Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poženščeni moški -oddaja na TV

Poženščeni moški -oddaja na TV

Matkič, mi lahko poveš zakaj bi sploh bila kaka ženska s tabo v razmerju?
Vsaki bi bilo lažje biti brez tebe kot s tabo.
Le zakaj bi te imela? Samo za seks? To lahko dobi kje drugje, ne rabi, da živi s takim kot si ti.

A to je Marko napisal pod drugim vzdevkom ?

😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

HAHA, ampak jaz sem svoboden ZDAJ…

Dejstvo ostaje da se mora prilagajat moški VEČ kot ženska v razmerjih… tu je prav da tudi debato zaključimo ker zdaj so se začela samo izkrivljanja dejstva napisanega zgoraj.

jaz ne rabim odnosa poglobljenega ali ne, jaz rabim žensko ki me bo mela rada takšnega kot sem (BIL) ko me je spoznala, ne takšnega ko me hoče ona naredit… hočem tako žensko ki me bo spodbujala ne pa spreminjala… kajti to vse nudim jaz njej!

Še danes mi ni jasno zakaj bi spreminjali tisto v kar s(m)o se zaljubili! Neumnost na kvadrat!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ko ženska reče, da bi moral večerjat z njo (primer), to pomeni, da jo nekaj muči, da je nesigurna. In ko ti rečeš, da ne boš, ker imaš drugo delo, ona začuti, da ti ni pomembna (točno tisto, kar je s to zahtevo želela preverit). V odnosu pač en določen čas traja, da dva dobita pravo mero sigurnosti, predvsem če imamo za sabo neke slabe izkušnje.
Takrat bi moral moški, vsaj jaz bi in s tem imam dobre izkušnje, začuti skrb za njene občutke in jo na primeren način ugotovit, kaj jo v resnici muči. Ženska, ki je preveč nesigurna, ti ne bo kar direktno rekla, ker se prav tako boji zavrnitve, da njena občutja, želje ne bodo sprejeta. Zato je takrat malo bolj osorna, “zahtevna”. In ko ti ne pokažeš skrbi za njene občutke, dvome, ki jih nosi v sebi, s tem samo pokažeš, da ti je mar le za tvoje občutke. Tu imaš zdaj priložnost, da pokažeš svojo možatost in skrb tudi za njene.
Če pa se boš prilagodil, vedno ko nekaj “zahteva”, pa spet ne bo imela dobrega občutka s teboj. Zato, ker s tem spet pokažeš, da nisi opazil, kaj ona v resnici potrebuje. Njej ni tako pomembno, da ti tisti trenutek z njo večerjaš, temveč da opaziš njene dvome in jo pomiriš, ter spet postaviš na realna tla. Tega pa seveda ne moreš, če sam nisi na tleh.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kje je meja med nežnim in poženščenim? Ženske bi si želele dedca, ki ne bi smel imeti ukrivljenega priveska s katerim ne more zadeti WC školjke, moral bi imeti tako dolgega in trdega, da bi z njim doma ometal pajčevine po stropih in da bi na njem lahko sušile perilo, ko bi prdnil bi moralo zadišati po vijolicah, med spanjem bi ubrano in prav potiho smrčal melodijo za Elizo, namesto po svojih prašnikih bi moral praskati po svoji zlati Eurocard kartici, moral bi biti nežen in vas ure in ure samo božati, objemati in vas poslušati. Po drugi strani pa bi moral biti samozavesten in močan, da bi z eno potezo pokončal medveda, ga ročno odrl ter kosmat kožuh položil kot tepih pred vašo posteljo, na koncu pa vas prav na tej postelji živalsko poseksal..Ah, ja…sanjate o princu na belem konju…na koncu pa vam tudi konj v smrtnem strahu pobegne in zdirja rezgetajoč v prerijo….

Si ja, ampak si samski. Lahko pa si svoboden tudi v zvezi. Meni je vseeno, kje boš. Samo zazdelo se mi je, da si želiš tudi zveze.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, kaj so ti storile ženske,da želiš takega kot je matkič spravit v vezo? Tak tip bi vsako onesrečil.

Koliko vam plačajo za vsak prispevek? Marko?

A to si se s kšno prijateljico menil v osnovni šoli, ko jo je fant zapustil in se je namesto k njemu tebi šla izpovedat, ti tako dobrega srca kot si, pa si poslušal te njene tegobe in ji stal ob strani vse dokler ni spoznala novega ?

🙂 Ja, te razumem.
Ampak hkrati verjamem v ženske in vem, da ga s takim vedenjem nikoli ne bodo sprejele. Zato mu želim samo predstavit zadeve, ki jih mora spremenit. Da bo videl, da sploh ni fora LE v “prilagajanju” njim, ampak v razumevanju žensk.

Zadovoljivo. 🙂

Prispevek leta so far. Bravo ! 😀

Zadovoljivo. :)[/quote]

Konkretno vprašanje zahteva konkreten odgovor. Ti pa spet serviraš meglo. 😉

Torej naj ženska prilagodi svoje obnašanje in reče. ”ej mene je strah tega pa tega pa to mi ni prav” pa bo vidla kaj bo ne pa srat okrog s takimi…

Že davno nazaj sem se naučil da ko žensko vprašam ”kaj je narobe” in reče ”ne vse je vredu” ali ”nič” potem to vzamem za resnico, pa čeprav vem da se laže, ker mi preprosto ni se za ubadat z stopnjo malega otroka (On_) ki ne upa ODRASLO povedat kaj jo teži….

ampak ne mali otrok sem jaz ker se ne podrejam in prilagajam ženskemu načinu biti v zvezi.

Ja jaz si želim ”resne” (???) zveze ampak take kjer bom to kar sem danes ne to kar bi moral biti da bo ženska srečna 😉 … Če me ženska ljubi me je itak začela ljubit takšnega kot me je spoznala če me potem želi ”spremenit” oz prilagodit svojemu načinu dojemanja zveze, me pa nikoli ni ljubila …

simpl.

jaz si želim zveze kjer bom lahko reko da grem tarokirat in nebom rabo rečt kdaj pridem domov (mame sem se komaj rešo zakaj ženska misli da potrebujem drugo?) želim si zveze kjer bom lahko nadaljnje delal na svojem telesu tolko kot do zdaj (pa to ni veliko !!! ) želim si zveze kjer nebom rabo poslušat kaj kak in kje moram delat in bit ter kako se moram oblečt (če hočem it na 50 letnico svojega strica v trenerki tak bo, brez da bi 3 ure poslušal in potem gledal 2 dni muljenja)

a je to tako težko, sploh se ženska ne rabi spremenit za mene, kajti ko je meni katera všeč mi je všeč zato ker je takšna kot je, in vse kar ZAHTEVAM (ja zahtevam) nazaj je enak odnos, torej da me ljubi in želi takšnega kot MOJ ”jaz” želi da sem, ne pa takšnega kot družba/ona pričakuje da bi MORAL BITI!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj morem, zahtevna si. Ne morem vsem ustrečt. 🙂

🙂 Ja, te razumem.
Ampak hkrati verjamem v ženske in vem, da ga s takim vedenjem nikoli ne bodo sprejele. Zato mu želim samo predstavit zadeve, ki jih mora spremenit. Da bo videl, da sploh ni fora LE v “prilagajanju” njim, ampak v razumevanju žensk.[/quote]

Ampak tu je point vsega, jaz TOČNO vem kak delujejo ženske, nenazadnje je v letu več primerkov ko ženska povabi mene na pijačo kot obratno (no vbistvu jaz niti ene nisem povabil na pijačo v letu 2012) ampak jaz NEBOM podrejen ženski 🙂

tu je catch, njim pa ni jasno zakaj me ne morejo ovit okrog prsta… zakaj ne pokličem, če mogoče niso dovolj dobre, če so kaj narobe rekle, itd….

Ne boš se izvlekel. Povej!

Ja, Matkič, saj tudi določene ženske potrebujejo nekaj lekcij, ne le ti. Catch pa je v tem, da se nisi vprašal, zakaj privlačiš le takšne, ki te želijo kamorkoli OVIT. To je tvoja šola.

Ne boš se izvlekel. Povej![/quote]
Vidiš, toliko pa nisem plačan. :))

oh saj tudi tiste druge so bile, ampak tiste malo bolj pametne so pač uvidele da me ne morejo spremenit v kužeka ampak bom ostal LEV (horoskop) in so pač odnehale, te glupače tiste veš ki zgledajo ok ampak prazna pločevinka, pa vztrajajo bistveno dlje.

Kje je ženska ki bi bila dovolj skrivnostna in igriva ter polna humorja da bi me omrežila da bi pozabil da sem LEV in najpomembnejše bi me ljubila zato kar sem ne zato kar moram postat 🙂

Najverjetneje jih ni ali pa so zelo redke… A ti veš marko da sem jaz mel ponudb od žensk katerim sem jaz rekel ne… samo da sem jaz pošten pa to povem z besedo ne pa se izmikam kot delajo ženske 🙂

Ne boš se izvlekel. Povej![/quote]
Vidiš, toliko pa nisem plačan. :))[/quote]

Megla, megla, megla.

Vidiš, toliko pa nisem plačan. :))[/quote]

Megla, megla, megla.[/quote]
Pri meni je jasno. 🙂

Pač se ni pripravljen prilagajat in vsako nesoglasje dojema, da bi se moral prilagajati in podrejati.
Da so ženske kot neko zlo, ki hočejo uničiti moško energijo.

oh saj tudi tiste druge so bile, ampak tiste malo bolj pametne so pač uvidele da me ne morejo spremenit v kužeka ampak bom ostal LEV (horoskop) in so pač odnehale, te glupače tiste veš ki zgledajo ok ampak prazna pločevinka, pa vztrajajo bistveno dlje.

Kje je ženska ki bi bila dovolj skrivnostna in igriva ter polna humorja da bi me omrežila da bi pozabil da sem LEV in najpomembnejše bi me ljubila zato kar sem ne zato kar moram postat 🙂

Najverjetneje jih ni ali pa so zelo redke… A ti veš marko da sem jaz mel ponudb od žensk katerim sem jaz rekel ne… samo da sem jaz pošten pa to povem z besedo ne pa se izmikam kot delajo ženske :)[/quote]
Nekje je, verjemi. Tako kot imajo ženske visoka pričakovanja za svojega sanjskega tipa, tako jih lahko imajo tudi moški. Kar verjemi. Previsoka pričakovanja pomeni takšna nerealna, to ne pomeni, da bi moral nižati kriterije. Samo približaš se realnosti, čeprav se ti zdaj zdi, da si že tam. Mogoče si, pa še ona, ta prava ni. :))

TOČNO TO!

to so On_ Marko, Robi, pa verjetno še matjazko…

Oni vztrajno trdijo da se MOŠKI mora prilagajt in spremenit lajf da bo ugajal ženski … oz da se mora ženska prilagajt MINIMALNO, moški pa kolkor je treba!

Bravo Dater!!![/quote]
Pa kaj je z vami ?
Pa to vi trdite in ravno zaradi tega občutka, da se morate prilagajati, raje ostajate samski.

Kaj ne znate brati za sabo ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close