Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ponos ali ljubezen??

Ponos ali ljubezen??

V bistvu nisem.:)

si ti prepričan, da nisi kaka dvojna osebnost?

včasih kako tako pametno napišeš, da si rečem: “mater, hudo lepo”, pol pa spet pride kaka tema in balistični izstrelek fali cilj za nekaj milj :))[/quote]

aleksandra se popolnoma strinjam. Zdi se mi da je rahlo kontradiktoren ce ze ni razcepljen:-)

si ti prepričan, da nisi kaka dvojna osebnost?

včasih kako tako pametno napišeš, da si rečem: “mater, hudo lepo”, pol pa spet pride kaka tema in balistični izstrelek fali cilj za nekaj milj :))[/quote]

aleksandra se popolnoma strinjam. Zdi se mi da je rahlo kontradiktoren ce ze ni razcepljen:-)[/quote]

draga moja, ko bi ga ena dobro cepla, bi se tako utiril, da se sam ne bi prepoznal več haha

Mogoče pa ti v bistvu sploh ne veš, kaj je ljubezen oz. si jo čist narobe predstavljaš.

obstaja sploh prava predstava o čemerkoli, al vsi samo čez svoja očala gledamo in koker ma kdo zapacane tok drugače vidi ?? :))

Če jo bo iskal po teh kriterijih se bojim da je ne bo nikoli našel, tako ki bi ga dobro cepla 🙂

krpico za očala obrisat rabi, drugač je fajn fant 🙂

Ponosna, to ni tema o mojih, ampak tvojih problemih..

Lahko pa dalje sanjariš o večni zaljubljenosti, kar se mene tiče.

Mogoče pa ti v bistvu sploh ne veš, kaj je ljubezen oz. si jo čist narobe predstavljaš.[/quote]

Res!??!?!?!? misliš? Mislim da si tebe še nikoli ni zadela puščica ljubezni, če pa že si jo pa skrbno racionalno preštudiral 🙂

Če ti prijateljica, pa tudi kaki moški prijatelj reče po večletni vezi v kateri je ”ujet/a” da je vse samo še navada. se človek zamisli….

Ti bom morala vrjet na besedo 🙂 mogoče je čas da obišče okulista 🙂

Kaj ja potem sploh sprašuješ, če kao vse sama veš?

Pokliči tipa, pa se zmeni z njim.

Ugotavljam da imajo določeni še večje probleme kot pa tisti ki smo postavili temo 🙂

Glej ženska zmešana.

Prideš na ta forum in začneš jamrat, da te nek tip ne šljivi 5 posto.

Dam ti nekaj nasvetov, ti me pa začneš dr…v glavo.

Glej, mogoče sem marsikaj, ampak mazohist pa nisem. Pokliči frajerja, pa se sama zmenita, jaz ti nimam več kaj povedati.

Jaka se je odjavil… ampak z nekaterimi njegovim izjavami se tudi jaz strinjam; pa čeprav bo šla tale tema v čisto abstraktno smer…

Zaljubljenost res ni edini možni predhodnik ljubezni – je le eden izmed večih mogočih. In pravzaprav najbolj problematičen, ker se po tistih 2-3 letih, ko zadeva popusti dostikrat sprašujemo kaj smo sploh videli v njemu/njej…

Jaka mi je čedalje bolj všeč z izjavami… direkten in konkreten. In kam se je odjavil, če ni skrivnost?:)

Da bi se nekdo po 2-3 letih preživetih skupaj vprašal, kaj je sploh videl v drugem, to mi pa sploh ni jasno. Po tako dolgem obdobju preživetem skupaj, pa je to menda (bilo) jasno. Ne rečem, da se eden ali drugi vpraša to po 2 – 3 mesecih.

No ja, ljudje smo pač različni.:)

Odjavil iz te teme. Vsaj tako je napisal oz. tako sem razumel.

2-3 leta je pa obdobje ko se zaljubljenost nujno konča. Lahko pa seveda že prej.

Se opravičujem, če sem kaj spregledala; zdi pa se mi, da je tu ozadje bolj zapleteno…In če je to, kar predvidevam, potem je kar dobro, da ste na teh različnih bregovih vsaj še nekaj časa…Vsekakor pa je fino, če oba ujameta svoj lasten tok in lepo krmarita mimo čeri naprej, ne da bi se preveč ozirala…Čas bo pokazal svoje…

Toliko kot običajno trajajo romance, oz. sodobna razmerja.

Toliko kot običajno trajajo romance, oz. sodobna razmerja.[/quote]

Ja.

ponosna gdo je starejši ti ali on

Ponos ali ljubezen ? Odgovor : Ljubezen
http://frendiinflirt.24ur.com/barbiiiKa/blog/+moja+ljubezen+je+wecja+kot+moj+ponos+.htm?blogid=11280
http://razmisljanje.blogspot.com/2010/02/ljubezen-ponos.html

Tole misel sem skopirala iz bloga, ki je v linku.

Kakšno mnenje …. Kaj je narobe? Kaj ni narobe? 🙂

Kakšno mnenje …. Kaj je narobe? Kaj ni narobe? :)[/quote]

Ni ravno vrhunec slovenske poezije, bolj najstniško, malce osladno… Mogoče za kakšno Bibitko? phaha 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kakšno mnenje …. Kaj je narobe? Kaj ni narobe? :)[/quote]

Ni ravno vrhunec slovenske poezije, bolj najstniško, malce osladno… Mogoče za kakšno Bibitko? phaha :D[/quote]

matjazek, saj nisem tega vprašala? Daj pojdi malo odremat, imaš resne težave.:)

Ni ravno vrhunec slovenske poezije, bolj najstniško, malce osladno… Mogoče za kakšno Bibitko? phaha :D[/quote]

matjazek, saj nisem tega vprašala? Daj pojdi malo odremat, imaš resne težave.:)[/quote]

Hehe, aja? Ti nimaš težav? :)) Jah, saj sem ti napisal, da se za temi parimi stavki ne skriva ravno vratolomna filozofija, ki si jo podala, ampak je bolj sentimentalna. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close