Potencialni partner – z otroci?
“Po svojih” je bilo mišljeno po meni, ker namreč…. psssst, sem na tvoji strani (tam zgoraj). :)[/quote]
Zakaj bi bil na strani kogarkoli, saj se vsak sam odloči, ali bo v razmerju z nekom, ki ima otroka od prej ali ne. Ravno takšni, ki se delajo, da so odprtega duha, znajo biti trdosrčni pri drugih vprašanjih. To je tako, kot če bi ateista vprašal, ali želi biti z verno žensko….ima pravico, da ni s takšno žensko in ga zaradi tega ni treba obsojati.[/quote]
Kje sam pa koga obsojal? Antilopca, si ti ziher, da odgovarjaš na pravo sporočilo? Enega drugega imava midva nedokončanega. 🙂
Zakaj bi bil na strani kogarkoli, saj se vsak sam odloči, ali bo v razmerju z nekom, ki ima otroka od prej ali ne. Ravno takšni, ki se delajo, da so odprtega duha, znajo biti trdosrčni pri drugih vprašanjih. To je tako, kot če bi ateista vprašal, ali želi biti z verno žensko….ima pravico, da ni s takšno žensko in ga zaradi tega ni treba obsojati.[/quote]
Kje sam pa koga obsojal? Antilopca, si ti ziher, da odgovarjaš na pravo sporočilo? Enega drugega imava midva nedokončanega. :)[/quote]
Ja vem, jabolka in hruške si metal v isto košaro. :)) Nisem dolžna odgovoriti na vsako sporočilo, to ni v pravilih tega foruma.
Kje sam pa koga obsojal? Antilopca, si ti ziher, da odgovarjaš na pravo sporočilo? Enega drugega imava midva nedokončanega. :)[/quote]
Ja vem, jabolka in hruške si metal v isto košaro. :)) Nisem dolžna odgovoriti na vsako sporočilo, to ni v pravilih tega foruma.[/quote]
Prav si se odločila.
Dobi že. Da ga obdrži in je zadovoljna v odnosu, je pa potem že druga zgodba. Takšna pretirana teža je ponavadi pogojena s slabo samopodobo. Slaba samopodoba pa prinese s sabo ogromno problemov in težav v odnosu.[/quote]
Robi, saj je prav, da so ti všeč trlice, samo, veš, vsak pa tudi ni tako zelo obseden z vitko linijo. Poznam kar nekaj zalitih ženičk, ki nimajo čisto nič slabe samopodobe, pa tudi možeki se z nasmeškom utapljajo v njihovih oblinah 🙂
Dobi že. Da ga obdrži in je zadovoljna v odnosu, je pa potem že druga zgodba. Takšna pretirana teža je ponavadi pogojena s slabo samopodobo. Slaba samopodoba pa prinese s sabo ogromno problemov in težav v odnosu.[/quote]
Robi, saj je prav, da so ti všeč trlice, samo, veš, vsak pa tudi ni tako zelo obseden z vitko linijo. Poznam kar nekaj zalitih ženičk, ki nimajo čisto nič slabe samopodobe, pa tudi možeki se z nasmeškom utapljajo v njihovih oblinah :)[/quote]
A ti si zraven, da jima svečo držiš ? 🙂
Sicer pa govorim o 20+ in ne za pet kil.
Robi, saj je prav, da so ti všeč trlice, samo, veš, vsak pa tudi ni tako zelo obseden z vitko linijo. Poznam kar nekaj zalitih ženičk, ki nimajo čisto nič slabe samopodobe, pa tudi možeki se z nasmeškom utapljajo v njihovih oblinah :)[/quote]
Sicer pa govorim o 20+ in ne za pet kil.[/quote]
Saj je vseeno koliko. Tebi ni všeč, mogoče pa komu drugemu je.
Si ti idealnih proporcev?
Si ti idealnih proporcev?[/quote]
sej Robija zastopim, da drka na Margot- … je pač tak … ampak Margot- ima pa menda doma desca … al je bolj šleva pred TV ☺
Marko, ampak ti si res bolan.[/quote]
Malo pa res. Ampak danes sem že kar ok. :))
jst nism brala vse te solate od prej, tko da bom sam na avtorsko vprašanje odgovorila…
nimam otrok in ne bi me motl, če bi jih partner mel že od prej, ker konec koncev, če ti je nekdo res všeč in ga maš rad, sprejmeš tud otroke, če jjih ima iz prejšnje veze…. da bi zarad tega nekoga odslovila, pa čeprav bi bil totalno v redu človek, je nesmiselno…. večina tipov nima otrok, pa vseeno niso za nikamor…
poznam tud dost tipov, ki jim ni problem met ženske, ki že ma od prej otroka…pa so to mlajši moški pa jih vseeno ne moti… zdravorazumsko gledano otrok ne bi smel bit ovira…
isto velja za žensko
“huda” ne samo po izgledu, ampak tudi drugi atributi. Je dosti všečnih hudih za pogledat samskih.
Najverjetneje ne bom nikoli pristal na zvezo z žensko z otroci. Če jih nisem delal jih tudi ne mislim živet. Če jih mislim živet,pa želim biti zraven od prvega dne.
Mi gredo kr kocine gor ko pomislim, da bi si eno takšno ubodel. Še posebej z finančnega vidnika. Kjer bi tudi na mene čez noč padlo kako za otroka finančno skrbeti.
Pa tudi grenki priokus, ko veš, da si trgaš od ust za genetski material nekoga drugega.
Če pa sem zaradi tega egoist… so be it.
Zelo zdravorazumsko je imeti partnerja, ki ima otroke iz preteklih vez, ki tvorijo še s tvojimi otroci iz preteklih srečno družinico. Ideal.[/quote]
mi tole deluje bol kot provokacija s tvoje strani sicer, ampak je dejansko to idealno, sploh če se najdeta dva, ki sta že čez 40, ločena in imata vsak svojo preteklost in otroke iz prejšnjih vez…
Si ti idealnih proporcev?[/quote]
Saj veš sama, kakšni so moji “proporci”. 🙂
Hočem povedati to, da bo tisti, ki se ima rad in ima o sebi pozitivno samopodobo, poskrbel zase in za svoje zdravje ter dobro počutje in za to, da ne bo imel 20 in več kil viška.
seveda s tem ne izključujem tega, da to nekomu ne more biti všeč, vendar še to ne spremeni same samopodobe. Biti všeč, pomeni, da je nekomu nekaj sprejemljivo ali običajno, ne pa, da se ima iz tega razloga resnično rad in je zadovoljen s sabo.
Forum je zaprt za komentiranje.