Pretepena zaradi ljubice?!
Ze dalj casa berem zenski forum,tudi sama sem se sedaj skorajzila,da vam povem kaj se mi je zgodilo…
S fantom sva skupaj 7 let,vse stima kot je treba.Ziviva kar solidno zivljenje do enega meseca nazaj! Zakaj? V najino novo zgrajeno hiso je pripeljal mlado punco in vprico nje me vprasal ,ce bi si malo popestrila seksualno zivljenje v troje???
Najbolj me moti to,da mi ni prej nic omenil in poraja se mi dvom,da je to njegova ljubica? Jaz sem seveda totalno znorela in to zensko nagnala ven iz najine hise,moj pa me je trikrat udaril cez obraz.Danes mu je seveda zal,jaz pa ne vem kaj naj naredim?! Mislim,da je slo vse malo cez rob!
Kaj mi svetujete,hvala za odgovore.
Oprosti, vendar se meni ne zdi, da pri vaju stvari štimajo. Pa verjemi mi, če se je spozabil 1x, pa si ostala z njim, lahko samo čakaš, kdaj te bo udaril naslednjič… Ker je le vprašanje časa. Tudi moj oče je bil fizično nasilen, vedno mu je bilo “žal”, nasilen je pa še danes! Njegove ideje o trojčku pa še potrjujejo, da te ne spoštuje dovolj (saj to so želje praktično vseh moških, vendar ne pripeljejo kar domov kandidatk…). Draga šokirana, kot pravijo naši južni bratje – beži glavom bez obzira!!!
Ojoj jest bi pokala isto sekundo, potem bi pa naslednji dan poslala do njega dva ta južna z lepimi pozdravi od mene, da ga mal “potipata”. No, to bi naredila če bi mi uspelo obdržat mirne živce, ampak kolikor se jaz poznam, bi ga verjetno še isto sekundo ko bi on mene skloftal napadla nazaj. Vglavnem sledil bi masakr tako al pa drugač.
Ce bi imel kaksne tovrstne namene bi se lahko drugace pogovoril…to kar pa je naredil je blo zlo nespostljivo do tebe in zaradi tvojega nestrinjanja in po mojem mnenju cisto normalne reakcije si jih se dobila? Halo? Zbudi se in dobro premisli se enkrat kaj se je zgodilo…nihce ni vreden taksnih ponizevanj ves
Pusti ga,pa odidi al pa nej on odide z bajte,ce je naredu to 1x verjem da bo naredu se veckrat.to ti povem z lastnih izkusenj.moj fotr je mamo 1x udaril ko sta bila se par,pol pa kleceplazu pred njo pa se opraviceval da kok ne bo tega nikol vec naredu- yeah right.punca ce si pametna pa ce ti je kaj do sebe ga zapusti.sej verjamem da ti je tezko,da ga mas rada ampak a mas raje mirno zivljenje,kot pa zivljenje v strahu?
Čaki malo, Sokirana, dej nam ti povej, kako sta živela ta mesec od tega dogodka….se ti tip upa pogledat sploh v oči?
Pri svojemu bivšemu tipu sem zmeraj rekla, sam dve stvari mi ne sme nardit, me udarit in me prevarat. No, udaril me je, prvič, se je opravičil hkrati pa rekel, da sem sama izzivala in si to zaslužila…IN SEM ŠLA!!!
Ti imaš dva zelo dobra razloga za ga pustit, meni je bil eden dovolj in več kot preveč. Si mona če ostaneš.
Vsi ti govorijo bezi stran pejd, mislim, kot da je to tko lepo enostavno vse zapustiti cez noc.Predvidevam, da sta se mlada tam pod 30 let, vsekakor pa je tvoj dragi zelo nedorasel.Kako ti lahko naredi kaj takega, najprej povabi neko tujo punco k vama, nato ti jo še ponudi in na koncu ko rečes ne, oziroma ko normalno znoris nad vsem tem, te sklufta.
Če do sedaj še nikoli ni bilo nič takega, ti svetujem da se odkrito pogovorita in mu povej kar mu gre,ti sama dobro ves s kom zivis in ali je tak bil ze kdaj prej ali je tudi on iz sokiranosti vsega skupaj pac udaru, ne vem, ti si tista, ki ga poznas in bos vedela mu je to za oprostiti ali bo treba res razmisljat o zivljenju brez njega.Kar tako pokat in iti, je brez smiselno, to delajo neumnezi.Najprej pogovor, razcistiti kaj se dogaja, nato pa se odlocis, ne pa na vrat na nos gremo, kaj bi bilo če bi vsi tko delali v zivljenju, se obnasali tko neodgovorno, nezrelo, cisto vsak ima kdaj in kdaj trenutek slabosti, da naredi nekaj na kar ni ponosen, pa se kasneje izkaze, da kaj takega res nikoli vec ne bo storil, ali pa je res tak in to ponavlja v nedolged, zato pravim ti si tista, ki ves s kaksnim clovekom zivis!
Jaz vem da sm 1x enga udarla..pac zausnico sm mu dala..ker me je cel dan provociral in zaj***** v glavo…tko da wem kako je to ko ti zivc popusti. Res ej da je blo to ze nekaj casa nazaj k sm bla stara tm enih 16 let in sm mela tud ful manj samokontrole, ampak vseeno.
V tem primeru je stvar drugacna in on res nima opravicila da jo je udaril. Res pa je da ko koga poznas zlo dolgo casa wes kaj mu moras rect da ga bo najbolj zabolelo in mu najbolj zivc potegnilo.
Ok, mogoce si v soku in zato sprasujes za mnenje na forumu.
TAKOJ GA ZAPUSTI!
Drugace pa mislim, da bi ti v danasnjih casih moralo biti jasno, da je tvoj dedec eno navadno ……. (ne bom grdo govorila) in da se ga znebi za vse vecne case! TAKOJ!
(kaj zal mu je? kaj pa kaksno spostovanje? kar je naredil je neodpustno!)
Brezka, ni res,ja spokat ampak šele zatem, ko se pogovoris in ves da je to res najbolje zate.Ne pa z glavo skozi zid!
Nihče ni popoln, zapomni si to, vsi gresimo ali delamo napake, nekdo nenehno, nekdo resnicno le enkrat v zivljenju in zakaj bi zaradi tega trpela in si ocitala da si ni prisla na jsno kako in kaj.zato se vsaj pogovor, da ves da si ravnala prav in šele potem grem, ne pa kot eno malo dete, sibam, pokaj.
Da pa je vecina zensk suzenj, se strinjam, ampak najvec je takih, da nimajo kam iti in zato trpijo, da so posredi otroci, da ni denarja,ampak to je druga zgodba.
Razumi me le tako, da predno nekaj storim si zelim priti na jasno in to lahko prides le z odkritim pogovorom!šele nato ukrepam!
In res je ni opravicila da nekoga udaris, lahko pa vsaj poslusas in poksusas razumeti zakaj je do tega prislo in šele nato ukrepaš.lepo je da imava razlicne poglede na te stvari, na koncu sva si obe na jasnem da s takim clovekom ne bi ziveli, se mu ne bi pustili, le da bi ti po klofutu sla na vrat na nos, pa ne glede kaj vse sta imela prej, jaz pa bi poskusala ugotoviti, razumeti kaj ga je nardilo tazga in šele potem šla, če bi ugotovila da je to to.
Mene bi bolj kot klofuta bolelo ponižanje pred domnevno lubico in bogve kaj kar je še za tem…da jo na tak način pripelje v hišo in predlaga trojčka meni nič, tebi nič…pol te pa še klofne??? Ni opravičila za to, no way…Jst vsakemu tipu že na začetku povem, da so 3 stvari, ki jih z mano NE bo počel:
1. LAGAL
2. VARAL
3. PRETEPAL oz. KLOFUTAL
In prvič, ko zvem kaj okrog točke 1. in 2. oz. dobim 3….nima opravičila, lahko se samo obrne in gre. Doma me nikoli niso tepli, pa me tut “en” moški ne bo.
Pa kaj ti je ženska???!!! Kako sploh lahko še sprašuješ. kaj naj narediš!!!
Sej ni čudno, da nas imajo potem moški za “mevže”!!!!!!!!!!!!!!!!
Oprosti, če sem te užalila, ampak z nekom ki te udari ne pričakuj lepe prihodnosti.
Pa še to: a ti si pa stala mirno, ko te je udaril???????????
Veliko moči in samozavesti ti želim.
Forum je zaprt za komentiranje.