Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice PROSIM ZA NASVET-TURCIJA

PROSIM ZA NASVET-TURCIJA

Sem Boris, zaposlen na Relaxu v Mariboru. Prednost nas v hotelu Selge beach je v našem predstavniku, ki je z vami 24 ur na dan v samem hotelu in seveda v ceni. Klubske aktivnosti zajemajo tudi otroške delavnice s programom, ki produktivno in ustvarjalno zapolnijo kakšno urco ali dve vašemu otroku. Za vse dodatne informacije sem vam dosegljiv na mailu boris.kesak@relax.si.

ze kdo bil slucajno v SIDE – hotel grande prestige***** ? …. tja grem pa me malo zanima kako in kaj je tam……..

lp.

gastja kaj ste rezervirali?

Lep pozdrav!
z možem se nisva nikakor mogla odločit kam naj gremo…pol pa še v šoli mi niso dali v kot pet dni prosto, tako smo se sedaj odločili za Tunizijo hotel Caribbean world monastir,upam da bo vse vredi do počitnic.
Mogoče pa drugo leto v Turčijo..lepo uživaj še koliko časa za je potovanje v Rim:))pa želim ti vse lepo tebi pa tvoji družinici lp

Pozzz,
Je bil kdo v hotelu Zeynep , v Beleku? Malo me prpa grabi, ker gremo prvič- imamo dva otroka 5 in 7 let- preko Sončka(30.06.) Hvala vsem v naprej

Elize resorth, antalya, kemer. Večina familije z otroci in upokojenci. Umirjeno, čudovito, na nivoju in ugodno

http://www.elizebeachresort.com/index_eng.html

Živjo,

mene zanima če je komu znan hotel Cesars resort, Side. Ponuja ga agencija Oasis turs. Hotel je 5*, malo pa me skrbi ker sem slučajno naletela na slike grdih sob!

vsakega mnenja bom hvaležna, lp

živijo,

naša dokončna odločitev je relaxov SELGE BEACH v času od 20.07.-27.07.2011. Če gre še kdo isti termin se lahko oglasi!

Lep dopust vsem!!!

gastja prepričana sem, da se boste imeli super, pa po dopustu upam na poročilo. Gastja še 2 meseca me ločita do poroda.

Ravno tako upam, da boste vsi, ki greste v Turčijo po dopustu poročali.

Tudi mi gremo letos v Turčijo. In sicer 6.7.2011 v hotel Selge beach. Naši otroci so stari 3 in 8 let. A gre kdo v tem terminu?

gastja prepričana sem, da se boste imeli super, pa po dopustu upam na poročilo. Gastja še 2 meseca me ločita do poroda.

Ravno tako upam, da boste vsi, ki greste v Turčijo po dopustu poročali.[/quote]
Lep pozdrav Soraia!
Seveda bom poročala,kako bo.Tebi pa želim vse dobro…lp Gastja

Ali ima kdo kakšno inf. o Eftalia Resortu ? Potujemo tja s familijo 30.06.2011 za 14 dni!

Hvala in lep pozdrav!

Mi smo bili lani 2010 v začetku septembra v Aska Washington Resort…..prek relax-a in če se odločite za sem, resnično ne boste razočarani. Hrane je bilo preveč ALL-torej čez cel dan…polna kapa, za vse okuse, lačen ti garantiram, da ne boš, priporočam ustekleničene pijače, animacije nepozabne, še danes slišim enega animatorja, ko je skoz ponavljal “kdor ne skače ni slovenc hej hej hej”, legende so! Klimo v hotelu si prižigaš kadar tebi paše. Bilo je edino prevroče, po mivki bosi nismo mogli hodit,vsaj dolgo nisi smel stati na enem mestu. Pa dovolj denarja moreš imeti s seboj, kajti 15 min hoje stran imaš 2 km samih štantov, al pa da sploh ne greš tja….hahaha

Letos 1.6.2011 pa gremo v Selge Beach Resort, nam je priporočala agencija relax in vam povem, kako je bilo, ko se vrnemo;)

Ojla,

Tudi mi bomo letos z Relaxom v SELGE BEACH Resortu od 13.7. do 27.7.; imamo dva otroka, stara 3 leta in 7 let; tako da se bomo morda vsaj z nekaterimi forumovci lahko srečali 🙂

Me pa zanima, ali kdo med vami planira obisk delfinarija, se splača obiskati tudi kak aquapark, pa slapove upam, da si bomo tudi lahko ogledali. Za kakršnekoli priporočila, kaj razen morja in plaže, še delati v Side-u in na obali, se toplo priporočam.

Upam, da bo v Turčiji sončno in vroče in da bo morje julija že zelo toplo 🙂

Lp,
C

Delfinarij – če misliš šov z delfini, mi smo šli, pa ni bilo vredno. šli smo na slapove – Manavgat, to je bil pa lep izlet, tako da priporočam. vreme je bilo v začetku julija vroče, voda topla, tako da je bilo krasno.

MARSIL IN CITROENKA.. mi gremo v Selge beach 7.7. do 21.7.ampak z Guletom. Upam, d abo ok. Otroka bosta avg.stara 6 in 3 leta.

Moj mail je: zaeriko@gmail.com.. da se bomo kaj srečali..:)

Lep pozdravček..

p.s. kaj boste kaj vzele proti driski?

Pozdravljeni,

s fantom nameravava letos poleti na dopust v Turčijo s slovensko agencijo. Ker sva še oba študenta, bi raje rezervirala hotel s 3*, pa me zanima če imate kakšne izkušnje s hoteli te kategorije in katerega priporočate.

Hvala in lep pozdrav!

Pozdravljeni dopustniki!

Mene pa zanima, če ima kdo kakšne izkušnje z hotelom INNOVA RESORT & SPA v kraju Belek?

če bi bila na tvojem mestu bi izbrala ALANYO, tam so hoteli cenejši, nikar all inclusiva, reje samo NZ. bosta že kaj jedla, restavracij je veliko, trgovin tudi. zelo važno je kje je hotel lociran, ker eni so zelo na samem. to pa pomeni, da zvečer ni kam it, doooooolgčas.
v alanji je slabo samo to, da je poleti izredno soparno. vodič nam je rekel, da je avgusta tudi 95%, da si lahko večkrat na dan menjaš majico, pa še si ves moker. čez dan je vroče, ponoči se ne shladi. brisače se ne posušijo cel teden, toliko je vlage.
upam, da gresta septembra.

Zanimivo, tudi nas so prebukirali v Elatiye resort, smo samo do recepcije prišli v Eftalia village (GTI). Samo smo zahtevali odškodnino in dobili.

gre gdo 13.7 Side ( grand prestige*****) ?ali pa v blizino ? kake iskušnje ? če ne bom pa potem jaz napisal kako je bilo…..

Prijetne počitnice vsem……

Očitno se vidimo jutri na Brniku? 🙂

Ojla,

Andreja XYZ in Selge Beach – uživajte na dopustu in javite, kako ste se imeli 🙁

Ker vas je veliko že letovalo v Turčiji me zanima ali je v Turčiji možno normalno dvigovati denar iz bankomata? So bankomati v hotelih oz bližini (tudi mi gremo v Selge Beach)? Že vnaprej hvala za vse info.

Lp,
C

Čisto normalno sem dvigovala na bankomatih. V našem hotelu ga ni bilo – je bil bolj v centru.

Tako…..mi smo srečno prispeli iz Turčije….kot sem že napisala smo letovali v SELGE BEACH. Sonce je bilo vroče cel teden,čist brez kapljice dežja, voda(morje) enkratna,brezskrbi za kopanje. Sobe so bolj v slabem stanju glede na 5 zvezdic, ampak je za preživet in prespat, klimo si vklapljaš kadar tebi paše, hrana je okusna in na izbiro imaš 1000 in 1 jed , lačen ne boš! 5 min stran od hotela imaš polno bazarjev in ne pozabi barantat!!Za delfinarje pa je cena res malo preveč zasoljena, glede na to kaj vidiš. Js bi rekla, da mi je bilo v Washington Resort (Side) bolj všeč! Denar lahko dviguješ v mestu Side. Aja, pa zdravil ne potrebuješ, mogoče preventivno kak aspirinček ali linex, ker imaš v hotelu zdravnika 24 ur na dan in v lekarni dobiš marsikateri antibiotik brez recepta! Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close