same prispevati v skupni proračun.

Po eni strani se strinjam z avtorico, sicer ne s tem, da je treba iskat moškega z debelo denarnico, ampak jaz si ne predstavljam življenja z moškim, ki je nesposoben in neizobražen. Sem sodijo moški, ki jim niti srednje šole ni uspelo dokončati in ki namesto da se trudijo, glumijo gljive z nekimi mutnimi posli. Predvsem pa taki, ki se čutijo strokovnjake prav na vseh področjih, od ekonomije do politike, medicine in zgodovine.

Sposobni in izobraženi moški imajo ponavadi kar nekaj denarja na bančnem računu, tisti ta mlajši pa veliko možnosti, da ga bodo nekoč imeli. In tak je bil moj mož, ko sem ga spoznala.

Ta je res s dobra in močna. Ni kaj ugibat. Dečva ima horizontalno postavljeno črto.

Bravo ti. To tvoje je dobro da šola predno začneš z onim. /Mahat/ Pogledat!
;))))

In nauk te zgodbe je …?[/quote]

Tudi če si zdravnica in preživljaš luzerja te lahko mož vara, če mu ne daš zadostikrat nog narazen!

Jah, nimajo vse takšne sreče kot ti, poklicna žena, a ne? 🙂

Ti si samo odkrito podala karte na mizo.
Ostale pa tega ne bodo priznale. Pa jih večina ne bi šle v resno razmerje z nekom, ki ima manjšo plačo kot one. Samo pač znajo to lepo v celofan zaviti in trditi, da jim gre za ljubezen. Samo čisto slučajno je to, da se velika večina zaljubi v tiste z višjo plačo.
Seveda ne vse, ampak večina pa ja :).

In nauk te zgodbe je …?[/quote]

Tudi če si zdravnica in preživljaš luzerja te lahko mož vara, če mu ne daš zadostikrat nog narazen![/quote]
O, še ena poklicna ženka, ki misli, da lahko samo tako obdrži deca 🙂

Kotda je edini način prispevkov v skupni proračun plača. Prispeva se lahko na več načinov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close