Pravo vprašanje te dni
Tebi je to smešno? Meni ni.
Če bi bilo po mamino, bi on videl svojega Boga. Ma jo jaz bremzam, ker se mi zdijo taki ukrepi pretirani. Še vedno verjamem, da lepa beseda lepo mesto najde in da se da tudi drugače prenehati, preden pride do situacije kjer povratek ne bo več mogoč, posledice bo pa čutil on. Mi je žal, a dolzna sem zaščititi sebe in svoje najdražje
To pa ne drži. Na forumu sem večkrat dobila uporabne nasvete in kakšnekrat spremnila mišljenje ravno zaradi kakšnega mnenja. Jaz pač vidim samo iz svojega zornega kota.
Klepetam na drugih temah dovolj. Ukrepala sem 1x že, pridobila mnenje kriminalista, odvetnice, pa so mi svetovali da se skušam pogovoriti v izogib resnim posledicam, če se sproži postopek. Takrat sem se umirila in si vzela čas za razmislek. Ker se pa še kar ne neha, bi bilo smiselno še kaj ukreniti. Miroljubno. Ne na nož
Zdi se mi, da bi bil čas, da nehaš potencirati. Umiri žogco in vse se bo umirilo.
Oz. te bom preprosto nehala brat.
[/quote]
Jaz potenciram? I don’t think so..vse kar počnem je, da živim svoje življenje in ves čas prejemam obtožbe, podtikanja, ni da ni. Nič ne smem napisati, da ni narobe. A imam pravico biti na forumu in komentirati kar želim, kot želim? Če ne, me zanima zakaj
in kdo si ti in zakaj me boš nehala brati? Ker želim mir pred nekom, ki me očitno nadleguje? Pa nehaj. Mi to ne spremeni življenja.
Če imaš kakšno rešitev, povej. Če ne pusti do besede pametnim, da mi pomagajo to zadevo rešiti enkrat za zmeraj. Se mi pa moj predlog ne zdi tako napačen. Vse ostane v familiji je bolje kot da pride ven
Jaz potenciram? I don’t think so..vse kar počnem je, da živim svoje življenje in ves čas prejemam obtožbe, podtikanja, ni da ni. Nič ne smem napisati, da ni narobe. A imam pravico biti na forumu in komentirati kar želim, kot želim? Če ne, me zanima zakaj
in kdo si ti in zakaj me boš nehala brati? Ker želim mir pred nekom, ki me očitno nadleguje? Pa nehaj. Mi to ne spremeni življenja.
Če imaš kakšno rešitev, povej. Če ne pusti do besede pametnim, da mi pomagajo to zadevo rešiti enkrat za zmeraj. Se mi pa moj predlog ne zdi tako napačen. Vse ostane v familiji je bolje kot da pride ven
[/quote]Za zčetek se vasj umij in malo svinajk pospravi, v katerem živiš, ne da mora vse mama. Bo takoj bolje.
Za zčetek se vasj umij in malo svinajk pospravi, v katerem živiš, ne da mora vse mama. Bo takoj bolje.
[/quote]
Viharni zakaj ga vedno braniš? Da nisi kako povezan? Me ne bi presenetilo…
Jaz ne živim pri mami kot prvo. Kot drugo nobenega svinjaka nima. Urejena sem vedno, tako da te tvoje obtožbe so brez podlage in popolnoma nesmiselne, razen kot že rečeno, če si kako povezan, pa ga skušaš braniti tako, da mene napadaš. Zadnjič si celo grozil mojemu sinu ob taki priložnosti, se spomniš?
Jaz ne živim pri mami kot prvo. Kot drugo nobenega svinjaka nima. Urejena sem vedno, tako da te tvoje obtožbe so brez podlage in popolnoma nesmiselne, razen kot že rečeno, če si kako povezan, pa ga skušaš braniti tako, da mene napadaš. Zadnjič si celo grozil mojemu sinu ob taki priložnosti, se spomniš?
[/quote]
..eh, blesavo si.
Kje pa imaš tistega, ki ti greje srček? Tak bi verjetno za vedno rešil vse tvoje dvome. Verjetno tudi on obstaja samo v tvoji domišljiji.
Če bi obstajalo nadlegovanje in da bi te motilo, bi ukrepala. ne bi cel ljubi dan tipkala in premišljevala kaj in kako, pa zakaj. Tako pa ali si zmišljuješ ali pa ti paše pozornost. Njegova in naša.
[/quote]
Jaz pa tvoj sin, velika verjetnost je, da sploh nimaš otrok. Ti si tako kot šnelca, kar blodiš sproti. Ena izmed redkih si včasih bila an forumu, zdaj pa noriš pod drugimi vzdevki.
Zelo nerada mešam druge ljudi v svoje težave. Znam rešiti tudi sama, a žal ne tako diplomatsko. Meni pridejo sami hudi ukrepi na pamet. Zato sprašujem vas. Morda je kdo imel podobno izkušnjo pa me zanima kako so rešili. Nimam potrebe po izmišljevanju..
[/quote]
K psihiatru pojdi reševat svoje težave moteno, saj niso te od danes, ampak noriš že leta z blodnjami.
Da te ne preganja paranoja?
Preberi odgovor Replike. Na čveku se ne poznamo, torej te tule ne preganja.
Kaj stojiš pred oknom in opazuješ, kje je? Torej ga poznaš? Nekoč ti je bil všeč, zdaj si ga odklenkala? A ga ne znaš poslati v tri krasne? Saj si babnica polna energije, boš ja rešila to nadležno osvajanje. Če sploh osvaja tebe, lahko gleda kako drugo flenčo.
Zelo nerada mešam druge ljudi v svoje težave. Znam rešiti tudi sama, a žal ne tako diplomatsko. Meni pridejo sami hudi ukrepi na pamet. Zato sprašujem vas. Morda je kdo imel podobno izkušnjo pa me zanima kako so rešili. Nimam potrebe po izmišljevanju..
[/quote]
Ne kupim takih izgovorov. Si se kdaj zdravila za šizofrenijo?
Jaz bi ga prijavila vsaj na podlagi 6. člena ZJRM (1. odstavek) – najnižja kazen za ta prekršek je 250€ – če že hočeš biti prijazna…
Če bi s svojim vedenjem nadaljeval, pa bi ga prijavila zaradi kaznivega dejanja zalezovanja (134. a člen KZ), ki se preganja na predlog.
Aja, pa itak, da bi zahtevala prepoved približevanja, ker do takih ljudi sama pač nisem tako zelo prijazna…
Ampak ja, nismo vsi isti.
To zgodbo si že žnjkrat obrnila in nimaš več nobene kredibilnosti. Enkrat priznaš, da je zgodba izmišljena, drugič je to le fant od sosede, tretjič si ga že ti videla. Izmisli si kaj novega. Ta zgodba je že razvlečena.
[/quote]
Najprej se nauči razlikovati med prijavljenim in neprijavljenim nickom. Očitno je mojega takrat nekdo grdo zlorabil, da poskusi mojo kredibilnost izničiti. Ne prvič ne zadnjič… a vi še kar ne verjamete? Zgodba je zrela za kriminaliste, pa naj oni ugotavljajo kaj je in kaj ni res. Jaz imam čisto vest. Zato mi ni treba posegati po kriminalnih dejanjih ali zalezovanju
Mislim, da imam prav, da se borim za svojo varnost in mir… a ni res?
[/quote]
Boš imela prav, ko se boš začela boriti. Samo za to boš morala nehati biti prijazna. Just saying…
Mislim, da imam prav, da se borim za svojo varnost in mir… a ni res?
[/quote]
Ja. Samo imej kompas… izgubljen mir je smerokaz.
Pazi, da nikogar ne obtozis po krivem.
Moj primer, ze 10 let se ukvarjam s skrivnostno smrtjo. Utruja vmes. Bo sla do konca, dokler ne sestavim ves mozaik.
To je ze malo profesionalno, ko moras vse enacbe resit do konca in prav.
Samo tu…je nazadnje slo tudi ogromno denarja. Dosti sem sama povezala na daljavo, z logiko. Meni se je na koncu poklopilo, izslo. Se par stvari me vrta, za zakljucit zadevo. Evo, to noc nisem sploh spala, sestavljam eno kocko mozaika na 200 kombinacij.
😩😩😩😩
Res pazi, da koga po krivem ne obtozis.
Ce pa vidis zasmehovanja in nagajanja, pa naredi kriz cez to osebo. Bo prisel dan ko ji bo proradilo, ma bo prepozno, ker tebe blizu bloka ne bo vec.😉
Forum je zaprt za komentiranje.