Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek plačilo za seks

plačilo za seks

Mavrični si en peder in so ti všeč moški,ne zanikaj!

Lej jih kako se eni penijo, punca_27 ti še naprej uživaj v nepredvidljivih dogodivščinah, da boš v starosti mela same žlahtne spomine, Spider in podobni, bo pa svojim vnukom na vprašanje o dogodivčinah iz mladosti s kazalcem na PC pokazal.

Pa da zanosiš veša doldajaška,pa da ti mama in oče strežeta otroka ti pa jokati in se živčno spraševati:zakaj sem mu dala takrat ,da me ja dol dal.

Aja, če seksaš z neznancem, ki ti pusti keš zanosiš????? Christy, hitr na koledar pogledat letnico.

jaz bi bila vesela, čeprav verjetno tudi ne bi vzela. To pomeni da si bila v postelji KURBA.

Kdo se peni.

Če se kdo peni, je to Punca_27. grozljivo se ji namreč zdi, da ji je nekdo za seks dnar ponudil. jaz ves čas le to komentiram.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ni vredno imet takšno veliko debato zaradi ene kurbe.

kurac24 zate je kurba ena ki gre spat z enim moškim, kaj so pa potem tiste ženske , ki se prodajajo na cestah po oglasih za denar kako boš imenoval te ženske. (pa ne mi spet reč kurbe). Pa odrasti ali pa pojdi k mamici sesat mleko.

JA TAKO JE TO, VSI KI STE TAKO PROTI SEXSU.NOBEDEN OD VAS FRAJARJEV NE BO DOBIL NEDOLŽNO DEKLICO V POJSTELJO.TAKO DOBILI BOSTE VSI KURBE. RAZEN ČE STE PEDOFILI IN SEXSATE S 12 LETNICAMI IN PODOBNO. ŠEENKRAT VSI BOSTE DOBILI KURBE PA.ČE STE TAKO PROTI NJIM………………

Ej, ne name, nekdo uporablja moj nick. EJ TI KRADLJIVEC DEJ MIR IN NE PIŠI Z MOJIM NICKOM. KRETEN!!!!!!

Zakaj pa ti kričiš?

Razumem, tudi jaz tebe ljubim!!!!!!!!!

Jst pa tebe zihr ne. Pa drug nick si najdi, brihtnež.-

Kričim zato, da me sliši da kradljivec.

Profesionalke?

Avtor: devica
Datum: 20-10-04 14:18

kurac24 zate je kurba ena ki gre spat z enim moškim, kaj so pa potem tiste ženske , ki se prodajajo na cestah po oglasih za denar kako boš imenoval te ženske. (pa ne mi spet reč kurbe). Pa odrasti ali pa pojdi k mamici sesat mleko.

Odgovorite na to sporočilo

Devica ne bodi preveč glasna ker se lahko zgodi da ti vzamem nedolžnost.Kurba je bila kurba in bo ostala kurba.V tem primeru je pa to punca 27.Očitno ti nimaš razčiščenih pojmov kaj je to kurba.

Beeeeeeeeeeeyaaaaaatch!!!

tudi tebi želim lepe dneve in ogromno sreče v življenju

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

*****js sm šla s tipom v postlo na 1. zmenku. ker sem se hotla mal znoret ……že 2 leti sva skupi ……..sem zarad tega kurba? *****

Seveda si.

Kolikokrat si pa šla na prvem zmenku seksat, pa potem nikoli več nisi videla tistega tipa? Sicer si pa si se tudi s sedanjim mislila samo “znoret”, pa te je potem tip prepričal še za večkrat

Če postavim vse ženske ki sem jih spoznal v vrsto lahko iz tega potegnem le eno in to je prazne obljube, izkoriščanje in laži

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Registriraj si nik, pa ga ne bo mogel uporabiti!

No vidiš na to sem tudi jaz pomislila.

Sreča, da ti ne morem ukrast junfra, pa bi ti ga z veseljem

?

Kreteni.

Luzerji

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close