Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potencialni partner – z otroci?

Potencialni partner – z otroci?

Zanima me za tiste, ki nimate otrok in ste nad recimo 30, 35 let. Vas zanimajo potencialni partnerji oz. partnerke, ki že imajo otroke iz razpadle veze?
Ali poberete šila in kopita, ko zveste, da iima otroke?
Tisti, ki imate otroke in ste spet samski, verjetno nimate nič proti, če ima novi/a otroke?

meni je blo vseeno tudi ko sm bla mlajša in sem že pred leti “vzela” enega z dvema otrokoma iz prejšnje veze, pa sem bla še v tistih letih, ko sem jih še sama mislila imet (nekoč) 🙂

Če bo ostalo klapalo in če bi si jih lahko pri finančno privoščil/odvisno od števila, ne vidim razloga zakaj ne.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Otroc nikol niso problem…potencialno je problem razpadla zveza (ali
celo več razpadlih zvez) … ampak če vidiš., da so odnosi z otroci in
bivšo normalni in zdravi, pol ne vidim težav..

moški, ki še nima otrok in si jih želi (svoje, biološko) si bo prej zvrtal luknjo v koleno, kot vzel žensko, ki jih ima že od prej in pri njej živijo.

moški, ki še nima otrok in si jih želi (svoje, biološko) si bo prej zvrtal luknjo v koleno, kot vzel žensko, ki jih ima že od prej in pri njej živijo.[/quote]
Napisal sem zase ,ne za tiste, ki jih ti poznaš. Čeprav, kje pa piše da imaš lahko svoje, pa še nekomu lahko pomagaš.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ja, to je tudi fajn dodati kako gledate na to, če ima otroke in če živijo ali pa ne živijo z njim oz. z njo.
Ker mislim, da ima Lepolaska kar prav. Da ženske manj moti, če ima moški otroke od prej, ker ponavadi ne živijo z njim.

moški, ki še nima otrok in si jih želi (svoje, biološko) si bo prej zvrtal luknjo v koleno, kot vzel žensko, ki jih ima že od prej in pri njej živijo.[/quote]

Zakaj bi sebi v koleno vrtal luknjo, če lahko ženski povrtava luknjo v obojestransko zadovoljstvo?

potem si izjema
izjeme so zeloooo redke, pa še tisti so v veliki večini obupanci, ki bi vzeli vsako, ki bi dala (ne pravim, da to nujno velja tudi zate) :)))

Normalno, ker jih je potem več za komandirat

potem si izjema
izjeme so zeloooo redke, pa še tisti so v veliki večini obupanci, ki bi vzeli vsako, ki bi dala (ne pravim, da to nujno velja tudi zate) :)))[/quote]
Ne vem, če. Mogoče. Poznam enega, ki jih imata s svojimi 3 in njenimi 3 od prej sedaj sedem, to verjetno ne šteje. Lahko pa imajo željo po veliki družini, pa zaradi kakšnega razloga niso mogli imet.

Odgovor na to vprašanje ni enostaven. Če je nekdo naredil otroka mimogrede, ni ravno najboljša izbira, ker to kaže na neodgovorno osebo. Če pa je bil moški z nekom v resni vezi in ima iz te veze otroka, je pa odvisno od tega, ali se glede ostalih vprašanj ujameva. Nikoli pa ne bi špilala mati temu otroku. Otrok ima svojo biološko mati in naj predvsem ona poskrbi za njegovo vzgojo (poleg očeta, seveda).

Matr, ampak beseda “mačeha” se res zlovešče sliši. :)) Me spominja na tisto zlobno mačeho iz Pepelke. 🙂

Odgovor na to vprašanje ni enostaven. Če je nekdo naredil otroka mimogrede, ni ravno najboljša izbira, ker to kaže na neodgovorno osebo. Če pa je bil moški z nekom v resni vezi in ima iz te veze otroka, je pa odvisno od tega, ali se glede ostalih vprašanj ujameva. Nikoli pa ne bi špilala mati temu otroku. Otrok ima svojo biološko mati in naj predvsem ona poskrbi za njegovo vzgojo (poleg očeta, seveda).

Matr, ampak beseda “mačeha” se res zlovešče sliši. :)) Me spominja na tisto zlobno mačeho iz Pepelke. :)[/quote]
Mene pa na rože in britof:-))

Matr, ampak beseda “mačeha” se res zlovešče sliši. :)) Me spominja na tisto zlobno mačeho iz Pepelke. :)[/quote]
Mene pa na rože in britof:-))[/quote]

Ampak je res neprijetno, če te otrok nekomu predstavi in reče “to je moja mačeha”….:)) Raje vidim, da me predstavi po imenu.

če ima tudi moški otroke od prej, je drugače.
če jih nima, pa ponavadi “tujih” noče prevzet.
meni je sicer vseeno, ker jih nimam, moj jih pa ima, pa mi je bilo tudi vseeno 🙂

če ima tudi moški otroke od prej, je drugače.
če jih nima, pa ponavadi “tujih” noče prevzet.
meni je sicer vseeno, ker jih nimam, moj jih pa ima, pa mi je bilo tudi vseeno :)[/quote]

Čudno, taka lepotica ni mogla dobiti moškega brez otrok…Potemtakem le nisi tako lepa? :)))

prvič, nikjer ne piše, da sem lepa, kvečjemu je moj nick Lepolaska, kar namiguje na lepe lase, ne na lepo žensko,
in drugič, piše, da moj ima otroke (ki v bistvu niti niso več otroci ampak odrasli), in da mi to ni pomembno, torej zame niti ni bil kriterij moški brez otrok…
ti priporočam obisk pri okulistu… ali pa učitelju branja in razumevanja. :)))

Ampak zanimivo, da sem o tebi tudi dobil tako predstavo, kot jo je dobila Antilopa. Očitno le ne gre za nerazumevanje napisanega, temveč za vtis ki ga puščaš.

prvič, nikjer ne piše, da sem lepa, kvečjemu je moj nick Lepolaska, kar namiguje na lepe lase, ne na lepo žensko,
in drugič, piše, da moj ima otroke (ki v bistvu niti niso več otroci ampak odrasli), in da mi to ni pomembno, torej zame niti ni bil kriterij moški brez otrok…
ti priporočam obisk pri okulistu… ali pa učitelju branja in razumevanja. :)))[/quote]

Že odrasle otroke ima? Torej je en starejši tip, očka…:)) Jej, kam te lepi lasje pripeljejo. :))))

kakšen vtis, a da sem lepa? le kako se vama je to vtisnilo preko foruma? 🙂

jbga, tudi jaz nisem več 22 🙂 10 let mlajši od mene me ne zanimajo 🙂
se pa ful zabavam, ker me hoče društvo forumskih zafrustrirancev prepričat, da imam “starčka”, matjažko vztrajno ponavlja, da sem s poročenim (????) 😀 vsi ostali, ki seksajo zgolj za novo leto pa vriskajo, da si ne morem dobit boljšega.

pokažite mi boljšega, bomo videli :))))))

kakšen vtis, a da sem lepa? le kako se vama je to vtisnilo preko foruma? :)[/quote]
Ja lepe so po navadi butaste, tečne al pa vsaj vzvišene:-)))) Res ne vem kaj sta brala:-))

zanimivo, forumski đžoni bravo trdi isto za grde, ki so zoprne, ker jih noben ne pogleda 🙂 jaooo, nikol ni prav.

Lepolaska…ne rabiš se jezit, ker je zadeva povsem enostavna. Prava lepotica ima možnost izbire, torej lahko dobi nekoga, ki je čeden, njenih let in tudi brez otrok od prej.

Mene je motilo. Imel je enega otroka z njo. Nenehno sem morala poslušat kakšna je, pa otrok bi moral biti pri meni ne pri njej, sodišče je krivično do očetov…kje je tu najina veza in življenje…me je zelo motilo zato sem ga odpikala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close