Ponos ali ljubezen??
Zej ne vem kak je pri tebi ( glede na to da mava podobno situacijo). Pri meni je nekako takole :
dotični gospodič se je odločil da bo prekinil vse vse ker ga je strah bit prizadet. se pravi on je meni košarico podaril… torej…glede na to da se je ON tako odločil…pa vem da mu ni blo lahko…mislim da je blo zadnje par dni čutit napetost v zraku…in se je vsak od naju že pripravljal za napad oz obrambo….tak da.
tako da pri meni novodobne vrjante nima smisla pričakovati.
kako je pa tvoje mnenje?[/quote]
Ne Ponosna ne , ni ti on podaril košarice niti se ni odločil tako kot ti praviš.Če mu ti ne upaš povedati kaj čutiš , kaj želiš zato ni on kriv.Praviš da oba vesta da je to prava ljubezen ampak da so se določene stvari zgodile, besede prehitro izgovorile.Jah.Vem želiš ga imeti ob sebi.Upam da ga boš imela ob sebi.V imenu vajine PRAVE LJUBEZNI.
Miloš
Zej ne vem kak je pri tebi ( glede na to da mava podobno situacijo). Pri meni je nekako takole :
dotični gospodič se je odločil da bo prekinil vse vse ker ga je strah bit prizadet. se pravi on je meni košarico podaril… torej…glede na to da se je ON tako odločil…pa vem da mu ni blo lahko…mislim da je blo zadnje par dni čutit napetost v zraku…in se je vsak od naju že pripravljal za napad oz obrambo….tak da.
Zakaj naj ga bilo strah bit prizadet ce je ljubezen obojestranska? Ce je ljubezen obojestranska tako kot ti pravis potem ne bi smelo biti razloga za strah.
Če je res tako kot ti praviš , zakaj je bila napetost v zraku tudi z tvoje strani? Če je res tako kot ti praviš , potem zakaj si se pripravljala na obrambo tudi ti zadnjih par dni?
Če se je on odločil da bo prekinil vse ker naj ga bi bilo strah prizadet , potem očitno ne misli da je ljubezen obojestranska.
Odločil je se da bo prekinil vse vse. Praviš da s tvoje strani nima smisla pričakovati novodobne vrjante.
V tem primeru lahko samo še rečemo – Z Bogom.
Dotični gospodič? Koliko let pa si sploh starejša od njega? Mogoče kakšnih 17 let? Morda si ti letnik 1974 , on pa letnik 1991 , ane!?
Če temu dotičnemu gospodiču govoriš , da si poročena on da imaš otroka , potem je povsem normalno da je dotični gospodič prekinil vse vse.
Če rečeš da greš na porodniški dopust , recimo leta Maja 2010 in potem prideš nazaj v službo Marca 2012 in rečeš da si bila na porodniškem dopustu in da imaš dojenčka potem bo dotični gospodič prav gotovo želel prekiniti vse.
S kom se ti igraš? Očitno je …….. pravzaprav več kot očitno je da tu ni nobene ljubezni in da si ga vlekla za nos?
Verjetno si se igrala z njim leta , kaksni 2 leti , morda od leta 2008 do leta 2010 in sedaj si užaljena ker dotični gospodič ne želi da ga vlečeš za nos in je prekinil vse.
Očitno je, da si ga vlekla za nos.
si sigurna da so bili srbi tisti , ki so ga zrušili? res je srbi imajo pri marsikateri svinjariji v BiH prste zraven, a pri mostarskem mostu jih ni bilo zraven, niti pri rušenju še manj pri gradnji novega[/quote]
Mislim da ni point kdo ga je rušil….ampak če so lahko ga ponovno postavili še lepšega ko prej z istim kamenjem….da je možno tudi v medsebojnih odnosih kaj podobnega.[/quote]
Če ti to res misliš , da ni point kdo ga je rušil , potem tudi ni važno , kdo je prvi začel rušiti vajine odnose , a ne?
Če ti res misliš , da je možno ponovno narediti še lepšo zvezo , zakaj potem od tebe nima smisla pričakovati novodobne varjante , tako kot ti pravis?
Stari Most v Mostarju su porusili Bosanski Hrvati leta 1993 , in ne Srbi. Stari Most v Mostarju je obstojal skoraj 500 let , tako da ne vem kako bi lahko ponovno napravili še starešji most.
Močno dvomim da je oziroma da bo novi Most v Mostarju lepsi od originalnega.
Se pravi :
1.Leta 1993 , so Stari Most v Mostarju porusili Bosanski Hrvati in ne Srbi.
2. Ne vem kako naj bi bil novi most v Mostarju še starejsi , ko pa je Stari Most v Mostarju obstojal skoraj 500 let.
3. Dvomim , da bo Novi Most v Mostarju , še lepši kot pa je bil originalni most – Stari Most.
Ko si 1. Marca 2012 prišla nazaj v službo , in ko si ga zagledala v sluzbi , eno od prvih vprasanj z tvoje strani je bilo , ce je kaj novega pri njemu.
On ti je odgovoril , da ni nic novega pri njemu , nato pa si ti odgovorila , da pri tebi je ……… da imam dojencka.
Zato nas ne vleci za nos. Najbolje bi bilo , da sve skupaj pozabita za vedno , prekineta vse in gresta vsak svojo pot.
Ker to o cem ti pises ni nicemer podobno. Predlagam ti , da ga pustis na miru in da se ukvarjas z svojim otrokom , kateri bi sedaj moral imeti 3 , 4 ali morda 5 let.
Vidva bi potrebovala veliko vec seksa , vem medsebojnega seksa kot pa pogovora. Samo preberi si ta clanek iz Slovenskih Novic: Vec seksa , boljša zveza?
http://www.slovenskenovice.si/lifestyle/seksi/vec-seksa-boljsa-zveza
đizs fakin krajst, pa res ne vem, od kje se vzame(te) tolk nesocializiranih ljudi.
ponos v tem primeru nima z ljubeznijo blage veze.
če želiš vedet, ali zadeva “nekam pelje”, ga/jo povabiš na kavo (izlet na pohorje, ipd, nekaj simpl, kjer se lahko pogovarjaš, torej kino in diskač odpadeta) NE PA da mu/ji iz prve izpoveš nesmrtno ljubezen in “kolk ti je grozno všeč”, ker bo vsak normalen človek ob tem padel v nezavest. in potem gledaš če nekdo trza ali zeha.
pri meni je zmeraj tako blo (razen ko sem bila zelo mlada, t.j. pod 22)… če me tip ni nategnil na 3. zmenku, tudi četrtega ni bilo, ker je: ali pe.der ali impotenten ali mu nisem bila dovolj všeč.
in sem pač šla gledat za boljšim. manjka se jih. tudi če si ziher, da je “ljubezen prava”, nobenemu ni pametno dat več kot 2 šansi. če dveh ne izkoristi in nima hudičevo dobrega razloga (recimo, bolan na smrt), je stvar zelo ENOSTAVNA: NE ZANIMAŠ GA/JE!
Ponosna , vsekakor ima ljubezen prednost pred ponosom. Že v prvem komentarju si sama sebe odgovorila , da z ponosom vse unicimo.
Ponos je torej velikokrat nepotreben , vcasih pa tudi skodilen. V vajinem primeru je vajin ponos vec kot skodilen oziroma popolnoma neprimeren in nepotreben.
Sama sebi si odgovorila , da z ponosom vse unicimo. Ni mi jasno zakaj kljub temu je Ponos se vedno pomemben pri tebi.
Kljub temu , da ponos unicuje tisto , kar si ti zelis , se vedno imas ponos zelo visoko na svoju lestvici. Ni mi jasno zakaj pises pod imenom Ponosna , ce ti ves ,da z ponosom v vajinem primeru ne dosezes nic.
Ze takoj v prvem komentarju si sama sebi odgovorila , da z ponosom vse unicimo. Torej moj odgovor na tvoje vprasanje ponos ali ljubezen, je seveda ljubezen.
Zelo logična.
Med vama ni nobene ljubezni. Ti si malo zagledana v njega, on verejtno vate. To je zaljubljenost in nima nobene veze z ljubeznijo.[/quote]
Zelo lepo rečeno in tudi resnično.Vseeno pa ni treba žalit avtorice “Ponosne.”
Strinjam se , da med njima ni nobene ljubezni. Mislim , da tudi med njima ni bilo nobene zaljubljenosti.
Po vsej verjnotnosti gre samo za en majhen nesporazum in ne za ljubezen ali zaljubljenosti.
Po kometarjih avtorice Ponosne sodeč je očitno , da ne gre za ljubezen ali celo zaljubljenost temvec za nesporazum.
Sem preprican , da med njima ni nobene ljubezni niti ne zaljubljenosti. Med njima nikoli ni bilo nobene zaljubljenosti / ljubezni in je zelo verjetno tudi v prihodnosti ne bo bilo.
Če prav imaš prav , sem vseeno proti , da žališ avtorico Ponosno.
Avtorica ima ponos a nima ljubezni. Ponosna ima ponos vendar nima ljubezni in je tudi nikoli ne bo imela v prihodnosti. Je pa res čudno avtorica z izbiro svojega nadimka (Ponosna) postavlja take čudne teme kot je “Ponos ali ljubezen??” ko pa sama ve, da je za njo ponos veliko bolj pomemben kot pa ljubezen. Res neverjetno.
Most men act so tough and strong on the outside because on the inside, we are scared, weak and fragile. Men, not women, are the weaker sex. ~ Jerry Rubin[/quote]Za avtorico Ponosno je pomembno samo to, da so moški šibkejši spol oziroma, da so ženske močnejši spol in pa seveda ponos. Ljubezen pa je na zadnjem mestu. Ni potrebno druge ljudi spraševati kaj je bolj pomembno (ponos ali ljubezen) ko pa je vsem nam popolnoma jasno, da je za tebe ponos najpomembnejša stvar v življenju.
Problem je v tem, da ona ne ve oziroma ne pozna njegove telefonske števile in ga zato tudi ne more poklicati :-)))))))). Ponosna ve samo to, da je ona Ponosna. Za ljubezen / zaljubljenost ona verjetno nikoli ni slišala niti je ni spoznala in je tudi nikoli ne bo. To o čemer Ponosna govori ni ljubezen niti zaljubljenost ampak 100% pomota, nesporazum. Ona ne ve za njegovo telefonsko številko , ona pa tudi ne ve njene telefonske številke. To pa sta ena “zaljubljenca” katera ne poznata niti telefonske številke drug drugega. Po vsej verjetnosti je “slika” ali pa podoba o njuni medsebojni ljubezni nastala v njeni glavi.
Mogoče pa ti v bistvu sploh ne veš, kaj je ljubezen oz. si jo čist narobe predstavljaš.[/quote]
Res!??!?!?!? misliš? Mislim da si tebe še nikoli ni zadela puščica ljubezni, če pa že si jo pa skrbno racionalno preštudiral 🙂
Če ti prijateljica, pa tudi kaki moški prijatelj reče po večletni vezi v kateri je ”ujet/a” da je vse samo še navada. se človek zamisli….[/quote]
Vidva nikoli nista bila in tudi nikoli ne bosta ujeta v večletni zvezi. Je pa zanimiv tvoj zadnji stavek v zadnjem odstavku. Očitno to nisi bila ujeta v večletni zvezi samo z moškimi ampak tudi z ženskami oziroma dekleti. Imaš zares krasne “prijateljice” in “prijatelje”. Vidim, da imaš rada tudi ženske in dekleta kot partnerice / partnerke. Rada imaš tako kot moške “prijatelje” kot tudi ženske “prijateljice”.Kaj si ti morda biseksualka?
Forum je zaprt za komentiranje.