Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potencialni partner – z otroci?

Potencialni partner – z otroci?

take so moderne zveze :))) baje so partnerji bolj zvesti, kot tisti poročeni.
verjetno zato, ker vmes ne najedata en drugemu :))))

meni se pa veliko bolj zdi, da je RES težko dobit TAKŠNO (ž), ki ne vidi (samih) problemov :))[/quote]

Najtežje je s “tujimi” pubertetniki. S starejšimi, dobro vzgojenimi so zadeve obvladljive.

take so moderne zveze :))) baje so partnerji bolj zvesti, kot tisti poročeni.
verjetno zato, ker vmes ne najedata en drugemu :))))[/quote]

pri nas na vasi babnice od neskončne potrebe po “zvestobi” na sprehod vodijo — pse ☺

psa nimam, moj je pa zvest, ker pravi, da je in mu verjamem :)))))))))))) kje hodi, me pa ne zanima, dokler je dovoljno pri (in v) meni. 😛

aja, če mu uspe speglat še 3 zraven, mu aplaudiram – ampak do zdaj še noben ni uspel mene poštimat tko da bi bla zadovoljna, če je imel še kako zraven 🙂

psa nimam, moj je pa zvest, ker pravi, da je in mu verjamem :)))))))))))) kje hodi, me pa ne zanima, dokler je dovoljno pri (in v) meni. 😛

aja, če mu uspe speglat še 3 zraven, mu aplaudiram – ampak do zdaj še noben ni uspel mene poštimat tko da bi bla zadovoljna, če je imel še kako zraven :)[/quote]

aha … zato si toliko tukaj ☺

točno 🙂 najmanj od vas vseh :))))))

Jaz bi bila pa komot mačeha. To me ni motilo niti takrat, ko še nisem imela svojih.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Moški ali ženske z otroci tolerirajo tudi otroka pri nooem partnerju. Samaska ženska tam 30+ ponavadi tudi, mlajše le izjemoma. Moški samski tolerirajo otroka pri partnerki le če je res “huda” in se napalijo, v glavnem pa jih to odvrne.
Poznam enga tipa, ki je pustil svojo partnerko in sedaj živi z novo, ki ima otroka iz prejšnje veze. izgleda pa res dobro, tako da ga razumem, pa zgleda da se tud štekata, pa dovolj sta še mlada , da bosta imela tudi kakšenga skupnega.

aja, če mu uspe speglat še 3 zraven, mu aplaudiram – ampak do zdaj še noben ni uspel mene poštimat tko da bi bla zadovoljna, če je imel še kako zraven :)[/quote]

Hahaha…zate pa zagotovo vem, katera lovača si 😉 . ime se ti začne na M* ..Sramota od ženske. Lepolaska, my ass.

m-ja sploh nimam niti v imenu niti v priimku :))))

Lepolaska, kaj si pa storila monovskim nevoščljivkam in nevoščljivcem, da te tako pljuvajo?
A si kateri speljala moškega pa ji greš za to v nos?
Ja, nič bejbe, boljša dobi tipa.

točno 🙂 najmanj od vas vseh :))))))[/quote]

že biti 2. je prvi luzer/ka ☺

nobeni še nisem tipa speljala 🙂

Volk si prvi od zadaj, pa še vedno nisi car 🙂

Kaj pa veš katera vse je bila zagledana v tvojega pa je ni šmirglal.
Mogoče imaš pa hudo postavo pa so zato nevoščljive.
Ali pa fajn zasužiš.
Ali pa si lahko privoščiš uživati, potovati, hobije, one pa ždijo doma za štedilnikom.
Nekaj jih žre, to je dejstvo.

bo držalo vse našteto, edino samski je bil ko me je spoznal, ampak me nobena kokoška s foruma ne pozna dovolj, da bi to vedela 🙂
kure vedno brskajo po gnoju in upajo da bodo našle truplo…. vedno jim pač ne rata :))))

Kure brskajo po gnoju, da bi našle truplo? :)))) Zakaj pa bi kure iskale truplo, a ni koruza dovolj? :)))

Antilopa ne se trudit razmišljat ker ti ne gre 🙂

Za dobrim konjem se vedno kadi. Koga moraš onemogočit z metanjem polen pod noge? Tistega, ki je dober,boljši.
Tako, da bolj gre nekdo tu gor ljudem v nos, boljši je.

Ko bo naslednjič sodišče odredilo ekshumacijo trupla, jim bom svetovala, da naj angažirajo kokoši, ki jih je vzredila Lepolaska. :)))

Vsaka ženska dobi tipa, če le hoče, tudi če ima sama 20+ kg viška, z lahkoto, še posebej če je mlajša.

In ti tipi, o katerih govori Lepolaska, so moški z določenim vplivom in debelimi denarnicami, praviloma ločeni in imajo ponavadi otroke z več kot eno žensko, ki se dokazujejo s precej mlajšimi ženskami, najpogosteje za določen čas.

Torej pripravne ženske so, ki mislijo, da so s svojim “šarmom in inteligenco” zahaklale “super moškega”, figo, dejansko so oni izbrali nje in se pustili “ujeti” (gre za stare mačke, ki točno vedo, kaj delajo in imajo obilo izkušenj z ženskami.

Namreč ti “stari mački” točno vedo, kakšno žensko morajo izbrati:
nestalne in da so njihove zveze z moškimi zelo kratkega daha (ti moški si ne želijo stalne ali dolgotrajne zveze, ampak nestabilne zveze, starejši mogoče do nekaj let) ,
– ki niso družinski tipi te ženske (ti moški si ne želijo imeti otrok z njimi, te ženske bi bile obupne matere, zato še pomislijo ne, da bi to bile matere njihovih otrok)
– in ki se čustveno ne navezujejo na moške (ne delajo jim “scene” in se jih lažje otresejo, ko se jih naveličajo, ker so same bolj čustveno robate in si tega ne ženejo k srcu ter brez težav gredo naproti naslednjemu moškemu).

Sicer pa si določa lastne preference, kakšnega partnerja si želi.
Če si nekdo želi partnerja brez otrok, si pač takšnega ne bo izbral.
Nihče ne trdi, da so ti partnerji kaj slabši, gre le za osebno izbiro.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Od kod pa veš vse te podatke, da ima Lepolaska takega tipa?
Od kje vse to veš o njej?
A je sama pisala o tem?
Ali ste si to eni preprosto izmislili?
Sem namreč res radovedna od kje vam ti podatki, ker močno dvomim, da bi sama o tem pisala?

Nekje je opisovala s presežniki v kakšnih vseh društvih je, aktiven športnik, lovec…. Ženska, ki ima rada moškega, nima nikoli potrebe po izpostavljanju “kaj vse je njen moški”, za njo je on vedno “najboljši moški”.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Vsaka ženska dobi tipa, če le hoče, tudi če ima sama 20+ kg viška, z lahkoto, še posebej če je mlajša.

In ti tipi, o katerih govori Lepolaska, so moški z določenim vplivom in debelimi denarnicami, praviloma ločeni in imajo ponavadi otroke z več kot eno žensko, ki se dokazujejo s precej mlajšimi ženskami, najpogosteje za določen čas.

Torej pripravne ženske so, ki mislijo, da so s svojim “šarmom in inteligenco” zahaklale “super moškega”, figo, dejansko so oni izbrali nje in se pustili “ujeti” (gre za stare mačke, ki točno vedo, kaj delajo in imajo obilo izkušenj z ženskami.

Namreč ti “stari mački” točno vedo, kakšno žensko morajo izbrati:
nestalne in da so njihove zveze z moškimi zelo kratkega daha (ti moški si ne želijo stalne ali dolgotrajne zveze, ampak nestabilne zveze, starejši mogoče do nekaj let) ,
– ki niso družinski tipi te ženske (ti moški si ne želijo imeti otrok z njimi, te ženske bi bile obupne matere, zato še pomislijo ne, da bi to bile matere njihovih otrok)
– in ki se čustveno ne navezujejo na moške (ne delajo jim “scene” in se jih lažje otresejo, ko se jih naveličajo, ker so same bolj čustveno robate in si tega ne ženejo k srcu ter brez težav gredo naproti naslednjemu moškemu).

Sicer pa si določa lastne preference, kakšnega partnerja si želi.
Če si nekdo želi partnerja brez otrok, si pač takšnega ne bo izbral.
Nihče ne trdi, da so ti partnerji kaj slabši, gre le za osebno izbiro.[/quote]

Naj povem bistvo matjažkovega zapisa:
Ženska ni prava ženska, če nima otrok. Katastrofa, če jih nima.
Če ima pa par let starejšega moškega, ga ima pa zaradi denarja.

Nekje je opisovala s presežniki v kakšnih vseh društvih je, aktiven športnik, lovec…. Ženska, ki ima rada moškega, nima nikoli potrebe po izpostavljanju “kaj vse je njen moški”, za njo je on vedno “najboljši moški”.[/quote]

Torej si si vse gladko namislil in tega, kar pišeš, ni ona napisala zase?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close