Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pretepena zaradi ljubice?!

Pretepena zaradi ljubice?!

S takimi tipi,ki pretepajo in se nenormalno vedejo in pripeljejo domov neznanko za trojček,nimaš več skupnega življenja.Stran od njega,čimprej in napovej mu svoje.Kar je naredil je nedopustno,skrajno žaljivo do tebe,pa še udaril te je in lahko ga tožiš.Nemudoma ga zapusti.

……..ne bo ga pustila, tko je že en rekel…..zakaj? … Ker sprašuje na forumu, kaj naj naredi in hkrati že išče opravičilo za fanta, “češ da mu je žal”….
S takim tipom, ki te tepe se nimaš kej pogovarjat, ker s tem bo nadaljeval, pa čeprov mu je zdaj “žal”….
blabla

A je to iz kakšne španske nadaljevanje insert al se ti to dejansko dogaja??? Men se zdi, da je tole pa tu mač….

Tukaj pa ni opravičila in mej svoj ponos in sebe rada!

To, da te pretepe 1x samkrat je dovolj dober znak, da s tabo kakšnih večjih načrtov nima. Vem, da se je težko raziti samo, če to ne boš storila sedaj, ti bo v prihodnje še slabše in težje. Je pa zelo verjetno, da je to njegova ljubica, ker sicer nebi reagiral tako živčno in brez glave. Z nasilnežem žal ni kaj dosti početi!

Če te je udaril prvič, te bo tudi drugič, tretjič,…, stotič… Beži zdaj, dokler še ni otrok (vsaj upam, da jih ni)!

Pa tudi če so otroci zaradi njih ti ni treba ostajati z nasilnežem.

Že to, da si je privlekel drugo, ti lahko pove, da mu nakaj manjka v zvezi. In to si bo verjetno poiskal, če si že ni. Ne bom ti govoril, da ga pusti, ker te besede tukaj ti tak nič ne pomenijo. Mi je pa malo smešno, da si napadla ubogo žensko, ki ni bila verjetno nič kriva. Že tu si ga branila. Očitno se ne spoštuješ dovolj. No, samo to sem imel.

Sokirana, ti pa pokomentiraj kaj, no.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seks v troje nato pa še pretep? Mislim, da se ti kaj hujšega skoraj ne more več zgoditi. Četudi se stvar ni uresničila ti je menda sedaj čisto jasno kakšen je v resnici tvoj fant. Čeprav se je to zgodilo prvič ti jasno pove kakšen je v resnici! Če lahko živiš z moškim, ki te bo pretepal in imel ljubice ostani! Če ne pojdi. Zamisli si približno pedeset let življenja z moškim, ki te bo mahnil, ko mu ne bo kaj prav ali, ko se ne boš strinjala z njegovimi ljubicam.

Tip te useka, ti pa še sprašuješ kaj naj narediš?? V rit ga suni, ne.

Vsako fizično nasilje je NEDOPUSTNO in ni kaj razmišljati !

Tko, kot je rekel Spider… Jaz ne bi rabila postavt vprašanje na forum…. Nastavi mu še drugo lice…

Pa še to – očitno je res nekaj narobe (s tabo), da dosedaj nisi opazila kakšen je… Teško verjamem, da bi se en zgleden, priden in zvest moški, ki ima namen ustvariti družino in dom s tabo, kar čez noč prelevil v kurbirja in pretepača žensk. Sigurno je že prej kazal znake, le da si bila ti slepa in gluha. In to boš še naprej…. Si že en mesec, a ne? A sta se mogoče pogovorila na štiri oči? Al so ble še dvojne zraven…

Mislim, pripelje ti drugo žensko v bajto, oklufuta te, ti pa čakaš en mesec, pa sprašuješ kaj zdaj? Pokaj, sam ne pozabi da je pol hiše tvoje (saj sta jo skupaj delala?), pa čim prej!

Ja,megaboy! Ne vem ce lahko temu recem ravno tako,ampak v najini hisi ne bo neke tretje osebe,ki si zeli seksa v troje,vkljucno z mojim fantom! Sploh pa je nisem napadla,samo ven iz najine hise sem jo napodila!

To se je sedaj zgodilo prvic,da me je udaril,morda je bil uzaljen,ker nisem sprejela seks v troje?! Pac nisem tip zenske,ki bi uzivala v troje,mi pac pase,da uzivam samo z mojim partnerjem.Mislim,da je z mano vse v redu?

MOjca,seveda sprasujem za mnenje,morda se je to komu ze zgodilo,pa me zanima kako je ravnala punca naprej?! Meni se je cel svet podrl v sekundi,ko me je udaril,potem pa se dvakrat! Sploh ne morem verjeti,zdi se mi,kot da bi prisel v njega sam hudic v teh parih minutah?! Sploh ne vem zakaj sem si zasluzila udarce?
Najhuje je pa to,da sva skupaj zgradila hiso,skupaj imava kredit…Ampak vseeno mislim,da bom temu naredila konec,ker tako ne gre.Vsak moski bi moral spostovati zensko!!! In tudi jaz sem vredna spostovanja.

brezka,ta mesec sem prezivela kot v peklu in se vedno zivim v strahu.Ne pogovarjava se toliko,vsakdan mi prinese kaksno rozo,a je ne sprejmem,ker se mi zdi to pomilovanja vredno za kar mi je storil.Sploh ni opravicila!!! Niti nisva se imela spolnih odnosov od takrat,verjetno ima on spolne odnose s svojo ljubico?! Ne vem in mi je vseeno,ker mislim,da bom itak odsla stran od njega!

Kot pravite:kar se je zgodilo v prve,se lahko zgodi tudi v druge…

Sara*,vse je prej kot lepo,res pa je,da je zelo tezko narediti temu tako.Ja,sama ga najbolje poznam,ampak sem zenska,ki se cenim in to se mi zdi zelo,zelo nizkotno kar mi je storil.Seveda tega nikoli nisem pricakovala od njega,me je zelo presenetil,ampak…Take stvari se ne bi smele dogajati!

Simona,prvic sem dobila klofute od moskega sploh,kaj naj bi pa naredila,ce sem dobila nepricakovano klofuto,padla po tleh,se pobrala,nato pa se dvakrat pa sploh ne vem od kje pa kako? Bila sem sokirana,ker tega enostavno nisem pricakovala,da me bo udaril?!
Danes pa imam samo se strah,ne cutim nic vec do njega,zato mislim,da me najhujse se caka.

Vedno je lazje govoriti,ko pa si enkrat sam pred dejstvom,je stvar drugacna.Nimava otrok in tudi mislim,da jih z njim ne bom imela,ker si ne zelim moskega,ki si zeli v troje in da bi se naprej zivela v strahu.Se danes ne morem verjeti,da se je to res zgodilo,zakaj?

Bravo! Tako se govori! Pokaži mu, da nisi njegova igrača! Vem, da je hudo, ampak, če “preživijo” ženske, ki imajo otroke in so kar nekaj časa v zakonu…pa zapustijo (zaradi različnih vzrokov) može, potem boš ti tudi!
Drek pa bajta, pa krediti…. Želim ti VELIKO SREČE!!!!

Ljudje ostajajajo iz najrazličnejših razlogov v zvezi. Lagodje, občutek varnosti, strah, da bi z ločitvijo prizadeli partnerja in njegovo žlahto, ugled,… Če se ne zgodi, kaj takega, kar se je tebi, grejo malokrat narazen, tudi če jih zakon po malem ubija.

Sama pri sebi razčisti, če boš tako kot ostali Slovenci, ki so nesrečni v zakonu, lahko živela še naprej z njim. Ne zamerim ti, če boš ostala. Tričetrt zakonov je itak nesrečnih, ostali so pa srečni, ker jim okolica govori, da je možno imeti ljubezen celo življenje, tako temu verjamejo. Kako že gre: 100 krat izrečena laž postane resnica.

Samo, kar je naravno je lahko srečno. Jaz vedno gledam živali. Mislim, da le par vrst pajkov in drugih živali živi tako kot krščanske kulture. Muslimani, necivilizirana ljudstva,… se ne trudijo z laganjem ljudem, da je naravno, da mož in žena živita skupaj in se ljubita celo življenje.

Ko te udari prvič se najbolj opravičuje, potem pa zmeraj manj in nikoli ne ostane pri prvič, razen če po prvič odideš. Preverjeno. Ne preverjaj tudi ti, nas je preveč ki smo to počele.

Bravo, bravo…tako se dela

Najboljš je predlagal xx*xx. Se povsem strinjam. Bravo, bravo. Pa čimprej stran. Škoda časa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close