Potencialni partner – z otroci?
Zanima me za tiste, ki nimate otrok in ste nad recimo 30, 35 let. Vas zanimajo potencialni partnerji oz. partnerke, ki že imajo otroke iz razpadle veze?
Ali poberete šila in kopita, ko zveste, da iima otroke?
Tisti, ki imate otroke in ste spet samski, verjetno nimate nič proti, če ima novi/a otroke?
moški, ki še nima otrok in si jih želi (svoje, biološko) si bo prej zvrtal luknjo v koleno, kot vzel žensko, ki jih ima že od prej in pri njej živijo.[/quote]
Napisal sem zase ,ne za tiste, ki jih ti poznaš. Čeprav, kje pa piše da imaš lahko svoje, pa še nekomu lahko pomagaš.
potem si izjema
izjeme so zeloooo redke, pa še tisti so v veliki večini obupanci, ki bi vzeli vsako, ki bi dala (ne pravim, da to nujno velja tudi zate) :)))[/quote]
Ne vem, če. Mogoče. Poznam enega, ki jih imata s svojimi 3 in njenimi 3 od prej sedaj sedem, to verjetno ne šteje. Lahko pa imajo željo po veliki družini, pa zaradi kakšnega razloga niso mogli imet.
Odgovor na to vprašanje ni enostaven. Če je nekdo naredil otroka mimogrede, ni ravno najboljša izbira, ker to kaže na neodgovorno osebo. Če pa je bil moški z nekom v resni vezi in ima iz te veze otroka, je pa odvisno od tega, ali se glede ostalih vprašanj ujameva. Nikoli pa ne bi špilala mati temu otroku. Otrok ima svojo biološko mati in naj predvsem ona poskrbi za njegovo vzgojo (poleg očeta, seveda).
Matr, ampak beseda “mačeha” se res zlovešče sliši. :)) Me spominja na tisto zlobno mačeho iz Pepelke. 🙂
Odgovor na to vprašanje ni enostaven. Če je nekdo naredil otroka mimogrede, ni ravno najboljša izbira, ker to kaže na neodgovorno osebo. Če pa je bil moški z nekom v resni vezi in ima iz te veze otroka, je pa odvisno od tega, ali se glede ostalih vprašanj ujameva. Nikoli pa ne bi špilala mati temu otroku. Otrok ima svojo biološko mati in naj predvsem ona poskrbi za njegovo vzgojo (poleg očeta, seveda).
Matr, ampak beseda “mačeha” se res zlovešče sliši. :)) Me spominja na tisto zlobno mačeho iz Pepelke. :)[/quote]
Mene pa na rože in britof:-))
Matr, ampak beseda “mačeha” se res zlovešče sliši. :)) Me spominja na tisto zlobno mačeho iz Pepelke. :)[/quote]
Mene pa na rože in britof:-))[/quote]
Ampak je res neprijetno, če te otrok nekomu predstavi in reče “to je moja mačeha”….:)) Raje vidim, da me predstavi po imenu.
prvič, nikjer ne piše, da sem lepa, kvečjemu je moj nick Lepolaska, kar namiguje na lepe lase, ne na lepo žensko,
in drugič, piše, da moj ima otroke (ki v bistvu niti niso več otroci ampak odrasli), in da mi to ni pomembno, torej zame niti ni bil kriterij moški brez otrok…
ti priporočam obisk pri okulistu… ali pa učitelju branja in razumevanja. :)))
prvič, nikjer ne piše, da sem lepa, kvečjemu je moj nick Lepolaska, kar namiguje na lepe lase, ne na lepo žensko,
in drugič, piše, da moj ima otroke (ki v bistvu niti niso več otroci ampak odrasli), in da mi to ni pomembno, torej zame niti ni bil kriterij moški brez otrok…
ti priporočam obisk pri okulistu… ali pa učitelju branja in razumevanja. :)))[/quote]
Že odrasle otroke ima? Torej je en starejši tip, očka…:)) Jej, kam te lepi lasje pripeljejo. :))))
jbga, tudi jaz nisem več 22 🙂 10 let mlajši od mene me ne zanimajo 🙂
se pa ful zabavam, ker me hoče društvo forumskih zafrustrirancev prepričat, da imam “starčka”, matjažko vztrajno ponavlja, da sem s poročenim (????) 😀 vsi ostali, ki seksajo zgolj za novo leto pa vriskajo, da si ne morem dobit boljšega.
pokažite mi boljšega, bomo videli :))))))
Forum je zaprt za komentiranje.