Pregled leta 2013
A ji ne bi namenil kaj bolj lepega ? Vsaj za konec leta, da bo vsaj na videz vtis boljši ?[/quote]
1. bilo je čisto spodobno (o lepoti se pač ne diskutira)
2. nope … fejkam pa ne … saj se tukaj vendar srdito borimo za poštene odnose
enTip, naslovljenka tega sporočila je Margot in ne ti. Bereš tuja pisma? :))[/quote]
Draga antilopa, tudi jaz se spominjam najinega srditega spopada. Borila si se kot lev [sup]in ne kot antilopa[/sup]. Moj prijatelj je še vedno takšen kot je bil (lep, pameten in uspešen) in resnično ti je lahko žal, da ga nisi spoznala. :))[/quote]
Saj ji je žal… tako kot vsaki, ampak po toči zvoniti… Takrat je treba bit manj prevzeten, ko je priložnost … 🙂
Seveda, ker se ne skladajo s tem, kaj si mislim in kako živim:). Ampak naj ti bo, ker je božično vzdušje sem prijazna:)).[/quote]
Robi je čist prav povedal, samo ti bi ne bila ti, če ne bi zanikala :)[/quote]
Robi nea ve in ne morem mimo tega, da ga ne bi koregirala:). Z veseljem bi pritrdila, če bi imel prav:). Kaj je enTip…ne moreš, da ne bi, a ne?:)) Margarina me bo ubila:)).
1. Zašel na MON, bil označen za mehkužca, copato, renesančnega luleka…le kako vas ne bi imel rad:)))
2. Opazil nekaj simpatičnih in razgledanih dam…Antilopa, Bikini, Margot…pa še kakšno…
3. Se zabaval ob zapisih Sebe111, enTipa, ONeta, Paca..tudi NM-3w-ja in še koga…
4. Užival ob branju poezij WYWH, Lucky me….
Seveda, ker se ne skladajo s tem, kaj si mislim in kako živim:). Ampak naj ti bo, ker je božično vzdušje sem prijazna:)).[/quote]
Kot nek otrok, ki na vsak način hoče, da je po njegovem. 🙂
Pa naj bo po njenem, da ne bom prekinjal božičnega vzdušja. 🙂
Kot nek otrok, ki na vsak način hoče, da je po njegovem. 🙂
Pa naj bo po njenem, da ne bom prekinjal božičnega vzdušja. :)[/quote]
Robi, ne poznaš me, dej si enkrat pridi s tem na jasno:). Nisem ena tistih, s katerimi se srečuješ in filozofiraš:).
A ji ne bi namenil kaj bolj lepega ? Vsaj za konec leta, da bo vsaj na videz vtis boljši ?[/quote]
1. bilo je čisto spodobno (o lepoti se pač ne diskutira)
2. nope … fejkam pa ne … saj se tukaj vendar srdito borimo za poštene odnose[/quote]
Kaj pa je napisala moja stara zmrda? Da me ima najraje na svetu aneda :))))
Zmota!! Vse več jih je, ki komaj čakajo kaj boš napisal!![/quote]
gledam kam se bom preselil … tukaj je ponavljanje enakega smisla z drugimi besedami (zaradi brisanja) postalo duhamorno in mesiđ izgubi ostrino.
javim kam se bom preselil
Forum je zaprt za komentiranje.