Pregled leta 2013
Pa kaj noriš s temi roki?
cool tastara ej, počas :)[/quote]
Ej stari, za tako obsežne stvari si je potrebno vzeti čas, biti natančen, da ne uide kak poseben dogodek v letu…zato mi je pomembno, do kdaj naj se to pripravi:). Kaj tebi ni jasno ejga?:)[/quote]
ej tastara, ma kwa ti sikaš tle. Naravnost povej, da najvažnejši dogodek v twojmu lajfu je bil, k sem jaz pršu na ta forum… da sse prec zatreskala,
mislem kwa si dela ene trables u lajfu
Ej stari, za tako obsežne stvari si je potrebno vzeti čas, biti natančen, da ne uide kak poseben dogodek v letu…zato mi je pomembno, do kdaj naj se to pripravi:). Kaj tebi ni jasno ejga?:)[/quote]
ej tastara, ma kwa ti sikaš tle. Naravnost povej, da najvažnejši dogodek v twojmu lajfu je bil, k sem jaz pršu na ta forum… da sse prec zatreskala,
mislem kwa si dela ene trables u lajfu[/quote]
Ma ja, v bistvu se sploh ne spomnim trenutka, ko si vstopil skozi vrata:). A letos je blo praviš?:) Dej ne prodajaj bučk, ne deluješ mi tržno naravnan:)). Jst nisem trapa, da bi se zatrapala…kapiš?:) Ti narišem v diagramu?:)) Zdaj bo Antilopa spet ljubosumna…a je blo treba tega?:)
mislem kwa si dela ene trables u lajfu[/quote]
Ma ja, v bistvu se sploh ne spomnim trenutka, ko si vstopil skozi vrata:). A letos je blo praviš?:) Dej ne prodajaj bučk, ne deluješ mi tržno naravnan:)). Jst nisem trapa, da bi se zatrapala…kapiš?:) Ti narišem v diagramu?:)) Zdaj bo Antilopa spet ljubosumna…a je blo treba tega?:)[/quote]
Ne bi priznala, pa če bi ji z grmado grozili 🙂
Naj se oddolžim, ker imam kar slabo vest:)))
– nekaj oseb je izginilo, pojavile so se nove ali stare v preobleki (kdo bi vedel)
– Marko se je oženil:)
– NM se je privlekel iz kota
– seba je v pričakovanju…nove ljubice:))
– forum je skozi leto postal manj konstruktiven, z bolj lahkotnimi temami in posledično manj zanimiv
– najbolj gorečim se je uspelo celo večkrat srečati v živo:). Ostali baje nimamo “jajc”.
Evo Margarinca…toliko na hitro:)).
Odhod Sadnega in “dopust” Spiderja je zaznamoval neko kratko obdobje. Tega pač ne moremo spregledat. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.