Poroko nacrtujeva ze eno leto, varam pa ga ze 3 leta
Poroko nacrtujeva od lani. Porocila se bova v novembru, torej zelo kmalu.
Skupaj sva 6 let. Pred njim sem imela fanta v katerega sem bila noro zaljubljena. Nisva bila dolgo skupaj (par sva nilako sem bila stara 19, pred tem pa sem 4 leta bila zatreskana v njega), ker je rekel, da ga dusi ce je z nekom v vezi, zelel je bit prost.
Ga nisem videla kako leto po tistem, ko me je zapustil. V tistem letu sem poskusila spet z neko vezo, ampak to ni bilo to, ker se bivsega nisem prebolela.
Po letu in pol pa spet srecam bivsega (ker sva se spet zacela menit po fbju in sva se zmenila, da se srecava). Imava dogovor, da se bova samo srecevala. Torej ne bova imela nic resnega, samo seks.
Vem, da ne zeli bit z mano v vezi, vcasih tudi nisva imela stikov po vec tednov in v tistem casu sem spoznala tega z kerim sem zdaj skupaj.
Potem sem z bivsim koncala. Tu pa tam sva si kaj napisala, ampak to je bilo to. Nekje 3 leta nazaj pa sva se spet srecala. Njega ne moti, da sem v vezi. Vcasih se vidiva 1x na teden, vcasih 1x na 14 dni… odvisno.
Mosko z katerim sem zdaj je v redu clovek, ampak nikoli nisem bila res zaljubljena v njega. Lep je za pogledat, karakter ima dober, sluzbo ima tudi dobro… zelim si imet druzino, ampak vem, da z bivsim tega nikoki ne bom imelan, zato sem si izbrala drugega.
Ampak nisem se sposobna odpovedat bivsemu. Sanjam ob tem, da bi on bil moj moz. Ampak nikoli ne bo.
Lazem, da grem ven s prijateljicami, ko se srecujem z njim. Ko sem z njim sem srecna. Ko sem pa z sedanjim partnerjem pa… cutim samo, da sva dobra prijatelja.
Vedno bolj, ko se bliza poroka. Vedno bolj swm zalostna, da ne morem biti z tistim, ki ga res ljubim. Ampak swm pripravljena celo zivljenje zivet tak. Samo, da sem z njim kaksno uro, samo, da ga vidim in cutim. Ker med tistim casom, ko se nisva videla sem bila zelo nesrecna.
Res je da si partner tega ne zasluzi, ampak ne morem brez bivsega. Ta poroka je samo farsa… da bom imela zivljenje, ki sem ga zelela – ziveti v hisi, imeti otroke… a zal se zelja ne more 100% izpolnit, ker moj moz ne bo moj bivsi. Ampak vseeno bom z njim kolikor bom le lahko.
Sem se upala, da bo kdaj zelel biti v vezi… ampak on zeli samo vse brez obveznosti. Tudi on ima se druge z katerimi se srecuje, ampak to me ne moti kot njega ne moti, da sem jaz v vezi.
Je bila zelja v meni, da bi rekel naj se ne porocim, da naj bom z njim… cas tiktaka pa se to ni zgodilo im se tudi me bo. Sem vedela, da se to ne bo zgodilo, ampak sem o tem sanjarila.
Če bi bili pošteni, bi nehali s tem s katerim se želite poročiti.
Potem se pa ljudje čudijo, ko moški naredijo kakšno neumnost,.. Da bi mene ena tako nategnila, kot boste vi tega reveža,.. In mu še verjetno potaknili otroka,.. Ne bom napisal kaj vam bi naredil!
Nesrecna sem ze bila, ko z bivsim nisem imela stikov… tako, da tak nesrecna kot sem bila takrat ne morem vec biti.
Takole ti povem, 19.10.2023 ob 17:14
S figo v žepu bi se poročila , v laži in nezvestobi , v zahrbtnosti? Prekleto boš nesrečna! Pa ne samo to: v nesrečo boš spravila moža in otroke, če jih boš imela!
Tomaz.Gorec, 19.10.2023 ob 17:29
Če bi bili pošteni, bi nehali s tem s katerim se želite poročiti.
Potem se pa ljudje čudijo, ko moški naredijo kakšno neumnost,.. Da bi mene ena tako nategnila, kot boste vi tega reveža,.. In mu še verjetno potaknili otroka,.. Ne bom napisal kaj vam bi naredil!
Zal, da te razocaram. Pogoj za seks je kondom, z bivsim.
Krasno se “ševite” vse poprek…bivši s tabo in še drugimi, ti s svojim bodočim možem in bivšim.. ..sodoma in gomora…potem pa cvilite, da ne veste čigav otrok je, pa jamrate o spolnih boleznih…no, po domače – cipa -..nizkega ranga. Ne se poročit ! In ne mijavkaj o družini in otrocih in hiški in …to ni zate ! Kako boš otrokom pojasnila kurbanje, laganje, veš mamica se gre poseksat z bivšim…!- Slej kot prej vse ven pride- vsa resnica…!
Luščine, 19.10.2023 ob 17:47
Krasno se “ševite” vse poprek…bivši s tabo in še drugimi, ti s svojim bodočim možem in bivšim.. ..sodoma in gomora…potem pa cvilite, da ne veste čigav otrok je, pa jamrate o spolnih boleznih…no, po domače – cipa -..nizkega ranga. Ne se poročit ! In ne mijavkaj o družini in otrocih in hiški in …to ni zate ! Kako boš otrokom pojasnila kurbanje, laganje, veš mamica se gre poseksat z bivšim…!- Slej kot prej vse ven pride- vsa resnica…!
Mi je vseeno ce me klices cipa. Poroka bo. Resnica ne pride vedno na dan. Je samo pregovor medtem, ko nekateri odnesejo skrivnosti v grob.
Ce pa ni ze kdaj prisla resnica na dan pa bom o tem razmisljala, ko se bo to zgodilo.
Grozno, v bistvu le nočeš sprejeti, da mu je tako malo do tebe, da te raje izgubi, kot da je resen. In ti laziš za tem nedonošenčkom povsod?
Daj naredi si uslugo in obišči terapevta preden se poročiš in prosim te nikoli ne imeti otrok z drugim, medtem ko varaš, ne ljubiš in ne spoštuješ njihovega očeta. Te otroci bojo tako zmešani, kot si ti danes. Naprej poštimaj sebe in jih nato spravljaj na svet.
Anonimno 1962, 19.10.2023 ob 17:34
Gorec, ti se pa ne oglašaj, imaš preveč putra na glavi. Pri sebi uredi, pa hčerko kdaj povabi na tortico. Razumeš?
Ne razumem!
Anonimno 6926, 19.10.2023 ob 18:09
Grozno, v bistvu le nočeš sprejeti, da mu je tako malo do tebe, da te raje izgubi, kot da je resen. In ti laziš za tem nedonošenčkom povsod?
Daj naredi si uslugo in obišči terapevta preden se poročiš in prosim te nikoli ne imeti otrok z drugim, medtem ko varaš, ne ljubiš in ne spoštuješ njihovega očeta. Te otroci bojo tako zmešani, kot si ti danes. Naprej poštimaj sebe in jih nato spravljaj na svet.
Sem ze sprejela, da ne zeli bit v vezi. Ljudje so pac razlicni. Pa sem sprejela, da se z kaksno dobiva… mi dosti pomeni, da sem lahko z njim pa ce prav ne za dolgo.
Tudi onnje lazil za mano ne samo jaz za njim.
To pa da noce bit v vezi pa ne pomeni, da mu sploh ni mar zame. Se dobro razumeva… a mislis da ko sva 3 ure skup da 3 ure neprestano seksava al kaj? Se menima, pogovarjama, druziva… ni samo fuk in adijo. Je mnogo vec.
Prav toliko kolikor si ti sprejela “njegov pogoj” ker ga imaš rada, prav toliko bi on sprejel “tvoj pogoj” če te bi imel rad. In mu ga nisi postavila, ker nočeš videti, kako bo odkorakal stran. Najdi si terapevta za božjo voljo in nehaj si metati pesek na oči! V najboljšem primeru si stranska ženska, s tem si se zadovoljila le za to, ker nočeš videti kako patetično laziš. Ja dragica, vsi nedonošenčki potrebujejo pozornost, ne bo le sex dosti, a kaj dobiš ti? To, da si veliko premalo ker rabi še dve zraven? Zbudi se no!
Anonimno6929, 19.10.2023 ob 19:09
Prav toliko kolikor si ti sprejela “njegov pogoj” ker ga imaš rada, prav toliko bi on sprejel “tvoj pogoj” če te bi imel rad. In mu ga nisi postavila, ker nočeš videti, kako bo odkorakal stran. Najdi si terapevta za božjo voljo in nehaj si metati pesek na oči! V najboljšem primeru si stranska ženska, s tem si se zadovoljila le za to, ker nočeš videti kako patetično laziš. Ja dragica, vsi nedonošenčki potrebujejo pozornost, ne bo le sex dosti, a kaj dobiš ti? To, da si veliko premalo ker rabi še dve zraven? Zbudi se no!
Ne postavljam pogojev, ker zakaj bi silila cloveka v nekaj kar noce? Jasno je bilo receno, da ne zeli veze z nikomer.
Ne mecem si peska v oci ker vem, da ne bi bil v vezi z mano.
Sej tudi jaz imam drugega. Sem pac “side chick” sej sem se z tem strinjala.
Seveda ga imam rada sej sem ze to jasno napisala. Mi cisto zadostuje, da sva prijatelja, ce sem lahko na tak nacin z njim.
Tako rekoc je potem tudi on premalo, ker sem jaz z drugim. In ja na nek nacin je res premalo, ker jaz si tudi drugih stvari zelim. Zato sem to poiskala drugje. Tako kot si on tudi kaj drugje poisce z bilo kakega razloga.
Terapevt mi ne more nic pomagat, da bom se cudezno zaljubila v sedanjega partnerja. Z njim mi je okej, ampak nimam nekih mocnih custev do njega.
Šišmaš, 19.10.2023 ob 19:58
Enkrat bo spregledal. Ironija bo, ko boš ostala brez k* in še brez tega, ki ga imaš. Ta k* si bo ženo najdu, ta tvoj pa novo, ki si ga bo zaslužila in on njo. Ampak Mon ti bo pa vseeno ostal. ☺️☺️☺️
Ce se ne bi znala dobro pretvarjat potem mi ne bi uspevalo to tako dolgo. Na tvojo zalost se tvoje zelje ne bodo nikoli izpolnile ☺☺☺
Ne povem imena, 19.10.2023 ob 20:08
Ce se ne bi znala dobro pretvarjat potem mi ne bi uspevalo to tako dolgo. Na tvojo zalost se tvoje zelje ne bodo nikoli izpolnile ☺☺☺
Ja Ja, še preveč jih je reklo, meni se pa to ne more zgoditi. ? To niso moje želje, mnogokrat realnost. Z buškami.
Forum je zaprt za komentiranje.