Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice PROSIM ZA NASVET-TURCIJA

PROSIM ZA NASVET-TURCIJA

Pozdravljeni
Mi bi radi preživeli počitnice v Turčijo, na začetku julij, glede na to da smo družina 2+2, nikakor ne pridemo s ceno pod 2500€ za 14 dni, Pa gledamo hotel s 4*-5*, pa še first minute z vsemi popusti.

Zato nas zanima preko katere agencije hodite oz. kje bi imeli bolj prijazne ceno za družine?

Nemci nimajo kaj kritizirat,k so najbolj škrt narod v evropi!Tašy,mi gremo 29,6 v sirene beach resort ,z agencijo relax in nas je prišlo manj kot 2500e pa smo 2/2+3!Sevede je pa res da je od 6.7 naprej dosti dražje!

omenjeni hotel sirene beach resort ne ponuja relax

Sory,sem narobe napisal,je hotel selge beach resort!

Jure!

Lani smo bili v Club Nena, ki je cca. 5 hotelov oddaljen od Selge Beach resort v smeri proti Alanyi. Sklepam, da bo plaža podobna. Pod ležalniki je bila mivka, ki pa si jo moral zmočit, če si hotel kaj zgradit. Ob vstopu v morje pa so bili bolj ali manj fini kamečki, oz. prod.

Na Google Earth lahko vidiš, da se v bližini Selge Beach izliva v morje rečica in se gre od hotela na plažo preko mostička. Za boljšo predstavo o sami plaži pa pojdi na Holidaycheck. com, poišči ta hotel in si oglej slike in mnenja.

LP,

Alenka

Jure!

Lani smo bili v Club Nena, ki je cca. 5 hotelov oddaljen od Selge Beach resort v smeri proti Alanyi. Sklepam, da bo plaža podobna. Pod ležalniki je bila mivka, ki pa si jo moral zmočit, če si hotel kaj zgradit. Ob vstopu v morje pa so bili bolj ali manj fini kamečki, oz. prod.

Na Google Earth lahko vidiš, da se v bližini Selge Beach izliva v morje rečica in se gre od hotela na plažo preko mostička. Za boljšo predstavo o sami plaži pa pojdi na Holidaycheck. com, poišči ta hotel in si oglej slike in mnenja.

LP,

Alenka

Ojla

Evo, tudi mi se odločamo za Turčijo, lani smo bili prvič, navdušeni, ampak smo bili le za en teden.

prosim, če mi poevste s katero agencijo potujete v ta hotel selge beach, kjer bo veliko Slovencev? 🙂

Hvala….

erika

jaz sem vprašala v Relaxu pa pride za 14 dni

2.821 eur
uf, a je drago, a ne’???

ALENKA13,

ALI ME LAHKO KONTAKTIRAŠ NA MAIL
ZAERIKO@GMAIL.COM,

da bi te vprašala s katero agencijo greste? Kje se da dobiti za 11 dni?
Ker mi bi dali za 14 dni po 2500 EUR.

Kje bi se dalo to dobiti??

Kot ste videli, nas pride 288 v selge beach hotel :((

prosim za pomoč, na katero agencijo se obrniti.

Mi smo rezervirali preko Guleta. za 11 dni bi nas prišlo 1.800, za 14 pa 1950, tako da smo se odločili za 14 dni.

Donatello, kje je ta agencija??
Koliko pa vas je..odraslih, ootrok??

Gulet ni prav agencija, ampak lahko vplačaš njihove aranžmaje v večih agencijah, jaz to naredim v Concorde na Šubičevi, zelo zadovoljna. imaš pa katalog tudi na netu. mi smo 4, mlajši je sicer še brezplačen, ampak otroci imajo itak pavšal 159 evrov. imajo pa veliko popustov za zgodnje prijave. če te še kaj zanima, kar vprašaj.

Donatello, me lahko kontaktiraš na mail: zaeriko@gmail.com

Kam pa greste drugač?

Ery, preko Guleta gremo, Sonček pa je njihov uradni predstavnik v Sloveniji, sicer pa Guletove aranžmaje prodajaj večina naših agencij. Je pa Gulet avstrijska agencija.

Mi bukiramo preko Sončka v Novem mestu: pokličem, povem kaj me zanima (kar sem itak že preverila na njihovem brskalniku), dobim po telefonu ali na mail ponudbo (ponavadi me samo še zanima, kateri tip sobe je za tisti denar, ki mi ga je brskalnik naračunal). In ko se odločimo, mi pošljejo po mailu pogodbo, ki jo podpisano vrnem po faksu ali mailu, ter račun. Zmenimo se, koliko plačamo takoj, ostalo pa mora biti poravnano kaka 2 tedna pred odhodom. Ko dokončno plačamo, pokličem, da smo plačali, potem pa mi pošljejo vaucher domov.

2 leti smo tako komunicirali, ne da bi se sploh videli in nikoli ni bilo nobenega problema.

Lani ni bilo možno iti (vsaj ne pri first minute) za 10 oz. 11 dni, predlani in letos pa. In se mi zdi, da je 11 dni ravno prav. sicer pa je 2500,00 € za 14 dni Turčije v 4-5*, zeeeloo poceni za 4-člansko družino.11 dni za naš 4 (2 odrasla in otroka 12 in 10 let) za večino hotelov pride od 3.000 do 4.000 €. Magic life bi nas prišel še več. Sirene Golf nas pride 14.07. – 3.540,00+72,00 zavarovanje + 15,00 prijava. Od 21.07 dalje pa bi nas priščo cca. 400,00 € več. S tem da so to družinske sobe z dvema ločenima prostoroma. Nekako se ne morem odločiti za Relax, ker doslej še nisem zasledila v opisu hotela, kakšna je soba – eno ali dvoprostorna.

Če te še kaj zanima, me lahko kontaktiraš preko zs.

Lep pozdrav,

Alenka

ery….tako kot ti je že Alenka napisala, tudi jaz mislim da je za 4 člansko družino 2800 eur …14 dni kar normalna cena in ne boš nikjer dobila še cenejše 4*5* tako da na tvojem mestu ne bi dosti razmišljal,recimo mi smo 3 odrasli pa plačamo 2640 eur pri relaxu ,to je nacenejša ponudba,verjemi da sem vse stokrat preračunal, pri sončku je soba best price za 3 osebe še cca 180 eur dražja ,če pa greš preko kompasa si pa totalno v minusu….to je moje mnenje odločitev je pa tvoja.Lep pozdrav …..FISH.

Mene je prek relaxa za 5 člansko družino za en teden prišlo 2400,tako da je 2800e ,za 14 dni izradno poceni!!!

Kako to ,da ima gulet pavšal za otroka 159e,relax pa 299e?

Ojla

Najlepše se vsem zahvaljujem za mnenja. Danes sem rezervirala hotel (jutri dokončno povem, ker se moram zmenit za dopust), i sicer v hotelu Selge beach resort. od 4.7. do 21.7.
Zdaj pa povejte, ali gre kdo ta termin v omenjeni hotel, namreč tudi jaz bi imela kontakte :))

In seveda tudi kakšna vprašanja kasneje… :))

lp, ery

pevno….vsaka agencija ima svojo strategijo ponudb,pavšali pri guletu se razlikujejo od hotela do hotela,nekje ga sploh ni,v Pegasosih je celo za enega otroka 1 euro , tako da ni čudno da sploh ne moreš rezervirati ker tujci že prej vse pokupijo, zato pa naslednje leto pridobi ponudbe iz več agencij pa primerjaj,lahko pa tudi zdaj saj te nič ne stane,boš vsaj videl razliko.LP FISH

Za vse ki želite rezervirat Pegasose – termin 14.7.:

– Pegasos Royal zaseden, mi smo še ujeli dve sobi 2+1 v P. Resortu. Če se knjižite preko Travel point ne boste plačali 15 € prijavnine, parkirišče je v ceni. Preko Gulet.at pa ne vem, če dajo zraven parkirišče, ker ponujajo nek tečaj jezikov.

Cena 2 + 1 je 24.1. iz Lj. 1.818. Končna cena je višja kot je navedeno v katalogu, po informacijah je dodatek na gorivo. Vsi (Sonček, Gulet.at. ,Travel Point,…, pa vzamejo izračun na dan prijave iz rezervacijskega sistema, kar pomeni iz internetne prodaje Gulet. at.

Guletove ponudbe ima agencija Travel point, pa še stroškov rezervacije ne plačaš. Mi gremo 14.7. v Pegasos Resort.

Fish!Ja sem mal pogledal ,in mi je jasno zakaj razlika med relaxom in guletom,pri pavšalu znaša več kot 140e!Pri relaxu ponujajo 3 otroci do 14 let brezplačno,pri guletu tega sigurno ni,zato me še vedno prek relaxa pride dosti ceneje!

pevno, kako imaš tri otroke brezplačno? piše res brezplačno, ampak je doplačilo za letalo, se mi zdi, kar pa znese več kot pri guletu. koliko pa je dodatni teden pri relaxu za odraslega? jaz sem videla namreč samo ceno za en teden.

Donatello,brezplačno za 3 otroke imaš samo hotel,plačaš pa 3krat pavšal po 299e!pri guletu pa je pavšal nekaj čez 150 e,z tem da tretji otrok ne plača samo pavšal ampak ima ,okrog 10 posto popusta na celotno ceno!ker imamo sobo 1/2+1/3 nas pride cena za odraslo osebo 809e(v našem primeru bi moral plačati za 3 otroka kar 728e)Po izračunu me pride prek relaxa še vedno okrog 250 e ceneje!Cene za dodatni teden pa nevem ,ker mi gremo za en teden! lp

Ojla

Meni pride ceneje pri guletu… 2 otroka imam.. in pride pri guletu ceneje za dobrih 300 eur.

lp

ps. ali gre kdo 7.7. v hotel selge beach?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close