plačilo za seks
To sploh ni važno, da je šla prvo noč sexsati (na milijone ljudi jih gre). Ona ubistvu sprašuje zakaj ji je ponudil denar po sexsu? Zakaj ali si mogoče res delovala kot dekle,ki rado vzame denar mislim pa,da pri tem tipu nisi edina,ki ženskam denar. Mogoče ga rajca, ko vidi reakcijo žensk pri tem,ko jim ponudi denar,mislim pa, da so se mu zamerile vse ženske tega sveta in jih ponižuje na ta način.
Punca_27, še dober da so take kot si ti, ki ne komplicirajo in če jim je tip všeč in jim zapaše seksat, da enostavno grejo do konca.
Sej je veliko takih, lahko bi celo reku, da je že skoraj vsaka pomisnla na to, samo se ženske večinoma delajo fine, ker se to naj ne bi spodoblo. Jst osebno sicer ne razumem zakaj ne in ne vem zakaj tako žensko takoj označjo za kurbo. Tako razmišljanje sodi v polovico prejšnjega stoletja in daleč nazaj, ne pa v današnje čase.
Glede denarja pa sledeče: obstaja cel kup prepotentnih tipov, ki so na različne čudne načine prišli do denarja in jih potem rajca, če lahko žensko na tak način ponižajo. Da ji pokažejo, da je za njih samo kurba. Sorry, ampak tako je!!! Si pač nasedla, siguren pa nisi edina.
PA PA
Eh.
Ni problem, da je šla na prvem zmenku seksat. hec je, da ji je tip po seksu ponudil 50 jurjev, ona pa je zavrnila in se sedaj važi, kako je plemenita. To v bistvu komentiramo.
Oz, vsaj jaz…Kaj komentirajo Mavrični vitez, Megaboy itd…za to jaz nisem odgovoren, a velja, Zgrožena in podobne?
Zastonj pa itak nobena ženska ni. Vsaki moraš plačat vsaj pijačo, večini pa tudi večerjo, da ti prvič da.
Hm, če to misliš o moških, zakaj se potem čudiš, da ti je ponudil denar? Meni se sicer zdi tak človek, nebom rekel kratke pameti, ampak “debilne” pameti.
Sem pa pomislil še na nekaj! Kaj pa če je bil užaljen, ko si mu rekla, da od njega nočeš ničesar drugega kot samo to? Če bi meni rekla to, meni ne bi bilo všeč! Mogoče je v navalu jeze ravno zato reagiral tako!? Prej bi rekel, da bo to to!!!
PS
Da se ti le da brati ničvredne poste…
1. veza, ki se začne pri seksu, se ne more nikoli razvit v kaj več.
2. ker si šla k tipu domov porivat že po nekaj urah poznanstva, se mi ne zdi prav nič čudno, da te je označil za kurbo
3. kaj nikoli ne pomisliš na bolezni, ki jih lahko fašeš in prenašaš okoli s tvojimi napremišljenimi avanturami?
4. sem ženska in zame si tudi ena navadna lajdra
Bravo Spider! Se strinjam!
Tale EQ ma svoj EQ mal za lunnno.
Aja Punca _27, meni bi blo tut ful grozno na tvojem mestu. Ma, pozabi, čez en teden se boš že smejala vsemu. Jst bi si svoj ego napumpala na račun šjorastega tipa. Pa še nekaj. Ne vem točno kolk so cene, sam mislim, da ti je velik ponudu. 50 jurčkov? Ma si mogla bit dobra, oštja!
Forum je zaprt za komentiranje.