Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža
Jaz pa poznam kar nekaj parov, ko ona ne hodi v službo (in je tudi ne išče) in imajo partnerje, ki jih preživljajo. Pa partnerji so še čisto nori na te svoje ženičke in jim vse k riti prinesejo.
Ker pa je ubogim revam dolgčas, si pa najdejo ljubimca, da imajo dopoldan kaj početi.
Tako, da ja, pridni, delovni moški, tudi norijo za takimi ženskami. Seveda se morajo pa spedenat: ličenje, frizura, izzivalna oblekca in dobijo takoj tipčke.
Drugače pa: velika večina žensk ima partnerje z višjo plačo.
Redki so pari, ko ona več zasluži.
Tako, da jaz čisto razumem avtorico. Nič drugačna ni kot večina ostalih žensk.
Kaj si pa ti pripravljena požreti za to, da bi se poročila z bogatim moškim? Bi se odrekla osebni svobodi? Bi imela otroka, če bi si ga bogataš želel? Koliko diskretnih ljubic bi tolerirala in koliko javnih?[/quote]
To zdaj res izpade ko da samo bogati moški varajo in so samo bogati moški tirani.[/quote]
Seveda ne, ampak revni je ne zanimajo.
nisi edina: Točno tako. Jaz sem pa sama moram vse sama delati, vključno z delom na njivi.
Tudi vsa moška dela, ki se jim večina jezičnih gospa na teh forumu spretno ogne. Potem pa me kritizirajo če bi rada malo boljše živela. Ženska ženski kača ali kako že pravijo. Ene ženske raje vidijo, da životariš od kakšnega honorarnega dela ker pač drugega dela ne dobiš. Kaj hujšega če dobiš bogatega moža, si materialistka pa ne vem kaj še. V tem sistemu smo vsi po malem materialisti, da preživimo. Že če se sama preživljaš moraš biti, a se slučajno motim?
Samo eno je, ali si to ženska želi, ali pa ne in pač tako nanese. Torej si si ti želela, da tvoj partner zasluži več od tebe? Kaj pa to, da bi ti dobila boljšo plačo? A si tudi ti samo ena izmed tistih, ki si domišljajo,da jih morajo možje preživljati, one pa zaslužijo tako – za žepnino? 🙂
Evo, jaz sem si želela, da bi moj partner zaslužil približno toliko kot jaz (torej bi bil tudi podobno izobražen,….), ne pa da bi moral zaslužiti več od mene. Po vrhu celo zato, da bi me “razvajal”? 🙂 Kaj ste res ene takšne sponzoruše? Neverjetno. Še sreča, da jih v mojem okolju ni prav veliko. Ženske namreč znamo in želimo same prispevati v skupni proračun.
Po eni strani se strinjam z avtorico, sicer ne s tem, da je treba iskat moškega z debelo denarnico, ampak jaz si ne predstavljam življenja z moškim, ki je nesposoben in neizobražen. Sem sodijo moški, ki jim niti srednje šole ni uspelo dokončati in ki namesto da se trudijo, glumijo gljive z nekimi mutnimi posli. Predvsem pa taki, ki se čutijo strokovnjake prav na vseh področjih, od ekonomije do politike, medicine in zgodovine.
Sposobni in izobraženi moški imajo ponavadi kar nekaj denarja na bančnem računu, tisti ta mlajši pa veliko možnosti, da ga bodo nekoč imeli. In tak je bil moj mož, ko sem ga spoznala.
Ti si samo odkrito podala karte na mizo.
Ostale pa tega ne bodo priznale. Pa jih večina ne bi šle v resno razmerje z nekom, ki ima manjšo plačo kot one. Samo pač znajo to lepo v celofan zaviti in trditi, da jim gre za ljubezen. Samo čisto slučajno je to, da se velika večina zaljubi v tiste z višjo plačo.
Seveda ne vse, ampak večina pa ja :).
Forum je zaprt za komentiranje.