Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prvi in edini za celo življenje

Prvi in edini za celo življenje

Ja samo da obljuba ob poroki je do groba…. in ni pogojena…

in bo prelomla zaobljubo…

jaz mislim da ti nočeš videt, da jaz nimam nič proti in verjamem da so ene ločitve PRAVILNE in na MESTU ampak to ne spremeni dejstva da je nekdo prelomil zaobljubo ki jo je ‘bolj ali manj svečano zaobljubil PRED PRIAČMI in je ni držal…. to da ti tolmačiš besede kot so spoštovanje in zvestoba tako in tako ne spremeni dejstva da vsak tega ne tolmači enako in to ni dovoljšen razlog za ničnost zaobljube ker ni eksplicitno navedeno…

samo to jaz govorim!

Marko, potem pač moraš z svojo zmoto živet ali pa bit obljubo-lomilec …. ultimativno to NIAM VEZE ampak vse kar je pomembno ali si obljubo ki si jo dal prelomil ali ne… razlogi niso pomembni, lahko so upravičeni ali ne, prelomil si še zmeraj, samo to bi rad da se uvidi!

moj primer kaže da je spoštovanje RELATIVNA beseda, in da ni UNIVERZALNE RAZLAGE KAJ IN KDAJ SPOŠTOVANJE JE IN KDAJ NE, in torej to ni EKSPLICITNA RAZLAGA kdaj lahko nekdo prekrši zaobljubo….

jaz sem lahko ZVEST tudi svoji prijateljici, pa imam polno drugih žensk… to je še eno tolmačenje zvestobe ki je spet relativna….

vpikuješ se v napačne dele mojih primerov…. point je prikazati RELATIVNOST besed kot so spoštovanje, zvestoba….

Je pa zelo EKSPLICITNO povedano da jo boš ljubil dokler vaju SMRT ne LOČI v dobrem IN SLABEM… tu pa je zelo jasno definirano kdaj….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Dobro poglej poboldane besede.

Dobro poglej poboldane besede.[/quote]

ja saj lahko tudi teoretiziramo kaj pomeni ljubiti 😉

ampak še vedno je lepo eksplicitno opredeljeno DO KDAJ… DOKLER VAJU SMRT NE LOČI….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Še enkrat poglej pobodlane besede. Veš kaj pomenijo? Po mojem ne.

Še enkrat poglej pobodlane besede. Veš kaj pomenijo? Po mojem ne.[/quote]

a ti veš?

Ne ti MISLIŠ DA VEŠ KAJ POMENIJO.. .definicije ljubezni ni… vsaj ne univerzalno sprejete… dobro premisli še enkrat!

Ljubezen je tudi to, da nekoga spustiš od sebe.

Tukaj so zdaj totalno pomešali ljubezen, obljube, zvestoba do roba, ….
Eni ne dojamejo da v zakon vstopata dva in da se svet spreminja in s tem tudi ona dva in da je obljuba, ki sta jo dala pred X leti še vedno obljuba, čeprav se je pogled na “ljubim te” med njima spremenil. On naprimer zdaj izkazuje svojo ljubezen tako da jo 2x poči okrog kepe ona pa to razume kot fizičen napad nanjo. In pol ona da vlogo za ločitev on pa je prisegolomec… adijo pamet 🙂

In pol uletiš ti s svojim pogledom (s katerim se čist strinjam, tko čist btw) ampak s tem boš še bolj skalila vodo, ki je že itak čist kalna 🙂

na začetku sta se imala tako rada, da bi se požrla

kasneje jima je postalo žal, da se nista ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

to to 😀

Ja ! Zato se mladi lizarijo na ulici in se eni “starejši” zgražajo.. v bistvu jim je pa žal ker, ko so bili sami mladi, niso požrli njo/njega, ko so imeli proložnost. Pa smo rešili vprašanje dveh današnjih tem…
jupiiiiiii

Kasneje sta se tako zasovražila, da bi se spet požrla… :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kasneje sta se tako zasovražila, da bi se spet požrla… :))[/quote]

emmm … nope … kasneje se žreta — vseeno vesta, da je težko najti koga užitnega

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

=D>[/quote]

Kaj ta znakec pomeni?:) Evil but happy?:))[/quote]
[img]https://fcdn.smileyswelove.com/content/smileys/smiley-emoticon-420-animal-emoticon.gif[/img]

Mene čudi, ko ločenci tako pop.izdijo, ko jih katera opomni, da so blago z napako. Človek bi pričakoval, d aje zrel ločenec dal eno lekcijo skoz in da druge ne potrebuje. Ampak, beroč te posta ločencev, pridem do zaključka, da si še kar želijo neke resne zveze. Kot d ajim ni bila prva lekcija dovolj. Taki izkušeni dedci bi že lahko prišli k pameti in do spoznanja, da za življenej ne rabijo nujno nekoga ob sebi.

Ločenke so v tem pogledu veliko realnejše, večina jih sploh več ne išče zveze, ampak se zadovoljijo z ljubimci.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kje je po tvojem starostna meja?
In zakaj si čutila potrebo po odprtju te teme?

Kje je po tvojem starostna meja?
In zakaj si čutila potrebo po odprtju te teme?[/quote]

Ne smemo pozabit da je danes čudno če si pri 16tih še devičnik 😉

starostne meje se spreminjajo na 2-3 leta generacijsko gledano….

Jaz sem pri 16tih razmišljal kak bom igrice igral in se zunaj podil s kolesom ter na igrišču s prijatli igral košarko …. danes pa mularija hodi po diskačih….

Tako da ni za verjet nobeni starostni meji ki jo pove kdorkoli izmed nas ker je percepcija njegove/njene generacije….

Tako je bilo tudi pri meni. Pri 15. sm šele začel gledat Pokemone, kakšni izhodi ob petkih in sobotah (po možnosti podprti z litri vina) neki.

Torej venček, čakamo tvoj odgovor.

Jaz osebno se ne zgražam. Največja neumnost mi je vedno bila, ko nekdo na poroki obljubi ljubezen do smrti. Malo morgen …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close