Pregled leta 2013
Sem že pozabil na ta posebni dogodek. Pa ni Buda obupal nad nami ? 🙂
Sicer pa škoda, da mu nismo bili dorasli. Je bil pravi kontrast ostalim debatam.
Pa ravno ti si morala to vprašati ? 🙂
Ki imaš toliko pripomb nad premajhno aktivnostjo moderatorjev.
In res si nepoboljšljiva. 🙂 Če se bi poboljšala, potem bi to bil izredni dogodek. 🙂
Sicer pa škoda, da mu nismo bili dorasli. Je bil pravi kontrast ostalim debatam.
In res si nepoboljšljiva. 🙂 Če se bi poboljšala, potem bi to bil izredni dogodek. :)[/quote]
Še ima čas za to. 8 dni za poboljšanje 🙂
Tudi čudeži se dogajajo. Bog je zemljo ustvaril v 7 dneh, ni hudič da GF ne bo zmogla tudi kaj podobnega
In res si nepoboljšljiva. 🙂 Če se bi poboljšala, potem bi to bil izredni dogodek. :)[/quote]
Ravno zato sem prišla do zaključka, da moderator ni potreben. Zate se ne bom poboljšala, verjemi:).
ŽMČ
Prišla in odšla je tudi Bikinka.
Malo je bila zategla, drugače pa super punca. Škoda res.[/quote]
Pravi, da je imela neko poškodbo. Lahko, da ji je tam kaj zategnilo. :))
A res? So dejansko videli, pripravo teh piškotkov ali so videli(okušali) samo izdelek? Ker še vedno ni nujno, da jih je pekla njegova punca ampak morda babica, mamica… soseda… kaj veš :)[/quote]Ne sedaj fovšije zganjat! 🙂
Če bi jo videl bi bil prepričan, da je iz njenih rok še med sladki ne samo piškoti :))
Jah ene si želijo zgol tel. št. pa v zameno ponujajo slikce, ki jih nimajo, druge so bolj resne in se potrudijo, celo naredijo kaj sladkega s čimer lahko izvabijo iz človeka kar se jim zahoče…. :))))
MON:
Primož je naredil genialni update forumov, da imam sedaj mir na šihtu
ŽMČ:
Robi … je skozi leto počasi napredoval – da sedaj briše moje, že skoraj spodobne, objavice
nick:
“oddelal” sem par odtenkov / načinov forumiranja
profesionalno:
spremembe DDV v 3 državah so mi “zje.ba.le” plan poletnega dopusta tako, da sedaj dopustovanje “notri prinašam”
osebno:
kot, da koga res zanima ☺ ♥
sem bil prepričan, da na profesionalnem področju take spremembe predvidiš dovolj zgodaj…[/quote]
sem jih predvidel — ko pa so se zgodile / stopile v veljavo sem pa pač moral biti tudi prisoten – za kar sem pač dobro plačan.
Če je bilo tako, potem ti ga je ona zavidala in te zato z njim raje ni spoznala. Ženske je pa tud sama zavist. 😉 🙂
Ti verjamem. 🙂 Vem, da imaš veliko razlogov, da si prišla do takšnega zaključka. 🙂
Moraj(m)o se drugi poboljšati. A ne ? 🙂
V tvojo simpatičnost pa res ne dvomim. Resno, to ni hec. 🙂
Rabi le pravega enega tipa, ki ji bo povrnil vero v boga in božje sposobnosti. :)[/quote]
Evo, še ena cvetka tega leta…Robi misli, da ve kaj meni manjka:).
Kaj ti bo samski prijatelj?[/quote]
enTip, naslovljenka tega sporočila je Margot in ne ti. Bereš tuja pisma? :))[/quote]
Draga antilopa, tudi jaz se spominjam najinega srditega spopada. Borila si se kot lev [sup]in ne kot antilopa[/sup]. Moj prijatelj je še vedno takšen kot je bil (lep, pameten in uspešen) in resnično ti je lahko žal, da ga nisi spoznala. :))
Forum je zaprt za komentiranje.