Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek plačilo za seks

plačilo za seks

Avtor: punca_27
Datum: 19-10-04 00:02

Saj se mi je zdelo, da ne boste razumeli. Pač tisti večer sem si zaželela malo zabave in šla seksat z njim, ker se mi je zdel zelo zanimiv in privlačen tip. Nisem pričakovala, da bo kaj več, ker če bi res, ne bi šla takoj z njim… to je bila preprosto zabava in pika. Na živce mi greste tisti, ki mi pravite kurba, ker sem šla takoj z njim. Sigurno je med vami tudi kdo, ki je imel avanturo, ampak seveda v tem primeru je ženska kurba, moški pa velik frajer. Smilite se mi.

Kurec24cm: Če je tak kot si napisala pa si še večja kurba kot ti tukaj pravijo.Tisto o 50 jurjih pa je za lase privlečeno,ker za ta denar že dobiš 5 kurv.

EQ da ti povem nekaj: seksala s svojim sedanjim možem že po nekaj urah. Pa kaj? Pa zato še nisem lajdra, kot si ti napisala, ampak srečno poročena, zvesta in mati otrok.

Spider, zdej si pa mal v temo brcnu. Glede na to, da imam večino moških prijateljev, prav dobro vem, da ne spoštujejo žensk in jih tudi ne bi imeli za partnerko, če se takoj pokavsajo z njim.
Bolezni se prenašajo tudi slino.
Izjava pod točko 4 pa itak pove vse o tvojem razmišljenju. Zame je lajdra tista, ki gre kavsat po parih urah poznanstva in ne tista, ki ima več partnerjev. Ja no, so ti lahkoživke pač pisane na kožo, da jih tako zagovarjaš.

Vsi tisti ki tukaj njo označujete za kurbo sami poglejte malo vaše poste iz teh forumov. Ja imam ženo pa skačem čez plod, prevarala svojega moškega ali prevaral svoje žensko. Tukaj pa eno žensko označujete za kurbo. Malo ste prtegnjeni že od tega foruma,cele dneve tu gor vistite, in ne počnete nič drugega kot pa,da žalite folk. Zgleda da imate vi večje probleme kot pa vsi tisti ki kaj sprašujejo.

Ej, si dobro prebrala, kaj je napisala? Ti si se vsaj poročila s tem moškim, denarja ti verjetno ni ponudil, ko sta se pritisnila, punca_27 si je pa zaželela samo malce zabave in se 100% ne bo poročila z njim.
Ne vem, zakaj si tako osebno vzela, saj nisem napisala tebi???

se popolnoma strinjam s teboj.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

No smrklja, ti si mal za luno, ker si morš očitno pumpat ego na tem, kolk tipov lahko nategneš. Še ena tipična kokoš.

samo če bi bila res plemenita, kakor se nekaj važi, potem ne bi dala že prvič kr enmu neznancu, se ti ne zdi

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

da je kurba.

Hec je v tem, da takšni ženski ne moreš zaupati, ker nikoli ne veš kdaj te bo spet s kom varala

Da nimaš slučajno ti probleme, ker varaš ženo???

to je kak snob in se mu je zdelo fino da ti da denar! verjetno živi u kakem svojemfilmu in se sam sebi zdi totalno kul
Pozabi na vse skupaj

Veš, da se bo smejala, k se bo spet z drugim dol dala

Nasedla si “pravemu” tipu in dobro te je izkoristil.Dosegel je namreč svoje,to da si mu hitro dala svoje telo.On pa verjetno ni pričakoval,da boš tako naivno lahek plen.Potem pa ti še poniževalno ponudi denar.Šokantno in podlo.Zamisli se malo in bodi bolj previdna pri nasedanju moških žigolov.

Je komu morda prišlo na misel, da je to pravokacija

EQ ti si ena obremenjena babnica, ki se v vse vtika,ker imaš sama probleme. Bodo take ženske,ki uživajao v življenju in privoščim jim, in take kot si ti,ki samo probleme delate in se zgražate nad vsemu in vsakomur. Če boš ti pisala še toliko koliko bolezni je na tem svetu in kako se jih dobi še zmerom bo sex obstajal ne glede na tvoje mišlenje. (moški bodo skakali čez plod, ženske bodo varale, bodo kurbe, bodo avanturistke).

Ti si izjema, ampak večina takih ki seksajo po nekaj urah pa je takih ki jim ne gre zaupati

Ne, ti men smrklja Eq!! Sicer se pa nisem s tabo ukvarjala, pa tebi delila nasvete!!! Brigaj se zase!!!
Ups pazi pazi, zdrge nimaš čisto do vratu zaprte. Da se ti ne bo kakšen kos belega, nedolžnega, čistunskega vratu vidu!

miška, na tvojo žalost imam bolj pošlihtano v glavi kot ti, zato razmišljam tako kot razmišljam. Tvoj odgovor je tipično kokošji: da imam zato take komentarje, ker imam sama probleme. LOL
Če je za tvoje pojme uživanje življenja v promiskuiteti, se mi pa zelo, zelo smiliš. Revca.
Upam, da boš dobila takega tipa, ki je porival lahkoživke in te okužil s kakšnih lepim herpesem, katerega boš imela do konca življenja. In upam da še nimaš kakšnim problemov z vnetji ipd, ker si očitno tudi ti ena izmed lahkoživk.

Kakšne debate vi iz enega enostavnega vprašanja razvijete. Ajej. Na Primorsko pridite, nismo tko zakomplicirani. Punca-27, men se zdi, da je to iz neke nerodnosti naredil ali pa mu je kdo od “prijateljev” namignil, da se ti prodajaš, pa te je zamenjal (njegov frend s kako drugo punco),. Ker si se dol dala si faca, maš pravico potešit seksualne potrebe tko kot vsak kurčev dec na tem svetu. Vsi tisti, ki ti taka polena pod noge mečejo, so pa samo zavistni, deci – da niso to bili oni, babe – ker to niso bile one.

Lepo se mej in uživaj še naprej. Jst te podpiram.

Kok si zdej huda!!! Se že tresem, brrr.
Obregnila si se vame, če si že pozabila, jaz sem ti pa samo vrnila odgovor. Drugače sem pa moškim privlačna ženska, pa če se v vrečo oblečem, veš. Karizma je važna, ne pa globoki dekolteji, minice in kurja pamet.

Življkenski standard je vse težji in nekatera hitra dekleta zgrabijo “privlačno vabo” in se dajo na hitro dol.Kot bi zarepal Klemen:Keš *****.

Mislim, da manjka samo še mnenje Rugla in pa Pridigarja.

Saj tiste ko pihajo v isti rog z ono kurbo niso nič boljše .Same kurbe.

Ej, brez zamere, ampak tvoja karizma mogoče rajca samo kakšnega župnika.:)))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ma ne mislim se sploh s tabo ukvarjat. Očitno maš poleg nizkega EQ še nižji IQ. Ker prvič nisi skapirala komu je kaj namenjeno, tudi drgič ne boš.
Pa srečno!!
Spider, thumb up!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close