Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pravo vprašanje te dni

Pravo vprašanje te dni

Šnelca ja pa kaj še.. 🤣 Enako pisanje? Ma niti približno. Se vidi, da si bolj slabo bral v mladosti. A če izpostavim eno nesmiselno obnašenje sem kar zmešana? Ne bo šlo Viharni. Vedno bolj se mi dozdeva, da si ti tisti lopov…ki se vrti okoli mojega bloka. Bo treba to poglobljeno raziskati
[/quote]

Mislim, bila si na moji top listi. Kaj je danes s tabo?
To ni tvoj nivo.
Viharni je OK dečko, a če ga kdo zaje.b.ava, pošteno vseka nazaj.
S Šnelco vedno pinkponkata, se kregata, a se imata rada, sta ena oseba.
Ne drezaj še naprej v osir, ker ose že letijo.

Mislim, bila si na moji top listi. Kaj je danes s tabo?
To ni tvoj nivo.
Viharni je OK dečko, a če ga kdo zaje.b.ava, pošteno vseka nazaj.
S Šnelco vedno pinkponkata, se kregata, a se imata rada, sta ena oseba.
Ne drezaj še naprej v osir, ker ose že letijo.
[/quote]

Sorry, ker sem te razočarala. Žal moram ugotoviti za kaj se gre, zakaj Viharni brani barabe in koga motim na forumu, da me vztrajno vsak dan podi dol s svojimi napadi.

Ne mešam se med golobčka, a res je par čudnih izjavil danes…. da bi bil nedolžen.

Sem prebral vse.

Ti dve babnici samo najedata. Veliko besed, nič novega.
Sta kot dve tečni muhi. Mahaš, mahaš, pa še vedno zbadata.
Dej, saj znaš, menjaj rokavice. Pokaži, kaj smo pravi deci.

Uuuuu..pravi dedci…da vidim še to čudo pa lahko odidem srečna 😊

To so tej mafijski prijemi ja. Se mi je kar zdelo. Sedaj mi je čisto vse jasno. Hvala.
[/quote]

🙂

Good luck in all the best !

Nehaj velenjska prismoda, kako si sploh na svobodi, ko si ja popolnoma nora?
[/quote]

Daj kopunček no. Ona je “oštja”…… Pustmo stat, a ne “Mislim”….. 🙂

Dovolj je bilo monanja tudi za to mono. Danes mi je z vsem, kar sem izvedela vse res padlo dol. Morda bi bilo bolje, če ne bi nikoli vprašala..a zdaj je kar je in poti nazaj ni.

Kam smo prišli…. sem zelo razočarana….
to je dno, ki ga nisem pričakovala. Ne danes. Ne tako. Predvsem pa ne te resnice.

Dramatičen preobrat. Not. 7 strani nategovanja megle. Ti bi bila ravno za politika al pa vodjo kulta.

Dramatičen preobrat. Not. 7 strani nategovanja megle. Ti bi bila ravno za politika al pa vodjo kulta.
[/quote]

In glede sledenja telefona: ne rabi “shekat” – se da sledilni programček čisto legalno kupit na spletu, pa ti sledi, kje si,kje se nahajaš, snema na daljo vtvoje pogovore, bere lahko tvoje SMSM, pa preko telefona komot vidi tvoje prispevke na MON, le jih s telefona pišeše – tako je mogoče tudi lahko ugotovil…..Z naloćenim “programčkom” preko kamere tvojega telefona celo vidi, kje si, kaj počneš tudi doma, sliši kaj govoriš tudi takrat, ko se ne pogovarjaš po telefonu…. danes se vse da – legalno, samo plača tak programček, vpiše št., ki ji želi sledit in se že lahko vojajira…”

V redu je. Vse mi je jasno zdaj..

In glede sledenja telefona: ne rabi “shekat” – se da sledilni programček čisto legalno kupit na spletu, pa ti sledi, kje si,kje se nahajaš, snema na daljo vtvoje pogovore, bere lahko tvoje SMSM, pa preko telefona komot vidi tvoje prispevke na MON, le jih s telefona pišeše – tako je mogoče tudi lahko ugotovil…..Z naloćenim “programčkom” preko kamere tvojega telefona celo vidi, kje si, kaj počneš tudi doma, sliši kaj govoriš tudi takrat, ko se ne pogovarjaš po telefonu…. danes se vse da – legalno, samo plača tak programček, vpiše št., ki ji želi sledit in se že lahko vojajira…”

V redu je. Vse mi je jasno zdaj..
[/quote]

Probej raje Among Us veliko bolj zabavno kakor čvek 😉

Probej raje Among Us veliko bolj zabavno kakor čvek 😉
[/quote]

Igrica?

Igrica?
[/quote]

Among Us – zastojn za android ali pa Town of Salem. 10 ljudi, online, 1 je saboter, potem ga pa iščeš. Taka psihološka igra a zlo zabavna.

Among Us – zastojn za android ali pa Town of Salem. 10 ljudi, online, 1 je saboter, potem ga pa iščeš. Taka psihološka igra a zlo zabavna.
[/quote]

Hvala, ma nisem jaz za igrice.. 🤷‍♀️ sem zelo slaba v tem, moja ekipa bi vedno izgubila z menoj

Hvala, ma nisem jaz za igrice.. 🤷‍♀️ sem zelo slaba v tem, moja ekipa bi vedno izgubila z menoj
[/quote]

Ni nujno. Gre za spy igro. Je pa 1 prot 10. Samo ga morajo izvohat. Detektivka. Boljša kakor ta na čveku 😉

Ni nujno. Gre za spy igro. Je pa 1 prot 10. Samo ga morajo izvohat. Detektivka. Boljša kakor ta na čveku 😉
[/quote]

Hvala za trud. Ma sem prav preveč slabe volje danes ..prespim. Morda bo jutri bolje…

Hvala za trud. Ma sem prav preveč slabe volje danes ..prespim. Morda bo jutri bolje…
[/quote]

Zakaj pa?

Zakaj pa?
[/quote]

So me prizadele stvari, ki sem jih danes nepričakovano izvedela… vem da sem preveč občutljiva, ampak to je bilo vseeno malo too much.. Nisem si mogla niti predstavljati česa vse so nekateri zmožni in česa se poslužujejo. Zdaj je marsikaj jasno. Sem mislila, da me ne more nič več presenetiti, pa sem se grdo uštela…

Ne želim ti pokvariti večera še tebi..oprosti

So me prizadele stvari, ki sem jih danes nepričakovano izvedela… vem da sem preveč občutljiva, ampak to je bilo vseeno malo too much.. Nisem si mogla niti predstavljati česa vse so nekateri zmožni in česa se poslužujejo. Zdaj je marsikaj jasno. Sem mislila, da me ne more nič več presenetiti, pa sem se grdo uštela…

Ne želim ti pokvariti večera še tebi..oprosti
[/quote]

Among Us je bolj zanimiv. Ti pa se ponavljaš.

Among Us je bolj zanimiv. Ti pa se ponavljaš.
[/quote]

Uživaj, tam kjer ti je lepo. Ti privoščim, tako kot vsem.

A seveda, veš koliko je enako prfuknjenih z enakim pisanjem…..jaoooooo Pol si šnelca, pol si mislim,ko pa pride še razmisli,se pa razdeliš na tri dele?😂😂😂
[/quote]

Ne morem verjet kaj se ji dogaja v glavi….da dol padeš,res ::)))

A ni punca se v kritičnem ker jo je zalezovalec hotel ubiti tako da ukrepajte

Odgovor na objavo uporabnika
Mislim, 27.09.2020 ob 22:08

Opcija ostane. Mislim pa, da ni še tako hudo, da bi posegala po tako drastičnih ukrepih. Ne želim mu uničiti življenja, samo mir bi rada…

Mislim, 27.09.2020 ob 22:15

če ti pride pred dom, te zasleduje ti uničuje življenje in mir ter psiho, sploh ni več vprašanja o tem da spedenaš prepoved približevanja, ker to je bolno kar počne…
[/quote]

Saj se strinjam s teboj, a vseeno bi poskusila vse druge opcije prej, ker se mi to zdi res hudo ali da še dodatno ne podžgem te jeze ali karkoli to je. Jaz ne gojim zamer, celo lahko do nekatere meje razumem, a ne dovolim več. Je postalo precej moteče. Po drugi strani se bojim za lastno varnost in česa vse je dejansko zmožen. Do kod misli it s tem? Nič mu nisem naredila, vsaj da bi vedela ne.

Hahha ja potem te pa naj napada in vse živo. Mislim, da tudi s tabo ni vse čisto ok. Vsak normalen bo takoj poklical policijo, namestil kamere in čao.

Če ob priložitvi prepovedi približevanja ne odneha pa vse dokaze neseš k odvetniku in osebo tožiš kje je tu kakšen problem? Prosiš za nasvet po drugi strani pa nebi rada napadalcu uničila življenja wtf? Si postala tudi ti odvisna od njegovega bolnega odnosa do tebe al kaj. Čisto po romanu se mi tole bere

Mislim444, 27.09.2020 ob 22:04

je, kaj nekaj je narobe s človekom, da te že mesece zasleduje, nadleguje in še celo po anonimnih forumih napada, kot bi mu bil dolžen milijon?

Izmišljuje si stvari o tebi, kot da te pozna, ne zamudi niti ene priložnosti da te poniža in že od prvega dne napada. Ne pomaga ignoriranje, ti pride pred dom. Ne pomaga prošnja naj neha, ves čas se zaletava vate.

Predvsem pa prosim za pomoč moderatorje, da temo pravilno razvrstijo pod bodisi: mom/narcisoidna motnja/ginekologija(zaradi j…v glavo)/psihologija(da ugotovimo kaj nekaj je narobe)/spolnost(očitno je manjka)…… ipd

Res bi mi vaša pomoč prišla prav. Kakšen nasvet kako se ga znebiti, da neha.

Nič mu ne moreš, dokler ne useka. Vseeno pokliči najbljižjo pol. postajo in jim vsaj naznani. Tvoj klic bodo sigurno zabeležili v svoje evidence.

prepoved priblizevanja dobis zgolj: ce te fizicno napade ali pa ce ga tozis in dokazes zalezovanje in ogrozanje lastnega zivljenja. mene je zalezoval 5 let celo preselila sem se. celo v blok, bil pred blokom kjer je avto parkiral tako da je videl direkt v moje stanovanje. jaz sem za vsak slucaj vse to posnela. si kupil nov avto da ga nebi prepoznala. seveda sem ga spet sem vse posnela. spravljene imam se vedno vse maile, smse, slike ipd. just in case ce ga kdaj vidim v novem bivaliscu. se vstopal je v blok in so mi na policiji rekli da je to javni prostor kjer se on lahko prosto giba. ceprav sem naknadno izvedela da to ni res in da se ocitno njim ni dalo bavit z mano. tip je control freak narcis in patoloski laznjivec saj je v casu ko je snubil mene bil ze davno v zvezi. tudi ko me je zalezoval ga je doma cakala draga. se danes mi pise. zamenjaj stevilko preseli se nekam kjer ne bo imel dostopa. mislim da v takih primerih dosezes vec ce koga najames da ga malo pozgecka kot s policijo. sama se tega nisem lotila. se vedno ga obcasno vidim ko se pelje mimo novega bloka. tudi pisal mi je ze veckrat na druzabno omrezje. ignor prijava na policijo lahko ga kazensko ovadis. to je ena stvar ki je sama nisem storila in je bila moja najvecja napaka. ce bi ga bi bila stvar ze davno resena tako pa sem ga na policijo prijavila zgolj za red in mir kot opozorilo. zal sem takrat bila tako bolna da je moje zivljenje viselo na nitki zato nisem imela moci se brukat se po sodiscih. ti pa toplo priporocam da to storis. spravljaj smse, maile. cim prej menjaj stevilko, ustvari nov fejk profil na fbju. vse to obdrzi v primeru da zelis zbirati dokaze. to so psihopati. zase vem da cetudi takrat nisem imela.moci za kazensko ovadbo jo bom mela.sedaj ce ga slucajno zalotim kje v moji blizini. unicila mu bom zivljenje status in zvezo. tokrat se z mano ne bo vec zajebaval. dokazov imam pa vec kot prevec.

ko pride pred vrata jih odpri vanj uperi navadno zračno puško in verjemi, ne bo več prišel. če pride, ponovi vajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close