Odklop zenska
A tako:)). Torej si pijana:)))). No, saj ta cvetni prah je res nadležen:)).[/quote]
Tebi je vse nadležno, od (mojih) pijanskih hlapov, cvetnega prahu, do frajerjev,…ni da ni :)))[/quote]
Ah kje pa, jst vse sprejemam, samo ne za svoje:))). Dokler je to nekje daleč stran ali pa vsaj ni neposredno v mojih mislih, se vse zmore:)). Zdaj pa razumi:)).
“Zrelost” je torej preračunljivost.
Nezrelost pa pomeni, da greš v vezo iz nepreračunljivega navdiha, zaljubljenosti…[/quote]
Ne zrelost pomeni, da ostaneš v vezi, ki te izpopolnjuje ; iz veze, kjer pa tega ni pa izstopiš.
Kam pa bi prišli, če se še zaljubit ne smemo več spontano ;-)[/quote]
Ko je govora o neizpopolnjevanju, je splošno mnenje ponavadi točno takšno kot tukaj pišeš. Ko pa do tega pride v praksi, se večina mnenj obrne in izstopajočega proglasi za egoista.
Odlična opažanja, Boom.
Polna tipkovnica je vseh tukaj o potrebi po “zdravih odnosih”, v praksi pa je, kdor napiše, da je/bo končal razmerje, vedno tukaj obtožen egoizma, egocentričnosti in da se ni potrudil dovolj.
Nihče se nikoli ne vpraša, ali s eni potrudil še preveč, ne, takrat se začne mantra o tem, da so ločitve posledica egoizma.
Pri marsikateri “zreli” na tak način je na žalost tudi tako, da do spoznanja o ne dajanju dovolj ponovno pride po tem, ko neusmiljeni klic maternice poneha. Potem pa se vrstijo nezadovoljstva, depresije in v kontra primerih tudi izraziti znaki nespoštovanja in prevare.[/quote]
Spregledal si daj je ta tvoja samo v narekovajih zrela, jaz pa sem pisal o tisti, ki skozi leta zares zori 😉
Seveda imaš na drugi strani tudi xy “zrelih” osebkov moškega spola , ki oplodijo “zrele” osebke ženskega spola….
Ne zrelost pomeni, da ostaneš v vezi, ki te izpopolnjuje ; iz veze, kjer pa tega ni pa izstopiš.
Kam pa bi prišli, če se še zaljubit ne smemo več spontano ;-)[/quote]
Ko je govora o neizpopolnjevanju, je splošno mnenje ponavadi točno takšno kot tukaj pišeš. Ko pa do tega pride v praksi, se večina mnenj obrne in izstopajočega proglasi za egoista.[/quote]
Ja in potem oni, ki odhaja enako proglasi onega ta drugega. Zaradi tega pa sta tudi šla narazen, ker se ne moreta. :))
Ko je govora o neizpopolnjevanju, je splošno mnenje ponavadi točno takšno kot tukaj pišeš. Ko pa do tega pride v praksi, se večina mnenj obrne in izstopajočega proglasi za egoista.[/quote]
Ja in potem oni, ki odhaja enako proglasi onega ta drugega. Zaradi tega pa sta tudi šla narazen, ker se ne moreta. :))[/quote]
Oziroma sta nezrela. 😉
Je že dobil en šamar, pa očitno kliče še po naslednjih:).[/quote]
Ne plezam po oblakih in ne živim v oblakih in nimam najmanjše želje po tem. Raje imam realna tla, oblaki so za nezrele ljudi[/quote]Torej raje šamar? 😉
A zdej ji boš nastavil še drugo lice? :))))
Da nisi ti mal mazohista? 🙂
GF&Calypso za tega bo treba bič v roke vzet…. 😉
Je že dobil en šamar, pa očitno kliče še po naslednjih:).[/quote]
Ne plezam po oblakih in ne živim v oblakih in nimam najmanjše želje po tem. Raje imam realna tla, oblaki so za nezrele ljudi[/quote]
Ojoj:)). Kaj naj rečem…moja vila na oblakih je res super:)). Če sem nezrela, ker ti nisi zaštekal, da je moj način komuniciranja skoraj vedno s podtonom neresnosti, potem sem:).
Forum je zaprt za komentiranje.