Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pregled leta 2013

Pregled leta 2013

Isto bi lahko napisal tebi. Ali pa me ti poznaš ? 🙂
Veš kako sem poraščen, da sem omejen, živim kot nomad….:)
To je veliko več (žaljivih) sklepov o meni, kot pa če se sam pohecam kaj tebi manjka, da bi se poboljšala.[/quote]

Ja, imaš prav, ne poznam te. Potem bodi previden, kakšno resnico sporočaš v virtuali, če si v reali popolnoma drugačen:). Meni je vseeno, zaradi mene si lahko kdorkoli hočeš.

Isto bi lahko napisal tebi. Ali pa me ti poznaš ? 🙂
Veš kako sem poraščen, da sem omejen, živim kot nomad….:)
To je veliko več (žaljivih) sklepov o meni, kot pa če se sam pohecam kaj tebi manjka, da bi se poboljšala.[/quote]

Ja, imaš prav, ne poznam te. Potem bodi previden, kakšno resnico sporočaš v virtuali, če si v reali popolnoma drugačen:). Meni je vseeno, zaradi mene si lahko kdorkoli hočeš.[/quote]
krep det ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz pa ob koncu leta z veseljem ugotavljam, da sem tudi tukaj najmanj všeč tistim, ki niso všeč meni, kar nakazuje na to, da naravna selekcija deluje tudi v virtuali, tako da bom tu ostala vsaj še nekaj dni, tednov, mesecev, let … kdo ve?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

kaj te omejuje, da ne končaš že nocoj ob 24:00 ☺
Just do it – by nike

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Deluje bolj nam v prid in sicer tako, da težimo k temu, da iz okolice dobimo potrditev o svoji resnici.

Zakaj pa ? Saj ne iščem ženske, da bi moral paziti na iskren vtis. 🙂
Forum je zame kot nek debatni krožek. bolj za hec, kot za res. 🙂

Deluje bolj nam v prid in sicer tako, da težimo k temu, da iz okolice dobimo potrditev o svoji resnici.

Zakaj pa ? Saj ne iščem ženske, da bi moral paziti na iskren vtis. 🙂
Forum je zame kot nek debatni krožek. bolj za hec, kot za res. :)[/quote]

Potem pa tudi mene ne jemlji za res:).

Saj ne. Saj nimam nič proti tebi. Te debate vedno jemljem z rezervo in si lahko v reali čisto drugačna, kot deluješ tu gor.
Saj pravim, da je fajn pogledati urejeno žensko. 🙂

Kaj pa je napisala moja stara zmrda? Da me ima najraje na svetu aneda :))))[/quote]
En kup sranja, da se ti želodec obrne.[/quote]

Robi, ziher pretiravaš. Dvomim, da obstaja še kaj, kar mi še ni napisal :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

En kup sranja, da se ti želodec obrne.[/quote]

Robi, ziher pretiravaš. Dvomim, da obstaja še kaj, kar mi še ni napisal :)))[/quote]
Mah, tudi v kupu dreka se lahko skriva sveža marjetica, samo kdo bo brožal po njem, ko je še svež. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dobili smo eno čudovito temo Poezija, kjer sta se dva fanta izkazala za nadarjena umetnika.

Margot, če imaš rada presenečenja, potem je pa NM-3w res pravi tip zate. 🙂
Njegova domišljija res presega meje normalnega razuma. Mogoče bi ga celo lahko imenovala umetnik. 🙂

… je pa topel. Marko, vedno moraš na stvar pogledati iz pozitivne plati :))

… je pa topel. Marko, vedno moraš na stvar pogledati iz pozitivne plati :))[/quote]
Pa ne samo topel, še dobro gnojilo je iz katerega lahko zraste marjetica. 🙂

… je pa topel. Marko, vedno moraš na stvar pogledati iz pozitivne plati :))[/quote]
Saj SEM pogledal s pozitivne. Le v roke me ne zebe. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kaj te omejuje, da ne končaš že nocoj ob 24:00 ☺
Just do it – by nike[/quote]
Bojkotiram Nike-ove produkte, umreti se mi pa še ne da. No, pa par drugih stvari moram (želim, hočem) končati prej.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Hm, kar zanimivo vas je tko “spoznavat”. 🙂

ŽMČ

Prišla in odšla je tudi Bikinka.
Malo je bila zategla, drugače pa super punca. Škoda res.[/quote]
Pravi, da je imela neko poškodbo. Lahko, da ji je tam kaj zategnilo. :))[/quote]

Kdaj je pa tebi vseznalec zategnilo, že ob rojstvu, da si tako prtegnjen in se delaš norca iz tega, če je bil nekdo poškodovan? Če niti tega ne veš za kakšno poškodbo je šlo, bodi rajši tiho. Ni nobene potrebe po tem, da se vsepovsod delaš pametnega.

Meni je pa ostalo najbolj v spominu ena risanka, ki jo je On_ namenil Sadnemu.

Če je bilo to sploh v tem letu…

Pravi, da je imela neko poškodbo. Lahko, da ji je tam kaj zategnilo. :))[/quote]

Kdaj je pa tebi vseznalec zategnilo, že ob rojstvu, da si tako prtegnjen in se delaš norca iz tega, če je bil nekdo poškodovan? Če niti tega ne veš za kakšno poškodbo je šlo, bodi rajši tiho. Ni nobene potrebe po tem, da se vsepovsod delaš pametnega.[/quote]jaz se ne rabim delat pametnega. Kar je, je. 🙂
Pri poskodbah nam obicajno kaj nategne, zategne, sicer do njih ne pride. Le logicno sem sklepal, zraven pa izkoristil margotino opazko za malo humorje. Seveda samo za tiste ne prevec zategjene. Nic slabega nisem zelel nikomur. Ona itak vse to prenese, tako mi je osebno povedala, zato sem si dovolil brez slabe vesti. Ti pa si?

Kaj so tebi zategnili ob rojstvu? “Ročno” na intelektu, ali si bil cepljen poroti temu?

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Kdaj je pa tebi vseznalec zategnilo, že ob rojstvu, da si tako prtegnjen in se delaš norca iz tega, če je bil nekdo poškodovan? Če niti tega ne veš za kakšno poškodbo je šlo, bodi rajši tiho. Ni nobene potrebe po tem, da se vsepovsod delaš pametnega.[/quote]

Joj so eni nataknjeni …

Marko se je želel pohecati in poznavajoč ga, gotovo ni mislil nič slabega. Bikinka je bila pa tudi za štose tako da …. dečko, ajde o’ladi :))

Bikinka, ena tistih, ki jo pogrešam!
Rs mi manjka! Redko pronicljiva v pozitivnem smislu!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Kaj so tebi zategnili ob rojstvu? “Ročno” na intelektu, ali si bil cepljen poroti temu?[/quote]smeskota si pozabil napisati. Zdaj zgleda kot, da zalis druge in ne hecas. Kar pa ne bi pricakoval od inteligentnega. Verjetno si tudi ti pisal tole z rocno? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close