Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pretepena zaradi ljubice?!

Pretepena zaradi ljubice?!

***Ah.. saj meni je čisto vseeno kako boš ali si ravnala ti. Ampak ker sprašuješ za nasvet sem povedal svoje mnenje.
Jaz bi na tvojem mestu pač ravnal drugače. Fantu bi odpustil ker je bilo prvič, zaradi enega prepira ne bi zavrgel vsega, kar sta ustvarila v sedmih letih, obdržal bi hišo, ….In ne bi vzel za tako tragedijo, če si je partner zaželel trojčka. Kar se tiče varanja bi gledal dokaze, ne pa kar nekaj domneval ali si domišljal. (hmm lahko je rečt če nisi sam v tej koži).
Zaradi mene lahko ostaneš s fantom, ki te ima očitno rad, ali pa tudi ne. Lahko si dobiš takega s hišo ali brez, ali pa jo bosta skupaj kupila novo, da ne boš na slabšem kot prej. Lahko dobiš takega ki ne bo nikoli pomislil na trojčka, ali pa takega ki ne bo nikoli naredil nobene napake, da mu ne bi imela kaj očitat. Samo takih idealnih nas je malo :-))) Lajf je tvoj, odločila si se sama, po mojem videnju problema in podatkih ki jih berem si se odločila napačno in v svojo škodo.***

megaboy,ti ki rad gledas dokaze,pa mi povej kaj bi storil ti,ce bi imel dokaz? Da se je to res zgodilo? Kako bi pa ravnal potem? Odpustil? Zaradi hise in vsega?
Kaksen bo naslednji fant,me ne zanima,ali bo imel hiso ali ne.Pri meni to ne steje veliko,vec mi pomeni zivljenje samo in ljubezen.Druge stvari pridejo sproti,tako je v zivljenju…

Ne ne spim sluzim dincke za otroke pa zeno.Pa ti kako si?

Vidim da se kar odgovarjas na nekatere provokacije.Naredila si korak ne pusti se zmesti,ves da si na pravi poti ne oziraj se.Je tvoje zivljenje in kar delas delaj z ljubeznijo.

Sem kar v redu,se drzim 🙂 Se mi zdi,da kar po navadi ne morem zaspati,ker nisem mogla zaradi vsega. Bom sla pa vseeno spati pred 4. uro 🙂
Kje pa ti delas? Imas nocno sluzbo,od 22-6 zjutraj?

Ah,provokacija je megaboy,ki ima svoj prav 🙂 Pa me ne moti,samo tezko mu je razumeti vse tole,se mi zdi.On rabi samo dokaze,ne pa domneve 🙂 (megaboy,vse v sali 😉 )

Bil je to res velik korak,vsekakor se pa ne pustim zmesti,saj ne sme biti tako.Vesela sem samo,da je vse za mano(vsaj delno,no),bolje se pocutim in mislim,da je to ze dolga pot,vrh je pa se vedno dalec.Ampak grem korak za korakom 🙂

Se strinjam z zadnjim napisanim 🙂

Avtor: davor
Datum: 18-11-04 03:45

Dobro jutro tebi sokirana.
Poiskusi najprej spemeniti nadimek iz sokirane v zrelo.
Malo sale da ti privabim jutranji nasmesek.
Vsaka stvar je za nekaj dobra in tudi ta bo,bos videla scasoma, samo potrpljenje zenska.

Vidis,si mi ze privabil nasmesek,samo da sem prebrala tale tvoj stari post 🙂

Lahko noc!

O me veseli da lahko komu privabim nasmesek na obraz.Hvala za pozornost.
Ja nocno mam do 6ih pol pa v flike.
Veliko bos se prehodila trnja v zivljenu to je le eden,prihrani moci za naslednje.

*****Vse je na polovico,na oba,skupaj sva v zemljiski knjigi,karkoli je bilo placano,sta oba imena.*****
No fino, vsaj materialne stvari imata urejene. Molo je takih.

*****Res je to,da ce so imeli slabe izkusnje drugi,se ne pomeni to,dajih bom imela tudi jaz,vendar zakaj bi bila jaz izjema?*****
Saj ne bi bila izjema. Forum ne smeš imeti za reprezentativen vzorec. Tisti ki so imeli boljše izkušnje tega niso pisali, mogoče so že pozabili. Pa tudi noben od teh, ki je pisal ni imel podoben primer kot ti. (trojček, klofuta 1x v 7 letih, prej dober brez znakov nasilja, se je opravičil, mu je žal…)

******megaboy,ti ki rad gledas dokaze,pa mi povej kaj bi storil ti,ce bi imel dokaz? Da se je to res zgodilo? Kako bi pa ravnal potem? Odpustil? Zaradi hise in vsega? ******
Prvič bi najbrž odpustil , če pa bi se ponavljalo pa ne.

******Bi pa tudi jaz rada slisala zgodbo mojega bivsega fanta,me prav zanima?!*******
Če bi bil na tvojem mestu bi ga vprašal, še preden bi se odločil za odhod in zveze. Tole je ključni problem. Namesto da bi ga poslušala, skušala razumet, oprostit če mu je žal, si se v glavo vtepla neko zgodbo, ki se je samo domnevno zgodila, jo vzela za resnično in ukrepaš, ne da bi poslušala nasprotno stran. Meni se zdi čisto verjetno, da te fant z drugo ni varal. Mogoče je una punca hotla predvsem s tabo….
Recimo naprimer da te ni nikoli prevaral. (kakšnih trdnih dokazov ali priznanja da te je varal itak nimaš). Bi bil v tem primeru tvoj odhod tudi upravičen?

Če si ga zapustila, ti res čestitam.
Koliko žensk ali moških, verjetno tudi tistih, ki so že zgoraj kaj napisali, trpi in molči in zaradi strahu ali sramote ne pove nič.
Saj veš tisto – vsaka peta ženska pade po stopnicah. Za vsako modrico je krivo nekaj drugo, samo nasilnež ne.

Pa še to: če te je že udaril, ker je bil pač v trenutku tako ponižan ali jezen, ker si ga zavrnila in njo še nadrla, bi bilo dovolj tudi, če bi te samo enkrat.
Da pa je moral udariti 3x, to pa daje misliti.

Želim ti da si v življenju neodvisna, da si samostojna, potem boš lahko vsakega takega pustila.
Če pa si odvisen, kot je to zelo veliko žensk, predvsem starejših, ki niso bile nikoli v službi, potem pa pač prenašajo take nasilneže.

megaboy,ze od malega so me ucili,da moram vedno poskrbeti samo za sebe,da nihce drug ne bo,sem tako naredila tudi pri hisi,da sva napisala vse na polovico.Prav tako so me presenetili starsi,ko v tej situaciji niso drzali z mano,ali mi vsaj dali kaj vzpodbude…

Vidis,na to nisem pomislila,da bi bila izjema…Res se mi zdi,da ce so imeli kateri boljse izkusnje,tega niso pisali…Tezko pa je pozabiti kaj takega,se mi zdi.Mislim,da je ena oseba napisala,da je sedaj bolje,oz.se bolje…

Prvic bi ti odpustil,ce bi se ponavljalo ne…Vidis,jaz tega ne maram,stalno bi potem verjetno kontrorilala kje je bil,kam gre itd.Do partnerja zelim imeti zaupanje,ne pa nezaupanje!

Hm,ce bi bil moj odhod upravicen?

Tisti vecer me je zelo ponizal,pripeljal domov meni neznanko,se spravil na mene…Ja,cetudi bi varal ali ne,odhod bi bil.

***mogoce je una punca hotla s tabo***,saj me se poznala ni kako izgledam,kaksna sem.

Na to,ko sem napisala,da bi rada tudi jaz slisala njegovo zgodbo,sem predvsem mislila na to,da ne bi vedel,da jaz to slisim ali berem.Ker me zanima s kaksno zgodbo bi prisel on.

megaboy,glavo moras imeti na pravem mestu,saj mi je vsec tvoje razmisljanje,ceprav veliko stvari tudi noces razumeti,oz. si razlagas po svoje.Pa vseeno vedno z veseljem berem tvoje poste,vcasih me tudi kar nasmejis 🙂 Najveckrat s svojimi dokazi in domnevanji 🙂

pika..,ne maramo nasilnezev 🙂

davor,ce prides kaj pogledati,ti zelim lepo delovno noc,predvsem mirno.

Ostalim pa lahko noc.

Hvala za pozdrave ampak danes bom imel pa kar pestro noc.
Tebi pa en lep dan.

Sokirana, koliko ur na dan pa ti spiš kaj v zadnjih časih? Je že kaj bolje?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Šokirana,
vsake toliko časa zaidem na tale forum in površno prebiram sporočila.
Ne morem verjet, da že toliko časa tukaj gor “visiš” dan za dnem in razlagaš tvoje občutke. Ali res nimaš pametnejšega dela, za pogovor pa kakšnega prijatelja/prijateljice?
Ves čas ponavljaš iste stvari, da ne maraš nasilja, da moraš pregnati strah, da si sicer lepega videza (sorry, kaj pa tvoja izobrazba??????), trenutno shujšana, ne moreš spati-ampak se kar držiš, doma nimaš podpore,……………….. Da ne govorim, da smo lahko že ……. krat prebrali kaj se ti je zgodila-GROZA.
Resnično se mi včasih zdi, kot da se vse skupaj zmišljuješ, ali pa res nimaš veliko v glavi. Se tudi ne čudim, da doma nimaš podpore, ne vem zakaj bi starši podpirali njega, ne pa lastne hčerke.

Saj vem, da boš pisala, da če mi kaj ni všeč, naj pač ne berem postov, ampak moje mnenje (in tudi marsikatere, ki jo poznam in tole bere) sem pač napisala, ker se mi zdi da res že krepko pretiravaš.
Ne vem, če je forum namenjen tako dolgim razpravljanjem, izmenjajte si naslove el. pošte in si dopisujte, če vam paše.

LP
Hanna

Šokirana sedaj se pa umiri in začni živeti. Zaradi enega desca ti pa res ni treba romane tokaj gor pisati. (seveda če je vse sploh res)!! Pojdi ven in si zbistri tvojo glavo,ki živi od preteklosti.
Če je vse res si vsaj spoznala s kakšnim moškim si živela leta, sedaj pa ga tukaj gor objokavaš in se smiliš sama sebi kako si revca pa vse to. Ne rečem kakšen mesec ti je hudo potem se pa človek pobere,če se pa ne more pa pojdi do strokovne pomoči. Drugega ti itak ne preostane.
Pa brez zamere.

Uf,danes ste me pa…Saj imate prav,tema je res ze preobdelana,nic ne bom pisala vec,saj ni res nic novega.Hvala za vase potrplenje.

Hanna,cetudi bi si vse izmislila,moras imeti kaj v glavi,se ti ne zdi?

Hvala enkrat se vsem,ki ste imeli toliko potrplenja z mano,res sem vam hvalezna,hvala.

Lahko noc…

Pa saj je bilo prijetno kramljati s tabo in drugimi. Obdrži ime in odpri drugo temo, pa bomo zopet debatirali. Pa še hitreje se bo nalagalo.

mali 2,nekateri se stalno pritozujejo,kaj naj potem se delam tukaj? Sej vidis kako je! Sicer pa,kako si kaj ti? Kaj pocnes?

Hoj, naj bo tole bolj kot provokacija za tiste, ki so proti nadaljevanju teme. No, saj sem jaz tudi, a bolj zaradi stare tehnike. Se mi namreč zelo dolgo nalaga vse skupaj.
Jaz sem eden tistih, ki bi rad bil siva miš. In neopazen sem lahko na forumu. Sem nekdo, ki noče biti v prvih vrstah, a me stalno tja porinejo, ker znam nekako reševati stvari. No, saj nimam čarobne palčke. Pač poslušam in nato izberem nek kompromis (žal ne gre vedno), s katerim je čim več ljudi zadovoljnih. Žal pa vidim, da vedno bolj nerad delam to, saj so ljudje vedno bolj egoistični. Te pa rad zbodem. Še vedno pa mi dajejo moči dobri, pametni ljudje.

Sem poročen, imam dva otroka, hišo in kredite do grla. Žena mi pa pogostoma para živce. Velikokrat iščem mir, a ta je le ponoči. Pa še to ne vedno. Saj ne, da se staram. Tak sem od nekdaj. Pa me vedno porinejo nekam v sredino. Potem pa to postane že navada in tako se vedno nekaj dogaja.
V službi pa delam nekaj, kar mi je tudi v veliko veselje. Kaj še človek hoče več. No, kakšen loto zadetek (a bi moral še vplačati), da bi bilo za spodobne počitnice. In potovati je moj hobi. Pa ne preko agencij.

Tvoja nesreča me je stisnila pri srcu, zato sem vesel, da si se že skoraj pobrala. Zakaj mi je prišla do živega? Ne vem! Sicer pa ni samo mene, ampak tudi druge. Očitno si nekaj posebnega. Predvsem v tem, da veliko ljudi ve za rešitev, a le nekateri se odločijo da se bodo po tem tudi ravnali. Teh ni veliko. Zanimivo bi te bilo spoznati, a potem bi ves čar teh anonimnih forumov izpuhtel. Žal. Tako pa se bomo (upam) še srečevali na forumih in si povedali kaj lepega ali pa kaj pikrega.

mali 2,oprosti za vse tole dolgo nalaganje,meni se to ne dogaja,ker je vse hitreje kot pred parimi meseci,ko sem bila na istem kot ti,stara sara 🙂 Vse skupaj sem mislila na racunalnik,saj je dvoumno napisano vse skupaj.

Glede tega,da bi pomagal ljudem,naj ti povem,da imas se kako prav glede egoistov.Danes zal gleda vsak nase,na svojo lastno rit,vsi hocejo,da bi te videli cim bolj zabitega in zapufanega in ne vem se kaksnega…To se dogaja vsepovsod,ljudje izpadajo egoisti.Vsaka lastna rit ima svoje interese…

Zakaj ti pa zena para zivce? Ali ne stima vse tako kot bi moralo? Upam,da se bo vse izteklo na koncu tako kot se mora 🙂 Da bos srecen ti in tvoja zena,ne pusti se pa ne,imej tudi ti svojo komando,naj te malenkosti ne spravijo iz tira 🙂 No,kaj pa jaz zdej tukaj pametujem?! Oprosti.

Vesela sem za tebe,da delas nekaj kar te veseli in s tem sluzis kruh,saj to je veliko vredno.Ha ha ha,za loto zadetek si pa prepozen 🙂 Sta ze padli dve sedmici…Za nas pa drugic!

Zakaj te je pa toliko stisnilo pri srcu? Jaz se danes ne morem verjeti kaj se je zgodilo,ampak sem ze dobro sedaj.Saj je kar dolgo trajalo.Nisem se cisto taprava,kot bi morala biti,vendar se blizam tja,saj je bilo veliko stresov in vsega,kar si nisem zasluzila.

Ha ha ha,tukaj si me pa nasmejal,zakaj pa mislis,da sem nekaj posebnega? Verjetno samo vem,kaj bi rada od zivljenja,kaj bi rada od partnerja?!
Ja,poznam kar nekaj ljudi,ki ve kako se odlociti,a ko pride do realnosti,se zamajejo kolena in ni nic od tega. Zal…
Jaz sem ravnala tako,kot mi je govorilo srce…

Kaj pa ves,morda pa se spoznamo kdaj? Nikoli ne ves,kaj pride na pot,svet je majhen 🙂 Moras biti kar v redu clovek,znas se pogovarjati in vsec mi je tvoje pisanje.

Zelim ti mirno noc…

no,upam da se imas lepo sokirana.kar tako naprej…

Očitno med vama ne štima vse tako,kot bi moralo.Če bi štimalo,bi se s tabo pogovoril o svojih “spolnih” željah,ne pa da je kar eno pripeljal v VAJINO hišo.
Skratka,mislim da je najbolje,če ga zapustiš in poiščeš svojo pravo srečo drugje!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close