PROSIM ZA NASVET-TURCIJA
Vsake oči imajo svojega malarja…bil dvakrat v PEGASOS WORLD…FANTASTIČNO…na holiday checku ima oceno 4,9 tako da na to ne dam nič…nekomu je nekaj všeč kar drugemu ni in obratno……….. 20 let sem hodil na Hrvaško pa vam povem da sem nad TURČIJO navdušen…kar se tiče prijaznosti in kako se trudijo za vsakega gosta, bi se lahko naši sosedje zamislili nad svojo ošabnostjo in lenostjo,ker ne znajo izkoristiti lepote ki jih imajo.Je pa res odvisno kaj pričakuješ, veliko zvezdic za malo denarja ponavadi prinese razočaranje..mogoče je res potrebno dati nekaj eurov več pa je zadovoljstvo popolno…pojdimo vsi veselo na dopust in ne bodimo pikolovski SLOVENCI ki iščejo vsako najmanjšo napako…TURKI se trudijo po najboljših močeh kar nam bodo tudi dokazali…vedno pa se najde kakšna izjema ki ti pokvari dopust……LAHKO NOČ…IYI GECELER…..GULE GULE…
Ko se odločam za počitnice naredim tako kot ALENKA vse prej pregledam in prečekiram da mi ne bo kasneje žal,še posebej pogledam če je blizu kakšno mesto in sklop hotelov da imaš kam iti saj ne moreš 14 dni samo ležati in se nažirati,preveril sem eftalio village ….je sredi ničesar,najbližji hotel je 3.9 km stran alaye resort…jaz osebno se ne bi odločil ,izbira pa je vsekakor vaša, naj vas moje pisanje ne odvrne od dopusta.
Forum je zaprt za komentiranje.