Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice PROSIM ZA NASVET-TURCIJA

PROSIM ZA NASVET-TURCIJA

+++++++++++++++++++++
S katero letalsko družbo ste leteli in kdaj ste štartali z Brnika?
Je hotel v bližini Aska Washington?
LP

Daysi 003, napisala si, da so sobe bolj v slabem stanju. Glede na to, da gremo tudi mi letos v ta hotel (dve leti zapored smo bili v Pegasos Worldu), sem malo skeptična. Prosim, če bolj natančno opišeš, kako slabo je bilo to stanje sob (ali stara oprema, ali nečistoča,…).
Hvala za odgovor.

Pozdraljena,

mi pa gremo letos v Pegasos Word. Mi lahko opišeš kako ste ste kaj imeli? Čeprav glede na to, da ste šli dve leti zapored vam je bilo sigurno lepo.

hvala in lep pozdrav

Punč, v Pegasosu je vse super, nimam nobenih pripomb. Sicer pa imajo vsake oči svojega malarja. Letos smo se odločili za drug hotel, ker ga Relax ni imel v ponudbi, pa tudi da malo spremenimo okolje.
L.p.

Mene pa je skoraj “kap”, ko sem izvedela, da letalo iz Brnika leti malo pred 21. uro in da bomo v Turčiji šele malo pred 24.uro (če seveda ne bo zamude). Potem pa še transfer (avtobus) do hotela Selge Beach (70 km), tako da bomo v hotelu komaj šele okrog 1.30 ponoči (če ne bo zamude). Katastrofa, glede na to da imamo otroke. Ta dan seveda sploh ne moreš koristit in še nasledji dan dopoldan prespiš. Zadnji dan pa tak moraš že ob 10.uri spakirat. Tak da imaš v bistvu od 8 dni, le 6 oz. 5 dni. Kdaj pa ostali letite (ob kateri uri)?

Ob 20,15 uri, saj to si ze vedela vseskozi,ce si imela relaxov katalog,mislim da pise na prvi strani kataloga.

Onur air je 08.06. odletel ob 19.59 uri, 15.06 pa ob 20.08 uri ,za vozni red vemo vsi ki potujemo z relaxom in pomoči ni,se pa strinjam da je nerodno če imaš majhne otroke in prideš pozno v hotel.Sun express ,,,gulet,sonček,,, ima let ob 13.35 uri , prihod v ayt ob 17.10 kar je bistveno boljša varianta,,,boš vedela za naslednjič……

Katera gre jutri v Selge beach?

jaz grem pojutrišnjem v Selge.

Kako pojutrijšnjem, se zajebavaš?

zakaj bi se pa zajebavala???

lilas….donatello potuje z Guletom ki ima let v četrtek….beri forum za nazaj.

Ja, hvala. Nisem bila pozorna. Šola za drugič!

Ojla

tudi mi gremo v selge beach. 7 julija, letimo z guletom.

Odločila sem se za ta hotel glede na ceno in pohvale. Glede sob..kakšne sobe so? d aniso v dobrem stanju? kaj to pomeni??

Super, da je zdravnik, to mi je všeč, ker sem jaz včasih malo preveč panična..

hejj kaj naj naredim gledee driske?? lani jo je dobil sin na avionu hvala bogu, d ane prej, ker je lilo iz njega. Kaj letos narediti, da se izognemo..kakšna preventiva??

lp, ery

Tako prišli smo iz Selge beacha. Vse je supre, morje, bazeni, hrana, pijača. Povsod sami Rusi. Če želite še kaj, samo vprašajte.

Zdravnik je tam vseskozi, brezobraznih pijanih rusov kolikor hočeš, komolčarjev v restavracijah, kjer te odrivajo kolikor hočeš, brezobraznežev ki solato nakladajo z rokami malo morje, pač to je en ogromen hotel(krmilnica 3000 gostov) tudi lokacija hotela je slaba, ker to ni v Sideju, ampak kar cca20 min vožnje z taxijem(po ceniku 40€ povratno) do mesta. V teh bazarjih pri hotelu cene spuščajo minimalno , če hočeš malo več barantat, te kar dokaj neprijazno odslovi iz trgovine.Sobe so dokaj solidne čistoča za 3, klima je. Vsekakor pa ta hotel ni vreden 5*, po moji realni oceni 3+ več ne. Bil sem v mnogih hotelih po Tuniziji,Grčiji,in Egiptu tako da vem kaj so 4 ali 5*. Je pa ogromno nekih animacij, lačen v tem hotelu ne moreš biti, žejen še manj. Relax ti pa ukrade cel dan bivanja, ker je let ob cca20 uri, v hotel prideš po polnoči , zadnji dan moraš pa že ob 12h iz sobe, tako da sredo ko letiš tja, dejansko izgubiš in mislim da bi morali pri relaxu en dan odšteti. Predstavnica Relaxa je uredu, vseskozi v hotelu, tako da če rabiš kakšen nasvet ni problem. Žal mi ne bomo več gostje v tem hotelu, čeprav smo uživali na dopustu.

uf.. sami no skoraj negativni komentarji…:/

ne morem verjet, d abi bilo res tako slabo no… ehh.. bomo videli.. upam,da preživimo..:).. drugače pa..smo taki, četudi bi bilo oh in sploh se nikoli ne vračamo v isti hotel… tako da….)

LILAS.. kako ste hodili v mesto? z busom? kaj pa zvečer? ste bii samo na animacijah? ali ste šli kam’?

lilas,

Mene pa zanima katerih izletov ste se v času dopustovanja udeležili in kaj se splača videti? Tudi mi gremo kmalu v Selge, pa upamo, da je otroška animacija ok in raznovrstna. Zanima me, še kakšna je kaj plaža in če so potrebni kakšni čevlji za v vodo?že vnaprej hvala za odgovor.

Lp,c

Tudi mi smo se vrnili iz Selgeja in se strinjam z bivšim selgarjem, hotel so prevzeli rusi in je v obupnem stanju, ne zasluži si 5 zvezdic. tja se ne bomo več vrnili, čeprav je bilo drugače čisto v redu.

Bližnje mesto je v bližini – 5 minut peš. Lahko greš brez skrbi, za v Side pelje avtobus samo čez dan, mislim, da je zadnji ob 8.

Na izlete pa nismo šli, smo bolj počivali, imamo pa tudi otroka.

LP

Čevljev za vodo ne potrebuješ.

Bližnje mesto je v bližini – 5 minut peš. Lahko greš brez skrbi, za v Side pelje avtobus samo čez dan, mislim, da je zadnji ob 8.

Na izlete pa nismo šli, smo bolj počivali, imamo pa tudi otroka.

LP[q/quote]
Ali mi lahko razlozis kje je mesto 5min pes? Ker dve minuti stran sem jaz videl samo bazarje z navitimi cenami,ker vse kar smo kupili smo nasli v mestu Side po zelo ugodnih cenah,ki je pa cca 20 minut voznje od hotela. Prosim da ne zavajas ljudi,ker ocitno se od hotela , oblozenih miz ter lezalnika nisi premaknila.Avtobus ki pelje v Side ni direkten,ampak se moras presedati,tako da ko preracunas je bolje vzeti taxista ki te v Sideju caka do 4ure(40€ sem, cakanje in nazaj v hotel) placas pa po povratku v hotel.

Tudi mi smo se 7.7. vrnili iz selge beacha,smo zelo zadovoljni z vsem,hrana je bila super ,nobenih prebavnih motenj,sobo smo imeli z najlepšim razgledom na morje in celotni kompleks,dobili smo tudi dodatno posteljo za otroka,vedno smo imeli čisto sobo.Je pa res bilo absolutno preveč rusov.Driski se pa sigurno izogneš tako,da ne poješ prvi dan vsega kar vidiš.

Bivši selgar ti pa ne moreš vedeti, kam sem jaz šla in kaj sem se pozanimala. Samo povem, kar sem videla.

Skuliraj živce in ne bit tako nesremen.

V hotelu sem slišala, da so gostje, ki so prišli v hotel preko Guleta eno noč nekateri pa celo dve noči ostali brez sob in so spali v Lobbyu, to mislim, da je bilo v ponedeljek 4.7.
Tisti, ki smo bili z Relaxom, smo imeli sobe takoj in bili tudi zelo hitro sčekirani v hotel, kljub pozni nočni uri, saj nam je vodička na avtobusu dala za izpolnit formularje, da nismo potem na recepciji delali zastojev in gneče…
Me zanima kako so potem reševali te probleme?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close