Pravo vprašanje te dni
Samo da se ti sama s sabo razumeš shizofreničarka, to je lepo videt…..jaoooooo😂
[/quote]
Satanist, ko se od koke streznes, preberi za sabo kake pises. In kaj ti forum dopusca.
Dobro si placan.
Povej mi satanist, kolk dojenckov si ukradel in na obredih daroval v zrtev?
Kolk mater je ostalo brez otrok?
Tako zelo te imajo rade…zato pa so bivse ne …bi rekel da se zdaj proslavljajo dan ko su odsls hehe…za preneseni pomen se nisi slisalo soncece? Ps…ja na monu si pa res obkrozena z ljudmi ki te imajo radi in te spostujejo…saj cele dneve tu gor visis terbababja
[/quote]
Bivše so ker sem se poročila 20 let nazaj… ma še vedno smo v stikih, ker jaz ljudi ne pozabim in zapustim kar tako. Enkrat ko mi prirastejo k srcu, ostanejo tam za zmeraj.
Ne vleci se ven, ogrej svoje ledeno srce ob moji vroči energiji. Ni problem. Je za vse dovolj. Na monu me nekateri imajo nenormalno radi, potem so tu še drugi, ki mi tega ne privoščijo… razvrsti se sam
Satanist, ko se od koke streznes, preberi za sabo kake pises. In kaj ti forum dopusca.
Dobro si placan.
Povej mi satanist, kolk dojenckov si ukradel in na obredih daroval v zrtev?
Kolk mater je ostalo brez otrok?
[/quote]
Ojej, s tem se pa trenutno ne ubadam. Imava z Mojco preveč aktivnosti. Nabavil sem pa nov nočni zeleni laser, bom šel malo na obhod probat, od Nove gorice, do Kopra, da vidim kako deluje.😂
Bivše so ker sem se poročila 20 let nazaj… ma še vedno smo v stikih, ker jaz ljudi ne pozabim in zapustim kar tako. Enkrat ko mi prirastejo k srcu, ostanejo tam za zmeraj.
Ne vleci se ven, ogrej svoje ledeno srce ob moji vroči energiji. Ni problem. Je za vse dovolj. Na monu me nekateri imajo nenormalno radi, potem so tu še drugi, ki mi tega ne privoščijo… razvrsti se sam
[/quote]
Pa saj si par let nazaj pisala, da ste ena lepa družian in da bivši zate skrbi. Edino otroc pa droge so bili problem, pa vsi najstniki, ki so bili prijatelji od tvojega sina, so delali samomore…. Si pozabila?
Pa saj si par let nazaj pisala, da ste ena lepa družian in da bivši zate skrbi. Edino otroc pa droge so bili problem, pa vsi najstniki, ki so bili prijatelji od tvojega sina, so delali samomore…. Si pozabila?
[/quote]
Ti pravim že 100tič, da si me z nekom zamenjal. Jaz nisem ta o kateri pišeš. Moji so še premajhni za take težave..
Ojej, s tem se pa trenutno ne ubadam. Imava z Mojco preveč aktivnosti. Nabavil sem pa nov nočni zeleni laser, bom šel malo na obhod probat, od Nove gorice, do Kopra, da vidim kako deluje.😂
[/quote]
Vem, vem. Da te moti moja resnica. In pol bi malo postreljal ljudi.
Glej, spremljan si. Z mano ni hec.
Ko jim bo tebe dosti, bo konec s tvojim norenjem. Amen. In konec bo. Ne ker sem jaz rekla, ampak 15 ki te spremljajo, da znoris do konca.
Vem, vem. Da te moti moja resnica. In pol bi malo postreljal ljudi.
Glej, spremljan si. Z mano ni hec.
Ko jim bo tebe dosti, bo konec s tvojim norenjem. Amen. In konec bo. Ne ker sem jaz rekla, ampak 15 ki te spremljajo, da znoris do konca.
[/quote]
Je tako. Še vedno mi nisi dgovorila, kaj je z ubitimi znanci, ki te imajo za norca, ker se ti živi predstavljajo, pa ti veš, da niso?
A seveda, veš koliko je enako prfuknjenih z enakim pisanjem…..jaoooooo Pol si šnelca, pol si mislim,ko pa pride še razmisli,se pa razdeliš na tri dele?😂😂😂
[/quote]
Šnelca ja pa kaj še.. 🤣 Enako pisanje? Ma niti približno. Se vidi, da si bolj slabo bral v mladosti. A če izpostavim eno nesmiselno obnašenje sem kar zmešana? Ne bo šlo Viharni. Vedno bolj se mi dozdeva, da si ti tisti lopov…ki se vrti okoli mojega bloka. Bo treba to poglobljeno raziskati
Šnelca ja pa kaj še.. 🤣 Enako pisanje? Ma niti približno. Se vidi, da si bolj slabo bral v mladosti. A če izpostavim eno nesmiselno obnašenje sem kar zmešana? Ne bo šlo Viharni. Vedno bolj se mi dozdeva, da si ti tisti lopov…ki se vrti okoli mojega bloka. Bo treba to poglobljeno raziskati
[/quote]
Ajde zmešano, ne trudi se. Samo vzdevke menajvate, pa vedno ista popolnoma usekana uboga bolna kljuseta. Kar je prfuknjeno , je prfuknjeno in s takimi temami kot je ta, vedno znova potrjuješ.
Ajde zmešano, ne trudi se. Samo vzdevke menajvate, pa vedno ista popolnoma usekana uboga bolna kljuseta. Kar je prfuknjeno , je prfuknjeno in s takimi temami kot je ta, vedno znova potrjuješ.
[/quote]
Zakaj te tako močno moti ta tema, če se te sploh ne tiče..?🤔 sam se izdajaš..in potem hitro brezveze obtožuješ. A si prozoren. Preveč napak delaš.
[/quote]
Glede na napisano mislim da te samo snelca obrajta…ni glih da bi sampanjc odpirali
Kja je zdaj, kje je nadaljevanje? Danes te ni nič sledil, ko cel dan noriš po monu?😂 Mene zanima razplet tovrstnih kriminalk, veš?
[/quote]
Ne vem..mogoče je. Bom vprašala mamo naj pogleda na kamero 😁pa ti sporočim. Mene tudi zanima… ti že sporočim epilog, če ga kdaj doživim. A dvomim… taki niso najbolj pogumni veš, da bi povedali kaj jih matra. Pa nič zato. Vsi smo drugačni. Samo da bo mir, bo v redu
Enkrat pred leti smo dobili cvetove vrtnic raztresene pred vhodom od maminih vrat, sem jo tako hecala, da ima skritega oboževalca, se je branila, da ona pa že ne. Res sem mislila, da se mi laže in nekaj skriva…sedaj pa mislim….mogoče je bil ta isti? Jaoooooooo kaj sem zamudila..če bi takrat vedela..bi bil potres v Sloveniji 🤣
Forum je zaprt za komentiranje.