Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ponos ali ljubezen??

Ponos ali ljubezen??

@Ponosna

Če vi veste, da je ponos = ego, zakaj na začetku nista bila omenjena oba pojma?

Če pa je vse na nivoju kakršnegakoli čveka, je lahko (provokativno?) zastavljena tema,
prijetno-kramljajoča zabava. Se pa spet zastavlja vprašanje: zakaj to (čvekaško) temo
postavljati v nekoliko resnejše okvire čustev in inteligence, če vam je vse jasno.

Zdaj sem še bolj zmeden in ne vem, ali vam je bolj do čveka ali do »resnejših« odgovorov.
Lahko, da sem spregledal in da med resnim in neresnim čvekom obstaja enačaj. Ah, kdo bi vedel?

Verjetno to, kar pišem, že presega okvirje Ženskega in Moškega čveka. ;))

Zej ne vem kak je pri tebi ( glede na to da mava podobno situacijo). Pri meni je nekako takole :
dotični gospodič se je odločil da bo prekinil vse vse ker ga je strah bit prizadet. se pravi on je meni košarico podaril… torej…glede na to da se je ON tako odločil…pa vem da mu ni blo lahko…mislim da je blo zadnje par dni čutit napetost v zraku…in se je vsak od naju že pripravljal za napad oz obrambo….tak da.

tako da pri meni novodobne vrjante nima smisla pričakovati.

kako je pa tvoje mnenje?

S tole ponosno se ne da debatirat kaj dosti. Torej kdo naj bo prvi? Predvsem velja da moški in ženska ne mlatita prazne slame. Torej če je v konkretnem primeru to dilema, potem zelo verjetno mlatita prazno slamo, ki ju utegne stat razdora. Najbrž ne sme noben poklicat. On pa itak lahko vedno pošlje rože. 🙂

Najprej naj v svoj zagovor povem da prvič objavljam tule in nisem opazila foruma EQ, če bi ga bi bila samo ena objava.

Oh kaj pa vem…mogoče zato ker sem ženska, pa je v ljubezni ponos oz ego tisti ki ločuje oz zbližuje. Nisem vedela da moram omenjat vse pojme za katere vem kaj pomenijo in da obstajajo.

”It is better to lose your pride with someone you love rather than to lose that someone you love with your useless pride. ” citat z začetka… mene avtomatsko poveže z ”ego ponosom” sicer pa, naša dejanja so kot verzi/citati…vsak si jih predstavlja po svoje.

Ne vem kaj želite povedati z tisto jasnino?

Prej bi rekla da ste po nepotrebnem pikri kot pa zmedeni. In to kar pišete je samo ena majčkana malenkost ki vas je zmotila glede ENE teme objavljene na DVEH različnih forumih.

zakaj se mi zdi da ima tole negativen prizvok?

Ne vem. Ni pa slab. Dober prizvok je. 🙂

hahahahahah zejle sem se pa nasmejala za dobro jutro :-)))))

Boma rekla da je uglašen prizvok :-))))

predvsem naj pokliče tisti ki začuti željo da sliši na drugi strani tistega do katerega nekaj čuti
poglej kako lepo je to napisal Menart

Noč bo že … Glej, zdaj sva sama.
Tiho radio igra.
In, nad pesmijo, med nama

od srca pa do srca
blodi mehka bolečina,
ki ji sreča je ime,
ki zaljubljence spominja
tistega, kar si žele …

Daj mi usta za poljube,
daj mi roke krog vratu,
saj v ljubezni ni izgube
ne poraza, ne sramu.

Saj ljubezen je kot morje,
ki se oprimemlje skal,
ko iz brazde, ki jo zorje
val, se znova dvigne val.

Daj mi prsi za poljube,
pusti prstom prek pasu,
ne poraza ne izgube
ni v ljubezni, ne sramu.

Naj kot zdaj vse do zarana
tiho radio igra,
vse prerano bo končana
pesem najina …

/Janez Menar) –

Napad, obramba, napetost? Neke otročje igrice.

Vidva sploh nista za skupaj, ti samo sebe prepričuješ, da sta. Dva človeka, ki sta si po značaju zelo podobna, ne moreta biti skupaj.

a to je z zakonom nekje zapisano?

In kako ti napreduješ pri svojem ”problemu” ? Si upošteal nasve, pa mogoče kake rožice poslal? 🙂

Žal ti nimam časa odgovoriti. Obišči stran jutri. Lep dan

a to je z zakonom nekje zapisano?[/quote]

Ne ni. Je pa logično. Napni možgančke in sama si boš odgovorila, zakaj.

a to je z zakonom nekje zapisano?[/quote]

Ne ni. Je pa logično. Napni možgančke in sama si boš odgovorila, zakaj.[/quote]

Nisem vedla da je LJUBEZEN logicna stvar.

predvsem naj pokliče tisti ki začuti željo da sliši na drugi strani tistega do katerega nekaj čuti
poglej kako lepo je to napisal Menart

Noč bo že … Glej, zdaj sva sama.
Tiho radio igra.
In, nad pesmijo, med nama

od srca pa do srca
blodi mehka bolečina,
ki ji sreča je ime,
ki zaljubljence spominja
tistega, kar si žele …

Daj mi usta za poljube,
daj mi roke krog vratu,
saj v ljubezni ni izgube
ne poraza, ne sramu.

Saj ljubezen je kot morje,
ki se oprimemlje skal,
ko iz brazde, ki jo zorje
val, se znova dvigne val.

Daj mi prsi za poljube,
pusti prstom prek pasu,
ne poraza ne izgube
ni v ljubezni, ne sramu.

Naj kot zdaj vse do zarana
tiho radio igra,
vse prerano bo končana
pesem najina …

/Janez Menar) –[/quote]

zelo lepo.
Mislim da bom pocakala na tiste roze vseeno. 🙂

Danes je jutri:-) torej?

Poslal sem ji mail z ponudbo samo za prijateljstvo. Ni nič odg. Midva bi lažje rešila problem, če bi bil najin skupni
Sem že vse skupaj pozabil. Verjetno je bilo vse skupaj brez veze.

Malo sem prebrskala forume…. in našla kaj si napisal

pa mi zdaj ni najbolj jasno ZAKAJ si se tako zlahka predal?
Maili niso najbolj zanesljivi, kaj pa telefonski pogovor?

Ponosna kaj točno pa tebi ni jasno. Poglej si še tole, pa ti bo jasno zakaj se ne javi na mail.

Ne vem, samo ugibam ampak se mi zdi da se posebna prijateljica ni želela drenjat v tem idilično lepo natrpanem družinskem dnevu. Obstajajo ženkse ki jim še na kraj pameti ne pride biti z poročenim moškim.

Če bi mi dolgo pričakovane rože poslal potem verjetno res 🙂

Zelo logična.

Med vama ni nobene ljubezni. Ti si malo zagledana v njega, on verejtno vate. To je zaljubljenost in nima nobene veze z ljubeznijo.

Zelo logična.

Med vama ni nobene ljubezni. Ti si malo zagledana v njega, on verejtno vate. To je zaljubljenost in nima nobene veze z ljubeznijo.[/quote]

ponavadi iz te zagledanosti se rodi ljubezen? al se brez nje?

Ljubezen se rodi, ko sta dva dolgo skupaj.

Vidva si za kaj takega sploh nista dala priložnosti.

si ti prepričan, da nisi kaka dvojna osebnost?

včasih kako tako pametno napišeš, da si rečem: “mater, hudo lepo”, pol pa spet pride kaka tema in balistični izstrelek fali cilj za nekaj milj :))

poznam nekatere ki so dooolgo casa skupaj. Pa kot zunanji opazovalki mi to doooolgo casa deluje prej NAVADA kot pa ljubezen.

cas je relativna stvar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close