Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poženščeni moški -oddaja na TV

Poženščeni moški -oddaja na TV

Nisem še spoznal samske ženske, ki si ne bi želela ob sebi dobre moške družbe. Take, ki imajo polno denarnico in so dobrega izgleda, so ponavadi zaradi tega samo še bolj zahtevne, a obenem tudi bolj obupane, ker si v sebi mislijo, da jim ne bo nikoli uspelo srečat tistega “tapravega”. Ta “tapravi” je pa ponavadi nek super heroj, ki še obstaja ne, tako, da itak vsakega odpikajo. Zdej pa se matrat okoli take ženske, da jo impresioniraš se pa ne splača…

Tako da ja, se strinjam s “krenimtam”.[/quote]

Najbrž bi bilo treba razjasniti okoliščine. Verjamem, da ženske pri 30+ hrepenijo po moškem, saj si večina želi tudi otroke in družino. No, jaz sem ločena po dolgoletnem zakonu, svojih pet minut sem že imela in zdaj samo mirno jemljem, kar mi življenje ponuja. Živim zdaj in se ne obremenjujem ne s preteklostjo in ne s prihodnostjo. Lažje je najbrž razumeti, ko kdo kaj napiše, če poznamo ozadje.[/quote]
poglej, tvoje razmišljanje, zakaj tako razmišljaš? ne zato ker si ženska pač pa preprosto zato ker si jih dobila po glavi od življenja in nekdo ki da nekaj skoz doseže to potrebno zrelost in začne videvati jasno in široko sliko…..to je edino ozdaje…življenske izkušnje…

Najbrž bi bilo treba razjasniti okoliščine. Verjamem, da ženske pri 30+ hrepenijo po moškem, saj si večina želi tudi otroke in družino. No, jaz sem ločena po dolgoletnem zakonu, svojih pet minut sem že imela in zdaj samo mirno jemljem, kar mi življenje ponuja. Živim zdaj in se ne obremenjujem ne s preteklostjo in ne s prihodnostjo. Lažje je najbrž razumeti, ko kdo kaj napiše, če poznamo ozadje.[/quote]
poglej, tvoje razmišljanje, zakaj tako razmišljaš? ne zato ker si ženska pač pa preprosto zato ker si jih dobila po glavi od življenja in nekdo ki da nekaj skoz doseže to potrebno zrelost in začne videvati jasno in široko sliko…..to je edino ozdaje…življenske izkušnje…[/quote]

Bo držalo. Všeč mi je to: videti jasno in široko sliko. Res je.

To je res. Med moškimi je več lajbekov, nesposobnih samostojnega življenja. Ko pride do ločitve ženska zaživi, moški se zapije, tako ponavadi je.

Ogromno moških je žal ostalo na stopnji tradicionalistov in za življenje enostavno rabijo žensko ob sebi. Ti moški so kot po pravilu šibki, slabih navad, neizobraženi. Taki seveda ne gredo v enačbo z žensko, ki je: izobražena, z dobro službo, polna energije. Moški, ki je tak, pa tudi ne rabi nujno ženske ob sebi, ker bi se čutil omejenega.

Ženske ste lahko zbirčne in zahtevne, kolk hočete. Lajbeki se vas bodo bali, smaozavetsni moški bodo naredili krog okoli, ker se jim ne bo dalo ukvarjat s komplicirano osebnostjo.

Seks dobit pa moškemu ni tako težko, kot skušaš prikazati, pravzaprav precej lahko. A to je druga zgodba.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Brca v temo! On_ je dec od deca. Visok, možat in s pravšnjo mero srčnosti. [sub]Če ne bi bilo miljon čejev, bi bila midva srečno poročena hahaha[/sub] Govorim za živo, tle se itak norca brije iz mlečnezobcev, kaj pa naj drugega z otročaji 😀 Mare je pa tud dec na svoj način. Umirjen, slok in brihten. Žal zapravlja svoj intelektualni potencial na takem sralališču kot je MŽ čvek. Al jebiga, vsak ma svojo šibko točko.

Tipi, ki mate poženščene tipe v grlu, si nastavite špegu pa se poglejte vanj! Nič ni narobe, če si poženščen, rmen, majhen, brez las… problem, je če si neumen. In po vrh vsega še nadut (govorim za take tipe ljudi, nč poimensko).[/quote]
Pojma nimam kako kdo zgleda. Vendar, kot receno, pozenscenost ima bore malo skupnega z izgledom. 😉

Niti malo pa me ne cudi, da ti je tak kaliber “srcnega” tipa privlacen za “ustvariti si druzino”, toliko bolj ker vedno znova ponavlja kako zelo se je treba zenski prilagajati. Eto kaj je “spesnil” spodaj…

Zenske postajajo vse bolj domisljave v odnosih razno zaradi mase taksnih kalibrov, ki so se pripravljeni prelomit le ce jim zenska pride “vsaj malo nasproti”. Zame so to najvecji fukfekterji. Nepotesenci, ki bi se ovco naskocli, ce bi jim prisla “vsaj malo nasproti”. Samo ker ne vedo drugace, igrajo na karto svoje “custvenosti”, “srcnosti”. In, FYI, mosko copatarstvo je posledica pretirane feminizacije celotne druzbe. Vse vec zensk “nosi hlace”, vecina moskih pa se prilagaja in pusti teptati kot preprazniki, kar so, igralci vloge, ki jim jo je zadala zenska, ki jih je izbrala. To ali nekdo zgleda kot Shaquille O’neal ali Danny DeVitto ne igra NOBENE vloge. Mimogrede, tudi Shaq je pussy, kar se tice zensk; vsaj bil je, dokler se ni streznil. 😉

In to je to… moderna “mocna” zenska lajbeka ne bi, “nedosegljivi” nje nocejo za kaj vec kot obcasno zabavo, ostanejo pa jim “srcni” in “custveni” Oneti, ki se jim pustijo uvijati okoli prsta…

Če malo bolje razmislim, je še najbolj odvisno od tega kdo je bil prvi za to, da končata zvezo, oziroma kdo jo je razdrl. Sem pa naletel na cel kup obupanih / depresivnih bejb, ko jih je zapustil tip in se še leto ali več niso spravile k sebi, pa čeprav so vmes menjale partnerje, so še vedno bile nesrečne. Tako, da moje izkušnje so malo drugačnejše od tvojih

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

In to je to… moderna “mocna” zenska lajbeka ne bi, “nedosegljivi” nje nocejo za kaj vec kot obcasno zabavo, ostanejo pa jim “srcni” in “custveni” Oneti, ki se jim pustijo uvijati okoli prsta…[/quote]
seveda. seveda, taka je vajina teorija…kruta realnost je čisto drugačna…milsim da preveč filozofirata in premalo vesta o resničnem življenju in odnosih med spoloma..žal…

V bistvu je Dater čist razjasnil zadevo. Lahko bi edino dodal za zraven še, da so tu pa tam tudi kakšni ekstremni primeri, ko pa se res lih prava dva skp najdeta…kar pa vemo, da se ne dogaja lih pogosto.

Tudi ti si malo zabluzila. Moškim prav nič ne manjka. Malce je sicer trajalo, da so se prilagodili na nove razmere in vrnili žogico. Sodobnim moškim se j.eb.e za takšne (beri zahtevne) bejbe. Novodobnih žensk se nič ne bojijo, ampak jim dol visi zanje. Kdo bi pri zdravi pameti hotel klopa? 🙂 Klop naj bo v gozdu ali pa naj si raje poišče psa.

Čas bo pokazal (in že kaže), kaj bo rezultat “visokih meril” in pohlepa.[/quote]

Ja, ampak še vedno ženska lažje in raje živi sama kot moški. Tako, da ne vem, kdo je zdaj klop?[/quote]

Kdo to pravi? Ti si kar domišljaj.

In to je to… moderna “mocna” zenska lajbeka ne bi, “nedosegljivi” nje nocejo za kaj vec kot obcasno zabavo, ostanejo pa jim “srcni” in “custveni” Oneti, ki se jim pustijo uvijati okoli prsta…[/quote]
seveda. seveda, taka je vajina teorija…kruta realnost je čisto drugačna…milsim da preveč filozofirata in premalo vesta o resničnem življenju in odnosih med spoloma..žal…[/quote]
Dragi/Draga, v povprecnem “navzven srecnem” zakonu doma dominira zenska. In to ne glede na samozavest tipa v sluzbi ali druzbi.

V bistvu je Dater čist razjasnil zadevo. Lahko bi edino dodal za zraven še, da so tu pa tam tudi kakšni ekstremni primeri, ko pa se res lih prava dva skp najdeta…kar pa vemo, da se ne dogaja lih pogosto.[/quote]
takole bom rekel,resnični obraz človeka (trdnost značaja) človeka se pokaže ko se zadeve zapletejo, ko pride človek do življenskih preizkušenj…takrat se dostikrat zgod da kakšne macho obrite glave, pokleknjeo in jočejo v kakem kotu, dostkrat se dogaja da so mirni ljudje odrinjeni na rob, prosperirajo pa gobezdala in nakladači…ko pa postane gusto pa se zgodi v stilu starega pregovora…boj se jeze mirnega človeka itd….glede poženščenih moških….kolikor sem zasledil je edino merilo to da nosijo vpete hlače in majice ter da jih ženske pošilajajo po mleko v trgovino?…in enako velja za ženkse…ene gofljajo ene pa so tiho in opravijo svoje delo….moja prababica in tudi babica sta bili izjemno trdni ženski, trda karaktarja, delavni…če poenostavim zajebani….in enaka sta bila njuna moža….trdni ljudje ampak takrat so bili tudi trdi časi….zdaj nam je marsikaj prihranjeno…in prav je tako..

Pa naju ti, vernik, razsvetli..

Aha, si naju že. Sej nisi slabo napisal, zagotovo imaš tudi ti svoj prav. Ampak jaz vztrajam pri svojem: te zbirčne zahtevne ženske, ki se ponosno trkajo po prsih, bodo ostale same, ali pa bodo morale vzeti koga, ki ga trenutno nočejo..

Ja, babe nosijo hlače..kruta resnica slovenskih zakonov.

jaz te ne bom razsvetljeval, ni to moja naloga, te bo življenje, vedno je tako…življenje vse postavi na svoje mesto…lej če so ponosne in zbirčne….bodo postale pa Božje neveste…vsak ima svojo usodo ki jo kroji , naj živijo kot mislijo da je prav…

Bog je edini, ki je vsemogočen…če obstaja…In njegova sodba bo zadnja…Morda se usmili mene, grešnika.

Hm ja, s tem bi se pa celo znal strinjat. Sem tudi sam že razmišljal o tem ne dolgo nazaj, pa se mi res zdi, da je stara šola nekaj povsem drugega, kot to kar vidiš danes. Tudi moja mama zna sodit v to kategorijo, kot si jo imenoval “trdi ljudje, močnega karakterja”.

absolutni se te usmili, saj nisi tak velik grešnik kot Malek))) drugače pa, maš pekrsko gorco blizu pa hajd na romanje)))

Ja jebiga Spider v pekel boš rabil it, preveč si jih že nategnu do zdej. Upaj, da boš tam lahko nadaljeval svojo misijo, da ti navjo same grde prštimal s pojošenimi veški.

Ja, vcasih so ljudje imeli mocan interes, da ostanejo skupaj. Slo je za prezivetje. Moski je imel svojo vlogo, zenska svojo. Bila sta kompatibilna brez pretiranega prilagajanja, saj se vlogi nista pretirano prepletali.

Danes je drugace. Gre za vec kot golo prezivetje. Tako zenske kot moski lahko (pre)zivimo samostojno. Vlogi moskega in zenske se v odnosu prepletata. Se pravi, ravno v casu manjsega interesa za vstrajati v “zakonu”, je potrebno vse vec prilagajanja. Se vec zdrahe pa povzroci vse bolj izrazena zelja zensk po dominaciji.
Posledica? Dolgorocno “uradno” “uspesni” zakoni so predvsem tisti, kjer je moski copatar. Lajbeke izberejo le najmanj atraktivne punce. Najbolj zazeljeni tipi pa, ce imajo za samo neko kilometrino, le se uzivajo zivljenje. Tako kot situirane in fizicno privlacne 35-letne locenke.

Na starih praksah ni moč razložiti sedanjosti. Včasih je bil moški v družini glavni in ženska je to brez ugovarjanja sprejela. Ženska emancipacija je rodila moško emancipacijo, ki se je večina še niti ne zaveda, samo čudijo se njenim obrisom. Ženske zmotno mislijo, da bodo moški ostali isti zainteresirani provajderji, kot nekoč. Dajte si ženske dopovedat, da smo moški enostavna bitja. In ker smo enostavni, ne rabimo kompliciranih žensk, da bi nam komplicirale vsakdan.

Za to so obstajali dobri razlogi. Med drugim, zenska je bila bolj odvisna od moskega dela/denarja kot moski od zenskega gospodinjenja. Vseeno pa ni bilo tako malo domov kjer so ze takrat dominirale zenske, ceprav se je nazven dajalo drugacen vtis. Nenazadnje so znane zgodbe zensk, ki so ze v casu starega Rima na subtilen nacin okoli malega prsta ovijale svoje navzven sicer mozate moske, tudi kralje in cesarje.

Zenske pocasi spoznavajo, in se cudijo kot kure svojem dreku, da 3. Newton’s Law ne velje le v fiziki, ampak tudi v odnosih. Seveda, lazje se jim je zgrazati nad “lajbeki”, kot si priznati, da take kot so marsikateremu od tistih, ki si ga zelijo, enostavno vec niso zanimive za karkoli resnega.

na kateri TV pa je bila ta oddaja??
A na oni, ki jo plačujemo ker imamo elektriko ali na oni, ki prodaja oddaje za € ???

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zenske pocasi spoznavajo, in se cudijo kot kure svojem dreku, da 3. Newton’s Law ne velje le v fiziki, ampak tudi v odnosih. Seveda, lazje se jim je zgrazati nad “lajbeki”, kot si priznati, da take kot so marsikateremu od tistih, ki si ga zelijo, enostavno vec niso zanimive za karkoli resnega.

Zelo dobro napisano. Tudi tisto da se moški emancipirajo, vendar se to kaže na drugačen način kot bi si ženske želele.

Veliko imate za povedat čez odnose. Ampak škoda, ker vas večina ni malo bolj iskrenih do sebe, drugih in sploh ne dopuščate iskrenega in enakovrednega odnosa med moškim in žensko. To mi pove le to, da ga nihče od vas še ni doživel. To pa še ne pomeni, da ne obstaja. Pomeni le, da niste dovolj naredili, da bi se vam to zgodilo. Kar opažam je to, da se moški pritožujejo nad tem, kako so se ženske spremenile, “poslabšale, ženske pa tako niso veliko komentirale. Če pa se že katera oglasi, pa je tudi ena tistih, ki je že obupala, samo ne vem, če nad sabo ali nasprotnim spolom. Še “najlažje” je krivit druge za svoj neuspeh. Ali to naredi nekdo s pokončno držo, pa ocenite sami.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close