Poroko nacrtujeva ze eno leto, varam pa ga ze 3 leta
ne vidim vprašanja oz kaj bi rada povedala z vsem tem… Pač si koza, kateri bo propadel zakon, otroci bojo posledično nesrečni, ti boš glumila osamljeno samohranilko in karavana bo šla dalje. Škoda pri vsem se mi zdi tvojega trenutnega partnerja, ki se je zgleda pripravljen vezati in ti ga pač nalašč izkoriščaš. Ko bosta šla narazen upam, da te zavrže kot zadnjo smet ker si drugega ne zaslužiš… Če imaš kaj ponosa končaj z trenutnim partnerjem potem se pa drajsaj kolikor te je pač želja…
Punca tole zna bit tragično za vse. Priporočam ti da s tem ki bi se naj poročila se ne poročiš,ker moških je ogromno in lahko najdeš nekoga ki ti vse nudi in boš ga ljubila. Ti nočeš it naprej raj si ujeta v temi,ne sprejmeš dejstva,da moreš sebe spoznat kdo si,šele takrat si srečen in najdeš partnerja za vedno.
Neboš mogla prikrit za vedno to.boljše da oba daš stran iz živlenja in začneš znova,tole zna bit za koga od vas 3eh tragično,mogoče tud kak umor ,samomor. Ne igraj se punca to so resne stvari ni živlenje igra ki lahko reserteraš.pazi kaj si želiš. Za tebe je boljše in za vse da se ne poročiš ga zapustiš,s bivšemu pa narediš poslovilni sex in konc, ker boš sebe uničla s tem ps tudi druge potegnala v temačni svet,ki bodo vsi trpeli zarad tvojih neodraslih odločitev ki so samo trplenje. Spoznaj nove ljudi.lahko tudi mene kotskteraš ? sem lušten,postaven 33letnik ? sam. Dobro ti želim in onim dvema na novo začni druge spoznaj vsem si čas za sebe in najdi kdo si,ker to nisi ti,kar si 5trenutno je samo ženska ki neve kdo je in dela velike bedarije,ki so lahko tragične.piši
Tadi ?, 24.10.2023 ob 06:47
Punca tole zna bit tragično za vse. Priporočam ti da s tem ki bi se naj poročila se ne poročiš,ker moških je ogromno in lahko najdeš nekoga ki ti vse nudi in boš ga ljubila. Ti nočeš it naprej raj si ujeta v temi,ne sprejmeš dejstva,da moreš sebe spoznat kdo si,šele takrat si srečen in najdeš partnerja za vedno.
Neboš mogla prikrit za vedno to.boljše da oba daš stran iz živlenja in začneš znova,tole zna bit za koga od vas 3eh tragično,mogoče tud kak umor ,samomor. Ne igraj se punca to so resne stvari ni živlenje igra ki lahko reserteraš.pazi kaj si želiš. Za tebe je boljše in za vse da se ne poročiš ga zapustiš,s bivšemu pa narediš poslovilni sex in konc, ker boš sebe uničla s tem ps tudi druge potegnala v temačni svet,ki bodo vsi trpeli zarad tvojih neodraslih odločitev ki so samo trplenje. Spoznaj nove ljudi.lahko tudi mene kotskteraš ? sem lušten,postaven 33letnik ? sam. Dobro ti želim in onim dvema na novo začni druge spoznaj vsem si čas za sebe in najdi kdo si,ker to nisi ti,kar si 5trenutno je samo ženska ki neve kdo je in dela velike bedarije,ki so lahko tragične.piši
Tale tema je v celot fejk, napisal pa jo je moški. Dobro vas je potegnil. :))
Ti si ena glupa kurvica.. clovek ti use nudi in se ubija zate pomoje, načrtuje poroko zbira denar ker ti je zih naus placala.. kako te ni sram da nekoga tko izžemaš, mu dajes iluzijo da je use uredu a u glavi bi se fukala z nekom drugim? Na eni strani clovek k ti nud use na drugi pa sam jebac.. katastrooooofa oseba si mau se zamisl cipa mala kaj delas temu cloveku.. ampak se ne sekiram, obstaja karma za use pa tud zate bo 😉 take zenske k ti dt za nahrant kksne zivali bo usaj neka korist od tebe. Sram te je lahko. Upam da boš sama ostarela, po možnosti cez cesto od obeh teh tipou in da jih gledas srecne, z familijo , zaljubljene. Teb ne prvoscm niti mačke za druzbo. In pol se sprasuje folk k nekdo rokne zeno.. a take dela iza hrbta.. na tla te prvezat in bambus uspod posadit. Ce komu kej ne paše moj komentar se pa lahko zmenmo za pogovor v 4 oci brez problema
Jaz te razumem, toda se ne strinjam s poroko.
Verjamem, da te spolno privlači samo bivši in si zaljubljena, vendar menim, da bi te lahko spolno privlačil še kdo drug.
Ne samo bivši. Toda več kot očitno tvoj bodoči mož ni pravi zate. Je pa zunaj nekdo, ki bo boljši od bivšega in boš lahko bila samo z njim.
Forum je zaprt za komentiranje.