Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pregled leta 2013

Pregled leta 2013

ŽMČ

Prišla in odšla je tudi Bikinka.
Malo je bila zategla, drugače pa super punca. Škoda res.[/quote]

Ja za njo sem predvideval, da bi bila moja ljubica pa je to žal zavrnila 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

A ji ne bi namenil kaj bolj lepega ? Vsaj za konec leta, da bo vsaj na videz vtis boljši ?

A ti dvomiš v moje telepatske sposobnosti ? :)[/quote]

Seveda, ker se ne skladajo s tem, kaj si mislim in kako živim:). Ampak naj ti bo, ker je božično vzdušje sem prijazna:)).

A ji ne bi namenil kaj bolj lepega ? Vsaj za konec leta, da bo vsaj na videz vtis boljši ?[/quote]
1. bilo je čisto spodobno (o lepoti se pač ne diskutira)
2. nope … fejkam pa ne … saj se tukaj vendar srdito borimo za poštene odnose

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

enTip, naslovljenka tega sporočila je Margot in ne ti. Bereš tuja pisma? :))[/quote]

Draga antilopa, tudi jaz se spominjam najinega srditega spopada. Borila si se kot lev [sup]in ne kot antilopa[/sup]. Moj prijatelj je še vedno takšen kot je bil (lep, pameten in uspešen) in resnično ti je lahko žal, da ga nisi spoznala. :))[/quote]

Saj ji je žal… tako kot vsaki, ampak po toči zvoniti… Takrat je treba bit manj prevzeten, ko je priložnost … 🙂

A ti dvomiš v moje telepatske sposobnosti ? :)[/quote]

Seveda, ker se ne skladajo s tem, kaj si mislim in kako živim:). Ampak naj ti bo, ker je božično vzdušje sem prijazna:)).[/quote]

Robi je čist prav povedal, samo ti bi ne bila ti, če ne bi zanikala 🙂

Seveda, ker se ne skladajo s tem, kaj si mislim in kako živim:). Ampak naj ti bo, ker je božično vzdušje sem prijazna:)).[/quote]

Robi je čist prav povedal, samo ti bi ne bila ti, če ne bi zanikala :)[/quote]

Robi nea ve in ne morem mimo tega, da ga ne bi koregirala:). Z veseljem bi pritrdila, če bi imel prav:). Kaj je enTip…ne moreš, da ne bi, a ne?:)) Margarina me bo ubila:)).

1. Zašel na MON, bil označen za mehkužca, copato, renesančnega luleka…le kako vas ne bi imel rad:)))
2. Opazil nekaj simpatičnih in razgledanih dam…Antilopa, Bikini, Margot…pa še kakšno…
3. Se zabaval ob zapisih Sebe111, enTipa, ONeta, Paca..tudi NM-3w-ja in še koga…
4. Užival ob branju poezij WYWH, Lucky me….

Kot nek otrok, ki na vsak način hoče, da je po njegovem. 🙂
Pa naj bo po njenem, da ne bom prekinjal božičnega vzdušja. 🙂

Haha renesančni lulek ta je prav poetična haha 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Kot nek otrok, ki na vsak način hoče, da je po njegovem. 🙂
Pa naj bo po njenem, da ne bom prekinjal božičnega vzdušja. :)[/quote]

Robi, ne poznaš me, dej si enkrat pridi s tem na jasno:). Nisem ena tistih, s katerimi se srečuješ in filozofiraš:).

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Isto bi lahko napisal tebi. Ali pa me ti poznaš ? 🙂
Veš kako sem poraščen, da sem omejen, živim kot nomad….:)
To je veliko več (žaljivih) sklepov o meni, kot pa če se sam pohecam kaj tebi manjka, da bi se poboljšala.

A ji ne bi namenil kaj bolj lepega ? Vsaj za konec leta, da bo vsaj na videz vtis boljši ?[/quote]
2. nope … fejkam pa ne … saj se tukaj vendar srdito borimo za poštene odnose[/quote]

Kaj pa je napisala moja stara zmrda? Da me ima najraje na svetu aneda :))))

2. nope … fejkam pa ne … saj se tukaj vendar srdito borimo za poštene odnose[/quote]

Kaj pa je napisala moja stara zmrda? Da me ima najraje na svetu aneda :))))[/quote]
En kup sranja, da se ti želodec obrne.

Izginil je tudi antilopin Intrudercek. In to odkar sem mu poslala pol Twix-a.://

Ja, te “ljubezni” se še površno spomnim. 🙂 Na MON-u ga je bila sama nežnost, po ZS pa še kaj drugega.

finance ↓
ostalo ↑

Jaz sem svoje napisal v neki drugi temi.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pogrešam tudi Bibito Melito.
Odkar ji je tisti serviser zmontiral klimo, ni nobenega glasu od nje.

me pa ima firbec koliko sem jih odgnal od tukaj ☺
vsaj za 50%+ zaslug si pripisujem že sam
kolk sem dobr spucal ta pujseraj

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

:)))))
Samozavest pa taka:))
Da bi ti vse kure pocrkale:)

Da ni zmrznila? 🙂

Drgač pa kaj smo nardil – cajt smo zabil…… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zmota!! Vse več jih je, ki komaj čakajo kaj boš napisal!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Zmota!! Vse več jih je, ki komaj čakajo kaj boš napisal!![/quote]
gledam kam se bom preselil … tukaj je ponavljanje enakega smisla z drugimi besedami (zaradi brisanja) postalo duhamorno in mesiđ izgubi ostrino.
javim kam se bom preselil

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close