Pravo vprašanje te dni
🤣🤣🤣 očitno sem res.. ne vem kaj ti reči Raglja.. sem brez besed tudi sama
[/quote]
Pa saaaj, da bi pol ta potencial vsaj izkoristla. Se pa obnasas kot devica na desetem zmenku…a bi ga dal not…ma ne se…ne zgleda…mrbit sam pol. Tko otrocje je meni tole tvoje nakladanje.
Srecna, zadovoljna in ful in love..bucke
Zdaj pa res grem k men se zdi da so jagnjcki obmolknili.
Pa saaaj, da bi pol ta potencial vsaj izkoristla. Se pa obnasas kot devica na desetem zmenku…a bi ga dal not…ma ne se…ne zgleda…mrbit sam pol. Tko otrocje je meni tole tvoje nakladanje.
Srecna, zadovoljna in ful in love..bucke
Zdaj pa res grem k men se zdi da so jagnjcki obmolknili.
[/quote]
Bučke gor bučke dol. Nisem jaz tista, ki nagaja drugim, ki so srečni… a ni tako? Čvekanje je menda tudi zaljubljenim dovoljeno, če ni g.Kacin morebiti zaradi kronce še to prepovedal?
Pusti, naj mama al soseda resuje. Ne misli da ljudje ne opazijo okrog bloka take, se nevede jih slikajo za dokaz. Tudi upokojenke. Nic bat. Te imajo cajt za vse.
[/quote]
😁 to je pa res..če povem še sosedam ojej… bo akcija na hitro in problem rešen 🙈😊 bravo Šnelca..vidiš, take ideje so mi všeč. Še je upanje za mon 🙌
Ti jim kar povej…te bodo popokale v smetnjak…in problem resen hehe
[/quote]
A to bi rad a? E težka bo. Mene imajo bivše sosede zelo rade 😊 Vsi me imajo. Kaj čem, če sem tak sonček. Še sam si ugotovil in povedal in zato mi ne daš miru.
Zakaj misliš, da travmiram? Po čem to sklepaš? Jaz se imam te dni še posebej lepo. Obkrožena z ljudmi, ki me imajo radi in me spoštujejo. Prav srečna sem.
Baba je fenomen zmešanosti. Bi rekel, da je pred nekaj leti, ko je še bila pod vzdevkom ena izmed redkih bila še normalna v primerjavi z današnjim časom, čeprav je že takrat bila popolnoma nora.😂
[/quote]
Kako goreče ga braniš Viharni, da nisi ti tisti manijak? To pa bi bilo odkritje stoletja… še to da ugotovim… 😊 vse bi bilo jasno! Morda bo sreča na moji strani, pa se najde kdo, ki bi mi pomagal odkriti to povezavo/navezo…?
A to bi rad a? E težka bo. Mene imajo bivše sosede zelo rade 😊 Vsi me imajo. Kaj čem, če sem tak sonček. Še sam si ugotovil in povedal in zato mi ne daš miru.
Zakaj misliš, da travmiram? Po čem to sklepaš? Jaz se imam te dni še posebej lepo. Obkrožena z ljudmi, ki me imajo radi in me spoštujejo. Prav srečna sem.
[/quote]Jp, se takoj to vidi….jaoooooo😂😂😂 Je pa vsaj pestro na monu.
Kako goreče ga braniš Viharni, da nisi ti tisti manijak? To pa bi bilo odkritje stoletja… še to da ugotovim… 😊 vse bi bilo jasno! Morda bo sreča na moji strani, pa se najde kdo, ki bi mi pomagal odkriti to povezavo/navezo…?
[/quote]
Nehaj velenjska prismoda, kako si sploh na svobodi, ko si ja popolnoma nora?
Nikoli ne bi tega naredila, sorry Šnelca. Jaz spoštujem anonimnost … kako pravijo duhovniki, greh se med mašo lahko pove, grešnika pa se ne izda nikoli.
Se bo že prepoznal in spametoval. Vsaj upam.. mislim, da bo sedaj mir. Tako čutim..pustimo se presenetiti
[/quote]
Ha ha…figo tebi mar za greh.
Tebi prpa.😆😆😆
Meni ne prpa, za objavit.😁
Jst grem vedno do konca…se malo mi manjka tu…😁
Do temeljev. Sem trn v petki pepelkam.😂😂😂
Ha ha…figo tebi mar za greh.
Tebi prpa.😆😆😆
Meni ne prpa, za objavit.😁
Jst grem vedno do konca…se malo mi manjka tu…😁
Do temeljev. Sem trn v petki pepelkam.😂😂😂
[/quote]
Ne vidim smisla v tem. Res. Kaj bi se spremenilo na bolje zaradi tega? Nič. Na slabše pa lahko marsikaj. Meni te nizke niso všeč. Pač vse ima svojo mejo.
Sem prepričana, da bo sedaj mir😊
[/quote]
Tako zelo te imajo rade…zato pa so bivse ne …bi rekel da se zdaj proslavljajo dan ko su odsls hehe…za preneseni pomen se nisi slisalo soncece? Ps…ja na monu si pa res obkrozena z ljudmi ki te imajo radi in te spostujejo…saj cele dneve tu gor visis terbababja
Forum je zaprt za komentiranje.