Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice PROSIM ZA NASVET-TURCIJA

PROSIM ZA NASVET-TURCIJA

3-10.8.2011 sem mislil v prejšnjem post-u 🙂

A za en teden dopusta daste 2 jurja evrov?

Jaz bom za en teden dopusta dal 2400e!Tako pač je če imaš 3 otroke,z tem ,da je en starajši od 14 let!

Lep pozdrav!
mene pa zanima kakšne so temperature nekje v polovici junija zrak in pa voda.se da kopat v morju mi pa gledamo hotel eftalia village hvala in lep pozdrav

Sem šla prav pogledat v ponudbo. Z agencijo Relax od 22. 6. d 29. 6. 2011. Upam, da se niso zmotili.

no fino, potem se pa kaj vidimo.

Ja super. Mi smo trije. Ma bomo že z veliko klapo, 4 družine z otroci. Kakšni pa ste vi?

Za temperature v turčiji vam nemorem povedati,sem pa bil lani 17.6 v grčiji in so temperature od 25-32c!Temparatura vode pa tudi več kot 23c,tako da je še prevroče! Upam da sem kaj pomagal.Lp

ojla

Tolk vas gre v Turčijo…
a bo kdo sploh v selge hotel od 7.7. do 21.7?? :))

u vas bo pa veliko. mi gremo sicer sami, smo pa 4. težko se je še s kom uskladiti za isti termin in isto destinacijo.

Ja se ne bomo izgubili. Nas boš zagledal že na daleč.

Mi bomo v Selge Beach od 13.7. do 27.7. 🙂 gremo pa tudi mi spet z Relax-om…
A bo šel kdo med vami v aquapark in delfinarij v Antalyo? Če je kdo že bil, prosim za mnenja in izkušnje.

Citroenka, potem si moramo pa kaj izmenjat kontakte :))

jah evo nas pa daržje pride preko Relax-a. Zanimivo..:)

Tudi mi gremo 23.6.11 pado 7.7.11 v selge beach

a letite s sun expressom? greste preko Guleta? kok vas pa je?

Mi gremo preko Sončka, 2 odrasla in 2 otroka (10 in 6 let)=2500 eur, gresta pa še dve družini,tako da nas bo kar veliko.

ojla;
tudi naša družinica namerava preživeti dopust v Turčiji (Eftalia resort).Zanima me koliko je vožnje do Pamukkal iz Alanye in vaše menje o hotelu.
Hvala in l.p

lep pozdrav!
mene pa zanima če kdo gre v terminu od 16 junija do 30 junija v Eftalia village.
Izkušnje z letalsko družbo Sun express,nekaj sem zasledila na enem forumu da imajo velike zamude.lp

Zdravo!

V Eftalia village še nismo bili, a ima na Holiday Check povprečno oceno 4,6 od možnih 6, kar je solidno, ni pa odlično.

Leteli smo s Sun Expressom predlani v eno smer, lani v obe, pa ni bilo nobenih zamud in težav.

Lep dan,

Alenka

URKO, do mesta Pamukkale je iz Antalije menda okrog 300 km. Pravijo, da tja vodi precej ovinkasta gorska cesta. Mogoče se kdo javi, da vam pove iz prve roke.

Lepa hvala Alenka mi še nismo bili v Turčiji pa nevem kaj naj pričakujemo.Mogoče veš kakšno je vreme je od 16 junija je že za kopanje v morju hvala in lep pozdrav

Super! Vsaka informacija pride prav.

Mi smo tudi gledali za Selge beach hotel, potem pa sem videla da ima precej slabo oceno (4.5) zdaj pa se ne moremo odločiti.

Ali je kdo bil v hotelu Nashira v Side?

Vsake oči imajo svojega malarja…bil dvakrat v PEGASOS WORLD…FANTASTIČNO…na holiday checku ima oceno 4,9 tako da na to ne dam nič…nekomu je nekaj všeč kar drugemu ni in obratno……….. 20 let sem hodil na Hrvaško pa vam povem da sem nad TURČIJO navdušen…kar se tiče prijaznosti in kako se trudijo za vsakega gosta, bi se lahko naši sosedje zamislili nad svojo ošabnostjo in lenostjo,ker ne znajo izkoristiti lepote ki jih imajo.Je pa res odvisno kaj pričakuješ, veliko zvezdic za malo denarja ponavadi prinese razočaranje..mogoče je res potrebno dati nekaj eurov več pa je zadovoljstvo popolno…pojdimo vsi veselo na dopust in ne bodimo pikolovski SLOVENCI ki iščejo vsako najmanjšo napako…TURKI se trudijo po najboljših močeh kar nam bodo tudi dokazali…vedno pa se najde kakšna izjema ki ti pokvari dopust……LAHKO NOČ…IYI GECELER…..GULE GULE…

Ko se odločam za počitnice naredim tako kot ALENKA vse prej pregledam in prečekiram da mi ne bo kasneje žal,še posebej pogledam če je blizu kakšno mesto in sklop hotelov da imaš kam iti saj ne moreš 14 dni samo ležati in se nažirati,preveril sem eftalio village ….je sredi ničesar,najbližji hotel je 3.9 km stran alaye resort…jaz osebno se ne bi odločil ,izbira pa je vsekakor vaša, naj vas moje pisanje ne odvrne od dopusta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close