Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža

Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža

3/4 mona je uporabnikov psihiatrije. Kahlo je med njimi. Tu ne vidim žalitve.
[/quote]
O tem bi lahko razpravljali…

Brskam po netu in tole najdem … moram nekaj napisati, čeprav je tema že lanska.

No, jaz sem visoko izobražena, bila sem tudi na zavodu in našla sem to, kar je napisala avtorica. Dobro situiranega moškega. Bom opisala, kako zgleda življenje z bolje situiranim.

1. Ta moški, moj mož zdaj, je imel zelo zanimiv odnos do spolnosti … ne bom napisala kaj, ampak vse ženske, vedite, da takšen moški ne vpraša, če vam bo, lahko mu boste samo brez besed ugodile.

2. Da sem bila na zavodu, ga ni motilo, je pa zahteval, da si v roku 1 leta najdem delo, ampak takšno, da ne bom pobirala pogledov drugih moških … no, našla sem si delo, celo sama imam svoje podjetje zdaj, kako biti dober gospodar me je naučil prav on. Seveda je vse pod njegovim nadzorom – od strank, dela, s kom se dobivam, kdaj …

3. Jaz varati ne smem, čeprav mi ne bi bilo težko koga speljati v posltejo, on ne vem, možno, da je kdaj, enkrat mi je samo rekel, da kar ne veš, ne boli.

4. Vozim se z lepim, novim avtom, ampak ni moj, je njegov. Prav tako so njegove vse nepremičnine.

5. Njegov pogoj so bili otroci – zdaj imava tri, čeprav si jih jaz nisem nikoli želela toliko, kvečjemu enega.

6. Njega ni nikoli doma, ker ni bogastvo od staršev, ampak pridelano z delom, kar pomeni odsotnost več dni, celo tedne in mesece.

7. Ni ga zanimalo moje počutje med nosečnostjo, po porodu, nikoli ni uspaval otrok, celo odselil se je iz spalnice, dokler so otroci spali poleg mene. Seveda sem morala dojiti, njegova zahteva, na srečo sem imela možnost. Tudi za bolne otroke se nikoli ne zanima, ker je pač to moje delo. Vedno je pripravljen plačati za igračke, šolske potrebščine, izlete … vendar na slednje večkrat grem sama z otroki. Otroci so se ga na začetku bali, ker jim je bil tujec, zdaj ko so večji, pa držijo z njim, z mano nikoli … Imam dva sinova in se bojim, da bosta enaka. Tudi eno malo deklico … zlato punčko … ki ji že ta dobro situiran oče išče primernega bodočega partnerja …

Še kaj bi lahko naštela … jaz lahko le rečem, da je to življenje v kletki, zlati kletki. Zdaj si pa lahko vsaka sama presodi. Ni hudo, imajo pa druge veliko več možnosti za pogovore, za prerekanje, za uveljavljanje svoje volje … pri nas tega ni, ker si jaz ne upam oz. ne smem.

Poanta – vse mora špilat, pa ne po moje, po njegovo, kiksov si pa ne smem privoščiti, ker škodi njegovemu ugledu, dobri volji, uspešnosti … jaz bom ostala z njim, za zmeraj, ne morem in ne upam pa si trditi, da sem njegova edina.

Po tvoji pisavi sodeč nisi izobražena..

Tudi jaz iscem princa na belem konju.

Normalno, da ima ženska željo dobiti čim boljšega moškega in to tudi v materialnem pogledu. Ob tem se je dobro vprašati, kaj ona nudi nadpovprečnega v zameno. Kaj ima sama takega, da bo zanimiva za moškega, ki si ga želi? Zgolj mednožje in posteljne vrline na dolgi rok običajno niso dovolj. Kvaliteten moški želi ob sebi kvalitetno žensko, kar še daleč niso le nohtki, cunjice, podaljški. Visenje več let na borzi ni ravno kvaliteta. Kaže, da ima ženska neuporabno izobrazbo in hkrati ni sposobna prekvalifikacije, nima idej, s katerimi bi lahko prodrla, znanj in sposobnosti, s katerimi bi se uspela preživljati sama. Je težko za službo, a treba je iskati poti in slejkoprej se kaj najde. Kvaliteten moški se bo veliko prej zagorel za žensko, ki ima pogum, da se loti nečesa novega, upa tvegati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close