Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prava ženska

Prava ženska

Takih ne delajo več.

Potem se usuje kritika mladcev, ne odgovor na vprašanje: kaj je za vas prava ženska?[/quote]
Kakšnih?:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Sej si ne. Dovolj je, da se zaveda tega :)[/quote]
To je že veliko:-))))))[/quote]
Potem pa si še naprej predstavljaj ženske, kot nedolžna, prijazna, dobrosrčna bitjeca. Pa še naprej se druži s prijateljicami, ki ti ne dajo kavsat.

Ne razumem tega o nakupovanju krame. Hočeš reči, da greš v trgovino namesto nje? Pa kje si ti slišal, da smeš ženski odreči nakupovanje? :)))

To je že veliko:-))))))[/quote]
Potem pa si še naprej predstavljaj ženske, kot nedolžna, prijazna, dobrosrčna bitjeca. Pa še naprej se druži s prijateljicami, ki ti ne dajo kavsat.[/quote]
Teh problemov pa jaz nimam. Še prerade dajo, samo resne niso:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Pravi moški ve, da so ženske čustveno nestabilna bitja, razvajene, otročje, domišljave, neodgovorne, nesposobne logičnega sklepanja/razumevanja. Potem pa lepša, kot je, bolj se ima za nekaj več. Krivico pripisujem točno takšnim romantičnim dušicam kot si ti, ki jih stalno nekaj hvalite, oblegate s komplimenti in pa valda staršem, ki ne znajo/znate vzgajat svojih otrok.[/quote]

Pravi moški si s tem ne beli glave…[/quote]
Se strinjam.
Takšnih žensk sem se že na daleč izognil, ker so popolnoma neuporabne za kaj resnega.

Sicer pa EB-jeve trditve le potrjujejo dejstvo, da vsak spoznava in se ukvarja s sebi podobnimi.

Ne razumem tega o nakupovanju krame. Hočeš reči, da greš v trgovino namesto nje? Pa kje si ti slišal, da smeš ženski odreči nakupovanje? :)))[/quote]
Ne vem, če boš verjela, ampak sem poznal eno, ki bi jo moral z buldožerjem zvleči v trgovino:-))) Mogoče jih ni veliko, so pa:-))

Ne razumem tega o nakupovanju krame. Hočeš reči, da greš v trgovino namesto nje? Pa kje si ti slišal, da smeš ženski odreči nakupovanje? :)))[/quote]
Mislim, da wd40 ni imel v mislih nakupovanja oblek, ker vam tistega veselja moški res ne odrekamo. 🙂

Da bi ženski kupoval obleko,:-)))))))

Ne vem, če boš verjela, ampak sem poznal eno, ki bi jo moral z buldožerjem zvleči v trgovino:-))) Mogoče jih ni veliko, so pa:-))[/quote]

Pretirano nakupovanje oziroma impulzivno nakupovanje je psihološki problem. Je sicer pogostejši pri ženskah. Pri moških pa se pojavlja v obliki, da si kupijo nek drag avto in se zakreditirajo do grla.

Spodnje perilo pa menda boš kdaj kupil….vsaj za Silvestrovo. :)))

Tako je, “prave” ženske ni, splošno gledano, ker vsak ima svoje predstave o pravem partnerju. Pa še te predstave o pravi ženski ali pravem moškem čez čas vodijo vsak 2. zakonski par v razvezo, dokler ne najdejo spet “pravega” partnerja. :)[/quote]

Dej no Matjazek, ravno ti si mi stokrat solil pamet, kako nisem prava ženska, kako se
moram tako in tako spremeniti, da bom prava ženska, našteval, kaj mi vse manjka do
prave ženske…
Očitno sem pol kaktus?[/quote]

Za nekoga si prava, za nekoga pa ne. Za moške, ki imajo radi malo bolj udarne, dominantne in direktne ženske brez dlake na jeziku z “močnim karakterjem”, si prava. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Za nekoga si prava, za nekoga pa ne. Za moške, ki imajo radi malo bolj udarne, dominantne in direktne ženske brez dlake na jeziku z “močnim karakterjem”, si prava. ;)[/quote]

Kapo dol.

Dej no Matjazek, ravno ti si mi stokrat solil pamet, kako nisem prava ženska, kako se
moram tako in tako spremeniti, da bom prava ženska, našteval, kaj mi vse manjka do
prave ženske…
Očitno sem pol kaktus?[/quote]

Za nekoga si prava, za nekoga pa ne. Za moške, ki imajo radi malo bolj udarne, dominantne in direktne ženske brez dlake na jeziku z “močnim karakterjem”, si prava. ;)[/quote]Za vse ostale je pa bodeč kaktus? 🙂
(kaktus=rošca ki dolgo zdrži na suhem, ko jo pa končno zaliješ pa takoj vzcveti 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pravi moški si s tem ne beli glave…[/quote]
Se strinjam.
Takšnih žensk sem se že na daleč izognil, ker so popolnoma neuporabne za kaj resnega.

Sicer pa EB-jeve trditve le potrjujejo dejstvo, da vsak spoznava in se ukvarja s sebi podobnimi.[/quote]
Ma komu si se ti izognil, kaj spet bluziš deda ? Da se lahko nekomu izogneš, si mora najprej ta oseba želet tvoje bližine.

Najbolj “bodeče” so ponavadi tiste ženske, ki na prvi pogled delujejo kot marjetice. Kot ženska to najbolje vem.

…On vas tut dela take in onake… :)[/quote]

Jst sem prava:).[/quote]
Pa kdo bi sploh lahko dvomil o tem? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne vem, če boš verjela, ampak sem poznal eno, ki bi jo moral z buldožerjem zvleči v trgovino:-))) Mogoče jih ni veliko, so pa:-))[/quote]

Pretirano nakupovanje oziroma impulzivno nakupovanje je psihološki problem. Je sicer pogostejši pri ženskah. Pri moških pa se pojavlja v obliki, da si kupijo nek drag avto in se zakreditirajo do grla.[/quote]
Ne iz trgovine… v trgovino…

Oh, ti marjetica ti….. :))))

Pravi moški ve, da so ženske čustveno nestabilna bitja, razvajene, otročje, domišljave, neodgovorne, nesposobne logičnega sklepanja/razumevanja. Potem pa lepša, kot je, bolj se ima za nekaj več. Krivico pripisujem točno takšnim romantičnim dušicam kot si ti, ki jih stalno nekaj hvalite, oblegate s komplimenti in pa valda staršem, ki ne znajo/znate vzgajat svojih otrok.[/quote]
Pa če so že tako nestabilna bitja, jih je pa ja treba kdaj pohvalit. Razen, če si sam tako velik čustveni invalid oziroma nesposoben logičnega sklepanja, da je vse kar ti rata, to, da jih še bolj ponižuješ. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Misliš kot vrtnica? Na daleč zgleda čudovita, ko jo pa želiš utrgat, pa se hitro nabodeš, če si štorast. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dokler ima lastna resnica in prepričanje prednost pred realnostjo, je vseeno kakšne so druge ženske.

Misliš kot vrtnica? Na daleč zgleda čudovita, ko jo pa želiš utrgat, pa se hitro nabodeš, če si štorast. :))[/quote]
Kaj pa rineš tačke zraven!? 🙂
Ne bi raje samo gledal? Je bolj varno :)))

Pa če so že tako nestabilna bitja, jih je pa ja treba kdaj pohvalit. Razen, če si sam tako velik čustveni invalid oziroma nesposoben logičnega sklepanja, da je vse kar ti rata, to, da jih še bolj ponižuješ. ;)[/quote]
Ne prenese jih, ker se sam obnaša kot one čeprav bi rad bil drugačen pa ne zna…

Copatarji se že zbrali 🙂

Misliš kot vrtnica? Na daleč zgleda čudovita, ko jo pa želiš utrgat, pa se hitro nabodeš, če si štorast. :))[/quote]
Kaj pa rineš tačke zraven!? 🙂
Ne bi raje samo gledal? Je bolj varno :)))[/quote]

Privlači ga njen vonj, tako kot tistega v sosednji temi.:))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close