Prava ženska
Bingo. Končno nekdo, ki je poštekal :)[/quote]
A ti si mar dvomil vame? Tisto je ženski trik. Reče, da misli in ljubi s srcem, zato da moški “dol pade”, češ kakšna čuteča in romantična mačka je. :))[/quote]
Ja sej, kar naprej neke igrice, spletke, taktiziranja. Kako je potem lahko v dvoje lepše ? Mogoče za njo…
A ti si mar dvomil vame? Tisto je ženski trik. Reče, da misli in ljubi s srcem, zato da moški “dol pade”, češ kakšna čuteča in romantična mačka je. :))[/quote]
Res škoda, da si tak cinik.
Drugače pa o sivini in podleganju šarmerjem ne sklepat po sebi.[/quote]
Ah, sama nežnost in prijaznost te je, kot da bi razmišljala s srcem. :)))))
Res škoda, da si tak cinik.
Drugače pa o sivini in podleganju šarmerjem ne sklepat po sebi.[/quote]
Ah, sama nežnost in prijaznost te je, kot da bi razmišljala s srcem. :)))))[/quote]
He he, antilopa se spet z ženskami krega…. pridem sem na vsake kvatre mal pogledat, pa se zlo pogosto zgodi, da se s žensko zakači.. ne mara sodelavk, nima prijateljic, ker je z vsemi ženskami nekej narobe, pol se pa še tle prepucava…. to je verjetno posledica razuma, ha?
Ah, sama nežnost in prijaznost te je, kot da bi razmišljala s srcem. :)))))[/quote]
He he, antilopa se spet z ženskami krega…. pridem sem na vsake kvatre mal pogledat, pa se zlo pogosto zgodi, da se s žensko zakači.. ne mara sodelavk, nima prijateljic, ker je z vsemi ženskami nekej narobe, pol se pa še tle prepucava…. to je verjetno posledica razuma, ha?[/quote]
Z moškimi se ne kregam zato, ker so v povprečju na tem forumu brihtnejši. So pa tudi svetle izjeme, npr. Margot je zelo pametna ženska. Do nje imam rešpekt, čeprav se včasih z njo ne strinjam.
He he, antilopa se spet z ženskami krega…. pridem sem na vsake kvatre mal pogledat, pa se zlo pogosto zgodi, da se s žensko zakači.. ne mara sodelavk, nima prijateljic, ker je z vsemi ženskami nekej narobe, pol se pa še tle prepucava…. to je verjetno posledica razuma, ha?[/quote]
Z moškimi se ne kregam zato, ker so v povprečju na tem forumu brihtnejši. So pa tudi svetle izjeme, npr. Margot je zelo pametna ženska. Do nje imam rešpekt, čeprav se včasih z njo ne strinjam.[/quote]
hehehe….. jaja, zlo razumno vsekakor.. no vsaj to je za priznat, da v tem stavku stoposto ne razmišljaš s srcem, ampak tud z glavo ne…. 🙂
bojiš se je kot hudič križa….
p.s. ne pričakujem, da boš priznala.
Saj ne da zelim Antilopo kritizirati. Le izkoriscam priloznost, da izpostavim kaj pomeni biti “zrela” zenska.
Tu imamo Antilopo, tipicno zrelo 40-letno zensko, ki na moske gleda le se preracunljivo, “what is in it for me”. Tu vec ni prostora za nedolzno romanticno ljubezen.
Jaz se takim izogibam, ker vem, da si me zelijo predvsem zaradi materijalne koristi in dviga statusa.
Izjava vezanega? :-))))[/quote]
Sploh ni važno, ali je vezan. Tu ima prav. Ženska, ki razmišlja s srcem in ne z glavo, bo zelo hitro podlegla šarmerju takrat, ko bo nekaj sivine z možem doma.[/quote]
Ob tej tvoji izjavi ugotavljam, da si lahko frazo ‘srce mi je padlo v hlače’ tudi dobesedno razlagam :))
Meni denar pri moškem čisto nič ne pomeni. Tako da, če lahko ženski ponudiš samo materialno korist in dvig statusa, to ni nič.
Škoda je le, da nihče od vas ne ve, da ljubimo dejansko z možgani in ne s srcem. Tudi to, da se nekateri zelo hitro zaljubljajo in odljubljajo ima opravka z možgani. Večkrat gre predvsem za željo biti zaljubljen za vsako ceno, ker si tako lahko “high” oz. “med oblaki”.
Meni denar pri moškem čisto nič ne pomeni. Tako da, če lahko ženski ponudiš samo materialno korist in dvig statusa, to ni nič.
Škoda je le, da nihče od vas ne ve, da ljubimo dejansko z možgani in ne s srcem. Tudi to, da se nekateri zelo hitro zaljubljajo in odljubljajo ima opravka z možgani. Večkrat gre predvsem za željo biti zaljubljen za vsako ceno, ker si tako lahko “high” oz. “med oblaki”.[/quote]
Mah, v koga ste se ve vse sposobne zaljubit, včasih se samo čudim temu. Malo spremeniš obnašanje, način govora in še isto noč šopaš to wannabe zbirčno babnico, pri kateri se boš moral neki ful bolj potrudit, kot pri ostalih. Tu naštevate neke točke, alineje, zaslužek nad 1000 eur, obisk opere & galerije večkrat mesečno, razgledan, športnik izobražen,…To bo ja. Če bi ženske res bile tok zbirčne, kot se tu nekaj delate, da ste, potem bi seksalo samo še 5 % moške populacije.
Sploh ni važno, ali je vezan. Tu ima prav. Ženska, ki razmišlja s srcem in ne z glavo, bo zelo hitro podlegla šarmerju takrat, ko bo nekaj sivine z možem doma.[/quote]
Sem mislil da samo nakladaš in službene tričetrače premlevaš. Ampak tokrat si zadela…[/quote]
V praksi mu pa še vedno vsaka podleže 🙂
Kaj pa, ce sedaj lezim na izdatno oblazinjenem lezalniku pod ogromno slamnato marelo in s pivom v roki ob vroci lepotici, ki mi ga je po blatni kopeli zjutraj za ogrevanje pofafala, obcudujem lomljenje 2-meterskih valov ~30 metrov pred sabo in se kratkocasim s telefonom v roki?
Jebale vas veze. Kot da odkrivate Ameriko.
Kaj pa, ce sedaj lezim na izdatno oblazinjenem lezalniku pod ogromno slamnato marelo in s pivom v roki ob vroci lepotici, ki mi ga je po blatni kopeli zjutraj za ogrevanje pofafala, obcudujem lomljenje 2-meterskih valov ~30 metrov pred sabo in se kratkocasim s telefonom v roki?
Jebale vas veze. Kot da odkrivate Ameriko.[/quote]
Potem pa se zbudiš in ugotoviš, da ti je od vsega napisanega ostal le MON.
Logično je, da surfaš. :))
Potem pa se zbudiš in ugotoviš, da ti je od vsega napisanega ostal le MON.[/quote]
Ne. Sem pa sel na WC in v liftu hotela srecam par Slovencev. Tega pa se jaz ne morem verjet. 🙂
Kako majhen je ta nas svet…
Potem pa se zbudiš in ugotoviš, da ti je od vsega napisanega ostal le MON.[/quote]
Ne. Sem pa sel na WC in v liftu hotela srecam par Slovencev. Tega pa se jaz ne morem verjet. 🙂
Kako majhen je ta nas svet…[/quote]
Povsem ti verjamem, da si srečal Slovence, verjamem, da si šel na WC z liftom, verjame, da non stop visiš tu gor. Tako kot jaz.
Kako majhen je ta nas svet…[/quote]
Povsem ti verjamem, da si srečal Slovence, verjamem, da si šel na WC z liftom, verjame, da non stop visiš tu gor. Tako kot jaz.[/quote]
Ti verjames. Jaz pa vem, da se motis glede visenja, lol.
Forum je zaprt za komentiranje.