Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice PROSIM ZA NASVET-TURCIJA

PROSIM ZA NASVET-TURCIJA

Cena za dodatni teden pri Relaxu je, redna cena minus 250 EUR (odšteje se za prevoz).
Vem, da je tako, ker smo tudi mi rezervirali …. LP

gre kdo v Selge Beach od 17.8.-31.8.? Mi že rezervirali, dva odrasla+dva otroka

Kar nekaj nas je za v Selge beach..

Z Donatello se ravno izmenjava :((, je še kdo? od 7.7. do 21.7.? 🙂

lp,

vidim, da je res popularen tale hotel, nas je kar nekaj, ki bomo tam.

Tudi mi se nagibamo k Turčiji. Sem dobila ponudbo Travel point-a tako za Pegasos World kot tudi za Selge Beach Resort (termin 14.7. do 28.7) pa je Selge Beach Resort dražji kot pri Relaxu za dobrih 100 EUR (samo v informacijo zainteresiranim). Pegasos World pa bi nas (2 odrasla+2 otroka, kljub temu da je prvi otrok popolnoma zastonj prišel cca 3.500 EUR; kar pa se nam zdi veliko veliko predrago kljub temu da je res fantastičen)….

Tako da skoraj sigurno bomo tudi mi v Relaxovem klubu v Selge Beach Resort-u od 14.7. do 28.7.
Smo bili že lani v njihovem klubu v Bolgariji in otroka sta uživala maksimalno 🙂 Njihova animatorka je bila ves čas prisotna v mini klubu in na otroških delavnicah ter v mini disku, upamo da bo tudi letos v Turčiji tako fino…

To je pa res zanimivo, da ima Travel point dražje !!! Navadno ima enake cene, le stroškov rezervacije nima. Je pa možno, da ima T.P. ponudbo za ta hotel preko katere druge agencije. Seveda je treba cene preverit na več koncih in izbrat ugodnejšo.

Se pa strinjam s tabo, da je Pegasos z dvema otrokoma huda cena. Nam je prišlo v poštev, ker imamo otroka 14 let in nam tudi preko Relaxova ne pride ceneje ali pa celo dražje. Glede animacij pa je tudi v Turčiji zelo dobro poskrbljeno za otroke in odrasle. Preverjeno

mi smo se tudi zanimali za selge beach nato se odločili za hotel Meryan. gre kdo v ta hotel ali je mogoče že bil?

Ojla Ery!Seveda te pride ceneje ker imate lahko sobo 1/2+2,nas pa je 5 in moramo imeti sobo 1/2+1/3,ki pa je približno150e na osebo dražja ,zato te pride ceneje,drugače pa mislim ,da je relax malo cenejši,lahko pa se motim!lp

Po tolikih komentarjih ,kot sem jih že prebral tukaj gor,bodo morali v turčijo odpeljati kar 3 avioni,da se bomo lahko vsi peljali haha!Uglavnem vsi tisti ki odpotujete 29.6,tako kot jaz bomo tam naredili zabavo!Verjetno v hotelu selge beach resort nebo drugega,kot Slovenci!Bomo imeli slovensko plažo,tako kot jo imajo v Črni gori haha

hotel sprejme 3500 do 4000 gostov tako da nas bo slovencev kot kapljica v morju,v Pegasosu ki se razteza na 160.000 m” se nismo videvali razen slučajno,pa smo imeli v isti zgradbi sobe,tako je bil velik…res pa je da ni bilo poletnega kluba v slovenščini…bomo videli …pustimo se presenetiti…………MERHABA…

Hey

Pevno, sem dala ponudbo za isti termin Relax in Gulet in je res ful cenej Gulet, tako da e vem :))…
Sva pa res malo gledala na ceno,ker bi drugače odpadlo…

No če boš šel 29.6. in to za 14 dni, se vidimo in naredimo žurko..jaz sem zraven hahah..OK? 😉

Fish..se bomo pe že kaj tkole na forumu zmenli, da se tam kaj dobimo, kajne? 🙂

Jaz nimam ravno izkušenj s tujino, tako da…
Pa malo s ebojim driske in tega.. sploh za otroke… ker je a avionu lani dobil drisko, hvala bogu da a avionu, ekr je bilo noro, pa kolegica mi je tudi rekla, da na avionu..ona in otrok.

lp…

Fish saj se bomo že kle na forumu toliko spoznali, da v turčiji sploh nebo problema!!!ery zaenkrat sem vplačal za en teden,ampak razmišljam ,da bi za dva tedna!Mislim ,da Fish in Donatello potujeta prav tako 29.6 in bi se lahko imeli zares enkratno!

Jaz potujem 7.7., ker prej ne dobim dopusta. Še to sem ga komaj…obup…

Tako, da par dni bi bili lahko kaj skup.. :).. škoda , ker e gremo prej..hehe

No kdo je še tam med 7.7. in 21.7.? 🙂

mi gremo že 23.6. pa do 7.7., tako da z nekaterimi se vidimo, z nekaterimi pa žal ne.. kako se bomo pa prepoznali???

Seveda se bomo spoznali,ko pridem 29.6 zvečer v hotel bom po zvočniku sporočil naj donatello takoj pride na recepcijo ali pa na sobo napisal Pevno in zraven mobi številko!!!haha Verjetno se bodo prvo otroci spoznali!

si me pa nasmejal zdele 🙂 po moje je to tako velika stvar, da se čisto porazgubimo po celem kompleksu.

Jaz mislim če ste 4 in imate sobo 1/2+1/2 ,da bomo v isti stavbi ker so ,družinske sobe!Mi imamo sobo 1/2+1/3

Nimamo družinske sobe, ker je mali še tok mejhen, da je brezplačen in nam potem tudi družinske sobe niso dali. imamo superior sobo z dodatnim ležiščem in posteljico za tamalega.

Ja pol pa vas res nebo težko najdet ,ker z tako majhnim otrokom vas nebo veliko!Ko vidim družino z malim otrokom in ,ki govori slovensko,bom vedel ,da ste to vi!haha pa gremo na pijačo!!!

zmenjeno. bom imela v roki salomona. ha-ha

Še dobro ,da greste en teden prej da mi boste lahko povedali kje se kaj dogaja!haha

Mi gremo tudi 22. 6. 1011.

lilas, a v Selge beach greste? 22. letite, s katero agencijo pa?

Zdravo. tudi jaz sem ravnokar rezerviral Selge beach Side.
preko Relaxa in je zelo ugodno.
2 odrasla in dva otroka 6 in 12 let 1844€.
gremo 3.8.2011.
če imate kakšne podatke ali pa konkretne izkušnje bom zelo hvaležen, za vsako informacijo.
lp sašo

če bo kdo od 3-10. 2011 v selge beach, me lahko kontaktira, si izmenjamo kakšne informacije al pa kar tako da bo bolj zanimivo.
2 odrasla+2 otroka 6 in 12 let
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close