Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potencialni partner – z otroci?

Potencialni partner – z otroci?

Ne, s tem ne strinjam, kar si napisala. Razumevanje mora biti izrecno omejeno v Lepolaskinem kontekstu in o njenem moškem.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nekje je opisovala s presežniki v kakšnih vseh društvih je, aktiven športnik, lovec…. Ženska, ki ima rada moškega, nima nikoli potrebe po izpostavljanju “kaj vse je njen moški”, za njo je on vedno “najboljši moški”.[/quote]

Torej si si vse gladko namislil in tega, kar pišeš, ni ona napisala zase?[/quote]

Česa ni napisala? Seveda je to napisala – glej masten tisk.

matjažko bluzi v 3 krasne in brca v temo da bi kak zadel, v glavnem pa zmeraj sune samo sebe v rit :)))) edino kar je ugotovil je da je ločen, pa še to me je hotel prek prepričevat da sem s poročenim :))))

ga je treba razumet, on je velik expert za razmerja, nikoli ga še ni namočil in seksa samo s svojo desno roko, ker babe bežijo d njega kot hudič od križa. zraven pa vse ve o razmerjih 🙂 se je učil v šoli in iz man’s healtha :)))

50-letni moški z bogatimi izkušnjami z ženskami je pa po juhici splaval in je do abrahama iskal žensko svojih sanj. In glej ga zlomka, kako se mu je nasmehnila sreča, v njegovo življenje je prišla Lepolaska, ker vse ostale ženske so bili pa škart, edino ti si sedaj nekaj “posebnega”. 😀 No, no, ta je bolj verjetna. :)))

matjažko

Kako pa veš, daje Lepolaska nestalana, a to je sama napsiala ali kaj?
Kaj je narobe z ženskami, ki niso družinski tip? A to, da ti ne bo prala gat ali kaj? Jaz ne vidim nič slabega v tem, če ženska ne želi imeti otrok. Marsikateri moški je več kot srečen, ko to sliši.
Čustveno navezovanje pomeni to, da delaš scene? Smešno si napisal to. Namreč, da ne dela scen je več kot pozitivno.
Kaj pa je čustveno robato? A osebno poznaš Lepolasko, da veš, da je čustvena robata?

Tvoje pisanje izpade res kot, da si ji nekaj izredno nevoščljiv.
Vsem, ki jih obsojam nevoščljvosti, se opravičujem, če je Lepolaska slučajno res pisala stvari o sebi, ki jih navaja matajžko.

50-letni moški z bogatimi izkušnjami z ženskami je pa po juhici splaval in je do abrahama iskal žensko svojih sanj. In glej ga zlomka, kako se mu je nasmehnila sreča, v njegovo življenje je prišla Lepolaska, ker vse ostale ženske so bili pa škart, edino ti si sedaj nekaj “posebnega”. 😀 No, no, ta je bolj verjetna. :)))[/quote]

Pa kaj je narobe s 50letnim moškim? Moj je super moški in je star 51. Sprijazni se z dejstvom, da nezreli 20letniki niste za odrasle, zrele ženske.
Ne boš verjel, moj 51letnik ima izkušnje z ženskami, več jih ima. Zato ga ne moti, da imam tudi jaz že izkušnje od prej.

Hja, zdaj pa to vse pojasni. Kdor ni samozavesten, ker se ne spozna na seks in take stvari, hoče nedolžno punco.

ah ljudje pač to sklepajo, če punca reče da ne bo imela otrok. po njihovo potem to sploh ni resno razmerje ampak ku.rbarija 🙂 druga najbolj nezaslišana reč je pa komentirat da si s partnerjem zadovoljen, da hodita okrog in se imata fajn. potem pol foruma faše epileptični napad in si skuša izmislit vse mogoce da bi dokazali da tudi ti ne seksaš več, da se v resnici nimaš rad in gledaš samo na denar :)))

matjažko recimo vedno komentira kakšna bi morala biti raznerja, pri tem mu pa recimo niti ne potegne, da nekatera razmerja pač ne uspejo in greš narazen, pa ni nujno da se kateri od partnerjev goni okrog… skratka nima pojma o realnosti zato jo nadomešča z izmišljenimi zgodbicami ki jih pripoveduje sebi in drugim 🙂

Aha, torej, če par nima otrok, je to nesprejemljivo, to ni resna veza. Zanimivo.
Če par uživa in hodi okrog, ker mu ni treba viseti samo v Poreču za dva tedna, ampak si lahko še kaj več privošči je pa nevoščljivost spet tu.
Saj to pa že poznamo, da kdor potuje in hodi okrog, sigurno ni pošten :-). Nekaj je pač treba obesit tistemu, ki mu je fajn, da prikriješ svoj neuspeh.
Ja, to pa res, prvi fant je za večno. Ne smeš it narazen. Če te v SŠ poljubi fant, se morata poročiti, vse ostalo je greh. Ne mislit, da smeš še koga drugega imeti. Ja pa otroke morata imeti. Pa na dopust do hrvaške obale. Kam dalj seveda ne.

kaj si jim pa, razmišljava precej podobno 🙂 evo, pa me bodo spet obtožili da pišem pod več imeni. ker to pa NI NORMALNO da bi lahko bilo več takih žensk :))))))) haaaahaha

50-letni moški z bogatimi izkušnjami z ženskami je pa po juhici splaval in je do abrahama iskal žensko svojih sanj. In glej ga zlomka, kako se mu je nasmehnila sreča, v njegovo življenje je prišla Lepolaska, ker vse ostale ženske so bili pa škart, edino ti si sedaj nekaj “posebnega”. 😀 No, no, ta je bolj verjetna. :)))[/quote]
A ti ne verjameš v pravljice Matjažko? Ti nisi nobeni tako všeč, da bi ji bil nekaj posebnega? Cccc. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda, ker so prepričani, da je njihov stil življenja edini pravi, preprosto ne morejo verjeti, da nas je kar nekaj takih, ki nismo po njihovih merilih pa še fajn nam je.
Smrkavčka pa tudi moraš razumeti, da mu nikakor ni jasno, da so 50+ letniki še kako fajn moški, zreli, odrasli in ja še fit. Si ne predstavljam, da bi bila z nekim neresnim mulčkom pri dvajsetih in še malo.

Tudi nisem posebej izpostavljal Lepolasko, ko sem omenjal “čustveno robatost”, pa tudi narekovaje nisem dodal brez pomena.

Nič ni narobe z ženskami, ki niso družinski tipi. Osebna odločitev, če ne želi otrok, se strinjam s tabo. Še 1x, kar sem pisal, je potrebno razumeti v kontekstu, kakšne ženske profile izbira/jo Lepolaskini moški. Namreč Lepolaska je že večkrat pisala v zelo poniževalnem tonu do moških, tako da je potem zelo težko verjeti, da so njena izbira prav ta 1% teh “enkratnih moških”, ker je tako izjemna in si jih zasluži? Očitno ne, saj kaj boljšega od sebe ne more dobiti, kakor je ona sama, zato sem prepričan, da ima podobno mnenje ta njen moški tudi o njej sami in o ostalih ženskah, kakor ona o moških, pove pa pač tisto, kar ženska ušesa rada slišijo (manipulirata drug z drugim in mislita, da sta oba zmagovalca).

Vidiš, jaz pa imam pozitivno mnenje o VAS Ženskah, zato pa dobim z lahkoto kakovostne ženske – partnerja, prijateljice… mogoče lahko celo tebe pritegnem na svojo stran, samo se moraš strinjat. No, saj se. haha 😀

Matjažko, jaz sem napisala, da Lepolaska teh zadev ni izrekla, potem si napisal, da jih je in da naj gledam mastni tisk. Zdaj pa spet praviš, da ni šlo za Lepolasko?
Ne, mene ne boš pritegnil, nezreli fantje me ne zanimajo. Sem povsem zadovoljna z mojim 50letnikom.

Tale je pa mal bosa….kot da je moški z otroci kaj manj vreden al kaj?
Zakaj že?[/quote]

Ne razumeš, ni manj vreden, ampak moški, ki nima otrok s prejšnjo partnerico, ima sigurno kak problem manj. Tudi preživnine za otroka ne plačuje, kajne? To je dejstvo, pa najsi je vam, ki imate otroka od prej, všeč ali ne. Ženska, ki se odloči za moškega, ki ima otroka od prej, tvega, da je ta otrok ne bo sprejel, da bo bivša povzročala težave….To ni tako enostavno.[/quote]
Joj, Antilopa, veš kaj vse lahko tvegaš, če se odločiš za lastnega otroka s “svežim” partnerjem? Lahko spoznaš, da ga sploh nis(ta)i sposoben ustvariti, lahko se ti rodi hudo bolan itn itn.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A sem trdil jaz, da jih je izrekla? Se strinjam, ni jih izrekla. Zato tudi ni nikjer omenjena. TI/ONE/TISTE, to ne gre za osebni sklic. 😉 Predstavljena pa je moška perspektiva playboya na ženske, ki je že “malce v letih”. 😀

Namreč ti “stari mački” točno vedo, kakšno žensko morajo izbrati:
– nestalne in da so njihove zveze z moškimi zelo kratkega daha (ti moški si ne želijo stalne ali dolgotrajne zveze, ampak nestabilne zveze, starejši mogoče do nekaj let) ,
– ki niso družinski tipi te ženske (ti moški si ne želijo imeti otrok z njimi, te ženske bi bile obupne matere, zato še pomislijo ne, da bi to bile matere njihovih otrok)
– in ki se čustveno ne navezujejo na moške (ne delajo jim “scene” in se jih lažje otresejo, ko se jih naveličajo, ker so same bolj čustveno robate in si tega ne ženejo k srcu ter brez težav gredo naproti naslednjemu moškemu).

Ne razumeš, ni manj vreden, ampak moški, ki nima otrok s prejšnjo partnerico, ima sigurno kak problem manj. Tudi preživnine za otroka ne plačuje, kajne? To je dejstvo, pa najsi je vam, ki imate otroka od prej, všeč ali ne. Ženska, ki se odloči za moškega, ki ima otroka od prej, tvega, da je ta otrok ne bo sprejel, da bo bivša povzročala težave….To ni tako enostavno.[/quote]
Joj, Antilopa, veš kaj vse lahko tvegaš, če se odločiš za lastnega otroka s “svežim” partnerjem? Lahko spoznaš, da ga sploh nis(ta)i sposoben ustvariti, lahko se ti rodi hudo bolan itn itn.[/quote]

Kaj mešaš jabolka in hruške?

A ti ne verjameš v pravljice Matjažko? Ti nisi nobeni tako všeč, da bi ji bil nekaj posebnega? Cccc. ;)[/quote]
Hja vidva oba verjameta da sta za ženske božji dar, samo nobena se noče z vama strinjat :))))

Sicer se je pa matjažko ravnokar nategnil s svojimi lastnimi posti, ker niti ne kaj piše :))) o meni ali ne o meni. No pa š to sem zvedela, da z moški ki ima že otroke lahko tvegaš bolezni ali celo neplodnost. Zdaj mi je jasno, zakaj ga noben več ne namoči 🙂 se jim bo znucal :))))))))

Matjažko zakaj misliš da so vsi 50 letniki nestanovitni ku.rbirji? Nesposbni resne zveze on čustvenega navezovanja? Govoriš o svojem atiju verjetno, ane?

No da te potolažim. Še zdaleč niso vsi taki.

Joj, Antilopa, veš kaj vse lahko tvegaš, če se odločiš za lastnega otroka s “svežim” partnerjem? Lahko spoznaš, da ga sploh nis(ta)i sposoben ustvariti, lahko se ti rodi hudo bolan itn itn.[/quote]

Kaj mešaš jabolka in hruške?[/quote]
A nisva oba govorila o TVEGANJU?

A ti ne verjameš v pravljice Matjažko? Ti nisi nobeni tako všeč, da bi ji bil nekaj posebnega? Cccc. ;)[/quote]
Hja vidva oba verjameta da sta za ženske božji dar, samo nobena se noče z vama strinjat :))))
[/quote]
Tebi se pa vidi, da nisi bila v vojski, da streljaš po svojih. :))

Saj ne streljam po ženskah, kvečjemu sem vesela zanje da ne padajo na take bebce z razlogom :)))))))

“Po svojih” je bilo mišljeno po meni, ker namreč…. psssst, sem na tvoji strani (tam zgoraj). 🙂

“Po svojih” je bilo mišljeno po meni, ker namreč…. psssst, sem na tvoji strani (tam zgoraj). :)[/quote]

Zakaj bi bil na strani kogarkoli, saj se vsak sam odloči, ali bo v razmerju z nekom, ki ima otroka od prej ali ne. Ravno takšni, ki se delajo, da so odprtega duha, znajo biti trdosrčni pri drugih vprašanjih. To je tako, kot če bi ateista vprašal, ali želi biti z verno žensko….ima pravico, da ni s takšno žensko in ga zaradi tega ni treba obsojati.

To vem, ampak enkrat ni nobenkrat, se boš moral bolj izkazat :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close