Pretepena zaradi ljubice?!
Miselinka,pisemce mi res ni prislo do zivega,zraven sem se kar malo nasmejala,ker se mi zdi,da moj bivsi igra sedaj enega tepcka.Pa saj vsi igramo tepcka celo zivljenje,ali ni tako?
Sem pa vesela za tebe,da imas cas priti na internet,ceprav si v sluzbi 🙂 To je pa tako,ce ni veliko dela te dni, a ne 🙂
***Saj si mocna punca in ves kaj hoces…***
Sokirana, bravo. Le tako naprej! Želim ti da se najdeta taka dva, ki bosta drug drugemu sedla v srce.
Kako sem vesela zate, da si svobodna. To mora biti enkraten občutek, ko vzameš odločitev v svoje roke in ji slediš. In veš da si naredila najboljše, in veš da bo v naprej vse veliko lepše. Dan za dnem bo sijalo sonce bolj močno in ogrelo tvoje ranjeno srce. Takrat bo bilo v ritmu PRAVEGA!
******Po cem pa mislis,da on misli resno?*******
Ker ti je on rekel, napisal, obljubil…… in ker je prvič, si zasluži še eno šanso. In ni razloga, da mu ne bi verjela. Dosedaj se ni dogajalo, da bi prelomil besedo. Če bi se to redno dogajalo, bi pisal drugače, toda za prvič mu lahko verjameš.
******…zdaj mi je tudi jasno,da je valjal tisto svojo ljubico,ali karkoli je ze bila..******
Tole pa ni čisto jasno a je ali ni. Zaenkrat so to samo tvoje domneve. Pravzaprav je bolj verjetno da jo ni, če ne bi bil takoj z njo naprej, tako pa se še po parih mesecih meče za tabo.
No pa še bom jaz kot moški ki je poročen 20 let povedal svoje mnenje in to čisto na kratko.Šokirana je bila postavljena pred dejstvo in je ravnala popolnoma pravilno in upam da bo tudi ostala pri tem.Tukaj zdaj sploh več ni pomembna tista ženska ki jo je pripeljal ampak samo udarci,ker to bi se milion procentov nadaljevalo tudi v bodoče in to si upam z gotovostjo trdit.Poznam dosti poročenih parov ki so poročeni 10 20 ali več let in tam kjer so se zgodili udarci ni NIKOLI ostalo samo enkrat.Šokirana vso srečo v življenju.
Pošlji oblikovano (05-12-04 12:53)
megaboy,zakaj si toliko za to,da mu dam se eno sanso,zakaj? Ker mi je obljubil? Rekel? Napisal? In kje je to pravilo,da si on zasluzi se eno sanso???? Ker je bilo prvic? Ne,hvala! Ce preberes druge poste,vidis,da so imele druge se slabse izkusnje kasneje,cetudi so obljubljali vse mogoce.
Pa naj ti povem takole,cetudi mu dam se eno sanso,to ne more biti vec tako,kakor je bilo.Jaz bi bila do njega brez custev,brez ljubezni,pretvarjala bi se,da ga imam rada,v resnici pa bi bil v meni samo strah,kdaj se bo zopet kaj ponovilo.In da bi s tem zivela celo zivljenje,ne morem.Saj vem,da ti tega ne mores,ali pa noces zastopiti 🙂
Kakorkoli,po odlocitvi mi se ni zal,bilo je tezko,vendar se je splacalo…
Forum je zaprt za komentiranje.