Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pretepena zaradi ljubice?!

Pretepena zaradi ljubice?!

Lahko noc.

Za vecino pa,DOBRO JUTRO!

No,danes sem pa dobila roze in pripeto pisemce…

Draga “Sokirana”

Oprosti mi za to kar se je zgodilo,vendar ne vem kaj je bilo v meni,da sem izbruhnil in naredil najvecjo neumnost v mojem zivljenju.Bila sva skupaj 7 let in sla skozi marsikaj lepega,to lahko nadaljujeva.
Prosim te samo se za eno moznost,obljubim,da se kaj takega ne bo vec ponovilo.Se vedno te imam rad,tvoj…

No? In kaj naj sedaj? Spet same lepe besede,vedno znova me pritisne ob zid.Zmeraj ve kdaj je pravi cas!!! Nic dobrega…

Tisti, ki se ne morejo spomniti preteklosti so obsojeni, da jo ponavljajo. (Santayana)

Pomembni smo samo v svojih odlocitvah. (Sartre)

Sreca podpira pogumne. (Vergil)

Po čem sklepaš, da so samo lepe besede?
Jaz sem prepričan, da misli resno. Zakaj mu ne daš še ene šanse? Misliš da boš naslednjič dobila princa iz sanj, ki ne bo nikoli naredil nobene napake?

Šokirana, kaj boš naredila? Pa ja ne misliš nazaj k njemu???

Saj ga lahko še kdaj sprejmeš nazaj, samo ne takoj zdaj. Naj se kreten malo žre, če že čuti kakšno obžalovanje.
Pusti ga vsaj malo, prasca.

A pa cela dva meseca je rabil, da je to spoznal?! Da ga ni samo tista pustila, pa je malo osamljen.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

jaz pa ne bom nič slepomišil

Šokirana ti najprej lepo odrasti
navadna bedarija je iskat odgovor na vprašanje, ali se vrniti k fantu, tukaj na forumu

Moje mišljenje je, da si precej nagnjena k slepomišenju in olepševanju slike svojega bivšega. Mene boš namreč zelo težko prepričala, da se ženske, ki so voljne iti trojčka z neko neznanko, najde v vsakem kafiču. Tale tvoj bivši je tole “ljubico”, moral vsaj nekajkrat povaljati. Pa verjetno tale ljubica niti ni bila prva, ki je bila ljubica. In kadar obstaja ljubica, ob domačem ognjišču tudi vse ne štima. Koliko si ti videla, ali bolje rečeno želela videti, pa je drugo vprašanje. Vsekakor pa sem mnenja, da že dalj časa veš, da tvoj fant ni ravno perla, vendar si si znala prav lepo lagati in si nisi hotela tega priznati. Šele ko ti je eno fračo domov pripeljal, si bila postavljena pred neobhodno, neovrgljivo in nespregledljivo dejstvo, da te tvoj fant sploh nič ne spoštuje in da te jemlje zelo na lahko in samo po sebi umevno “luknjo”, ki mu dopušča in odpušča vse.

Predlagam ti, da si čim prej prebereš knjige:
J. Rugelj: Pot samouresničitve
S. Rozman: Sanje o rdečem oblaku, Peklenska gugalnica
Norwood: Ženske, ki preveč ljubijo

in se potem odločiš, ali se boš vrnila k fantu.

Ne pravim, da je vrnitev in pobotanje med vama nemogoče; toda na novem razmerju bosta morala trdo delati OBA. Ti boš pa za začetek morala nehati slepomišiti.

Zdaj pa že enkrat naredi korak naprej, zaradi mene ga lahko narediš tudi nazaj… ampak potem ne piši na forum kaj ti je še naredil, pa da si nesrečna itd…. Malo začni misliti z glavo punca….

V vsakem primeru pa morajo negativni občutki izginiti. Šele potem bi mogoče šlo.

Hmm, prvič da se ni oglasila.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

462 in še več postov za kaj? Šokirana veliko sreče, s kom se pa odloči sama.

Na to lahko rečem samo

AMEN

Šokirana, živjo.

Nekaj casa me ze ni bilo na forumu, ker mi cas tega ni dopuscal. Zato pa sem po dolgem casu prebrala kar nekaj novih stvari. Upam le, da ti tisto njegovo pisemce ni prislo prevec do zivega? Ce se bos zalotila, da ti samo zaradi tega misli spet tavajo k njemu, pa se le ustavi in se 1x premisli. Ne dovoli, da bi bilo vse to trpljenje zaman. Saj si mocna punca in ves, kaj hoces. O moji situaciji pa ti povem malo kasneje, ce ti bo kaksna moja izkusnja vsaj malo pomagala. Zdaj sem namrec v sluzbi…

Lep pozdravcek.

Nabijanje postov na forumu namesto delanja na sami sebi, nato pa vrnitev v stokrat prežvečeno situacijo? Upam, da se motim o tej Šokirani. Zelo močno upam.

PUNCA PAMET VROKE, ČE SE DOVOLJ CENIŠ ! PPUUSSTTIIIIIIII GGAAAA !!!
ČE TI JE NA DOM PRIPELJAL PUNCO, KAJ SE ŠELE DRUGAČE DOGAJA ??!!! PA ČE TE JE ENKRAT VDARIL, TE BO ŠE MILIJON KRAT, VERJEMI, SEM SAMA DALA TO SKOZI, SE NE SPLAČA, SAMO DA SEM JAZ ČAKALA SEDEM LET, KER SEM SE BALA, DA BOM OSTALA SAMA, PA TO SPLOH NI RES !!! SEDAJ IMAM ŽE NEKAJ LET FANTA, KI PA JE ČUDOVIT IN ME RES CENI !!! BEŽI ČIM PREJ VSTRAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiaara

Ok, ampak tukaj ni šlo za trenutno odločitev. In ona ga ni provocirala in mu skakala po živcih. Pa kaj tip misli, da pripelje kandidatko domov!!!??? Ne misli, ne spoštuje, mar mu ni zanjo in njene občutke. Dejansko je on to planiral: našel kandidatko, jo prepričal v trojča in hopa cupa še ženo prepriča in gremo -akcija! In da ni predvidel, da ona pa pač ne bo za! Saj mora biti oprosti izrazu malo motena, če bo ostala z njim in se še pogovarjala in ji bo sadil rožice. In glej ga zlomka, ko bo noseča in ne bo mogla, bo domov pripeljal spet eno kandidatko, pa se bo ženička umaknila iz zakonske postelje, da bo on oddelal svoje. Pa ja! Bejži kot te nesejo noge. Po možnosti mu pa še hišo vzemi!! Za duševne muke!

TiNKo,upam res,da sreca podpira pogumne…

Se opravicujem,ker se nisem javila,cas mi sedaj tega ni dopuscal…

megaboy,kako bo naslednjic,ne vem? Ti si preprican,da misli resno? Po cem pa mislis,da on misli resno?

alena,ne,verjetno res ne bom sla nazaj k njemu,saj sem sedaj ze veliko bolje,tudi fizicno 🙂 Saj sem rekla,da bo cas tisti,ki me bo spravil pokonci,pocasi,a je slo! Sedaj se ne sekiram vec toliko,spoznala sem tudi enega fanta,simpaticnega in povedala sem mu moj problem,kako je bilo.Bilo mi je vsec,ker si je vzel cas,da me je poslusal in dodal,da si tega ne zasluzim,da sem v redu punca 🙂 Malo komplimenta po dolgem casu pa tudi ne skoduje.Pocutim se spet tako…svobodno 🙂

risek,ne tako…saj sem z njim prezivela kar nekaj casa,vseeno pa mislim,da ne bo nic med nama vec!

Marko,prav imas.Sicer pa nisem na tekocem z njim in njegovimi puncami,me ne zanima.Verjetno se pa res pocuti osamljenega sedaj…Ali pa morda se vedno isce za trojcka?Kdo ve?!

JanezL,kaj se pa ti razburjas sedaj? Sama sem zadosti odrasla,da vem kaj hocem,ne moti me ,da iscem pomoc tukaj na forumu,ce tebe kaj moti,se poglobi raje v kak drug post,ne v mojega!

Si pa tudi tokrat poudaril tole besedo “slepomisiti”,da jo bom danes kar sanjala,res!

Verjames ali ne in tebe niti ne mislim prepricevati,doma je vse stimalo kot je treba.Niti za trenutek nisem opazila,da bi se kaj dogajalo,zdaj mi je tudi jasno,da je valjal tisto svojo ljubico,ali karkoli je ze bila.Pa saj mi je sedaj za to itak vseeno! Sama sem rabila kar nekaj casa,da se postavim nazaj na noge,sem se,ceprav je kar nekaj casa trajalo.Forum pa mi je bil v veliko pomoc,vseeno ce se premleva eno in isto,kaj zato?!

Ha,ha,nehala sem se slepomisiti,zadovoljen 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close