Prava ženska
Zame ljudje, ki imajo IQ okrog 100 nikakor niso butasti. Mi je zanimivo, da so zate butasti. Veš, da s tem pljuvaš po 95% ljudi? Saj menda ne šteješ med inteligentne tiste z 100, 110 IQ?[/quote]
Nimam pojma koliko ima kdo IQ. Še manj, koliko jaz. Kje si sploh dobila te številke? Jaz to bolj po občutku …
Samo sprašujem te, kaj je zate bolj pomembno. Biti pameten, razgledan ali imeti depilirane noge.
Zame ljudje, ki imajo IQ okrog 100 nikakor niso butasti. Mi je zanimivo, da so zate butasti. Veš, da s tem pljuvaš po 95% ljudi? Saj menda ne šteješ med inteligentne tiste z 100, 110 IQ?[/quote]
Nimam pojma koliko ima kdo IQ. Še manj, koliko jaz. Kje si sploh dobila te številke? Jaz to bolj po občutku …
Samo sprašujem te, kaj je zate bolj pomembno. Biti pameten, razgledan ali imeti depilirane noge.[/quote]
Brez dvoma depilirane noge: te lahko zatipaš tudi, če nič ne vidiš.
P.S.
Margot- in ostali, pred odhodom vam zaupam, kaj je bisteno: da se imate radi.
Upal že bi, le smisla ne bi v tem videl.
Raje predavam tistim, ki so pripravljeni poslušati in razumeti. Kdor bi rad poslušal le zato, da bi se potem posmehoval in poveličeval svojo speriorno pamet, pa si naj poišče takšne, ki bodo le njega poslušali.[/quote]
Prvo kot prvo, ne bi si upal. Kot drugo pa, če vidiš smisel pametovat neznancem na forumu, potem si zagotovo želiš tako obnašat tudi v reali. Samo si ne upaš, ker si prpa 🙂
Jest pa še zmeri ne štekam. A pol je NEPRAVA ženska? Ponaredek? Goljuf? Napaka narave?[/quote]
Veš kaj je?
Punčka 🙂 Tako kot ene ženske rečejo da eni niso moški ampak fanti………………
zakaj se sprenevedat, poglej kaj govoriš moškim in prekopiraj na žensko, ne pa spraševat banalnosti kao kaj pa je?
PRAVA ženska, predvsem ne TEŽI tipu, in RAZUME, da moški NE GLEDA na zvezo enako kot ona in da PRI NJEJ on daje na drugačne ”zadeve” povdarek kot ona pri njemu……………
Ko bodo ženske dojele v popolnosti da moška lestvica pomembnih lastnosti na ženski ni enaka njeni bodo razumele, zakaj od moškega ne MOREJO(no lahko že, samo padle bodo v spiralo ki se težko konča in ne obrodi sadov) pričakovat enakih zahtev in lastnosti če jih one posedujejo………
Forum je zaprt za komentiranje.