plačilo za seks
jst bi samo denar vzela pa šla nič nebi “delala” :)) najbolš je pa če si plačan za rajcanje prek spleta, menda se da dobro zaslužit. kolegica je včasih poznala eno punco, ki je rajcala tipe prek spleta, v chatih in zato računala današnjih 50€ in tipi so ji kar denar na račun nakazvali pa po pošti pošiljali :)) se to dejansko da? je kdo ki bi to delal sploh?plačeval mislim :))
Zakaj pa toliko verjameš ženskam? Ženske niso zato na svetu da bi tebi resnico govorile.[/quote]
Kje si našel šest let star citat od Mavričnega?
Ne morem pa verjet, da v šestih letih ni naredil niti pol koraka naprej.
Drugače pa, vsa čast, da vam uspe izbrskati tako stare teme. Pa po mojem se je po uvedbi evra tarifa zvišala.
hahaaaaaaa dve uri se ti pa res ni treba opravičevat, da bo drugič boljš 🙂 loh to na kratko nardiš[/quote]
kaj na kratko…škoda denarja…naj se okusi kako težko je prislužit eure…
drgač pa ti itak samo blebetaš…od tebe konkretnega še kaj ni bilo…tak da sem pričakoval hahaaaa:)[/quote]
ma če ti dve uri in pol zdržiš, bi ti tut zastonj dala :))))))
kaj na kratko…škoda denarja…naj se okusi kako težko je prislužit eure…
drgač pa ti itak samo blebetaš…od tebe konkretnega še kaj ni bilo…tak da sem pričakoval hahaaaa:)[/quote]
ma če ti dve uri in pol zdržiš, bi ti tut zastonj dala :))))))[/quote]
…ti pa se kr smej…prej kot da probaš in se prepričaš neboš vedla…do tedaj se pa lahko kar lepo naprej smejiš:)
Forum je zaprt za komentiranje.