Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Odklop zenska

Odklop zenska

Ad1: Oboje sem kopirala od tebe 🙂

Ad2: Pod napetostjo? Hm…bolj pod gasom :)[/quote]

A tako:)). Torej si pijana:)))). No, saj ta cvetni prah je res nadležen:)).[/quote]

Tebi je vse nadležno, od (mojih) pijanskih hlapov, cvetnega prahu, do frajerjev,…ni da ni :)))

A tako:)). Torej si pijana:)))). No, saj ta cvetni prah je res nadležen:)).[/quote]

Tebi je vse nadležno, od (mojih) pijanskih hlapov, cvetnega prahu, do frajerjev,…ni da ni :)))[/quote]

Ah kje pa, jst vse sprejemam, samo ne za svoje:))). Dokler je to nekje daleč stran ali pa vsaj ni neposredno v mojih mislih, se vse zmore:)). Zdaj pa razumi:)).

Tebi je vse nadležno, od (mojih) pijanskih hlapov, cvetnega prahu, do frajerjev,…ni da ni :)))[/quote]

Ah kje pa, jst vse sprejemam, samo ne za svoje:))). Dokler je to nekje daleč stran ali pa vsaj ni neposredno v mojih mislih, se vse zmore:)). Zdaj pa razumi:)).[/quote]

Spet samo sebe varaš ? :)))

Ah kje pa, jst vse sprejemam, samo ne za svoje:))). Dokler je to nekje daleč stran ali pa vsaj ni neposredno v mojih mislih, se vse zmore:)). Zdaj pa razumi:)).[/quote]

Spet samo sebe varaš ? :)))[/quote]

A se to da?:))) Povej mi kaj več o tem:)).

Spet samo sebe varaš ? :)))[/quote]

A se to da?:))) Povej mi kaj več o tem:)).[/quote]

Tega ne mora razumeti vsak, to moraš doseči stanje nadzavesti, da poštekaš zadeve 🙂

Potem sedenje na oblaku ne pomaga?:) Kaj če bi se usedla na živčke od koga drugega?:)) To bi dosegla razsvetljenje:))). Ma nisem za tako globoke fore:)).

Prav, oprosti 😉
Vseeno ne verjamem, da nisi za tako globoke fore, saj nisi plitka – ali? :)))

Prav, oprosti 😉
Vseeno ne verjamem, da nisi za tako globoke fore, saj nisi plitka – ali? :)))[/quote]

Seveda nisem:)). Tudi ni vedno le črno-belo:).

Vedve nimata kaj bolj pametnega početi ob pol noči?

Ojej, kaj je bil to zgoraj za en ženski pogovor?

Kr neki; bi rekel 🙂

“Zrelost” je torej preračunljivost.

Nezrelost pa pomeni, da greš v vezo iz nepreračunljivega navdiha, zaljubljenosti…[/quote]

Ne zrelost pomeni, da ostaneš v vezi, ki te izpopolnjuje ; iz veze, kjer pa tega ni pa izstopiš.
Kam pa bi prišli, če se še zaljubit ne smemo več spontano ;-)[/quote]

Ko je govora o neizpopolnjevanju, je splošno mnenje ponavadi točno takšno kot tukaj pišeš. Ko pa do tega pride v praksi, se večina mnenj obrne in izstopajočega proglasi za egoista.

Kr neki; bi rekel :)[/quote]

Nisi mogel, da ne bi, a ne:).

Potem je pa treba trenutno vlado podpret, saj si zelo prizadeva ustvarit pogoje v katerih bodo državljani lažje dozoreli.

Pri marsikateri “zreli” na tak način je na žalost tudi tako, da do spoznanja o ne dajanju dovolj ponovno pride po tem, ko neusmiljeni klic maternice poneha. Potem pa se vrstijo nezadovoljstva, depresije in v kontra primerih tudi izraziti znaki nespoštovanja in prevare.

Kr neki; bi rekel :)[/quote]

Nisi mogel, da ne bi, a ne:).[/quote]
Ne morem, da ne bi, če nekdo prav želi, da bi 🙂

Odlična opažanja, Boom.

Polna tipkovnica je vseh tukaj o potrebi po “zdravih odnosih”, v praksi pa je, kdor napiše, da je/bo končal razmerje, vedno tukaj obtožen egoizma, egocentričnosti in da se ni potrudil dovolj.

Nihče se nikoli ne vpraša, ali s eni potrudil še preveč, ne, takrat se začne mantra o tem, da so ločitve posledica egoizma.

Pri marsikateri “zreli” na tak način je na žalost tudi tako, da do spoznanja o ne dajanju dovolj ponovno pride po tem, ko neusmiljeni klic maternice poneha. Potem pa se vrstijo nezadovoljstva, depresije in v kontra primerih tudi izraziti znaki nespoštovanja in prevare.[/quote]
Spregledal si daj je ta tvoja samo v narekovajih zrela, jaz pa sem pisal o tisti, ki skozi leta zares zori 😉
Seveda imaš na drugi strani tudi xy “zrelih” osebkov moškega spola , ki oplodijo “zrele” osebke ženskega spola….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nisi mogel, da ne bi, a ne:).[/quote]
Ne morem, da ne bi, če nekdo prav želi, da bi :)[/quote]A sedaj bi še ti rad splezal na tist oblaček, da bi….nežno padli dol? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne zrelost pomeni, da ostaneš v vezi, ki te izpopolnjuje ; iz veze, kjer pa tega ni pa izstopiš.
Kam pa bi prišli, če se še zaljubit ne smemo več spontano ;-)[/quote]

Ko je govora o neizpopolnjevanju, je splošno mnenje ponavadi točno takšno kot tukaj pišeš. Ko pa do tega pride v praksi, se večina mnenj obrne in izstopajočega proglasi za egoista.[/quote]
Ja in potem oni, ki odhaja enako proglasi onega ta drugega. Zaradi tega pa sta tudi šla narazen, ker se ne moreta. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne morem, da ne bi, če nekdo prav želi, da bi :)[/quote]A sedaj bi še ti rad splezal na tist oblaček, da bi….nežno padli dol? :))[/quote]

Je že dobil en šamar, pa očitno kliče še po naslednjih:).

A sedaj bi še ti rad splezal na tist oblaček, da bi….nežno padli dol? :))[/quote]

Je že dobil en šamar, pa očitno kliče še po naslednjih:).[/quote]
Ne plezam po oblakih in ne živim v oblakih in nimam najmanjše želje po tem. Raje imam realna tla, oblaki so za nezrele ljudi

Ko je govora o neizpopolnjevanju, je splošno mnenje ponavadi točno takšno kot tukaj pišeš. Ko pa do tega pride v praksi, se večina mnenj obrne in izstopajočega proglasi za egoista.[/quote]
Ja in potem oni, ki odhaja enako proglasi onega ta drugega. Zaradi tega pa sta tudi šla narazen, ker se ne moreta. :))[/quote]
Oziroma sta nezrela. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne plezam po oblakih in ne živim v oblakih in nimam najmanjše želje po tem. Raje imam realna tla, oblaki so za nezrele ljudi[/quote]Torej raje šamar? 😉
A zdej ji boš nastavil še drugo lice? :))))

Da nisi ti mal mazohista? 🙂

GF&Calypso za tega bo treba bič v roke vzet…. 😉

Ne plezam po oblakih in ne živim v oblakih in nimam najmanjše želje po tem. Raje imam realna tla, oblaki so za nezrele ljudi[/quote]

Ojoj:)). Kaj naj rečem…moja vila na oblakih je res super:)). Če sem nezrela, ker ti nisi zaštekal, da je moj način komuniciranja skoraj vedno s podtonom neresnosti, potem sem:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close