Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poženščeni moški -oddaja na TV

Poženščeni moški -oddaja na TV

Taka ki rada peče piškote!
Joj kolk si ti lesen….. :)))))[/quote]
Se mi je kar zdelo, da boš odpisal na najbolj možen butast način. No, poščijem se jst na take argumente, pa zaradi mene če jih imaš še 2 milijona pripravljenih jih kar obdrži zase.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sem se prilagodil, da boš še ti lahko razumel brez večjega naprezanja.
Samo zate Sadni, samo zate…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ženske dajo toliko kot dobijo od moškega. Na tvojem mestu bi se vprašal, koliko si sam dal, da si tako malo dobil.[/quote]

Marko, tega pa ne moreš trditi.Še zdaleč ni prejemanje sorazmerno dajanju. In ja, Dater ima prav: večinoma ženske od moških pričakujejo nemogoče. Pozablja se, da smo vsi samo ljudje in ne bogovi.

Jaz verjamem, da gre pri tebi in tvojih za obojestranski užitek. Samo od kot ti prepričanje, da pri meni in moji ne gre za to. Tu se pač močno motiš in ne vem zakaj si tako zelo prepričan v nekaj, kar sploh ne poznaš. To odkrij pri sebi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ženskih nasvetov jaz nikoli nisem jemal resno. Tako da, odgovor imaš na pladnju.[/quote]

Katera te je pa tako grdo naplahtala ? :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Taka ki rada peče piškote!
Joj kolk si ti lesen….. :)))))[/quote]
Se mi je kar zdelo, da boš odpisal na najbolj možen butast način. No, poščijem se jst na take argumente, pa zaradi mene če jih imaš še 2 milijona pripravljenih jih kar obdrži zase.[/quote]
Pa saj je napisal resnico oziroma delček nje. Problem je v tem, ker je ti ne zmoreš sprejet.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ženske dajo toliko kot dobijo od moškega. Na tvojem mestu bi se vprašal, koliko si sam dal, da si tako malo dobil.[/quote]

Marko, tega pa ne moreš trditi.Še zdaleč ni prejemanje sorazmerno dajanju. In ja, Dater ima prav: večinoma ženske od moških pričakujejo nemogoče. Pozablja se, da smo vsi samo ljudje in ne bogovi.[/quote]
Nekatere ženske res pričakujejo nemogoče, vendar so taki tudi med moškimi, ki pričakujejo nemogoče. Ko se taki skupaj najdejo, seveda zadeva ne more stečt. Na srečo pa potem nekateri pričakovanja znižajo (kar je ravno namen takih srečanj, da pridejo do teh spoznanj) in so se pripravljeni tudi sami prilagodit. Potem pa že steče. 🙂

V materialnem smislu mogoče res. Pa še to velja le za tiste, ki res živijo na svojem.
V čustvenem smislu pa še zdaleč to ne velja.

Je to glas ranjenega ega, ki se ne čuti enakovrednega nasprotnemu spolu ?
Čemu dokazovanje, da so vezani moški neki luzerji ? Verjetno izraz tolažbe in obsojanje tistega, česar sam nisem sposoben ustvariti. Kot v pravljici o lisici in kislem grozdju…..

Nekatere ženske res pričakujejo nemogoče, vendar so taki tudi med moškimi, ki pričakujejo nemogoče. Ko se taki skupaj najdejo, seveda zadeva ne more stečt. Na srečo pa potem nekateri pričakovanja znižajo (kar je ravno namen takih srečanj, da pridejo do teh spoznanj) in so se pripravljeni tudi sami prilagodit. Potem pa že steče. :)[/quote]
Jaz spoznavam, da je tebi neskoncno prilagajanje in nizanje kriterijev pustilo trajne posledice…

Nekatere ženske res pričakujejo nemogoče, vendar so taki tudi med moškimi, ki pričakujejo nemogoče. Ko se taki skupaj najdejo, seveda zadeva ne more stečt. Na srečo pa potem nekateri pričakovanja znižajo (kar je ravno namen takih srečanj, da pridejo do teh spoznanj) in so se pripravljeni tudi sami prilagodit. Potem pa že steče. :)[/quote]
Jaz spoznavam, da je tebi neskoncno prilagajanje in nizanje kriterijev pustilo trajne posledice…[/quote]
Res je, pravilno spoznavaš. In uživam v tem. :))

pa sem mislil, da je to že izumrla vrlina ☺ Jo bom takoj oživel
Margot- je dobra forumašica (ob dobrih dneh celo odlična) … sem se marsikaj naučil od nje [sup](iskreno mislim )[/sup]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz spoznavam, da je tebi neskoncno prilagajanje in nizanje kriterijev pustilo trajne posledice…[/quote]
Res je, pravilno spoznavaš. In uživam v tem. :))
Moram pa povedat, da kriterijev nisem znižal, celo zvišal sem jih lahko. Je treba nekaj vložit, da se cena dvigne. 😉

V materialnem smislu mogoče res. Pa še to velja le za tiste, ki res živijo na svojem.
V čustvenem smislu pa še zdaleč to ne velja.

Je to glas ranjenega ega, ki se ne čuti enakovrednega nasprotnemu spolu ?
Čemu dokazovanje, da so vezani moški neki luzerji ? Verjetno izraz tolažbe in obsojanje tistega, česar sam nisem sposoben ustvariti. Kot v pravljici o lisici in kislem grozdju…..[/quote]
Koncno je svoj obvezni loncek pristavil se tretji forumski tradicionalnez. In, seveda, brez ‘custev’ ni slo. Kot da so custva prisotna le v zakonu?? In tega kaj je kdo (ne)sposoben ustvariti?? In ti ves kaj vse sem jaz ze “ustvaril”? Pa “ranjen ego”, “neenakovrednost zenskam”, otroska pravljica?? Pa kje vse to pobiras?

Samo zaradi tega, ker nekdo pravi, da je porocen, ga se nimam za copatarja. Zakoni so taksni in drugacni. Forumski tradicionalisti jasno kazete svojo copaterstvo s prav fanaticnim zagovarjanjem moskega prilagajanja, zenskih “kriterijev”, itd, itd. Kaksne ste samo naplozali tistemu ‘marincu”. Bog se vas naj usmili, vsezvisene pudle. Tocno to ste o cem tema govori, skrajno pozensceni tipi. Vi, forumski tradicionalisti. Ravno razmisljam, a menite, da zato ker zenske moskih _dajejo_ seks, ste dolzni postati njihovi kuzki???

TOČNO TO!

to so On_ Marko, Robi, pa verjetno še matjazko…

Oni vztrajno trdijo da se MOŠKI mora prilagajt in spremenit lajf da bo ugajal ženski … oz da se mora ženska prilagajt MINIMALNO, moški pa kolkor je treba!

Bravo Dater!!!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Drek je tebi jasno. Pojma nimaš. Noben ne zagovarja moškega prilagajanja. Prilagajat se morata OBA.

Eh, še ena zgubljena duša. Tebe je tako zelo strah se malo prilagodit, da povsod vidiš le to, da se mora samo moški prilagajat. Pa noben tega ne zagovarja. To je ja očitni samomor nekega uspešnega odnosa.

Drek je tebi jasno. Pojma nimaš. Noben ne zagovarja moškega prilagajanja. Prilagajat se morata OBA.[/quote]

ja samo moški se mora malo bolj oz DOSTI BOLJ!

po vaše…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Drek je tebi jasno. Pojma nimaš. Noben ne zagovarja moškega prilagajanja. Prilagajat se morata OBA.[/quote]

po vaše…[/quote]
Ne! To ni po naše. Vsaj ne po moje. Ne vem, kdo je o tem pisal. Če se samo moški prilagaja, je jasno, da v tem ne more bit srečen, saj ima ves čas občutek, da samo on daje in vlaga v odnos. Prilagodit se mora tudi ženska, tako moški čuti, da se je zdi vreden, da ji nekaj pomeni. Brez tega ni uspešnega odnosa.

po vaše…[/quote]
Ne! To ni po naše. Vsaj ne po moje. Ne vem, kdo je o tem pisal. Če se samo moški prilagaja, je jasno, da v tem ne more bit srečen, saj ima ves čas občutek, da samo on daje in vlaga v odnos. Prilagodit se mora tudi ženska, tako moški čuti, da se je zdi vreden, da ji nekaj pomeni. Brez tega ni uspešnega odnosa.[/quote]

Saj sem napisal da se morata oba samo MOŠKI bolj.

oprosti ampak jaz svoji punci vse kar bi želel da se prilagodi je to da pač ne seksa in se pusti drugim tipom da se je dotikajo poljubljajo (seksualni smisel) vse ostalo me briga kar počne

ampak problem nastane ker pri ženskah pa to ni tak,

zaradi mene ona lahko flirta cele dneve če ji paše, ampak jaz bom tudi, no ženske to ne pustijo…

se pravi se prilagajam jaz

zaradi mene lahko ona cele popoldneve (razen 1 dan v tednu) porabi za športanje, druženje s prijateljicami, ličenje, KARKOLI, zato ker sem jaz itak poleti 4x na teden na košarki 2x na teden na tarokiranju/pokru in v gostilni gledamo nogomet(če je svetovno itd pa finale LP), ampak ne ženske hočejo ali želijo da sem več z njo

se pravi se prilagajam jaz

zaradi mene lahko ona pije ko hoče, je ko je lačna, gre spat ko je zaspana, ampak ne ona hoče da imava obrok skupaj, da greva spat skupaj (ker bi se rada cartala), da ne pijem več kot ona smatra da je dobro

se pravi se spet prilagajam jaz

Torej v čem točno se ženska prilagaja NAMA oz meni z izjemo abstinence in dotikov drugih moških…. še prevara me lahko z žensko pa nebom jezen, ker mi je to kul!

Torej KDO SE PRILAGAJA?

MOŠKI!

Če moški gleda na zvezo le iz tehničnega vidika je hudič potem preklopit na čustveno raven na kateri pa deluje ženski princip dojemanja veze.

Z žensko se slej ko prej znajdeš na čustveni strani in če želiš imet ta bitja ob sebi nekaj dalj časa potem…. ne vem kaj boš potem.
Mogoče se potrudil dojet njen pogled, da boš lažje razumel/dojel kaj si ona želi 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če moški gleda na zvezo le iz tehničnega vidika je hudič potem preklopit na čustveno raven na kateri pa deluje ženski princip dojemanja veze.

Z žensko se slej ko prej znajdeš na čustveni strani in če želiš imet ta bitja ob sebi nekaj dalj časa potem…. ne vem kaj boš potem.
Mogoče se potrudil dojet njen pogled, da boš lažje razumel/dojel kaj si ona želi ;)[/quote]

ampak torej se SPET moški mora preklopit/ PRILAGODIT na ženski način dojemanja….

a ne vidiš da si vbistvu zdaj potrdil mojo tezo(oz tezo predhodnikov ki trdijo da se moški mora prilagajat)

Zakaj pa se nebi ženska prilagodila na TEHNIČNI vidik delovanja zveze?

Bom pa dobo odgovor ker se ne MORE.

NAROBE ona se lahko točno tolko preklopi kot se lahko moški samo so pač moške NAPIZDILI da se moramo prilagodit mi…. oprenoglavci.

češ če jo imaš res rad pa se boš potrudil in videl kak ona ČUTI

Mogoče se potrudil dojet njen pogled, da boš lažje razumel/dojel kaj si ona želi ;)[/quote]

ampak torej se SPET moški mora preklopit/ PRILAGODIT na ženski način dojemanja….

a ne vidiš da si vbistvu zdaj potrdil mojo tezo(oz tezo predhodnikov ki trdijo da se moški mora prilagajat)

NAROBE ona se lahko točno tolko preklopi kot se lahko moški samo so pač moške NAPIZDILI da se moramo prilagodit mi…. oprenoglavci.

češ če jo imaš res rad pa se boš potrudil in videl kak ona ČUTI[/quote]Veš zakaj se ne more, ker se res ne more!
So pač narejene drugače. Morajo bit takšne, ker drugače ne bi mogle bit mame. One (če ne prej) takrat doživijo tisto pristno čustveno vez in če se moški takrat ne priključi zraven (če se že prej ni) ga odje**jo z njegovo tehnično vezo!! Ker jim je ta vidik preplitki, jim ne nudi ničesar kar bi jih izpolnjevalo.

Pa ne mi govorit, da nekatere nočejo otrok! Vse, ki so jim zrasla rodila (in tisto kar sodi zraven) imajo ta program vgraviran v sebi, prav vse!
Tako da….. Kakor hočeš. 😉

češ če jo imaš res rad pa se boš potrudil in videl kak ona ČUTI[/quote]Veš zakaj se ne more, ker se res ne more!
So pač narejene drugače. Morajo bit takšne, ker drugače ne bi mogle bit mame. One (če ne prej) takrat doživijo tisto pristno čustveno vez in če se moški takrat ne priključi zraven (če se že prej ni) ga odje**jo z njegovo tehnično vezo!! Ker jim je ta vidik preplitki, jim ne nudi ničesar kar bi jih izpolnjevalo.

Pa ne mi govorit, da nekatere nočejo otrok! Vse, ki so jim zrasla rodila (in tisto kar sodi zraven) imajo ta program vgraviran v sebi, prav vse!
Tako da….. Kakor hočeš. ;)[/quote]

Torej imam jaz prav da se MOŠKI mora prilagajat bistveno bolj kot ženska… hvala da mi je

Forum polcija Tradizionale to potrdila pa čeprav posredno! nevem če bo Marko vesel, da ne dobiš knjižice!

Matkič, mogoče samo še nisi naletel na pravo. Kaj ti naj drugega rečem. Včasih pač traja, da najdeš pravo, včasih pa tudi spoznaš, da si bil malo sam “kriv”, da je še nisi našel.
Matkič, ko ženska reče, da nekaj hoče, ni nujno, da hoče točno tisto, kar omenja. To lahko pomeni, da jo muči nekaj drugega, da je malo negotova ali se lahko zanese nate, zato nekaj “zahteva”. In to moraš ti ugotovit, kaj to je, ne pa da se ji takoj prilagodiš, kar “zahteva” ali pa jo ostro zavrneš. Nič od tega odnosa ne bo izboljšalo. Ko bo čez čas dobila zaupanje vate, ko bo videla, da se nate lahko zanese, da ti je mar za njena občutja, potem ti bo tudi bolj jasno povedala, kaj želi ali pa sploh ne bo več imela takih “otročjih” zahtev. Ali pa se bo zgodilo celo to, da se bodo tebi njene “zahteve” zdelo z lahkoto uresničljive, ker ti jih bo predstavila na bolj ljubezniv način, tudi po tvoji meri (ko te bo bolje spoznala). Takrat boš svoboden.

Veš zakaj se ne more, ker se res ne more!

Tako da….. Kakor hočeš. ;)[/quote]

Torej imam jaz prav da se MOŠKI mora prilagajat bistveno bolj kot ženska… hvala da mi je

Forum polcija Tradizionale to potrdila pa čeprav posredno! nevem če bo Marko vesel, da ne dobiš knjižice![/quote]Če te ne bi razbrazdali doma se ti ne bi bilo sedaj treba nič prilagajat, bi ti bilo vse jasno…. tako pa boš moral sedaj sam vnest ročno ustrezne popravke ali boš pa ostal tak zahiranec do konca življenja…
Meni je žal, da si tudi gluh in slep zraven…. 😉 :)))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close