PROSIM ZA NASVET-TURCIJA
Tudi mi se nagibamo k Turčiji. Sem dobila ponudbo Travel point-a tako za Pegasos World kot tudi za Selge Beach Resort (termin 14.7. do 28.7) pa je Selge Beach Resort dražji kot pri Relaxu za dobrih 100 EUR (samo v informacijo zainteresiranim). Pegasos World pa bi nas (2 odrasla+2 otroka, kljub temu da je prvi otrok popolnoma zastonj prišel cca 3.500 EUR; kar pa se nam zdi veliko veliko predrago kljub temu da je res fantastičen)….
Tako da skoraj sigurno bomo tudi mi v Relaxovem klubu v Selge Beach Resort-u od 14.7. do 28.7.
Smo bili že lani v njihovem klubu v Bolgariji in otroka sta uživala maksimalno 🙂 Njihova animatorka je bila ves čas prisotna v mini klubu in na otroških delavnicah ter v mini disku, upamo da bo tudi letos v Turčiji tako fino…
To je pa res zanimivo, da ima Travel point dražje !!! Navadno ima enake cene, le stroškov rezervacije nima. Je pa možno, da ima T.P. ponudbo za ta hotel preko katere druge agencije. Seveda je treba cene preverit na več koncih in izbrat ugodnejšo.
Se pa strinjam s tabo, da je Pegasos z dvema otrokoma huda cena. Nam je prišlo v poštev, ker imamo otroka 14 let in nam tudi preko Relaxova ne pride ceneje ali pa celo dražje. Glede animacij pa je tudi v Turčiji zelo dobro poskrbljeno za otroke in odrasle. Preverjeno
Po tolikih komentarjih ,kot sem jih že prebral tukaj gor,bodo morali v turčijo odpeljati kar 3 avioni,da se bomo lahko vsi peljali haha!Uglavnem vsi tisti ki odpotujete 29.6,tako kot jaz bomo tam naredili zabavo!Verjetno v hotelu selge beach resort nebo drugega,kot Slovenci!Bomo imeli slovensko plažo,tako kot jo imajo v Črni gori haha
hotel sprejme 3500 do 4000 gostov tako da nas bo slovencev kot kapljica v morju,v Pegasosu ki se razteza na 160.000 m” se nismo videvali razen slučajno,pa smo imeli v isti zgradbi sobe,tako je bil velik…res pa je da ni bilo poletnega kluba v slovenščini…bomo videli …pustimo se presenetiti…………MERHABA…
Hey
Pevno, sem dala ponudbo za isti termin Relax in Gulet in je res ful cenej Gulet, tako da e vem :))…
Sva pa res malo gledala na ceno,ker bi drugače odpadlo…
No če boš šel 29.6. in to za 14 dni, se vidimo in naredimo žurko..jaz sem zraven hahah..OK? 😉
Fish..se bomo pe že kaj tkole na forumu zmenli, da se tam kaj dobimo, kajne? 🙂
Jaz nimam ravno izkušenj s tujino, tako da…
Pa malo s ebojim driske in tega.. sploh za otroke… ker je a avionu lani dobil drisko, hvala bogu da a avionu, ekr je bilo noro, pa kolegica mi je tudi rekla, da na avionu..ona in otrok.
lp…
Forum je zaprt za komentiranje.