Pravo vprašanje te dni
Najprej se nauči razlikovati med prijavljenim in neprijavljenim nickom. Očitno je mojega takrat nekdo grdo zlorabil, da poskusi mojo kredibilnost izničiti. Ne prvič ne zadnjič… a vi še kar ne verjamete? Zgodba je zrela za kriminaliste, pa naj oni ugotavljajo kaj je in kaj ni res. Jaz imam čisto vest. Zato mi ni treba posegati po kriminalnih dejanjih ali zalezovanju
[/quote]
Rednamay je bila vsaj zanimiva. Pa izredno lepo zna slikat na platno. Ti pa ves čas samo noriš. Jaz te tudi ne berem več.
Ja. Samo imej kompas… izgubljen mir je smerokaz.
Pazi, da nikogar ne obtozis po krivem.
Moj primer, ze 10 let se ukvarjam s skrivnostno smrtjo. Utruja vmes. Bo sla do konca, dokler ne sestavim ves mozaik.
To je ze malo profesionalno, ko moras vse enacbe resit do konca in prav.
Samo tu…je nazadnje slo tudi ogromno denarja. Dosti sem sama povezala na daljavo, z logiko. Meni se je na koncu poklopilo, izslo. Se par stvari me vrta, za zakljucit zadevo. Evo, to noc nisem sploh spala, sestavljam eno kocko mozaika na 200 kombinacij.
😩😩😩😩
Res pazi, da koga po krivem ne obtozis.
Ce pa vidis zasmehovanja in nagajanja, pa naredi kriz cez to osebo. Bo prisel dan ko ji bo proradilo, ma bo prepozno, ker tebe blizu bloka ne bo vec.😉
[/quote]
Mene okoli bloka že dolgo ni več, zdaj bo nabasal na mojo mamo, ki pa ni niti približno prijazna.. pa še naveličana vsega skupaj. Če ga dobi v roke ..🤣🤣🤣 Ti pravim, jo držim nazaj, ker vem da je sposobna kakšno neumno narest, če se sam sprehodi nedolžno po ulici. Njo ne bo več brigalo. Bolj me to skrbi zdaj 🤷♀️🙈
Rednamay je bila vsaj zanimiva. Pa izredno lepo zna slikat na platno. Ti pa ves čas samo noriš. Jaz te tudi ne berem več.
[/quote]
Saj ti ni treba. Naj bere tisti, ki razume. Bo dovolj. Veliko modrih ljudi je na monu, ki znajo lepo svetovati in pomagati. Z razliko od ekipe, ki samo blati, obtožuje, z namenom zmanjšanja kredibilnosti osebe in stavim, da imajo vsi tej multinicki prste v marmeladi 😉 pa naj bo eden ali njih več.
Imam še nekaj posnetkov v arhivu, ki dokazujejo moje trditve, a so mi rekli, da to ne velja kot dokaz… kako bi lahko drugače dokazala, da bi bilo legalno? 🤔
Mene okoli bloka že dolgo ni več, zdaj bo nabasal na mojo mamo, ki pa ni niti približno prijazna.. pa še naveličana vsega skupaj. Če ga dobi v roke ..🤣🤣🤣 Ti pravim, jo držim nazaj, ker vem da je sposobna kakšno neumno narest, če se sam sprehodi nedolžno po ulici. Njo ne bo več brigalo. Bolj me to skrbi zdaj 🤷♀️🙈
[/quote]
Pol hodi gledat tvojo mamo. In ne tebe. Al koga drugega v bloku.😶🙄
Pol hodi gledat tvojo mamo. In ne tebe. Al koga drugega v bloku.😶🙄
[/quote]
Verjetno misli, da jaz živim tam, ne vem. Jaz prihajam le na obisk, res da pogosto, pa je moj avto tam spredaj parkiran. Kaj pa vem kaj takim hodi po glavi.. ne znam si niti sama razložiti.
Ni nobenega drugega v bloku, same upokojenke, vključno z mojo mamo. Dvomim, da … a nikoli ne veš🤣🤷♀️
Verjetno misli, da jaz živim tam, ne vem. Jaz prihajam le na obisk, res da pogosto, pa je moj avto tam spredaj parkiran. Kaj pa vem kaj takim hodi po glavi.. ne znam si niti sama razložiti.
Ni nobenega drugega v bloku, same upokojenke, vključno z mojo mamo. Dvomim, da … a nikoli ne veš🤣🤷♀️
[/quote]
Te upokojenke imajo tudi hcerke, pa vnukinje..lahko da njih gleda.🤣🤷♀️
Podobno parkiram tudi avto pri mami.
Zakaj hodi k maminem bloku in ne tvojem? Mislim da si v hisi, glede na vcerajsnji kamin.
Ti je dal sledilno napravo pod avto?🤔
Bi rad mamin kolac?🤔Mamino penzijo?
Al vpr tvojo mamo kaj o tebi???
Booo.
Povej kaj vec. Sem firbec.😄
Zakaj ga ne poklices pa gres na kavo z njim in poves kaj se dogaja?
Sem se dolgo spraševala tudi sama. Ne vem. Iskreno. Zamenjala nick, ni pomagalo. Marsikaj čudnega se je vmes dogajalo, morda imam shekan telefon?
Sem pa precej osebnih stvari pisala, pa način pisanja je kar prepoznaven.. predvidevam, da po temu? Vsaj upam, da ni kaj drugo.
[/quote]
ja se je dalo prepoznati; si pisala da si bila 20 let z enimi in edinim moškim, si mu bila zvesta, on pa ne ravno…. pa to se na anonimnem forumu takoj prepozna, četudi je tista oseba opozorjena magari s strani njegovih “Prijateljic in prijateljv” naj si gre brat tvoje prispevke….. SLovenija je tako majhna, da si ne moreš mislit.
In glede sledenja telefona: ne rabi “shekat” – se da sledilni programček čisto legalno kupit na spletu, pa ti sledi, kje si,kje se nahajaš, snema na daljo vtvoje pogovore, bere lahko tvoje SMSM, pa preko telefona komot vidi tvoje prispevke na MON, le jih s telefona pišeše – tako je mogoče tudi lahko ugotovil…..Z naloćenim “programčkom” preko kamere tvojega telefona celo vidi, kje si, kaj počneš tudi doma, sliši kaj govoriš tudi takrat, ko se ne pogovarjaš po telefonu…. danes se vse da – legalno, samo plača tak programček, vpiše št., ki ji želi sledit in se že lahko vojajira…
Zakaj hodi k maminem bloku in ne tvojem? Mislim da si v hisi, glede na vcerajsnji kamin.
Booo.
[/quote]
Šneleč, seka šneleč, seka? Shizofreniki ste vasj na nečem dobri, imate, nekajkrat več kot bujna domišljija, tako da dolgcajt vam ne more bit.😂
Booo.
[/quote]
Je gledal mene takrat…sem potrebovala nekaj časa, da sem dojela, da je res on. Ma 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Ne vem kaj bi rad. Ni mi jasno. Zakaj bi ga jaz klicala..? Nisem jaz tista, ki nagaja. Sem mislila, da bo sam povedal, pa nič.
Kdo bi razumel te moške..
ja se je dalo prepoznati; si pisala da si bila 20 let z enimi in edinim moškim, si mu bila zvesta, on pa ne ravno…. pa to se na anonimnem forumu takoj prepozna, četudi je tista oseba opozorjena magari s strani njegovih “Prijateljic in prijateljv” naj si gre brat tvoje prispevke….. SLovenija je tako majhna, da si ne moreš mislit.
In glede sledenja telefona: ne rabi “shekat” – se da sledilni programček čisto legalno kupit na spletu, pa ti sledi, kje si,kje se nahajaš, snema na daljo vtvoje pogovore, bere lahko tvoje SMSM, pa preko telefona komot vidi tvoje prispevke na MON, le jih s telefona pišeše – tako je mogoče tudi lahko ugotovil…..Z naloćenim “programčkom” preko kamere tvojega telefona celo vidi, kje si, kaj počneš tudi doma, sliši kaj govoriš tudi takrat, ko se ne pogovarjaš po telefonu…. danes se vse da – legalno, samo plača tak programček, vpiše št., ki ji želi sledit in se že lahko vojajira…
[/quote]
To so tej mafijski prijemi ja. Se mi je kar zdelo. Sedaj mi je čisto vse jasno. Hvala.
Je gledal mene takrat…sem potrebovala nekaj časa, da sem dojela, da je res on. Ma 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Ne vem kaj bi rad. Ni mi jasno. Zakaj bi ga jaz klicala..? Nisem jaz tista, ki nagaja. Sem mislila, da bo sam povedal, pa nič.
Kdo bi razumel te moške..
[/quote]
Zelo težko, če obstaja le v tvoji bolni betici, v reali ga pa ni, zelo težko.
Šneleč, seka šneleč, seka? Shizofreniki ste vasj na nečem dobri, imate, nekajkrat več kot bujna domišljija, tako da dolgcajt vam ne more bit.😂
[/quote]
Pol so vsi kriminalisti, sovini agenti, ostali agenti shizofrenicarji po tvojem.
Reci ji. Dobil bos tri na gobec, ostal brez zob in celjusti od krimicev.😂
A ces da jim jaz recem v tvojem imenu in se pojavijo pred pubom kjer skras kavo. Naroci velko kavo oz salco, da komot zobi kot koruza popadajo not.😁
Al mas moc, kad pored tebe sjedi Mojca i te drzi za jajca, pa navija kaj pisat meni na Mon. Opazno in ocitno.😂😂😂
Nisam ja od jucer…🤣
Marsikaj bi lahko se napisala, pa nea bom. Prisparam forumu travme o tebi.🙄
Ce bos pa se drezgal, pa dobis eno tebi nevsecno priponk v nadalje. Tako da bremzaj se za svoje dobro.
Pol so vsi kriminalisti, sovini agenti, ostali agenti shizofrenicarji po tvojem.
Reci ji. Dobil bos tri na gobec, ostal brez zob in celjusti od krimicev.😂
A ces da jim jaz recem v tvojem imenu in se pojavijo pred pubom kjer skras kavo. Naroci velko kavo oz salco, da komot zobi kot koruza popadajo not.😁
Al mas moc, kad pored tebe sjedi Mojca i te drzi za jajca, pa navija kaj pisat meni na Mon. Opazno in ocitno.😂😂😂
Nisam ja od jucer…🤣
Marsikaj bi lahko se napisala, pa nea bom. Prisparam forumu travme o tebi.🙄
Ce bos pa se drezgal, pa dobis eno tebi nevsecno priponk v nadalje. Tako da bremzaj se za svoje dobro.
[/quote]Mojca tebi da vetra, to pa vedno. 😂
Forum je zaprt za komentiranje.