Poroko nacrtujeva ze eno leto, varam pa ga ze 3 leta
Ne povem imena, 19.10.2023 ob 17:07
Poroko nacrtujeva od lani. Porocila se bova v novembru, torej zelo kmalu.
Skupaj sva 6 let. Pred njim sem imela fanta v katerega sem bila noro zaljubljena. Nisva bila dolgo skupaj (par sva nilako sem bila stara 19, pred tem pa sem 4 leta bila zatreskana v njega), ker je rekel, da ga dusi ce je z nekom v vezi, zelel je bit prost.
Ga nisem videla kako leto po tistem, ko me je zapustil. V tistem letu sem poskusila spet z neko vezo, ampak to ni bilo to, ker se bivsega nisem prebolela.
Po letu in pol pa spet srecam bivsega (ker sva se spet zacela menit po fbju in sva se zmenila, da se srecava). Imava dogovor, da se bova samo srecevala. Torej ne bova imela nic resnega, samo seks.
Vem, da ne zeli bit z mano v vezi, vcasih tudi nisva imela stikov po vec tednov in v tistem casu sem spoznala tega z kerim sem zdaj skupaj.
Potem sem z bivsim koncala. Tu pa tam sva si kaj napisala, ampak to je bilo to. Nekje 3 leta nazaj pa sva se spet srecala. Njega ne moti, da sem v vezi. Vcasih se vidiva 1x na teden, vcasih 1x na 14 dni… odvisno.
Mosko z katerim sem zdaj je v redu clovek, ampak nikoli nisem bila res zaljubljena v njega. Lep je za pogledat, karakter ima dober, sluzbo ima tudi dobro… zelim si imet druzino, ampak vem, da z bivsim tega nikoki ne bom imelan, zato sem si izbrala drugega.
Ampak nisem se sposobna odpovedat bivsemu. Sanjam ob tem, da bi on bil moj moz. Ampak nikoli ne bo.
Lazem, da grem ven s prijateljicami, ko se srecujem z njim. Ko sem z njim sem srecna. Ko sem pa z sedanjim partnerjem pa… cutim samo, da sva dobra prijatelja.
Vedno bolj, ko se bliza poroka. Vedno bolj swm zalostna, da ne morem biti z tistim, ki ga res ljubim. Ampak swm pripravljena celo zivljenje zivet tak. Samo, da sem z njim kaksno uro, samo, da ga vidim in cutim. Ker med tistim casom, ko se nisva videla sem bila zelo nesrecna.
Res je da si partner tega ne zasluzi, ampak ne morem brez bivsega. Ta poroka je samo farsa… da bom imela zivljenje, ki sem ga zelela – ziveti v hisi, imeti otroke… a zal se zelja ne more 100% izpolnit, ker moj moz ne bo moj bivsi. Ampak vseeno bom z njim kolikor bom le lahko.
Sem se upala, da bo kdaj zelel biti v vezi… ampak on zeli samo vse brez obveznosti. Tudi on ima se druge z katerimi se srecuje, ampak to me ne moti kot njega ne moti, da sem jaz v vezi.
Je bila zelja v meni, da bi rekel naj se ne porocim, da naj bom z njim… cas tiktaka pa se to ni zgodilo im se tudi me bo. Sem vedela, da se to ne bo zgodilo, ampak sem o tem sanjarila.
Kurva si in kurva boš ostala.
Tvoj možakar pa pezdetek, ker misli, moja pa že ni taka. Papak
Ne povem imena, 19.10.2023 ob 17:58
Luščine, 19.10.2023 ob 17:47
Krasno se “ševite” vse poprek…bivši s tabo in še drugimi, ti s svojim bodočim možem in bivšim.. ..sodoma in gomora…potem pa cvilite, da ne veste čigav otrok je, pa jamrate o spolnih boleznih…no, po domače – cipa -..nizkega ranga. Ne se poročit ! In ne mijavkaj o družini in otrocih in hiški in …to ni zate ! Kako boš otrokom pojasnila kurbanje, laganje, veš mamica se gre poseksat z bivšim…!- Slej kot prej vse ven pride- vsa resnica…!
Mi je vseeno ce me klices cipa. Poroka bo. Resnica ne pride vedno na dan. Je samo pregovor medtem, ko nekateri odnesejo skrivnosti v grob.
Ce pa ni ze kdaj prisla resnica na dan pa bom o tem razmisljala, ko se bo to zgodilo.
Ti pa si prepričana v tvoje kurbanje.
Tvojemu se gladko jebe zate. Si se vprašala zakaj?
Pa bivši te noče, ti ni že tu dovolj jasno?
Teren si dela za izhod!!!!
Do poroke sploh ne bo prišlo.
Ne povem imena, 19.10.2023 ob 18:53
Anonimno 6926, 19.10.2023 ob 18:09
Grozno, v bistvu le nočeš sprejeti, da mu je tako malo do tebe, da te raje izgubi, kot da je resen. In ti laziš za tem nedonošenčkom povsod?
Daj naredi si uslugo in obišči terapevta preden se poročiš in prosim te nikoli ne imeti otrok z drugim, medtem ko varaš, ne ljubiš in ne spoštuješ njihovega očeta. Te otroci bojo tako zmešani, kot si ti danes. Naprej poštimaj sebe in jih nato spravljaj na svet.
Sem ze sprejela, da ne zeli bit v vezi. Ljudje so pac razlicni. Pa sem sprejela, da se z kaksno dobiva… mi dosti pomeni, da sem lahko z njim pa ce prav ne za dolgo.
Tudi onnje lazil za mano ne samo jaz za njim.
To pa da noce bit v vezi pa ne pomeni, da mu sploh ni mar zame. Se dobro razumeva… a mislis da ko sva 3 ure skup da 3 ure neprestano seksava al kaj? Se menima, pogovarjama, druziva… ni samo fuk in adijo. Je mnogo vec.
Ni samo fuk in adijo…, je mnogo več!!!
A ti si na glavo padla….gor se pometi butl babji! Pičkin dim si mu, pač dobro jahaš in temu se ne bo odrekel, dokler se ne zacopa v drugo. Simp…
Si pač zaostala, mentalna sirota.
Upravičeno, 20.10.2023 ob 14:37
Tokrat je reklama za Arag celo upravičeno glede na to do česa bo nekega dne prišlo…
Če imaš rada svojega bivšega, ga dobro zavaruj…
hahaha, pr meni je bilo obratno.
Moja je mislila enako koker ti, s kurjimii možgani, da ne vem, da me vara. Pa smo se srečali pri njenem jebaču doma. ekola, je spakirala in podpisala ločitvene s svetlobo-ostala brez kintee.
Seveda to ni čisto nič drugega kot fuk. Temu ljubimcu ni čisto nič do tebe. On ne želi biti v zvezi s tabo, ko bo srečal pravo zase bo še kako v zvezi, do tebe mu je pa kot za lanski sneg. Kako bedno življenje, imeti družino z nekom do kogar ti ni nič, seksati z nekom katerega dotikov ne preneseš… groza… Tega bivšega bi si pa v tolikih letih že lahko izbila iz glave
Takih žensk je cel kup, ki si najdejo nekoga za moža in ustvarijo družino, ker nekako želijo biti v skladu z “družbenimi pričakovanji” ter se potem od vsega začetka gonijo naokrog. Saj čez čas mož izve, le da se vmes rodi še kakšen otrok, ki je tudi žrtev. Ne razumem, zakaj moški, ki so ugotovili, da jih partnerica vara, ne opravijo testa očetovstva pri otroku.
Forum je zaprt za komentiranje.