Pravih moških ni več?
EnTip, jo poznaš osebno? Si jo čital?
Ali pa mogoče iščeš žensko, samsko, brez otrok? Moški, ki mu otrok ni ovira, če ni njegov, sigurno ne piše takih nesramnosti o ženskah. Taki moški imajo poštimano po glavi.
Eno je kritika, drugo je pa to, kar vidva z Matkičem pisarita. Daj malce beri kake grdobije pišeta. Pa menda ne mislita, da ona želi, da jo vidva naskočita? Namreč tako se hvalita kako je ne bi kot, da vaju na kolenih prosi, da jo dajta.
On_, se mi zdi, da se je sploh škoda s takimi bosti. Si predstavljaš kako bosta trpela, ko se bo začelo njuno telo spreminjat v starca? Sama sebe ne bosta mogla pogledat v špegu, da si bosta grda. Matkič je pa menda že tak preobilen, da bi se sploh videl v špeglu 🙂
Po tej logiki tako ali tako nihče ne more dati relevantnega mnenja. Tudi tisti ne, ki je v svoji zvezi zadovoljen, srečen, saj po tvoji logiki vse to vpliva na nek razultat ali pa mnenje, ki ga je nek posameznik podal in niti pod razno ne na podlagi nekih raziskav izkušenj, ki niso odraz posaemznikovega življenja. Kaj pol sploh še debatiramo, če itak noben ni relevanten?! Po tvoje. :))[/quote]
Saj ni… vsak je relevanten za sebe… lahko pa se zgodi da je več ljudi na enakem nivoju relevance… in takrat nastane splošno mnenje oz. večina vlada…
To je ravno ta problem…
problem pa nastane ker večina misli narobe, manjšina pa prav…
jap imam 53259083458345935 kil 😉
Sori če sem te razočaral
trololololol
On_ mene s palco sploh zgrešit nemreš hahahahahah
brb grem si naročit pol McDonaldsa!
Otrok ni ovira… ona pa je. Daj razumi že enkrat[/quote]
Ti bi moral razumeti, da je ona ovira TEBI, ne moreš pa govoriti za vse ostale. In ona te ni pecala, če kaj vem. :))
Aa? Kje si pa to prečitala? Je ta trditev potrjena, je to ona rekla, da je “pobegnil”? A drugi tako pravijo? Nekdo je to pač nekje rekel, a ne? Mogoče je kdo rekel, da je ločena, potem se je izvedelo, da ima otroka s cerebralno paralizo, iker pa ni moškega na vidiku, se je to povezalo že s tem, ker je sama z otrokom, da gre najbrž za “neodgovornega” in slabega moškega, ki nima rad otroka in je ubogo Vesno zapustil… ;))
Razne nepreverjene novice in čenče ne smemo kar na pamet povzemat. Nikjer nisem zasledil, da bi slabo govorila o svojem bivšem. Je pa nekje rekla nekaj v tem smislu, da se ji je zdel “premil”, torej na nek način “premalo moški”, ker se mu je hčerka po njenih besedah “preveč smislila”, medtem ko ona bolj zagovarja “vojaške metode” reda in iam svoej teoretične predstave, kakšen bi naj bil družinski oče, ki jih menda med Slovenci itak ni (odsoten oče, alkoholizem, mati za vse…). 🙂
Koliko se meni zdi, je ona zelo težavna ženska za sobivanje z moškim, kar se vidi tudi iz njenega pisanja: zelo pedantna, dominantna, malce diktirajoča, deluje tudi nekoliko “hoh”, ampak to je subjektivna ocena….
Problem je v tem ker nje kot zgleda (iz njenega pisanja) noben noče naskočit…. zato pa je še samo 1% poparčkanih pravih moških
bahahahahahaha
Mam že naročenih 23423423424 ogledal da se bom lahko jutri pogledal v špegl pa ti povem kaj vidim…. a prav?
bhahahahahah
Ej zdaj se mi je glih omrežje menjalo ker sem dal z levega v desni žep mobitel….
fak no kero prase sem jaz, pridem domov in se bom vsral pa bom za 100 kil drega poslal ven… bom shujšal v enem popoldnevu več kot si ti v celem lajfu lol
trolololol
omg še matjazkotu se zdi taka…
Pol morte vedet kak je težko bitje ta Godina če dobi vaški matjazkev ki bo raje ostal pri seksanju z vsemi predmeti in bitji z vasi (farme) kot pa prešaltal na Godino
mwahahahahahahha
mogoče si bom zaslužo kak izbris 😛
No, ampak ne moreš enačit sebe in mene z nekom, ki se s tem ukvarja profesionalno na podlagi nekih dolgoletnih raziskav.
Seveda pa vedno obstaja neka minimalna možnost, da nekdo piše svoja mnenja in analize mimo teh raziskav, le na podlagi osebnih izkušenj.
Sicer pa je tako, da če ima človek težavo na nekem osebnem področju, jo bo moral na koncu rešiti sam, drugi pa mu pri tem lahko koristijo ali pa škodijo. Vsak odgovarja najprej zase in za svoje življenje. Vsak vzame tisti nasvet, ki se njemu zdi pameten ali pa ga sploh ne vzame.
Bi pa tudi sam rad prebral definicijo pravega moškega od nekoga, ki pravi, jih je le 1%. Jaz mislim, da je vsak pravi, ampak za nek določen namen, določen čas.
Ampak to ni definicija pravega moškega v tem pomenu, kot ga opisuje VG. Ona verjetno išče družinskega človeka, ki bo sposoben v tej družini živeti dolgoročno, torej do pozne starosti in ne s tem mislim živeti, ne životariti. Ne vem pa, če jih je res samo 1%, ker nisem delal nobenih raziskav. To je kar pogumna trditev.
A to je res, da je Matkič debel?[/quote]
pomoje mora 100% bit geek, glede na to da je naljepljen tu gor ampak res vedno. Zenske vidi samo od dalec, vzornike tu gor pa si jemlje razne pajkece in podobne. Vso znanje o zenskah crpa tu gor in potem modruje tak da bruhas zraven. Razlika je samo ta da pajkec se rukne kdaj kako obupano debelusko ali milfo (ali oboje v enem), njegov hitlerjugend pa na zalost se to ne
Mislim, da je tema presegla vse meje dobrega okusa, zato bi bilo res najbolje, da se je v celoti briše, če se da.
Žal mi je, da sem odprla temo, kjer se potem blati osebe z imenom in obrazom (anonimneži blatijo osebe z imenom in priimkom, to sigurno ni normalno). Še sama sem oblatila njenega bivšega. Kar res ni prav.
A to je res, da je Matkič debel?[/quote]
pomoje mora 100% bit geek, glede na to da je naljepljen tu gor ampak res vedno. Zenske vidi samo od dalec, vzornike tu gor pa si jemlje razne pajkece in podobne. Vso znanje o zenskah crpa tu gor in potem modruje tak da bruhas zraven. Razlika je samo ta da pajkec se rukne kdaj kako obupano debelusko ali milfo (ali oboje v enem), njegov hitlerjugend pa na zalost se to ne[/quote]
Baje je Matkič že shujšal cca. 35kg. Enkrat se je hvalil s tem.
No, ampak ne moreš enačit sebe in mene z nekom, ki se s tem ukvarja profesionalno na podlagi nekih dolgoletnih raziskav.
Seveda pa vedno obstaja neka minimalna možnost, da nekdo piše svoja mnenja in analize mimo teh raziskav, le na podlagi osebnih izkušenj.
Sicer pa je tako, da če ima človek težavo na nekem osebnem področju, jo bo moral na koncu rešiti sam, drugi pa mu pri tem lahko koristijo ali pa škodijo. Vsak odgovarja najprej zase in za svoje življenje. Vsak vzame tisti nasvet, ki se njemu zdi pameten ali pa ga sploh ne vzame.
Bi pa tudi sam rad prebral definicijo pravega moškega od nekoga, ki pravi, jih je le 1%. Jaz mislim, da je vsak pravi, ampak za nek določen namen, določen čas.
Ampak to ni definicija pravega moškega v tem pomenu, kot ga opisuje VG. Ona verjetno išče družinskega človeka, ki bo sposoben v tej družini živeti dolgoročno, torej do pozne starosti in ne s tem mislim živeti, ne životariti. Ne vem pa, če jih je res samo 1%, ker nisem delal nobenih raziskav. To je kar pogumna trditev.[/quote]
Ja no saj to ti govorim…
ženska ni dala niti enega dokaza za njene trditve…. in potem upa rečt nehče da je to res…
nima nobene raziskave in nobenih dejstev niti statistike… ŠE FAKING ankete ni izvedla da bi se na karkoli opirala…
brezveze…,
govori o nekem POJMU ”pravi moški” a sploh ne razloži kdo ali kaj bi naj to bil… ne njegovih lastnosti ne ničesar.
Ampak to ni definicija pravega moškega v tem pomenu, kot ga opisuje VG. Ona verjetno išče družinskega človeka, ki bo sposoben v tej družini živeti dolgoročno, torej do pozne starosti in ne s tem mislim živeti, ne životariti. Ne vem pa, če jih je res samo 1%, ker nisem delal nobenih raziskav. To je kar pogumna trditev.[/quote]
Ja no saj to ti govorim…
ženska ni dala niti enega dokaza za njene trditve…. in potem upa rečt nehče da je to res…
nima nobene raziskave in nobenih dejstev niti statistike… ŠE FAKING ankete ni izvedla da bi se na karkoli opirala…
brezveze…,
govori o nekem POJMU ”pravi moški” a sploh ne razloži kdo ali kaj bi naj to bil… ne njegovih lastnosti ne ničesar.[/quote]Ko tebi prinesejo “škripajoč” komp z željo, da jim ga popraviš jim ti najprej posreduješ dokaze, mogoče narediš anketo, da jim dokažeš kaj/zakaj crkuje al ti verjamejo na besedo, ker se ti s temi stvarmi profesionalno ukvarjaš? O_o
Ja no saj to ti govorim…
brezveze…,
govori o nekem POJMU ”pravi moški” a sploh ne razloži kdo ali kaj bi naj to bil… ne njegovih lastnosti ne ničesar.[/quote]Ko tebi prinesejo “škripajoč” komp z željo, da jim ga popraviš jim ti najprej posreduješ dokaze, mogoče narediš anketo, da jim dokažeš kaj/zakaj crkuje al ti verjamejo na besedo, ker se ti s temi stvarmi profesionalno ukvarjaš? O_o[/quote]
Jap imam za vsako oz. večino prenosnih in tudi dosti komponent flat raziskave kaj crkuje največkrat in zakaj…. itd
tale Vesnica tega nima!
Ti lahko zaupam, da iz tvojih postov ni zaznati nekega pozitivizma? V čem si torej ti drugačen, kljub svoji vezi?[/quote]
Se trudim delovati resno in trezno. 🙂
Mislim, da zaradi veze nisem nič drugačen. Sem to, kar sem že od prej.
Drugačen od tebe le v tem smislu, da v sebi ne nosim neke nestrpnosti do samskih, kot ti do vezanih.
Mogoče bom kdaj še sam prav tako samski…Nikoli ne veš. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.